اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم

رازی در کار نبود

دیدگاه

آقا من اون مدار رو تستی یه برد زدم براش درست کار کرد و صدا رو کم و زیاد کرد فقط تغذیه میکرو رو من با یه شارژر موبایل استفاده کردم که نمیدونم چرا یه صوت تو صدا بود به خاطر اون شارژ هست فکر میکنم چون سوئیچینگ هست این طوری درست؟ چه طوری برطرفش کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
        آقا من اون مدار رو تستی یه برد زدم براش درست کار کرد و صدا رو کم و زیاد کرد فقط تغذیه میکرو رو من با یه شارژر موبایل استفاده کردم که نمیدونم چرا یه صوت تو صدا بود به خاطر اون شارژ هست فکر میکنم چون سوئیچینگ هست این طوری درست؟ چه طوری برطرفش کنم؟
        سلام احتمالا اون صدا مربوط به لحظه سوئیچ شدن تو اون شارژر هست
        ولی به نظر من اول تغذیه میکرو رو از همون ترانس بگیر با یه رگولاتور 7805 ببین اگه بازم همون صدا اومد پس مشکل یه جا دیگست شاید مشکل تو تغذیه اون ولوم 4067 باشه
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
          سلام احتمالا اون صدا مربوط به لحظه سوئیچ شدن تو اون شارژر هست
          ولی به نظر من اول تغذیه میکرو رو از همون ترانس بگیر با یه رگولاتور 7805 ببین اگه بازم همون صدا اومد پس مشکل یه جا دیگست شاید مشکل تو تغذیه اون ولوم 4067 باشه
          همین کا رو کردم درست شد....

امروز برد رو قشنگ تست کردم صدا رو خیلی خوب کم و زیاد میکنه عالیه در واقع مقاومت ورودی امپ رو داره تغییر میده فقط نمیدونم چرا تو دو پله اول که صدا وحشتناک کمه و باید گوش رو به بلند گو بچسبونیم تا صدا کامل بشنویم چی میگنه گاهی اوقات یه تق تق های میاد تو صدا ولی تو این دو پله صدا خیلی کمه بقیه حالت ها هیچ مشکلی نداره صدا عالیه حتی کیفیت هم پایین نمیاد یه چیز خوبه راستی یه دونه فیلتر تریبل هم باهاش به صورت نا خداگاه ساختم باحال بود
          آقا یه سوال نخندید ها... رنگ طلایی و نقره ای تو مقادیر مقاومت ها گقدر بود مقدارشون یادم رفته؟
          بعد مقاومت 0.2 و 0.4 و 0.8 این مقاومت ها SMD پیدا میشه تو جمهوری؟ می خام بردش رو اگه بتونم SMD بزنم

دیدگاه

همین کا رو کردم درست شد....

امروز برد رو قشنگ تست کردم صدا رو خیلی خوب کم و زیاد میکنه عالیه در واقع مقاومت ورودی امپ رو داره تغییر میده فقط نمیدونم چرا تو دو پله اول که صدا وحشتناک کمه و باید گوش رو به بلند گو بچسبونیم تا صدا کامل بشنویم چی میگنه گاهی اوقات یه تق تق های میاد تو صدا ولی تو این دو پله صدا خیلی کمه بقیه حالت ها هیچ مشکلی نداره صدا عالیه حتی کیفیت هم پایین نمیاد یه چیز خوبه راستی یه دونه فیلتر تریبل هم باهاش به صورت نا خداگاه ساختم باحال بود
            آقا یه سوال نخندید ها... رنگ طلایی و نقره ای تو مقادیر مقاومت ها گقدر بود مقدارشون یادم رفته؟
            بعد مقاومت 0.2 و 0.4 و 0.8 این مقاومت ها SMD پیدا میشه تو جمهوری؟ می خام بردش رو اگه بتونم SMD بزنم
            =)) =)) =)) =))
            سلام من یکم جنبه ندارم پس میخندم :mrgreen:
            شوخی کردم نوکرتم هستم
            رنگ طلایی میشه 5 درصد اختلاف و رنگ نقره ای میشه 10 درصد اختلاف معمولا بیشتر مقاومت ها آخرشون طلایی داره ینی 5 درصد
            احتمالا باید باشه برو تو پاساژ امجد الان یادم نیست ولی تو طبقه اول یه مغازه بود که کلّا SMD داشت

اون 2 پلّه اول رو مقاومت هاشو کمتر کن ببین چی میشه
            :bye
            AV Maziton 100

دیدگاه

مقار مقاومت چقدر هست یک دهم هست 5 دهم هست، تولرانس رو نمیگم

اون مقاومت ها رو کمتر کنم صداش خیلی کم میشه تو اون پله ها

دیدگاه

مقار مقاومت چقدر هست یک دهم هست 5 دهم هست، تولرانس رو نمیگم

اون مقاومت ها رو کمتر کنم صداش خیلی کم میشه تو اون پله ها
                باید باشه اگه نبود با یه پتانسیومتر کوچیک تنظیم کن رو این اهم

میگم به نظرت به جای اون مقاومتا پتانسیومتر بزاریم بهتر نیست ؟ مثلا 16 تا 1 مگا اهم oo:
                اینجوری میشه راحت تنظیمش کرد
                AV Maziton 100

دیدگاه

منظورت چیه پتانسیومتر بزاریم oo:
                  الان صدا رو خیلی خوب کم و زیاد میکنه ها... فقط اون مشکل که گفتم هست که خیلی مهم هم نیست

راستی از این مدار استفاده میکنی؟

در مورد نویز گیری چی کار کنم چون می خام یه رله و چنتا ای سی دیگه اضافه کنم راهی داری

راستی یه مدار بیس و تریبل که هم بیس و هم تریبیل تو تقویت و تضعیف کنه داری؟ چون با این مدار راحت میشه به صورت دیجیتال ی کنترلش کرد

دیدگاه

منظورت چیه پتانسیومتر بزاریم oo:
                    الان صدا رو خیلی خوب کم و زیاد میکنه ها... فقط اون مشکل که گفتم هست که خیلی مهم هم نیست

راستی از این مدار استفاده میکنی؟

در مورد نویز گیری چی کار کنم چون می خام یه رله و چنتا ای سی دیگه اضافه کنم راهی داری

راستی یه مدار بیس و تریبل که هم بیس و هم تریبیل تو تقویت و تضعیف کنه داری؟ چون با این مدار راحت میشه به صورت دیجیتال ی کنترلش کرد
                    آره راستش هنوز وقت نکردم مقاومتاشو تغییر بدم گفتم برم 16 تا پتانسیومتر کوچیک بگیرم اینجوری بهتر میشه جواب گرفت :mrgreen:

بهترین کار اینه که شما برای آمپلی از یه تغذیه جدا استفاده کنی و برای بقیه چیزا از یه تغذیه دیگه من این کارو کردم نویز ندارم

من راستش یه مشکلی دارم اونم تو خاموش روشن کردن آمپلی !!!! که مثلا با میکرو دستور میدم یه رله رو قطع و وصل میکنه اونطرف رله هم میره به تغذیه آمپلی حالا این آمپلی چون تغذیه دوبل داره چیکارش کنم ؟؟ میتونم قبل ترانس وصلش کنم میکرو قاطی نمیکنه ؟؟ چون خروجیه رله رو به + آمپلی که زدم به محض روشن شدن ریست میشه

منظورت همون تون کنترله ؟ اگه آره زیاد ازش دارم میزارم برات !!
                    AV Maziton 100

دیدگاه

آره راستش هنوز وقت نکردم مقاومتاشو تغییر بدم گفتم برم 16 تا پتانسیومتر کوچیک بگیرم اینجوری بهتر میشه جواب گرفت :mrgreen:

بهترین کار اینه که شما برای آمپلی از یه تغذیه جدا استفاده کنی و برای بقیه چیزا از یه تغذیه دیگه من این کارو کردم نویز ندارم

من راستش یه مشکلی دارم اونم تو خاموش روشن کردن آمپلی !!!! که مثلا با میکرو دستور میدم یه رله رو قطع و وصل میکنه اونطرف رله هم میره به تغذیه آمپلی حالا این آمپلی چون تغذیه دوبل داره چیکارش کنم ؟؟ میتونم قبل ترانس وصلش کنم میکرو قاطی نمیکنه ؟؟ چون خروجیه رله رو به + آمپلی که زدم به محض روشن شدن ریست میشه

منظورت همون تون کنترله ؟ اگه آره زیاد ازش دارم میزارم برات !!
                      بیا تو این صفحه یه چیز هایی گفته
                      منم می خوام با رله این کار رو بکنم

مقادی رمقاومت ها رو از 0.2 اهم شروع کن دو برابر دوبرابر ببر بالا تا اینکه مجموع مقاومت ها نزدیک 5 کیلو اهم بشه من رو دو تا امپ تست کردم جواب داد

دیدگاه

راستی مولتی پلکسری میشناسی که با ولتاژ مثبت و منفی کار کنه؟ چون تو این صورت خیلی بهتر

دیدگاه

بیا تو این صفحه یه چیز هایی گفته
                          منم می خوام با رله این کار رو بکنم

مقادی رمقاومت ها رو از 0.2 اهم شروع کن دو برابر دوبرابر ببر بالا تا اینکه مجموع مقاومت ها نزدیک 5 کیلو اهم بشه من رو دو تا امپ تست کردم جواب داد
                          کدوم صفحه ؟؟؟؟؟ چیزی نیست که oo:
                          راستی مولتی پلکسری میشناسی که با ولتاژ مثبت و منفی کار کنه؟ چون تو این صورت خیلی بهتر
                          نه والّا همون 4067 رو هم بزور شناختیم !! :mrgreen:
                          AV Maziton 100

دیدگاه

کدوم صفحه ؟؟؟؟؟ چیزی نیست که oo:
                            نه والّا همون 4067 رو هم بزور شناختیم !! :mrgreen:

لامسب این ولوم ذهنم :angry: رو مشغول کرده شرمنده

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52184.0

دیدگاه

بل اخره این PT2258 راه افتاد ای سی خوبی همون چیزی که می خواستم 6 کانل داره و مقاومت خروجی رو تغییر میده با 5 ولت هم کار میکنه Mute هم داره مازیار جان برو سریع یه دونه بگیر به زا به امپ ت

از همین ای سی می خوام استفاده کنم

از چه منبع تغذیه استفاده کنم تا نویز کمتری رو ای سی و میکرو بیوفته

در مورد رله فکر کنم از ای سی ULN2003 استفاده کنی خوب باشه

دیدگاه

بل اخره این PT2258 راه افتاد ای سی خوبی همون چیزی که می خواستم 6 کانل داره و مقاومت خروجی رو تغییر میده با 5 ولت هم کار میکنه Mute هم داره مازیار جان برو سریع یه دونه بگیر به زا به امپ ت

از همین ای سی می خوام استفاده کنم

از چه منبع تغذیه استفاده کنم تا نویز کمتری رو ای سی و میکرو بیوفته

در مورد رله فکر کنم از ای سی ULN2003 استفاده کنی خوب باشه
                                سلام

1- ینی این ایسی تون کنترلش خوب جواب میده ؟ یا نه ؟؟؟ اصلا از تون کنترلش استفاده میکنی ؟؟

2-ینی مقاومت ورودی آمپلی رو میبنده !!!

3- پس نیازی به 4067 نیست ؟؟؟؟

4- راستی این ایسشی فقط SMD داره ؟؟ یا DIP هم داره ؟؟؟؟

5- یه چیز دیگه شما با C نوشتی درسته ؟؟ با بیسکام بلدی چطور میشه با اون ایسی ارتباط برقرار کرد ؟ منظورم اینه که مثلا چند بیت بفرستی میره صدا رو کم و زیاد میکنه ؟؟؟ اینا رو باید کمکم کنی

6- در کل اگه این ایسیو بگیرم باید کمکم کنیا باشه ؟؟؟ فراموش نکنی مارو ؟؟؟؟؟ :nerd:
                                AV Maziton 100

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X