اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

خوب اگر میخوای کلا سیستم را عوض کنی (NTC) که یه بحثه

ولی در مورد همین مدار چند نکته :

این مدار فن دمای هیت سینگ را اندازه نمیگیره ! بلکه در اثر اختلاف دمای بین پیوندهای دیود و ترانزیستوره که باعث فعال شدن مدار میشه پس باید دیود مورد نظر را مثله دیود معمولی قرار ندهید بلکه باید دیود را با پایه های بلند در مدار قرار دهید و باید ببینی وقتی فن روشنه جریان هوا در مدارت کجا بیشتره و دیود را در مقابل جریان هوا قرار بدی

و همچنین ترانزیستور حسگر را اولا باید تماس حرارتی خوبی با هیت سینگ داشته باشه و در داغترین جای هیت سینگ قرار بدی

مدار من سرد هم باشه با دور خیلی کم راه میافته و وقتی داغ میشه صدای فن شنیده میشه

و همچنین روی خود مدار هم کار کن

به نظرم دیود را به صورت معمولی روی مدار لحیم کردی و برای همین دیود خنک نمیشه باید دیود با فاصله 2 سانتی یا یک سانتی از مدار چاپی فاصله داشته باشه

خود اون پایه های ( که باید تمیز هم باشه ) خیلی در خنک موندن دیود کمک میکنه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

درود بر دوستان امروز بعد از کلی ور رفتن با مدار به جای پتانسومتر1کیلو مولتی ترن یک کیلو گذاشتم و مدارو تنظیم کردم خیلی خوب شده :mrgreen: از دقت خیلی کمه پتانسومتر بود oo: یک نقشه نهایی با تشریح قطعات تو ادامه میذارم دوستان استفاده کنن تو کاراشون
      زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
        درود بر دوستان امروز بعد از کلی ور رفتن با مدار به جای پتانسومتر1کیلو مولتی ترن یک کیلو گذاشتم و مدارو تنظیم کردم خیلی خوب شده :mrgreen: از دقت خیلی کمه پتانسومتر بود oo: یک نقشه نهایی با تشریح قطعات تو ادامه میذارم دوستان استفاده کنن تو کاراشون
        دوست عزیز این مدار را قرار می دهید

دیدگاه

قبلش از مهندس aswhu600تشکر میکنم از ارایه طرح اولیه نقشه این مدار و راهنمایی کلیدیشون تو اصلاحش

و اما بالاخره اینم از نقشه کامل مدار که کاملا رفع ایراد شده وکامله با توضیح قسمتهای کلیدی مدار که باید رعایت شه:nerd: :agree:
          http://s6.picofile.com/file/8175173918/fan2.JPG
          زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

سلام
            alirezak عزیز تو این مداری که ساختی خازنی رو که دورش خط کشیدم عوض کن چون باد کرده.
            موفق باشی

دیدگاه

سلام استاد اشک عزیز
              ضمن اینکه بسیار خوشحال شدم بعد از مدتی تونستم نمونه کارهای شما رو ببینم 2 تا سوال از خدمتتون داشتم:
              1) یک برد برای مستر زدم که مثل تصویر زیر برای آمپلی فایر راست و چپ از یک مدار تن کنترل استفاده کردم آیا این کار مشکلی ایجاد نمی کنه ؟؟؟
              http://8pic.ir/viewer.php?file=wufwfmbe9e5de9mue0kc.jpg
              یعنی از خروجی آیسی زیر و بم به دو تا ولوم وصل کردم که خروجی ولوم ها هر یک به یه آمپلی فایر میره.
              2) قاب دور ال ای دی ها رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟
              با تشکر

دیدگاه

درود استاد اشک عزیز
                ممنونم بخاطر گذاشتن نمونه کارهات.یه سوال.نقش طرح هاتو چطوری روی ورقه آلومینیومی میزنی؟خودت میزنی؟یا بیرون برات میزنن استاد.کارای خوبی ارایه دادی.حیفه که تو کشور استقبال نمیشه :agree:
                میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

استاد غزیز اگر امکانش هست فایل av400 استریو را قرار دهید

دیدگاه

با سلام
                    محمد جان اصل یا pcb طرحو بزار ببینم.قاعدتا جواب میده.
                    طرح روی پنلها با برنامه پروتل کشیده شده و چاپ سیلک هست. بیرون هم زدند.
                    قاب LED هم من چند سال پیش از جمهوری گرفتم.
                    منظور از مدار pcb هست؟؟ وگرنه مدارش که هم تو نت فراوونه هم تو انجمن داریمش.
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام یه مدار در تاپیک تصاویر زدم
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=thankyoupostlist;topic=51101.0;ms g=726387

نکته تاثیر رگلاتور ولتاژ بر مدار : که باید حداقل 25 درصد ولتاژ تغذیه توسط رگلاتور کم بشه (حداقل) تا جریان DC صافی در خروجی داشته باشد و با اینکار تقریبا مشکل نویز تغذیه حل میشه

اضافه شده در تاریخ :
                      نقشه ای که برای MP3-Player با آی سی تقویت tda2822 بستم

و برای ولتاژ MP3-Player هم از رگولاتور خودش استفاده کردم

دیدگاه

با سلام دوباره : از اونجایی که جهبه دادای تهویه نیست رگلاتور خودMP3-Player در داخل جعبه داغ میکرد و ممکن بود در دراز مدت خراب شه و و بردMP3-Player را بسوزونه

از طرفی هم برای فشار نیامدن بهش من از خروجی رگلاتور ای سی 2822 که حدود 7.5 ولت بود گرفته بودم و به همین دلیل به جای 5 ولت 4.7 ولت به بردMP3-Player میداد و این باعث شده بود که علاوه بر زدن به برق دستگاه باید فلش مموری را هم در میاوردم و میزدم تا شروع با خوندن کنه

برای همین اومدم از رگلاتور سوئیچینگ LM2576 استفاده کردم

در اصلاحیه جدید بعد از ترانس که حدود 11 ولت برق هست دو تا رگلاتور که 5 ولت برای MP3-Player و 7.5 ولت برای مدار تقویت هست قرار دادم و مشکلاتش هم کاملا برطرف شد

دیدگاه

خیلی خوبه nn جان تموممش کنی چیز خوبی میشه
                          میدونی شرکتآ‌ها واسه اینکه بتونن جعبه رو کوچیک کنن تمام قسمتآ‌ها رو در روی یک برد میسازن اینطور ی از سیم کشی اضافی جلوگیری میشه و کوچکتر
                          یه سوال پنل عقب رو از پلکسی زدی درسته؟
                          اون نوشته ها رو چطوری چاپ کردی ؟
                          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            خیلی خوبه nn جان تموممش کنی چیز خوبی میشه
                            میدونی شرکتآ‌ها واسه اینکه بتونن جعبه رو کوچیک کنن تمام قسمتآ‌ها رو در روی یک برد میسازن اینطور ی از سیم کشی اضافی جلوگیری میشه و کوچکتر
                            یه سوال پنل عقب رو از پلکسی زدی درسته؟
                            اون نوشته ها رو چطوری چاپ کردی ؟
                            ممنون
                            ممنون از نظرت.
                            من قصد ساختشو اول نداشتم و چون اکثر مدارتشو ساخته بودم ، همونارو تو جعبه مونتاژ کردم
                            پنل عقب پلکسی گلاسه و با لیزر برش خورده و نوشته ها روش حک شده .
                            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                              ممنون از نظرت.
                              من قصد ساختشو اول نداشتم و چون اکثر مدارتشو ساخته بودم ، همونارو تو جعبه مونتاژ کردم
                              پنل عقب پلکسی گلاسه و با لیزر برش خورده و نوشته ها روش حک شده .
                              ممنون
                              من خودم کار تابلو led انجام میدم و از پلکسی استفاده میکنم
                              ولی تا حالا روی اون حک نکردم بعد از حک شدن توسط لیزر چطوری سفیدشون کردی یا وقتی حک میشه همونطور سفید میشن؟
                              یه سوال دیگه اینکه اون دو تا برد سوئچینگ در خروجی از هر سر چند امپر کشیدی ازشون و به نظرت زیر بار و در طولانی مدت دوام میارن تست کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                                ممنون
                                من خودم کار تابلو led انجام میدم و از پلکسی استفاده میکنم
                                ولی تا حالا روی اون حک نکردم بعد از حک شدن توسط لیزر چطوری سفیدشون کردی یا وقتی حک میشه همونطور سفید میشن؟
                                یه سوال دیگه اینکه اون دو تا برد سوئچینگ در خروجی از هر سر چند امپر کشیدی ازشون و به نظرت زیر بار و در طولانی مدت دوام میارن تست کردی؟
                                پلکسی سیاه وقتی حک میشه خودش سفید میشه ولی میشه قبل از اینکه چسب محافظ روی پلکسی رو برداری میتونی داخل محل های حک شده رو با رنگ سفید پر کرد و بعد از خشک شدن چسبو کند.

سوییچینگ ها رو که تغییردادم که بشه ولتاژ 70 دوبل ازش گرفت و یکیشون هم دو تا خروجی دوبل داشت یه دوبل 65 و یه دوبل 50
                                برای اینکه درست ما. کنه ماسفتا ، هسته ، و درایور 2110 باید حتمأ اصل باشن ، اگه این سه تا اصل باشن مدار مشکلی پیدا نمیکنه
                                من تا 4 آمپر از هر سر گرفتم . اما برای گرفتن توان های بیشتر باید سوییچینگ بهتری طراحی کرد
                                در مورد استفاده طولانی مدت هم باید بگم من حدود یکسال از همین آمپ و تغذیه اش با همین وصعیت نیمه کاره با ولوم بالا استفاده کرزم و میتونم بگم امتحان خودش پس داده اما بازم میگم دلیل اصلی اینکه من از ادامه دادنش منصرف شدن این بود که توان بیشتری میخوام و باید اول یه سوییچینگ خیلی بهتر ساخت .
                                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X