اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم

بل اخره تو نستم با ای سی تا 60% این پروژه سنگین رو جلو ببرم
    آقا الان صدا رو کم و زیاد میکنم کم کم ش هم هم صدا کم و زیاد زیاد ش هم صدا زیاد این پله های وسط یه مقدار خوب کار نمیکنه یعنی وقی با 4067 کار میکنه این مشکل پیش میاد در کل باید روش کار بشه ولی فکر میکنم بشه فکر میکنم این ای سی 4067 یکم تو این کار خوب عمل نمیکنه بهتر از این چیزی میشناسید
    من با توجه به این عکس بستم که سیم ورودی مثبت رو دادم به پایه 16 و ورودی منفی رو دادم به پایه 9 تا جواب داد البته و مقاومت ها تغییر دادم جاها ش رو مازیار جان شما هم تست کن یا ترتیب مقاومت ها رو عوض کن کاری که من کردم یا جای ورودی ها رو عوض کن در این صورت که روی امپ جواب میده وگر نه به در هدفون می خوره

دیدگاه

بل اخره تو نستم با ای سی تا 60% این پروژه سنگین رو جلو ببرم
      آقا الان صدا رو کم و زیاد میکنم کم کم ش هم هم صدا کم و زیاد زیاد ش هم صدا زیاد این پله های وسط یه مقدار منظم نیستن در فکر میکنم این ای سی 4067 یکم تو این کار خوب عمل نمیکنه بهتر از این چیزی میشناسید
      من با توجه به این عکس بستم که سیم ورودی مثبت رو دادم به پایه 16 و ورودی منفی رو دادم به پایه 9 تا جواب داد البته و مقاومت ها تغییر دادم جاها ش رو مازیار جان شما هم تست کن یا ترتیب مقاومت ها رو عوض کن کاری که من کردم یا جای ورودی ها رو عوض کن در این صورت که روی امپ جواب میده وگر نه به در هدفون می خوره

دیدگاه

آقا جواب دارد بلاخره با همون ای سی 4067 فقط الان تعدادپله هاش 8 تا هست که با مقادیر درست مقاومت تا 16 باید برسونم
        اینم نومنه صدا بدونه هیچ نویزی ، اون نویز هایی که شنیده میشه چون روی برد برد ستم و بیت های رو دارم دستی وارد میکنم این نویز میوفته

http://www.4shared.com/video/Pz9sh9Sh/Sound_clip.html

دیدگاه

سلام
          من پی سی بی pt2313 رو طراحی کردم
          عکسش رو میزارم ببینید چطوره

برنامش رو هم نوشتم
          فقط مونده چاپ و مونتاژ PCB وتست مدار
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ممنون
            من بی صبرانه منتظرم تا شما تست کنید و جواب رو بگید
            آقا من اگه به خام سه تا از این ای سی رو با یه باس I2C راه بندازم چی کار باید بکنم؟
            این برد رو شما با protel طراحی کردید دیگه؟ اون سه تا جامپر رو دستی گذاشتید تا خود برنامه گذاشته و کلا سیم کشی رو رو حالات Auto انجام دادین یا دستی؟
            اصلا برنامه رو تست نکردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
              آقا جواب دارد بلاخره با همون ای سی 4067 فقط الان تعدادپله هاش 8 تا هست که با مقادیر درست مقاومت تا 16 باید برسونم
              اینم نومنه صدا بدونه هیچ نویزی ، اون نویز هایی که شنیده میشه چون روی برد برد ستم و بیت های رو دارم دستی وارد میکنم این نویز میوفته

http://www.4shared.com/video/Pz9sh9Sh/Sound_clip.html
              سلام وحید جان خیلی عالی شد :wow: وحید جان مقادیر مقاومت ها رو میگی ؟

AV Maziton 100
              Render By Artlantis Studio
              [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

خسته نباشید دوستان . من یه آی سی دارم بشماره BA5049 مربوط به قسمت کنترل ولوم میشه ولی هرچقدر تو نت گشتم دیتا شیتش رو نیافتم . میشه شما هم یه جستجوئی انجام بدید . ممنون می شم
                وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

ممنون
                  من بی صبرانه منتظرم تا شما تست کنید و جواب رو بگید
                  آقا من اگه به خام سه تا از این ای سی رو با یه باس I2C راه بندازم چی کار باید بکنم؟
                  این برد رو شما با protel طراحی کردید دیگه؟ اون سه تا جامپر رو دستی گذاشتید تا خود برنامه گذاشته و کلا سیم کشی رو رو حالات Auto انجام دادین یا دستی؟
                  اصلا برنامه رو تست نکردین؟
                  درمورد سوال اولتون راستش نمیدونم مگر اینکه هرکدوم رو جدا به پایه های میکرو وصل کنید و قبل از ارسال دستور دوباره I2C رو پیکربندی بکنید(نمیدونم اینجوری جواب میده یا نه) شما 12 کانال میخواین چیکار؟ هر کدوم از این آی سی 4 کانا خروجی داره
                  من این مدار رو با پروتئوس طراحی کردم و دستی سیم کشی کردم(کلا مدارات رو حتی اگه خیلی پیچیده باشه هم دستی میکشم)
                  بر نامه رو هم با I2C DEBUGER پروتئوس تست کردم و درست جواب میده ولی هنوز عملی تست نکردم
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                    خسته نباشید دوستان . من یه آی سی دارم بشماره BA5049 مربوط به قسمت کنترل ولوم میشه ولی هرچقدر تو نت گشتم دیتا شیتش رو نیافتم . میشه شما هم یه جستجوئی انجام بدید . ممنون می شم
                    سلام جواد جان میگم مطمئنّی شمارش این بود ؟ oo: oo: سرچ کردم چیزی نبود oo:

یه بار دیگه بهش نگاه کن شاید شمارش این نبود :agree:
                    AV Maziton 100

دیدگاه

آقا تمام وکمال جواب گرفتم با 4067 با همون عکسی که گذاشتم البته عکس رو آقای مازیار جان بمن دادن تنها نکتش اینه جای ورودی مثبت و ورودی منفی رو باید عوض بشه یعنی اون سر که مقاومت 330 کیلو هست رو با یه خازن 10 میکرو به سیم مثبت سیگنال صوت وصل میکنیم و اون سر که مقاومت 10 اهم هست رو با یه خازن 1 میکرو به زمین وصل میکنیم و خلاص تو کمترین حالت صدا اینقدر کم میشه به راحتی نمیشه شنید ( ولی اگه دقیقا عین اون عکس ببندید کاملا قطع میکشه) تو حالت مکس هم دقیقا ورودی انتقال پیدا میکنه نویز نداره خیلی خوبه...
                      می خام یه 4 کانال به یه فیلتر بیس و تریبل رو بساز با این

بر نامه رو هم با I2C DEBUGER پروتئوس تست کردم و درست جواب میده ولی هنوز عملی تست نکردم
                      منم با همین روش تست کردم ولی ACK نمی فرسته بعد که با خود ای سی کار کردم اون مشکل که گفتم بوجود اومد. برنامه شما ACK میفرسته؟

این 2313 و 7313 با اینکه 4 کانال هست ولی در کل استریو هست من 5.1 می خام بسازم خیلی ممنون اگه به جواب رسیدین حتما بی خبر نزارین ما رو...

دیدگاه

آقا تمام وکمال جواب گرفتم با 4067 با همون عکسی که گذاشتم البته عکس رو آقای مازیار جان بمن دادن تنها نکتش اینه جای ورودی مثبت و ورودی منفی رو باید عوض بشه یعنی اون سر که مقاومت 330 کیلو هست رو با یه خازن 10 میکرو به سیم مثبت سیگنال صوت وصل میکنیم و اون سر که مقاومت 10 اهم هست رو با یه خازن 1 میکرو به زمین وصل میکنیم و خلاص تو کمترین حالت صدا اینقدر کم میشه به راحتی نمیشه شنید ( ولی اگه دقیقا عین اون عکس ببندید کاملا قطع میکشه) تو حالت مکس هم دقیقا ورودی انتقال پیدا میکنه نویز نداره خیلی خوبه...
                        می خام یه 4 کانال به یه فیلتر بیس و تریبل رو بساز با این

منم با همین روش تست کردم ولی ACK نمی فرسته بعد که با خود ای سی کار کردم اون مشکل که گفتم بوجود اومد. برنامه شما ACK میفرسته؟

این 2313 و 7313 با اینکه 4 کانال هست ولی در کل استریو هست من 5.1 می خام بسازم خیلی ممنون اگه به جواب رسیدین حتما بی خبر نزارین ما رو...
                        نوکرتم وحید جان خیلی چاکریم :rolleyes: پس منم مقادیر رو مثل همون میزارم
                        AV Maziton 100

دیدگاه

ACK رو PTباید بفرسته نه میکرو
                          ACK نشونه اینه که PT بایت رو به درستی دریافت کرده
                          به عکسها دقت کنید

دیدگاه

نوکرتم وحید جان خیلی چاکریم :rolleyes: پس منم مقادیر رو مثل همون میزارم
                            این حرفا چیه همش وظیفه س فقط به اون نکته ای که گفتم توجه کن

من برای اینکه صدا رو روی -78.75db ببرم این کد رو ارسال کردم و تو پروتئوس این شد درسته؟

http://www.4shared.com/photo/7NwlmD6i/1_online.html

دیدگاه

ظاهرا درسته
                              ولی نمیدونم چرا برای برنامه های من قبل از استارت 2 تا علامت سوال ارسال میشه مثل عکس زیر
                              البته برنامه ها درست کار میکنن مثلا برای DS1307 و 24c

دیدگاه

آقا از تون راهنمایی و کمک می خام
                                آقا من می خام کاری بکنم که برای انجام اون ار 12 ای سی که 8تا CD4067 هست و 4 تای دیگه 74HC595 (شیفت رجیستر هست ) هست ش
                                کارمی خام بکنم به کمک دو تا از 4067 صدای باند های جلو رو کنترل میکنم و با 2 تا دیگه از 4067 صدای باند های Surround رو کنترل میکنم و با دو تا دیگه از 4067 یه فیلتر بیس و تریبل با اپ امپ می سازم کنترل میکنم و با دو تا دیگه ورودی ها رو کنترل میکنم دارم از میکرو مگا 32 استفاده میکنم که یه ال سی دی گرافیکی و ای سی DS1307 بهش وصل برای کمبود پین از ای سی 74HC595 می خام استفاده کنم که با اشغال 6 تا پین میکرو میتونم 32 پین خروجی برای کنترل تک تک 4067 بدست میارم یه یکم حجم مدار بالا میشه ولی میشه مشکل نیست کار عقلانه هست یا نه راه بهتری سراغ دارین؟ احتمال داره چنتا چیز دیگه هم اضافه بشه مثل LED و....

راستی اگه مداری برای کنترل بیس و تریبل که هم بیس و هم تریبل رو هم تقویت کنه و تضعیف کنه با اپ امپ باشه بهتره رو دارید بزارید اینجا
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X