اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

اقا شرمنده یه سوال دیگه اندازه ی فیبر امپ استریو چه قدر هست واز کدوم pcb استفاده کردی. کیفیت فیلتر ساب چه طور ه؟وهمچنین اندازه ی فیر فیلتر ساب ممنون میشم اگر در اختیار م بگذارید

دیدگاه

سلام
      مصطفی جان کارات که مثل همیشه عالی شده :applause:
      اون مدار محافظ همونی هست که برات فرستادم ؟؟؟ خوب کار میکنه ؟؟؟ اتصال کوتاه و تاخیر و dc چه طور تست کردی؟؟
      راستی چن تا سوال؟؟
      1) قیمت هیت سینک هات چند شده سایزش رو می نویسی چند در چنده ؟؟
      2) قیمت جعبه هات چه طور ؟
      هیت سینک و جعبه رو از تهران خریدی؟؟

دیدگاه

سلام سایز فیبر امپ 10 در 10 بود ولی من بزرگترش کردم میخواستم مقاومتا رو رو برد بخابونم
        کیفیت فیلتر هم خیلی خوبه مشکلی نداره بدون هیچ نویزی سایزش فک کنم 4 در 3 بود دقیق یادم نیست خودت با فتوشاب تغییر سایز بده و پرینت بگیر یه ای سی بزار ببین باید چند در چند بگیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          سلام سایز فیبر امپ 10 در 10 بود ولی من بزرگترش کردم میخواستم مقاومتا رو رو برد بخابونم
          کیفیت فیلتر هم خیلی خوبه مشکلی نداره بدون هیچ نویزی سایزش فک کنم 4 در 3 بود دقیق یادم نیست خودت با فتوشاب تغییر سایز بده و پرینت بگیر یه ای سی بزار ببین باید چند در چند بگیری
          داداش چی ساختی بگو ما هم ببینیم :biggrin: :applause:
          میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
            سلام
            مصطفی جان کارات که مثل همیشه عالی شده :applause:
            اون مدار محافظ همونی هست که برات فرستادم ؟؟؟ خوب کار میکنه ؟؟؟ اتصال کوتاه و تاخیر و dc چه طور تست کردی؟؟
            راستی چن تا سوال؟؟
            1) قیمت هیت سینک هات چند شده سایزش رو می نویسی چند در چنده ؟؟
            2) قیمت جعبه هات چه طور ؟
            هیت سینک و جعبه رو از تهران خریدی؟؟
            اره همون هست خوب کار میکنه همه چیزش رو امتحان کردم ولی اتصال کوتاش تو ولوم بالا خیلی سریع عمل میکنه تحمل بیس رو نداره
            باید یه فکری بکنم براش
            1)هیت سینکا رو من دونه ای 18 تومن خریدم سایزش هم 10 در 20 هست فروشگاه بهار عباسیان
            2)جعبه ها رو هم یه دونشو قبلا 24 گرفتم یه دونش رو 30 تومن از فروشگاه بهار امجد طبقه اول
            یه عکسم الان از هردو روی هم میزارم

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیف&#

نوشته اصلی توسط aswhu600
              با سلام میخواستم درباره مداری که راهاندازی کردم یه کم توضیح بدم

آدرس مستقیم پستم در تاپیک تصاویر

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=thankyoupostlist;topic=51101.0;ms g=428635

تصاویر که مشخص هستند و اگر سوالی بود در خدمتم ..... میمونه یک سری توضیحات

اول اینکه این مدار را برای خونه میخواستم و چون زیاد در عمل وارد نمیشم به ندرت همچین کارایی را انجام میدم و وقتی هم که انجام میدم سعی میکنم کمو کاستی نداشته باشه و یه چیز کامل باشه در واقع مدار محور نیستم چون انگیزه ای هم درباره ساخت مدار ندارم و سعی میکنم محصول محور باشم و اگر چیزی را خواستم در حد حدود یه نمونه تجاری باشه و نه یه مدار بی در پیکر

یکی از دلیل هایی که وارد همیچین مداری شدم اینکه تقریبا 80 درصد قطعات و همه قطعات اصلی را از قبل داشتم و در خرتوپرتام موجود بود

و در شروع کار هم تاپیکی زدم که نظر دوستانم را جویا بشم و تصاویری هم اونجا هست

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68910.0

در مورد تغذیه از رگولاتور ترانزیستوری استفاده کردم هم برای 40 ولتی و هم 14 ولتی و برای خازن تغذیه هم از دوتا خازن وات بالا 63 ولتی مارک فیلیپس قرار دادم و همچنین برای اون 14 ولت هم همینطور

توجه کردید در آمپلی فایر های ماشینا در صندوق عقب برای افت ولتاژ لحظه ای یه خازن قرار میدن همین فکر شد ایده که در نزدیکی پایه مثبت STK4432 یه خازن 4700 میکروفاراد 50 ولتی قرار بدم حالا اینکه چقدر کارایی داشته باشه نمیدونم و با این خازن در مجموع 9100 میکروفاراد خازن تغذیه برای آی سی قرار دادم

در پنل جلو یه دکمه قرمز رنگ به نام Gain یا همون بهره تقویت قرار دادم که این دکمه یه رله دوبل را روشن میکنه و مقاومت پایه های 2 و 14 آی سی بعد از خازن را تغییر میده که حالت معمولی 100 اهم هست و در حالت Gain حدود 15 اهم هست و با فشار این دکمه صدا چندین برابر میشه رله Gain را روی برد آمپلی فایر در شکل زیر میشه دید

از اونجایی که قصد داشتم از مدارم به عنوان اسپیکر برای کامپیوتر و یا هر نوع منبع صوت هم استفاده کنم یه کار جالب انجام دادم .... اینکه این کار را به صورت اتوماتیک خود دستگاه انجام بده

یعنی با اتصال فیش AV مداری باشه که تشخیص بده و مدار تقویت را از اف ام پلیر جدار کنه و به ورودی AUX وصل کنه که اون مدار تشکیل شد از یه تقویت کننده با بهر بالا و آی سی برا تاخیر زمانی

و خروجی مدار در حد یه پالس ضعیف هست که کلید اصلی روی ترانس پیچ کردم که شامل رگولاتور با دیود زنر هم هست که ولتاژ حدود 12 ولت به رله بده و خود رله جدا کننده هم روی برد پنل جلو هست

یه نمونه قبلا OK کردم و فن خنک کننده را یه سر کرده بودم و وقتی روشن میشد صدای فن آزار دهند بود برای همین این بار مداری بستم که متناسب با دمای هیت سینک فن بچرخه و از اونجایی که زورم اومد 3000 تومن بدم یه سنسور دما فسقلی بگیرم اومدم توسط مدار ترانزیستوری این کار را انجام دادم و یه BD139 به عنوان سنسور دما روی هیت سینک متصل کردم و توسط یه مولتی ترن هم برای تنظیم آستانه چرخش و ..... خوشبختانه مشکل از این بابت ندارم و به خوبی کار میکنه البته اولش کار نمیکنه و بعد از 10 دقیقه (در صورت ولوم دادن ) شروع به چرخش با دور کم میکنه و چون هیت سینک قوی هم داره فقط گرم میشه

در مورد اف ام پلیر هم که تصاویرش در تاپیک مدار م هست طوری روی پنل جای مادگی USB را در اوردم که از جلو مادگی را زدم که لبه های مادگی نمیتونه از سواخ ایجاد شد عبور کنه و پشت مادگی هم که از برد پنل جلو میاد بیرون توسط لحیم کاری محکم میشه به طوری که برد پنل به جعبه پلاستیکی پنل دوخته میشه

دوستانی هم اول کار گفتند که سعی کن از LM386 استفاده نکنی و قصد داشتم مدار پری کلا ترانزیستوری باشه ولی بعد از تست به این نتیجه رسیدم که کمافسابق از این آی سی استفاده کنم

و به جعبه فلزی دستگاه هم سیمی متصل کردم و به منفی اتصال دادم که اون خورده نویز ها هم از بین بره و شیلد مدار به صورت کامل اجرا بشه

و اینکه شیلدینگ را در تمام مراحل مونتاژ رعایت کردم و صدای خروجی بسیار شفاف و با کیفیت هست و تقریبا پهنای باند وسیعی را در خروجی دارم

این مدار بر خلاف مدار های قبلی کلید روشن و خاموش اصلی نداره و وقتی دوشاخه به پریز میزنیم چراغ روشن و خاموش که در پنل جلو هست با نور کم رنگ روشن میشه (یعنی مدار در حال آمادباش هست)

وقتی کلید فشاری روشن شدن را فشار میدیم مدار بعد از 2 ثانیه روشن میشه (چراغ روشن شدن از حالت کم نور به پرنور تبدیل میشه) ولی صدا تا 3 یا 4 ثانیه قطع هست (توضیح اینکه در این لحظه مدار AUX فعاله گه اگر فیش AV و همچنین سیگنال صوتی نباشه بعد از حدودا 4 ثانیه مدار بر میگرده روی اف ام پلیر) و صدا پخش میشه

در لحظه خاموشی و همچنین وقتی مدار خاموشه مدار muting ای سی STK4432 فعال هست

تمام چیزی که در دیتاشیت بود (مدار تقویت و محافظ و muting ) را مونتاژ کردم .............

مداری بستم که فقط صداهای باس را تقویت میکنه و در نهایت یه LED را متناسب با باس موزیک روشن و خاموش میکنه (چراغ Sound) و مثلا در موزیک در حال پخش مدام روشن و خاموش میشه و این مدار در برد پنل جلو مونتاژ شده

اگر دوستان سوالی درباره مدارم دارن در خدمتیم
              دادا اگه امکان داره نقشه مدار کنترل دور فنتو بذار ممنون میشمممم :mrgreen:
              زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

درود بر همه دوستان

مصطفی جان کارت عالی بود :applause: :applause: :applause:

برای نوشتن مشخصات هم، خب 100% دست خط محمد عزیز عالیه
                میتونی از روش پرینت هم بهره ببری. هم روی ورق آلومینیوم و هم روی MDF روکش دار.البته روکش ملامینه بهتره.
                به جای اون پنل های پشت و جلو دستگاه میتونی از ورق آلومینیوم استفاده کنی که پنل اصلی هم
                برات میشه شابلون برش.
                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                  درود بر همه دوستان

میتونی از روش پرینت هم بهره ببری. هم روی ورق آلومینیوم و هم روی MDF روکش دار.البته روکش ملامینه بهتره.
                  به جای اون پنل های پشت و جلو دستگاه میتونی از ورق آلومینیوم استفاده کنی که پنل اصلی هم
                  برات میشه شابلون برش.
                  خیلی ممنون سام عزیز
                  این طرحا رو چطوری روی mdf روکش دار یا روکش ملامینه میزنن؟
                  منظورت اینه که اون پنل پشت و جلو دستگاه رو به جاش بدم با ورق الومینیوم برام برش بزنن و جا اونا بزارم؟

دیدگاه

ااااا نگا نگا
                    ۲ روز نبودیمااا
                    مصطفی انگار تو هم بعله ؟آ‌ :mrgreen: اقا مبارکه :applause: :applause: :applause: بسیار بسیار عالی شده :applause:
                    ایشالا سابش بکوبه برات (آ‌چه جمله ای :icon_razz: )
                    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیف&#

نوشته اصلی توسط پسرخوب
                      دادا اگه امکان داره نقشه مدار کنترل دور فنتو بذار ممنون میشمممم :mrgreen:
                      مدار مال دو یا سه سال پیشه

برای همین نقشه گم شده

در هر صورت اگه پیدا کردم حتما

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        درود بر همه دوستان

برات میشه شابلون برش.
                        سلام مهندس.اینو توضیح میدی؟
                        میتونی از روش پرینت هم بهره ببری. هم روی ورق آلومینیوم
                        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

آقای " پسرخوب" من با الهام گرفتن از این مدار طراحیش کردم

به جای LED یه ترانزیستور تحریک میشه و بجای پتانسومتر یه مولتی ترن قرار دادم

و همچنین به این تاپیک هم که مروبط به مدارمه سر بزنید

این نقل قول خودمه درباره این مدار در اون تاپیک

"در تصویر دور BD139 و یک دیود معمولی خط کشیدم : به این صورته که تعادلی بین اون دیود و دیود امیتر بیس ترانزیستور برقرار میشه و وقتی BD139 که به عنوان حسگر هست و روی هیت سینک نصب میشه گرم میشه در پیوند آمیتر بیس تغیراتی ایجاد میشه و اون تعادل را به هم میزنه و BD139 به همون مقدار روشن و TIP132 را روشن میکنه و در نهایت فن روشن میشه که این روشن شدن به نسبت مقدار دما هست و همیشه باید دیود در دمای اتاق باشه و نباید گرم بشه تا تفاوت دما حس بشه"

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            خیلی ممنون سام عزیز
                            این طرحا رو چطوری روی mdf روکش دار یا روکش ملامینه میزنن؟
                            منظورت اینه که اون پنل پشت و جلو دستگاه رو به جاش بدم با ورق الومینیوم برام برش بزنن و جا اونا بزارم؟
                            خواهش . راستشو گفتم عالی شده

مصطفی عزیز با همون روش چاپ مدارچاپی که روی کاغذ پشت ورق پشت چسبدار انجام میدیم . پرینت لیزری
                            ولی روکش mdf حتما باید ملامین یا HI CLASS باشه که در برابر گرمای اتو مقاومت داشته باشه وگرنه برخی روکش ها
                            همانند روکش دیوارکوب یکم حالت خمیری پیدا میکنن و ممکن هست پودر تونر روی کار پخش بشه که البته با تنظیم دمای
                            اتو میشه خوب در بیاری. ولی اون دو روکش این داستان و دشواری را نداره.

روی آلومینیوم هم به همین ترتیب کار میشه . فقط یک قلق داره اون هم این هست که ورق را با اتو نخست پیش گرم باید کرد
                            اگر هم روی ورق آلومینیوم با روکش رنگ الکتروستاتیک کار کنی هم همین روش کار میکنه ولی نیاز به پیش گرم کردن نداری.
                            ولی اگر ورق را با رنگ روغن معمولی خودت رنگ بزنی ممکن هست به خاطر گرمای اتو رنگ روان بشه .
                            منظورم این هست روکش رنگ بهتر هست از نوع کوره ای باشه حالا چه با روش الکتروستاتیک چه مایع فرقی نداره.

من نزدیک 1 سال هست دارم روی چاپ روی جعبه دستگاه ها کار میکنم . راه های دیگه ای هم پیدا کردم که برات میگم.
                            این ها در واقع روش های مدل سازی حساب میشه چون راه های صنعتی تامپو و سیلک اسکرین و ... هست

نمیدونم خوب داستان را باز کردم یا نه چون همه در فکرم هست و دارم تایپ میکنم
                            اگر وقتی بشه یک تاپیک برای اینکار میزنم چون داستانش درازه

اگر پرسشی بود در خدمتم داداشی

راستی اگر برات ممکن هست، مدارچاپی مدار محافظ با همون آی سی 1237 که برای ماسفت های منفی هست را برام
                            پیام بفرست. ممنونت هستم همانند همیشه :redface:
                            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

ممنونم سام عزیز
                              والا چیز زیادی متوجه نشدم :redface:
                              اگر تاپیکی بزنی در این رابطه و کامل توضیح بدی البته اگه تونستی هم با عکس که خیلی عالی میشه
                              واقعا ممنونت میشم

دیدگاه

سلام مهندسaswhu600
                                دسته شما درد نکنه
                                گفتید به جای دیود ترانزیستور تحریک؟مشخصات ترانزیستور؟چه جوری باید وصلش کرد به مدار؟؟؟؟ببخشید من گیج شدم میشه نقشه اصلاح شده مدارتوسط خودتونو قراربدین؟
                                یه سوال دیگه داشتم تغذیه فنو ازتغذیه اصلی گرفتید؟من فنو به تغذیه اصلی میزنم یه نویز اساسی رو امپ میندازه
                                سوال دوم مولتی ترن چیه؟؟وبه جاش گفتین پتانسومتر میشه استفاده کرد؟چه مقداری باشه؟فرقش با مولتی ترن چیه؟
                                زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X