اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

نوشته اصلی توسط Soheil74
    کیفیتش چجوریه؟راضی هستی؟چقدر خرج هر آمپ شد؟
    قطعاتش به راحتی پیدا میشه؟
    کیفیتش عالیه هیچ نویزی نداره باید گوشت رو بچسبونی به باند تا یه کم صدای هوا بشنوی
    خرج هر دوکانال اگر به مشکلی بر نخوری تقریبا 50 تومنی میشه البته اگه بورد رو بدی بیرون بزنن این قیمت هم ماله خیلی وقت پیش هست قبل از این گرونیها
    همه قطعات اره فقط من برا درایور و قدرت از tip41 و 42 و برای قدرت از 2n3773 استفاده کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      کیفیتش عالیه هیچ نویزی نداره باید گوشت رو بچسبونی به باند تا یه کم صدای هوا بشنوی
      خرج هر دوکانال اگر به مشکلی بر نخوری تقریبا 50 تومنی میشه البته اگه بورد رو بدی بیرون بزنن این قیمت هم ماله خیلی وقت پیش هست قبل از این گرونیها
      همه قطعات اره فقط من برا درایور و قدرت از tip41 و 42 و برای قدرت از 2n3773 استفاده کردم
      اگر مدار رو اینجا قرار بدید خیلی خوبه! :wow:

دیدگاه

فقط میخواستم توضیحات مهندس های ولتاژ در مورد امپش تکمیلتر باشه همه استفاده کنن
        های ولتاژ مدارت چند واته(rms)؟
        جعبش ساخت خودته؟
        ریموتش چند کانالست؟کارهر کانالش چیه؟
        ممنون ....واقعا شرمنده /
        توان کل ضبط جدا / اما توان امپلی های صدا : از 2 تا امپلی 100 وات استریو استفاده کردم /نکته حساس و محرمانه داره : یک استریو برای جفت باند با اکولایزر و مخلفات و تغذیه مجزا 40 ولت .<< و یک امپلی استریو (با 40 ولت مجزا) برای یک ساب (نه به صورت سری یا موازی :icon_razz: ) امپلی غیر دوبل استریو/ 2خروجی بدون منفی به 1ساب /اینجا واس همفاز بودن لاین ها بدتر کاهش صدا داریم ؛ درسته/اما ورودی ها با یک مدار فیلتر کامل صدای تریبل و ... با 180 درجه اختلاف ، ورود به جفت ورودی/
        اگه هر امپلی مثلا مثلا 1 ولتو به 10 ولت تقویت کنه در خروجی ها 10 مثبت و10 ولت منفی داریم که مجموعا میشه 20 ولت ......دیگه محرمانه نیست :smile:هر کی گرفت ...میتونه حالشو ببره
        این انفجاری باور نکردنی است (1 بار ضرف های اشپزخونمون از ابچکون ریخت زمین :agree
        جعبه کل دستگاه هم بله ؛ ساختم و بتونه ورنگ .
        ریموت8 کانال /کلیدهای مهم دیگه : ولوم . پلی . اهنگ قبلی و بعدی . استپ . عقب وجلو بردن اهنگ یا فیلم /
        بازهم معذرت میخوام / یکم سرم شلوغه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
          ممنون ....واقعا شرمنده /
          توان کل ضبط جدا / اما توان امپلی های صدا : از 2 تا امپلی 100 وات استریو استفاده کردم /نکته حساس و محرمانه داره : یک استریو برای جفت باند با اکولایزر و مخلفات و تغذیه مجزا 40 ولت .<< و یک امپلی استریو (با 40 ولت مجزا) برای یک ساب (نه به صورت سری یا موازی :icon_razz: ) امپلی غیر دوبل استریو/ 2خروجی بدون منفی به 1ساب /اینجا واس همفاز بودن لاین ها بدتر کاهش صدا داریم ؛ درسته/اما ورودی ها با یک مدار فیلتر کامل صدای تریبل و ... با 180 درجه اختلاف ، ورود به جفت ورودی/
          اگه هر امپلی مثلا مثلا 1 ولتو به 10 ولت تقویت کنه در خروجی ها 10 مثبت و10 ولت منفی داریم که مجموعا میشه 20 ولت ......دیگه محرمانه نیست :smile:هر کی گرفت ...میتونه حالشو ببره
          این انفجاری باور نکردنی است (1 بار ضرف های اشپزخونمون از ابچکون ریخت زمین :agree
          جعبه کل دستگاه هم بله ؛ ساختم و بتونه ورنگ .
          ریموت8 کانال /کلیدهای مهم دیگه : ولوم . پلی . اهنگ قبلی و بعدی . استپ . عقب وجلو بردن اهنگ یا فیلم /
          بازهم معذرت میخوام / یکم سرم شلوغه
          خواهش میکنم :smile:
          سوالات دیگه هم داشتم :redface:
          کنترل از راه دورش کیته یا خودتون طراحیش کردید؟
          با میکرو هستش یا با ای سیهایی مثل PT2272M2 واز این قبیل ای سی ها
          ممنون
          زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

سوالای سخت میپرسیا :sad: نیم ساعته دارم فکر میکنم چجوری توضیح بدم /اگه واس استفاده میخوای، روش های من بدرد کسی نمیخوره . :rolleyes: :biggrin:
            ولی قبلش با MC145027P و واس کانال بیشتر (16 کانال)با + مالتی پلکس 4067 / ساختم .جواب داد اما استفاده نکردم .
            ولی باز خوبه حالا سوال حساس نپرسیدی :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              اگر مدار رو اینجا قرار بدید خیلی خوبه!

دیدگاه

سلام دوستان
                چند تا سوال از چند نفر دارم :mrgreen::
                1.hi voltage جان اون کلید پاور امپت لمسی از نوع خازنیه؟؟ اقا من خیلی دنبال این مدارم و خیلی وقتم تو کفشم :angry: مدارشو میزاری؟؟ یکم در موردش توضیح میدی؟ مثلا یه رله رو فعال میکنه؟ لحضه ای هست یا فیلیپ فلاپیه؟
                2.new rey جان اقا ما مردیم برای 1000 بار این مدار میکسر خفن امپتو بزار خواهشا :-((
                3.mostafa 65 عزیز!! این مدار محافظتون کامله کامله؟؟ یعنی محافظ اتصال کوتاه و ولتاژ DC و انتی پلاپ رو داره؟میشه مدارش رو بزاری؟ اون مدار بود که تو تایپیک محافظ گذاشته بودن کامل بود اونو میخوام بسازم ولی نمیدونم خروجی و ورودیاش چی به چیه هنگ کردم میدونی یه کمکی کن دعات میکنیم :cry2: :mrgreen:
                یه سوال کلی:
                بروبچ :mrgreen:میخواستم ببینم برای چاپ روی جعبه امپ مثل new ray باید چیکار کنیم؟؟ با چی طرحشو بکشیم چیجوری رو جعبه مثل چاپ بزاریم؟؟ کسی میدونه؟! اخه من رو ظاهر دستگاه ها وسواس دارم
                نظرتون درباره جعبه رادیو قدیمی ها برای گذاشتن یه امپ خفن توش چیه؟ قشنگ میشه؟ اخه خودشون خیلی خوشگلن و توش کلی جا داره و وقتی مثلا ولوم های اکولایزر روش بزاریم فکر کنم محشر بشه.... با یه اسپکتروم انالایزر که دیگه هیچی oo: :nice:
                تابستون شده و 8 سیلندر به صورت خطی زدم تو خط ساخت یه امپ خوشگل!! با 2 تا STK میخوام بسازم یکیش استریو برای بلند گو ها یکیشم برا ساب ولی نمیدونم چه شماره ای انتخاب کنم میخوام قدرت خوبی داشته باشه 4392 و اینا کمه :NO:
                ایشالا تا اخر تابستون تموم میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                  اگر مدار رو اینجا قرار بدید خیلی خوبه!
                  من این امپلی رو قبلا قرار دادم تو یه تاپیک جدا به نام امپلی فایر 120 واته استریو پیداش میکنه لینکشو میزارم برات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

3.mostafa 65 عزیز!! این مدار محافظتون کامله کامله؟؟ یعنی محافظ اتصال کوتاه و ولتاژ DC و انتی پلاپ رو داره؟میشه مدارش رو بزاری؟ اون مدار بود که تو تایپیک محافظ گذاشته بودن کامل بود اونو میخوام بسازم ولی نمیدونم خروجی و ورودیاش چی به چیه هنگ کردم میدونی یه کمکی کن دعات میکنیم :cry2: :mrgreen:
                    این مدار محافظ فقط انتی پلاپ و محافظ dc هست مدارش هم فک کنم تو همون تاپیک گذاشتم
                    شما کدوم مدار رو میگی که تو ورودی خروجیاش مشکل داری مدار رو بزار تا بت بگم چون تو اون تاپیک که میگی چند تا مدار هست

دیدگاه

.hi voltage جان اون کلید پاور امپت لمسی از نوع خازنیه؟؟ اقا من خیلی دنبال این مدارم و خیلی وقتم تو کفشم :angry: مدارشو میزاری؟؟ یکم در موردش توضیح میدی؟ مثلا یه رله رو فعال میکنه؟ لحضه ای هست یا فیلیپ فلاپیه؟
                      نه خازنی نیست / گفتم ،اونموقع من حتی اطلاعات کافی نداشتم وحتی جایی نبود یا لااقل من ندیده بودم .
                      از نور مادون قرمز استفاده کرده بودم :biggrin:
                      یک ic فیلیپ فلاپ و یک opamp / یکی از فیلیپ فلاپهای IC ، واس این مدار بود که 3 تا رله ، رله اصلی(1) که واس ترانس 80 ولت بود و فیلیپ بعدی IC واس 2 تا رله ای که انتخاب CD و AUX بود(رله(2) که واس جابجایی صدا به فیش ها و رله (3) واس قطع و وصل برق CD)
                      فقط یه مشکل داشت : اینکه با کنترل دسگاه عمل میکرد :sad: که با تعبیه کردن ان در بغل بدنه (نه جلو) حل شد :biggrin:

اخه من رو ظاهر دستگاه ها وسواس دارم
                      وای وای ؛ وسواس رو خدا نصیب نکنه 6 صفحه واس ظاهرش (وکنترلش) نقاشی کردم تا یکی پذیرفتم

نظرتون درباره جعبه رادیو قدیمی ها برای گذاشتن یه امپ خفن توش چیه؟ قشنگ میشه؟
                      به نظر من نه . اگه تو یه جعبه الکی بذاری بهتر از اونه / چون زحمتت دیده نمیشه . خوب رادیو قدیمی هم خودش صدا در میاره !! چه فرقی کرده ؟ !!! میفهمی چی میگم .
                      اگه عملکرد جدیدی اضافه بشه ، یه چیزی . ولی فقط صدا :sad:
                      من ضبط قدیمی فلاش خور کردم و 4 تا کلید و LCD کوچیکشو جوری با بدنش میکس کردم که انگار مال خودش بود .باز هم زیاد باید توجه میشد تا عجیب بیاد

دیدگاه

از نور مادون قرمز استفاده کرده بودم
                        :eek: :eek:
                        یا خــــدا روش های باحالی استفاده میکنین!! ولی هم دقتش به خازنی نمیرسه هم کیفیت و طول عمرش ولی طرحتون خیلی جالبه!! :applause: من دنبال همچین چیزیم: :cry:
                        http://www.xkitz.com/index.php?main_...;products_id=2
                        تا 2.5 امپر رو میتونه درایو کنه البته با ماسفت گذاشته اگه رله بزاره که...
                        یکی دیگه هم داره 8 تا تاچ سوییچ با همه :applause: ما تو یکیش موندیم اونا...
                        یه pdf manual داره که شماتیک و همه چی داره اما همشون با PIC هستن و برنامش نیست
                        nn جان هم دنباله ایناست!! در واقع از همینا توی LED و LCD های سامسونگ استفاده شده و تو خیلی از جاهای دیگه استفاده میشه و تا چند سانتی متر میتونه وجود انگشت رو حس کنه جلوش هر چی میتونه باشه مثل چوب و... :cry2:
                        وای وای ؛ وسواس رو خدا نصیب نکنه 6 صفحه واس ظاهرش (وکنترلش) نقاشی کردم تا یکی پذیرفتم
                        اتفاقا این وسواسه خوبه ولی ادم به فنا میره تا یچی انتخاب کنه!!
                        این طرح هایی رو که نقاشی کردین رو چیجوری رو بدنه پیاده کردین؟؟
                        به نظر من نه . اگه تو یه جعبه الکی بذاری بهتر از اونه / چون زحمتت دیده نمیشه . خوب رادیو قدیمی هم خودش صدا در میاره !! چه فرقی کرده ؟ !!! میفهمی چی میگم .
                        اگه عملکرد جدیدی اضافه بشه ، یه چیزی . ولی فقط صدا
                        من ضبط قدیمی فلاش خور کردم و 4 تا کلید و LCD کوچیکشو جوری با بدنش میکس کردم که انگار مال خودش بود .باز هم زیاد باید توجه میشد تا عجیب بیاد
                        این رو تا مواردی باتون موافقم!! اما جعبه های قشنگ تو بازار نیست به غیر از جعبه شما و چند تا جعبه دیگه مثل new ray جان (که معلوم نیست کجاست ) که ابتکار جالبی بود کیس کامپیوتر رو استفاده کرده بود ولی خیلی بزرگه همچین چیزی نمیخوام!! شما جعبه اماده استفاده کردین؟؟
                        این مدار محافظ فقط انتی پلاپ و محافظ dc هست مدارش هم فک کنم تو همون تاپیک گذاشتم
                        شما کدوم مدار رو میگی که تو ورودی خروجیاش مشکل داری مدار رو بزار تا بت بگم چون تو اون تاپیک که میگی چند تا مدار هست
                        این مدار رو میگم:
                        http://www.free-circuit.com/2011/07/...cuit-ic-lm393/
                        قسمت سمت راست مدار اونا که تو خط چینه چیه؟؟ بعد خروجی و ورودی هاش کدومه به کجا ها باید وصل بشن؟؟ همون سیم هارو میگم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          این مدار رو میگم:
                          http://www.free-circuit.com/2011/07/...cuit-ic-lm393/
                          قسمت سمت راست مدار اونا که تو خط چینه چیه؟؟ بعد خروجی و ورودی هاش کدومه به کجا ها باید وصل بشن؟؟ همون سیم هارو میگم...
                          با سلام
                          با اجازه مصطفی جان
                          مهدی جان این محافظ بلندگویی هست که در مدار pa300 هم بکار رفته.
                          مدار خوبی به نظر میرسه من قصد داشتم بسازم ولی وقت نشد . اون قسمتهای خط چین چیز خاصی نیست. دیود های 5 و 6 وضعیت مدار رو نشون میدن.
                          rth هم یک ترمیستور هست که باید به هیت سینک وصل بشه
                          همه توضیحات در داخل عکس زیر مدار نوشته شده.
                          موفق باشید

دیدگاه

ممنون محمد جان فقط چند تا سوال:
                            سیم A باید بعد دیود و خازن های صافی وصل میشه؟
                            سیم B هم که به خروجی ترانس ولی به کدوم سر هاش؟
                            سیم C هم زده 0 ولت یعنی یه GND مدار تغذیه وصل بشه یا سر وسط ترانس؟
                            سیم D یعنی چی؟ زده [from P.A=[+LSP out put فکر کنم به خروجی امپ سر مثبت(البته مثبت که نه اون سر که GND نیست) درسته اینا؟؟
                            این مدار هر سه قابلیت محافظ یعنی تاخیر تو وصل و قطع و اتصال کوتاه و محافظ DC رو داره دیگه؟؟

دیدگاه

سیم A باید بعد دیود و خازن های صافی وصل میشه؟
                              بله سیم A در واقع تغذیه مدار هست
                              سیم B هم که به خروجی ترانس ولی به کدوم سر هاش؟
                              بله به خروجی AC ترانس وصل میشه اما من هم نمی دونم به کدوم سیمش . یعنی من هم اینجا به مشکل خوردم و برای همین از ساختش صرف نظر کردم ولی فکر کنم به یکی از سیم های کناری ترانس وصل بشه.
                              سیم C هم زده 0 ولت یعنی یه GND مدار تغذیه وصل بشه یا سر وسط ترانس؟
                              GND مدار تغذیه
                              سیم D یعنی چی؟ زده [from P.A=[+LSP out put فکر کنم به خروجی امپ سر مثبت(البته مثبت که نه اون سر که GND نیست) درسته اینا؟؟
                              بله درسته سیم D در واقع به خروجی مدار آمپلی فایر میره و دوباره از همون خروجی مدار آمپلیفایر یک سیم به پایه ورودی رله و از پایه خروجی رله به بلندگو وصل میشه که اینها رو نکشیده من توصیه میکنم مدار PA300 رو سرچ کن و PDF اون رو دانلود کن توی اون بهتر این نقشه رو شرح داده .
                              این مدار هر سه قابلیت محافظ یعنی تاخیر تو وصل و قطع و اتصال کوتاه و محافظ DC رو داره دیگه؟؟
                              این مدار آنتی پلاپ - محافظ بلندگو و محافظت گرمایی ترانزیستورهای خروجی رو انجام میده اما در مورد اتصال کوتاه مطمئن نیستم چون تا ساخته و تست نشه مشخص نمیشه.
                              موفق باشید

دیدگاه

سلام مهدی جان این مدار که محمد جان هم کامل راجع بهش توضیح داد دقیقا مدار امپلی pa300 هست و مدار خوب و خیلی دقیقی هست ولی این مدار از اتصال کوتاه جلوگیری نمیکنه من اون مداری رو که تو صفحه اخر اون تاپیک مدار محافظا گذاشتم رو پیشنهاد میکنم اینطور که مدارش نشون میده میتونه از اتصال کوتاه جلوگیری کنه فقط این مدار ماله امپلی b500 اپکس هست نقشش هم اونجا هست یه مداری تو خروجی کشیده فکر کنم باید اونو درست کنی و به مدار محافظ
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59997.45

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X