اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام دوست عزیز اون قطعه احتمالآ فیوزه بازشم کنی مشخصه شیشه ای باید باشه به هر حال یه فیوز به جاش بزار یا اتصال کوتاهش کن
    ولی خوب احتمالآ مدارت اتصالی داشته که فیوز ترکیده اگر رفعش نکنی بازم فیوز میترکونه یا اگر اتصال کوتاهش کنی فیوز خونه میپره
    [آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
    [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
    [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
    [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
    صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masuod619
      پنچ صفحه قبل ادم را گیج میکنه

فکر کنم مقاومت ضربه گیر سوخته لامپ من 80 واته حالا اهم این مقاومت چنده؟
      این یا فیوزه یا مقاومت 10 اهم شما با هویه درش بیار بجاش یه تکه سیم بزار ولی ولی احتمال ترکیدن وجود داره چرا ؟ چون فیوز الکی الکی که نمیسوزه احتمالا تزازیستور های مدارتون هم مشکل داره شما باس کل مدارو چک کنید و احتمال ترکیدن مدارو به حداقل برسونید

دیدگاه

فکر کنم اگر بگم چطوری شد شاید راحت بشه مشکل را رفع کرد

دوستان من کلید را زدم لامپ داشت چشمک میزد از خونه گفتن خاموشش کن گفتم نه بابا درست میشه یه کم بعد صدای ترکیدن اومد فیوز خونه هم پرید حالا اشکالش کجا میتونه باشه؟

اگر مقاومت را بزارم جاش درست میشه؟؟

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.390

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masuod619
          فکر کنم اگر بگم چطوری شد شاید راحت بشه مشکل را رفع کرد

دوستان من کلید را زدم لامپ داشت چشمک میزد از خونه گفتن خاموشش کن گفتم نه بابا درست میشه یه کم بعد صدای ترکیدن اومد فیوز خونه هم پرید حالا اشکالش کجا میتونه باشه؟

اگر مقاومت را بزارم جاش درست میشه؟؟

بجز گذاشتن اون مقاومت شما باید کل مدارو تست کنید توی صحفه اول نحوه تست مدار بطور کامل شرح داده شده

دیدگاه

باسلام دوستان عزیزلامپ کامل سوخته بود بعدکه باز کردم دید ترانس آ« سوخته است بعد انر تعویض کردم حالا نصف طرف لامپ فقط روشن است

دیدگاه

سلام
              لامپتون وات بالاس؟دو تا برد داره؟بقیه قطعاتو تست کردید؟احتمال اینکه گازش ازبین رفته باشه هم هست.
              ترانسفورماتور یکی از سخت جون ترین قطعات لامپه و اگه بسوزه خیلی نباید رو اون لامپ حساب کرد.

دیدگاه

باسلام خدمت دوستان
                بنده مدار لامپی دارم که بعداز تعمیر لامپ را روشن کردامابعدازچند ثانیا مقاومت یکی از ترانزیستور که22اهم بود سوخت و بعدازتعویض مجدد و وصل مدار ترانزیستورشماره 1 سوخت با مقاومتش(بهتره بگم که ترکید)لازم به ذکراست که وقتی دفعه اول روشن شد بعداز چندثانیه شروع به چشمک زدن کرد و بعد مقاومت22سوخت و فیوز ورودی هم سالمه لطفاراهنمایی بفرمایید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                  من یه لامپ کم مصرف 50 وات دارم.طبق توضیحاتی که صفحه اول نوشته بود همه ی قطعات رو تست کردم که درست بودن.هر چی سعی کردم،قطعه ای خراب پیدا نکردم حتی قطعات رو در اوردم و همشون رو تست کردم،اما بازم مشکلی پیدا نکردم.
                  البته مشکل اینه که لامپ یه خورده چشمک میزنه و یه صدایی میده، کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ومن باید چیکار کنم؟
                  با تشکر از همه ی عزیزان

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید
                    من یه لامپ دارم که ترانزیستور هاش خیلی داغ میکنه و روشن هم نمیشه من تمام قطعاتش رو تست کردم وسالم هستند اگه میشه یه لطفی کنید تا تعمیرش کنم ممنون می شم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گنجستان
                      باسلام خدمت دوستان
                      بنده مدار لامپی دارم که بعداز تعمیر لامپ را روشن کردامابعدازچند ثانیا مقاومت یکی از ترانزیستور که22اهم بود سوخت و بعدازتعویض مجدد و وصل مدار ترانزیستورشماره 1 سوخت با مقاومتش(بهتره بگم که ترکید)لازم به ذکراست که وقتی دفعه اول روشن شد بعداز چندثانیه شروع به چشمک زدن کرد و بعد مقاومت22سوخت و فیوز ورودی هم سالمه لطفاراهنمایی بفرمایید
                      سلام
                      شما باید کل مدارو یه بار دیگه چک کنید.وقتی ترانزیستور بسوزه قطعات دیگه هم میسوزه.دقت کنید مدارتون اتصالی نداشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir1371
                        با سلام خدمت دوستان
                        من یه لامپ کم مصرف 50 وات دارم.طبق توضیحاتی که صفحه اول نوشته بود همه ی قطعات رو تست کردم که درست بودن.هر چی سعی کردم،قطعه ای خراب پیدا نکردم حتی قطعات رو در اوردم و همشون رو تست کردم،اما بازم مشکلی پیدا نکردم.
                        البته مشکل اینه که لامپ یه خورده چشمک میزنه و یه صدایی میده، کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست ومن باید چیکار کنم؟
                        با تشکر از همه ی عزیزان
                        سلام
                        اگه نسبت به سالم بودن تمام قطعات اطمینان دارید گاز حباب ازبین رفته.برای اطمینان بیشتر مدار لامپو رو یه حباب سالم تست کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taheri.kit
                          با سلام خدمت اساتید
                          من یه لامپ دارم که ترانزیستور هاش خیلی داغ میکنه و روشن هم نمیشه من تمام قطعاتش رو تست کردم وسالم هستند اگه میشه یه لطفی کنید تا تعمیرش کنم ممنون می شم
                          سلام
                          علاوه بر رجوع به پست بالا شما میتونید از ترانزیستورهای قویتر استفاده کنید و بهتره خازن صافی هم عوض بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                            سلام
                            علاوه بر رجوع به پست بالا شما میتونید از ترانزیستورهای قویتر استفاده کنید و بهتره خازن صافی هم عوض بشه.
                            با سلام مجدد
                            از حباب مطمن هستم چون با یه بالاست دیگه روشن میشه بعدشم لامپ 150 وات هست که دوتا لامپ تو یه پک هست خازن رو هم عوض کردم ترانزیستورها هم مشابه خود مدار اصلی هست اما باز لامپ روشن نمیشه
                            باز هم ممنون که وقت گذاشتید

دیدگاه

با سلام مجدد
                              از حباب مطمن هستم چون با یه بالاست دیگه روشن میشه بعدشم لامپ 150 وات هست که دوتا لامپ تو یه پک هست خازن رو هم عوض کردم ترانزیستورها هم مشابه خود مدار اصلی هست اما باز لامپ روشن نمیشه
                              اینارو چک کردی ؟
                              1 سیم های تغذیه که 220 رو به مدار میرسونن
                              2 دیود های یکسوساز
                              3 ترانزیستور ها رو در بیار با hfe سنج تستشون کن باید بالای 20 باشه
                              4 خازن های پلی استر
                              خازن صافی الکترولیت
                              خود پی سی بی : لحیم هارو گرم کن قسمت مسی رو با مولتی متر چک کن
                              دیود های وصل شده با امیتر و بیس
                              مدار بالاست چیز خاصی نداره چرا اینقد برا خودتون سختش میکنید

اگر امکانش هست از بردتون یه عکس بزارید ترجیحا دو رو

دیدگاه

با سلام مجدد
                                سلام
                                احتمالا بعضی از قطعات شما نیم سوز شده.مثلا دیودها رو تست کنید اگه همه بین 500 تا 550 بود و یکی زیر 500 اونو عوض کنید.مقدار مقاومت ها خیلی با اصلش فرق نکنه. اگه حالشو دارید یه بار دیگه تمام قطعات رو با حوصله چک و قطعات مشکوک رو عوض کنید.وقتی حباب رو یه بالاست دیگه جواب میده یعنی مدارتون مشکل داره.
                                لامپتون دو تا برد داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X