اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

این سوالم ازهمه دوستان کار بلد تو این حوضه هستش
    گفتم اینجاحتما دوستانی هستندکه با این ای سی کار کردن بهتره اینجا کمک بخوام
    من مدار اکو لایزر دیجیتالی باpt2389ساختم مثل همون مداری که توخود دیتاشیت ای سی گفته و مدارشو گذاشته اما یه ایرادی داره اونم اینه که موقع عوض کردن حالات صوتی با شستی اصطلاحا تق میکنه و تو خروجی وحشتناکه اگه امکان داره کمک کنین برطرف کنم مشکلشو حل کنم با کمک شما دوستان ایشالله عکسشو خواهم گذاشت تو قسمت عکس امپ :mrgreen:
    ممنون از همتون :agree:
    زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

پسر خوب هیچ وقت تغذیه فن رو از تغذیه امپ نگیر باید برا فن از یه ترانس جدا استفاده کنی اگر تو مدار من نگاه کنی میبینی که من هم برای هر دو امپ از تغذیه جدا استفاده کردم

دیدگاه

سلام
        مصطفی جان
        ترانس این آمپو از کجا تهیه کردی ؟؟ خروجی این ترانس چند ولت و چند آمپر هست؟؟
        سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          سلام
          مصطفی جان
          ترانس این آمپو از کجا تهیه کردی ؟؟ خروجی این ترانس چند ولت و چند آمپر هست؟؟
          سپاس
          سلام
          من سه تا از این ترانس دارم یکی شو گذاشتم رو این مدار یکی دیگه رو میخوام بزارم رو اون مداری که های فای هست
          این ترانس یه دوبل 32 ولت داره یه دوبل 12 ولت و یه 5 ولت تک
          من با این باندای کوچیکی که اینجا دارم آمپر که گرفتم هر سر 2 آمپر راحت میداد ولی احتمالا با باندای دیگه آمپر بیشتر میکشه
          این ترانسا خیلی راحت میتونن آمپر بهت بدن چون ماله پخشای خونگی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            پسر خوب هیچ وقت تغذیه فن رو از تغذیه امپ نگیر باید برا فن از یه ترانس جدا استفاده کنی اگر تو مدار من نگاه کنی میبینی که من هم برای هر دو امپ از تغذیه جدا استفاده کردم
            اقامصطفی تغذیه امپ کلاجداس من فنو وقتی به تغذیه مدارات جانبی از جمله مداراکولایزر و ولوم و....وصل میکنم این نویزو میندازه که انگارباید فکرترانس سومی برای دستگاه باشم
            راه دیگه نداره؟مثلاازمداراتی که بدون ترانس 220روبه 12تبدیل کنه؟اگه هستش میشه نقششو بذارین؟فن زیاد امپرنمیکشه همش0.18امپرهست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              این ترانسا خیلی راحت میتونن آمپر بهت بدن چون ماله پخشای خونگی هست
              مصطفی جان از رو چه پخشی باز کردی؟؟
              اون پخش رو دست دو خریدی ؟؟
              سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                مصطفی جان از رو چه پخشی باز کردی؟؟
                اون پخش رو دست دو خریدی ؟؟
                سپاس
                نه من پخش نگرفتم یکی از دوستام از بچه های تعمیر کار گرفته بود چند سال پیش منم سه تاش رو بردم ازش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
                  سلام مهندسaswhu600
                  دسته شما درد نکنه
                  گفتید به جای دیود ترانزیستور تحریک؟مشخصات ترانزیستور؟چه جوری باید وصلش کرد به مدار؟؟؟؟ببخشید من گیج شدم میشه نقشه اصلاح شده مدارتوسط خودتونو قراربدین؟
                  یه سوال دیگه داشتم تغذیه فنو ازتغذیه اصلی گرفتید؟من فنو به تغذیه اصلی میزنم یه نویز اساسی رو امپ میندازه
                  سوال دوم مولتی ترن چیه؟؟وبه جاش گفتین پتانسومتر میشه استفاده کرد؟چه مقداری باشه؟فرقش با مولتی ترن چیه؟
                  نمیدونم اینا خواندید یا نه ولی درجش میکنم

این برد شامل سه مدار جداگونه هست

1- رله سوئچ 220 ولت به مدارات اصلی و مدار آماده باش
                  2- مدار فن
                  3- مدار کلید اتوماتیک (وقتی سیگنال صوتی به ورودی AUX داده میشه به صورت اتوماتیک مدار تقویت را از fm pleyer قطع و به مدار AUX متصل میکنه)

سنسور دما خیلی گرون بود (به اندازه 2SC945 بود و 3000 تومن قیمت داشت) برای همین توسط مدار ساده ای این کار را انجام دادم

در تصویر دور BD139 و یک دیود معمولی خط کشیدم : به این صورته که تعادلی بین اون دیود و دیود امیتر بیس ترانزیستور برقرار میشه و وقتی BD139 که به عنوان حسگر هست و روی هیت سینک نصب میشه گرم میشه در پیوند آمیتر بیس تغیراتی ایجاد میشه و اون تعادل را به هم میزنه و BD139 به همون مقدار روشن و TIP132 را روشن میکنه و در نهایت فن روشن میشه که این روشن شدن به نسبت مقدار دما هست و همیشه باید دیود در دمای اتاق باشه و نباید گرم بشه تا تفاوت دما حس بشه

و کلید اتوماتیک که سیگنال صوتی در مداری 2 ترانزیستوری که تقویت با بهره بالا هست تقویت میشه و سیگنال خروجی برای تغییر کلید و همچنین تاخیر زمانی به آی سی میره ..........
                  ---------------------------------------------------

به جای اون ترانزیستور که بیس و کالکتور را به هم وصل کرده یه دیود معمولی قرار دادم

نقشه اصلاح شده هم ندارم چون یکی دو سال از ساختش گذشته برای همین گفتم از این مدار الهام گرفتم اگر نقشه اصلاح شده را داشتم قرار میدادم

تغذیه را از مدار پری گرفتم چون مدار قدرت تغذیه ش حدود 45 ولت بود که نمی شود از استفاده کرد

نویز ایجاد شده به دلیل کاره فن هست به نظرم از تغذیه جداگونه برای فن استفاده کنید

موتی ترن همون پتانسیو متره ولی دقتش بیشتره و دسته ولومش که شبیه یه پیچ میمونه میتونه مثلا 10 دور بزنه

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

با سلام خدمت aswhu600
                    بنده مدار اصلاح شده اش کشیدم رو کاغذ و عکسشو میذارم ببینید این مداره؟
                    http://s4.picofile.com/file/8171657476/fan.JPG
                    ازکجای این مدار باید به فن وصل کنم؟؟؟ :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                      زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                      :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

با سلام باید ببخشید چون این چند روز سرم شلوغ بود

به نظرم این مداری که کشیدید مشکلی نداره فقط تستش کن ببین چراغش روشن میشه یا نه به این صورت که وقتی ترانزیستور را با هویه برقی داغ کنی چراغ روشن بشه و بعد چند ثانیه که گرماش برید چراغم خاموش بشه (با تنظیم پتانسیو متر)

اگر مدار کار کنه 99.99999999 راه را رفتی :mrgreen:
                      ---------------------------------------------------------------------

برای اتصال ترانزیستور فن : به چای چراغ یه مقاومت مثلا 100 اهمی قرار بده

بعد یه ترانزیستور از نوع مثبت و نیمه قدرت بردار و کالکتورشا بده به یه سیم فن و سیم دیگر فن به منفی

امیتر ترانزیستور هم به مثبت

و بیس هم به کالکتور BD139 که روی کاغذ کشیدی

تست ببین کار میده یا نه

دیدگاه

از دوستان کسی راجع به pt2389اطلاعات نداش که چرا این ایرادو میده :cry2:؟؟؟ :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پسرخوب
                          از دوستان کسی راجع به pt2389اطلاعات نداش که چرا این ایرادو میده :cry2:؟؟؟ :angry:
                          تغذیه این آی سی را جداگونه بده ببین چی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                            تغذیه این آی سی را جداگونه بده ببین چی میشه
                            بله کاملا تغذیش جداس ولی نمیدونم چرا این ایرادو میده ازدوستان دیگم پرسیدم راه حلی پیدا نکردن تصمیم گرفتم مدارتاخیربراش بسازم طوری که وقتی شستی تغییر حالت صوتی زده میشه اول خروجی pt2389رو از امپ جدا کنه بعد پالسو به ای سی برای تغییر افکت صوتی بفرسته سپس دوباره خروجیو وصل کنه در واقع یه جور انتی پلوپه دوستان کمک کنن تو ساخت این مدار؟؟

دیدگاه

دوستان بالاخره ایراد یابی کردم مشکلش حل شد :applause: :mrgreen:
                              ایراد از تغذیه مدار بود تو دیتا شیت ای سی نوشته6 الی 9 ولت منم 6 ولت میدادم و این ایرادو میداد بالاخره پس ازکلی تلاش پیدا کردم از تغذیشه و دو تا خازن47میکرو و 100 نانو :mrgreen:

دیدگاه

مهندسaswhu600دسته شما دردنکنه از مدارکنترل دور فن مدارش کامل ساختم و درست جواب میده :nerd: البته با یکم تغییراتی که روش اعمال کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...