اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ATA@ نمایش پست ها
    سلام دوستان،خسته نباشید...
    یه لامپ LED دارم که 9 وات هستش و یه دونه از ال ای دی هاش سوخته بود که من با لحیم درستش کردم اما وقتی روشنش میکنم،تند تند روشن و خاموش میشه و کلاً لامپ فلاشر میزنه!!! جوری که انگار مدلش اینجوری بوده...! و من نمیدونم قبل از سوختنش هم اینطوری بوده یا نه...؟
    میدونید مشکلش چیه؟؟!
    خیلی ممنون از تاپیک خوب و دوستان گل...
    سلام شاید مشکل همون ledسوخته هست که لحیم کردی همون سوخته رو برش دار اگه ledها بطور سری هست جای led رو لحیم بریز تا مدار باز نمونه با یهledسوخته کمی نور اصلا به چشم نمیاد
    همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
      سلام شاید مشکل همون ledسوخته هست که لحیم کردی همون سوخته رو برش دار اگه ledها بطور سری هست جای led رو لحیم بریز تا مدار باز نمونه با یهledسوخته کمی نور اصلا به چشم نمیاد
      سلام...
      یکی از خازن هاش خراب بود که من قبلاً متوجه نشده بودم،با تعویض کردنش درست شد...
      خیلی ممنونم از جوابتون...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان،من اهم متر دارم اما نمیدونم (اتصال کوتاه یا بینهایت) یعنی چی...!
      میشه لطفاً یه توضیح کوتاه درموردش به من بدید؟ ممنون میشم ازتون...

دیدگاه

سلام...
        یکی از خازن هاش خراب بود که من قبلاً متوجه نشده بودم،با تعویض کردنش درست شد...
        خیلی ممنونم از جوابتون...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان،من اهم متر دارم اما نمیدونم (اتصال کوتاه یا بینهایت) یعنی چی...!
        میشه لطفاً یه توضیح کوتاه درموردش به من بدید؟ ممنون میشم ازتون...
        با سلام داداش
        منم زیاد نمیدونم فککنم اتصال کوتاه یعنی جای از مدار سیم منفی ومثبت بهم وصل شدن اهمتر هم از اتصال کوتاه میشه بفهمیم وسیله سالمه یا نه مثلا وقتی اهمتر روبیزر بزاریم یه سیم وسیله به سیم اهمتر میبندیم سیم دوم هم به سرسیم دیگه وسیله ببندیم مثلآ اگه پلو پز برقی باشه دوسر سیم اهمتر رو به سره شاخه ی دوشاخه میبندیم اگه بیزر بیب زد معلومه مدار داخل پلو پز سالمه و هیچجاش قطعی نداره.اینم از دانستنی من که ممکنه اشتباه گفته باشم .دوستان اهل فن خوشحال میشم آموزه هاشون در اختیار امثال مث من قرار بدن.زکات علم اموزش به کسانی که تشنه اموزشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
          با سلام داداش
          منم زیاد نمیدونم فککنم اتصال کوتاه یعنی جای از مدار سیم منفی ومثبت بهم وصل شدن اهمتر هم از اتصال کوتاه میشه بفهمیم وسیله سالمه یا نه مثلا وقتی اهمتر روبیزر بزاریم یه سیم وسیله به سیم اهمتر میبندیم سیم دوم هم به سرسیم دیگه وسیله ببندیم مثلآ اگه پلو پز برقی باشه دوسر سیم اهمتر رو به سره شاخه ی دوشاخه میبندیم اگه بیزر بیب زد معلومه مدار داخل پلو پز سالمه و هیچجاش قطعی نداره.اینم از دانستنی من که ممکنه اشتباه گفته باشم .دوستان اهل فن خوشحال میشم آموزه هاشون در اختیار امثال مث من قرار بدن.زکات علم اموزش به کسانی که تشنه اموزشن
          اول فیلامان لامپ رو تست کنین
          میتونین با مولتی متر (اهم متر) دو سر سیم پیچی که داخل لامپ رفته رو نسبت به هم بگیرین باید تقریبا 2.2 اهم مقاومت نشون بده
          ((اگر اتصال کوتاه یا بینهایت باشه فیلامان لامپ سوخته))
          داداش ممنون از پاسخ گویی،منظور من این بود،یعنی اگه الان اهمتر رو بزارم رو بیزر و سیم های فیلامان رو متصل کنم به اهمتر و بوق بزنه یعنی لامپ سوخته؟؟؟

دیدگاه

اول فیلامان لامپ رو تست کنین
            میتونین با مولتی متر (اهم متر) دو سر سیم پیچی که داخل لامپ رفته رو نسبت به هم بگیرین باید تقریبا 2.2 اهم مقاومت نشون بده
            ((اگر اتصال کوتاه یا بینهایت باشه فیلامان لامپ سوخته))
            داداش ممنون از پاسخ گویی،منظور من این بود،یعنی اگه الان اهمتر رو بزارم رو بیزر و سیم های فیلامان رو متصل کنم به اهمتر و بوق بزنه یعنی لامپ سوخته؟؟؟
            اگه بیزر بصدا دراومد فیلمتان سالمه.درست گفتم؟

دیدگاه

سلام دوستان...
              اگه ترانزیستور یه لامپ کم مصرف صد وات رو به یه لامپ صد وات دیگه که ترانزیستورش خرابِ تعویض کنم اشکالی نداره؟؟
              یا باید دقیقاً از همون ترانزیستوری که رو خودش هست تهیه کنم؟؟

دیدگاه

سلام دوستان...
                اگه ترانزیستور یه لامپ کم مصرف صد وات رو به یه لامپ صد وات دیگه که ترانزیستورش خرابِ تعویض کنم اشکالی نداره؟؟
                یا باید دقیقاً از همون ترانزیستوری که رو خودش هست تهیه کنم؟؟
                اگر سیستم(برد)هر دوتاشون مثل همه اشکالی نداره.

دیدگاه

سلام. ببخشید میدونم سوالم ربطی نداره من حدودا 9 سال پیش مدرک کارشناسی الکترونیک گرفتم حالا تصمیم دارم تو رشته خودم شاغل بشم الان یه شرکتی منو پذیرفته که یه هفته آزمایشی کار کنم شرکتش مربوط به محصولات هوشمند روشنایی هست به نظرتون اگر لحیم کاری بهم دادند قبول کنم ؟؟ نمیدونم، بهم گفتن کنترل کیفیت نیرو میخوان!! حالا نمیدونم دقیقا چی هست؟؟ البته خانم هستم . لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aboozah نمایش پست ها
                    سلام. ببخشید میدونم سوالم ربطی نداره من حدودا 9 سال پیش مدرک کارشناسی الکترونیک گرفتم حالا تصمیم دارم تو رشته خودم شاغل بشم الان یه شرکتی منو پذیرفته که یه هفته آزمایشی کار کنم شرکتش مربوط به محصولات هوشمند روشنایی هست به نظرتون اگر لحیم کاری بهم دادند قبول کنم ؟؟ نمیدونم، بهم گفتن کنترل کیفیت نیرو میخوان!! حالا نمیدونم دقیقا چی هست؟؟ البته خانم هستم . لطفا راهنمایی کنید
                    بله قبول کنید ولی بهتره نکات ایمنی را رعایت کنید.
                    مثلا ماسک زدن مخصوصا در حال کار.
                    کنترل کیفیت هم یعنی اینکه مثلا لامپ ها را تست کنید
                    وچک کنید که درست عمل می کند؟
                    وغیره
                    امید وارم موفق باشید.

دیدگاه

سلام. ممنون از پاسختون. راستش من تا الان تجربه کاری نداشتم امروز رفتم از ساعت 7 تا ساعت 15 بعدم یکسری مدار ها رو باید چک میکردم با اهممتر به شدت دقت بالا میخواست و حواس جمع بعدش که خونه اومدم دستم درد میکرد واقعا وقتی این رشته رو میخوندم فکر نمیکردم کارم این باشه!!!!

دیدگاه

سلام. شما اول میتونید قطعات اصلی را چک کنید نه تمام قطعات را خیلی کم پیش میاد قطعاتی مثل مقاومت نو خراب باشه .بعد چند وقت لیست قطعاتی که بیشتر و زود تر خراب میشه دستون میاد و فقط کافیه چکشون کرد

دیدگاه

سلام خدمت تمامی دوستان
                          من یه لامپ کم مصرف رو باز کردم قسمت شیشه ای رو تست کردم و هر دو طرف سالم بود و برد رو باز کردم هیچ سوختگی ای نبود به نظرم قلع مردگی اومد و چون هیت نداشتم همه قلع ها رو روغن زدم و با هویه آبشون کردم و الان که وصل کردن لامپ نورش کم و زیاد میشه ممنون میشم کمک کنید بگید از چیه
                          و اینکه برای دشارژ کردن خازن ها بعد اینکه باز کردم دو پایه ی خازن رو بهم بزنم دشارژ میشه؟؟؟

دیدگاه

باسلام برای اپلود نقشه ها ممنون

دیدگاه

خیلی جالب بود.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abolfazl77fm نمایش پست ها
                                سلام خدمت تمامی دوستان
                                من یه لامپ کم مصرف رو باز کردم قسمت شیشه ای رو تست کردم و هر دو طرف سالم بود و برد رو باز کردم هیچ سوختگی ای نبود به نظرم قلع مردگی اومد و چون هیت نداشتم همه قلع ها رو روغن زدم و با هویه آبشون کردم و الان که وصل کردن لامپ نورش کم و زیاد میشه ممنون میشم کمک کنید بگید از چیه
                                و اینکه برای دشارژ کردن خازن ها بعد اینکه باز کردم دو پایه ی خازن رو بهم بزنم دشارژ میشه؟؟؟
                                سلام،
                                مشکلی که میفرمایین از شل شدگی قلع های لحیم کاری هست..
                                واینکه برای دشارژ کردن خازن ها بعد اینکه
                                باز کردم دو پایه ی خازن رو بهم بزنم دشارژ میشه؟؟؟
                                بله دشارژ میشه ولی این روش پیشنهاد نمیشه چون باعث آسیب
                                به خازن میشه.بهتره که خازن ها رو با یه مقاومت 100 اهمی تخلیه
                                کنین.
                                موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X