اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم

فکر می کنم تو نویز مدارات صوتی گذشته از طراحی مدار نحوه مونتاژ،نحوه بهره برداری(مچ شدن و هماهنگی)،تغذیه،ایزولاسیون مدار و خصوصا کیفیت و مرغوبیت قطعات هم تاثیر داره گاهی اوقات اگه یه ترانزیستور سوخته رو تو مدار تعویض کنید و یدونه با همون شماره جایگزین کنید کیفیت صدا بصورت محسوسی تغییر می کنه...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام دوستان
      فایل زیر حاوی برنامه فایل HEX و شماتیک و PCB و یک فیلم کوتاه و شماتیک قابل شبیه سازی از عملکرد مدار PT2313 هست
      فقط یک نکته اینکه چون با گوشی موبایل فیلم برداری کردم کیفیت و تغییرات صدا نیاد توش محسوس نیست در صورتی که در واقعیت خیلی تاثیرش بیشتره
      در ضمن LOUDNES هم کار میکنه و دلیل کار نکردنش رو که قبلا گفته بودم متوجه شدم البته هنوز BALANCE و FADER رو بهش اضافه نکردم
      یک نکته دیگه هم در مورد برنامه شرمنده که وقت نکردم زیاد ترو تمیز و بهینش کنم اون دیگه با خودتون
      http://www.4shared.com/file/sxyAyO57/PT2313.html

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

وااااای این ترانه مورد علاقه منه،ممنون دوستان از این به بعد برای استاندارد کردن نتیجه آزمایشات فقط از همین آهنگ برای تست استفاده کنن...
        رازی در کار نبود

دیدگاه

من که ندیدم............ورژن پروتوس چی ..............

میتونی در مورد ارتباط دهی و فرمان با این ایسیهای سری pt توضیح بدی.......................
          ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
            من که ندیدم............ورژن پروتوس چی ..............

میتونی در مورد ارتباط دهی و فرمان با این ایسیهای سری pt توضیح بدی.......................
            ورژن پروتئوس7.7 هست ولی این فایل رو با ورژن پایینتر ذخیره کردم
            http://www.4shared.com/file/xycztmP6/PT_online.html
            اگه به برنامه دقت کنین متوجه میشین که پروتوکل این آی سی I2C هستش
            بفرمایید دیتاشیت
            http://www.4shared.com/document/__qLXedc/PT2313.html
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

در مورد همون پروتکل I2c توضیح بده..........درعمل برای این باید چکار کرد......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                سلام دوستان
                فایل زیر حاوی برنامه فایل HEX و شماتیک و PCB و یک فیلم کوتاه و شماتیک قابل شبیه سازی از عملکرد مدار PT2313 هست
                فقط یک نکته اینکه چون با گوشی موبایل فیلم برداری کردم کیفیت و تغییرات صدا نیاد توش محسوس نیست در صورتی که در واقعیت خیلی تاثیرش بیشتره
                در ضمن LOUDNES هم کار میکنه و دلیل کار نکردنش رو که قبلا گفته بودم متوجه شدم البته هنوز BALANCE و FADER رو بهش اضافه نکردم
                یک نکته دیگه هم در مورد برنامه شرمنده که وقت نکردم زیاد ترو تمیز و بهینش کنم اون دیگه با خودتون
                http://www.4shared.com/file/sxyAyO57/PT2313.html
                آقا خیلی ممنون دسدتت درد نکنه عین ساعت داره کار میکنه اگه تو نستید اون چیزی رو که گفتم رو هم تست کنسد چون امروز ای سی PT2258 هم گرفتم که این ای سی 6 کانال هست یه چیزه خوبیه اگه مقاومت ورودی رو تغییر بده اخره در ضمن 4 تا ادرس داره که میشه تو یه خط باس I2C 4 تا از این ای سی رو استفاده کرد

در رابطه با اون مدار مقاومت ها رو عوض کردم و از 0.2 اهم شروع کردم تا 1500 اهم که در مجموع فکر کنم شد 3 کیلو یا 5 کیلو که هیچ مشکلی نداره هیچ نویزی نداره صدا در کمترین حالات فوقلعاده کم میشه ودر بیشتر حالت یکم کمتر از ورودی هست و نکته مهم اینکه داره مقاومت ورودی امپ رو عوض میکنه :wow: دقیقا عین پتانسیومتر با این مدار میشه هر مقاومت دیجیتالی تو هر مقداری ساخت بشرطه اینکه مقادیر مقاومت هاش پیدا بشن
                اگه ای سی PT2313 , 2258 مقاومت ورودی را تغییر ندهند من از همین مدار استفاده میکنم که فکر هم نمیکینم اون ای سی ها مقاومت ورودی رو تغییر بدن
                آقا امیر وقتی صدای امپ رو با پتانسیومتر کنترل میکنیم وقتی که صدای امپ رو تا ته میبریم یه نویزه خیلی کمی شنیده میشه اگه تو همین حالت دامنه صدای ورودی رو کم و زیاد کنید این نویز همیشه هست چون مقاومت ورودی امپ زیاده آیا با این ای سی وقتی که صدا رو کم میکنید این نویز همچنان هست؟

اینم نمونه صدا
                http://www.4shared.com/video/PQXvy13...d_clip_03.html

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان ببخشید که اینجا پست می دم
                  لطفا طریقه انتخاب مقاومت برای ورودی آمپلیفایرها رو توضیح بدین که برای جلوگیری از خراب شدن صدا موقع بلند کردن صدای مثلا پری آمپلیفایر است یا همان امپدانس ورودی آمپلیفایر.

دیدگاه

لطفا جواب بدبد تا حالا هرچی آمپلی ساختم این موشکلو داشتن کارم ضروریه

دیدگاه

دوست عزیز مداری که تویاین تاپیک هست رو ببند
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53327.0
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

خیلی ممنون که جواب دادبد چرا تو اسپیکر های کامپیوتر از این مدارات استفاده نمی کنند و چجوری با مقاومت این مشکل رو حل میکنند ممنون

دیدگاه

ولوم اسپیکرها دقیقا همینطوریه(البته از انواع دیجیتال و ولوم های هرز گرد که بگذریم)در مورد طرز کار این مدار باید بدونید که وقتی ما مقاومتی رو موازی با یک مدار میبندیم مقداری از جریان از مقاومت عبور میکنه و جریانی که به مدار میرسه کمتر میشه و زمانی که ما مقاومتی رو با یه مدار سری میکنیم مقداری از ولتاژ به مقاومت میرسه و ولتاژ کمتری به مدار میرسه این ولوم بر اساس همین اصول استفاده میشه اگه متوجه نشدین به کتابای مقدماتی الکترونیک مراجعه کنید قسمتهای مربوط به مقاومت و کنترل ولتاژ و جریان
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور می تونم یک آمپلی فایر tda2004 که ساختم رو با چه مقاومتی و ولومی به به کامپیوتر وصل کنم تا موقع یلند کردن صدا صداش خراب نشه (البته اگه اشتیاه نکنم به این تطبیق امپدانس ورودی و یا مچینگ که با اینکه در موردش تو گوگل زیاد سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد)بازم ممنون .

دیدگاه

اگه تغذیه و... مشکلی نداشته باشه....مشکل از اینه که ورودی 2004 اشباع میشه.................شما باید توان کمتری به ورودی بدید تا صدا خراب نشه ......با استفاده از یه پتانیسومتر یا یه مقاومت ثابت در ورودی امپلی این مشکل حل میشه..........

دیدگاه

برای این که تو توان بالا صدا خراب نشه صدای کامپیوتر رو تا آخر باز کنید بعد ولوم آمپلیتون رو هم تا آخرین میزانی که صدا خراب نمیشه باز کنید،زمانی که این کارو کردین بدون این که مقدار ولوم تغییر کنه مقاومت بین پایه وسط و سر کناری که به خروجی کارت صدا وصل هست رو اندازه بگیرید(R1) و همین طور مقاومت بین سر وسط و سر کناری که منفی وصل میشه رو هم اندازه بگیرین(R2) بعد این مدارو ببندین
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X