اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

نوشته اصلی توسط mebk1988

هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم. شما کجا مشکل داری؟
    البته قسمت کنترلر این دستگاه کاملا عوض شده. وقت کردم عکساشو میزارم
    سلام با از انجای که من سواد زیاد قد نمیده :sad: :sad: و با کمال پروری باید بگم از 0 تا 100 از اول تا اخر :sad: :sad:
    ولی این هم بگم خیلی زود متوحه میشم تازه خیلی از دوستان دیگه هم مشتاق میان یاد میگیرن
    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

سلام با از انجای که من سواد زیاد قد نمیده :sad: :sad: و با کمال پروری باید بگم از 0 تا 100 از اول تا اخر :sad: :sad:
      ولی این هم بگم خیلی زود متوحه میشم تازه خیلی از دوستان دیگه هم مشتاق میان یاد میگیرن
      تمام مدارات توی انجمن هست. شما شروع کن همه دوستان کمک میکنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
        تمام مدارات توی انجمن هست. شما شروع کن همه دوستان کمک میکنند
        خب من نمیدونم چه مداراتی هست هیچ هیچ نمی دونم راستش تا حالا امپیلی نساختم پس تازه کاره تازه کارم پس لطفا کاملا راهنمای کنید از 0 اگه امکانش هست
        میدونم برای اول کار امپیلی برام زیاد این ولی خب میخوام خودمو امتحان کنم اولین با چیز سنگین بر دارم :mrgreen:
        راستی چقدر هزینه داره ؟
        تنها باند ها چقد هزینه برداشتن ؟
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
          سلام
          Doostan az koja mishe in Heat-sink khouf-ha ro kharid
          aks hayei ke mizaran ba heat-sink haye amade va bozorg va bedard bokhor ro az koja tahiye kardan ?

tashakor agar rahnamei ****d
          از آیدا هیت سینک میتونی بخری.
          سایتشم هست با کد برای هرنوع هیت سینک و اندازش:
          http://www.aydaheatsink.com/Mahsolat.aspx
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

خب من نمیدونم چه مداراتی هست هیچ هیچ نمی دونم راستش تا حالا امپیلی نساختم پس تازه کاره تازه کارم پس لطفا کاملا راهنمای کنید از 0 اگه امکانش هست
            میدونم برای اول کار امپیلی برام زیاد این ولی خب میخوام خودمو امتحان کنم اولین با چیز سنگین بر دارم :mrgreen:
            راستی چقدر هزینه داره ؟
            تنها باند ها چقد هزینه برداشتن ؟
            برای شروع میتونی مازی تون بسازی. تو انجمن 1 سرچ کن

دیدگاه

سلام اگه امکانش هست نقشه یا pcb یا فایل شبیه سازی شده مربوط به تمام برد های میکسری که خودتون ساختید اگه دارید اگه امکامش هم هست در اختیارم بزراید ممنون میشم سعی میکنم خودم بدون سوال کردن زیاد از شما مزاحمت بسازمش

دیدگاه

سلام اگه امکانش هست نقشه یا pcb یا فایل شبیه سازی شده مربوط به تمام برد های میکسری که خودتون ساختید اگه دارید اگه امکامش هم هست در اختیارم بزراید ممنون میشم سعی میکنم خودم بدون سوال کردن زیاد از شما مزاحمت بسازمش
                مزاحمتی نیست میلاد جان.
                هارد سیستمی که اینجور فایل هارو توش ذخیره کرده بودم به ملکوت اعلی پیوست(اومدم لینوکس نصب کنم کل هارد ....).
                توی همین تاپیک شماتیک میکسر برای دوستان گذاشتم . تو صفحات 8 به بعد برد اگه اشتباه نکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                  مزاحمتی نیست میلاد جان.
                  هارد سیستمی که اینجور فایل هارو توش ذخیره کرده بودم به ملکوت اعلی پیوست(اومدم لینوکس نصب کنم کل هارد ....).
                  توی همین تاپیک شماتیک میکسر برای دوستان گذاشتم . تو صفحات 8 به بعد برد اگه اشتباه نکنم
                  سلام ممنونم مرسی
                  راستی یک سوال منظور از میکسر یعنی چی؟یعنی امپیلی فایر. پری امپیلی . تن صدا کارس اور .و..... هست ؟

دیدگاه

سلام ممنونم مرسی
                    راستی یک سوال منظور از میکسر یعنی چی؟یعنی امپیلی فایر. پری امپیلی . تن صدا کارس اور .و..... هست ؟
                    شما میتونی چند منبع صوتی به میکسر متصل کنی و صدای هر کدوم به صورت مجزا کنترل کنی

دیدگاه

میدونم که اینجا جاش نیست ولی میپرسم
                      من تو پروتوس یه امپلی فایر یا یه رقص نور با صدا بخوام تست کنم به چه صورت باید به ورودی مدار صدا بدم؟

دیدگاه

.

دیدگاه

سلام
                          سجاد جان میشه یکم راجب به اون سیگنال ژنراتور توضیح بدی

دیدگاه

دارای سه موج هست یک ولوم برای تنظیم سیگنال ویک ولوم دیگر برای تنظیم دقیق سیگنال قرار دادم یک بلند گو برای شنیدن صدا ی سیگنال و وردی مانتیور ودوخروجی موج قرار دادم ویک نمایشگر سیگنال به صورت آنالوگ. از مرغوب ترین قطعات استفاده کردم که باعث دقت بالای دستگاه شده وتا2mhzقابل تنظیم هست. از میکرو هم استفاده نکردم

دیدگاه

سلام بر آقا mostafa65عزیز pcb فیلتر ساب را اگه زحمتی نیست بزارید ممنون میشم.

دیدگاه

این فیلتر بارها و بارها در تاپیکهای مختلف گذاشته شده ولی من الان هر چی گشتم تاپیکشو پیدا نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X