اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

مجید جان تبریک میگم جعبه بمب بسیار زیبایی شده
    اینقدر کیف میده با یه سیم چین بیوفتی به جونش دونه دونه سیماشو بچینی :mrgreen:
    فقط لطف کن عکس اون 289 رو نذار قلب ما ضعیفه :cry2:
    اگه کف جعبه از این لاستیک ها گذاشتن که یه ذره با کف فاصله داشته باشه میتونی چند تا سوراخ منظم با دریل همون کف جعبه بزنی و فن رو جوری بزاری که خروجی هواش از توی سوراخ ساب باشه اینجوری اون سوراخ های ورودی هوا هم پیدا نیست و جعبه رو زشت نمیکنه

دیدگاه

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیف&#

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      اگه کف جعبه از این لاستیک ها گذاشتن که یه ذره با کف فاصله داشته باشه میتونی چند تا سوراخ منظم با دریل همون کف جعبه بزنی و فن رو جوری بزاری که خروجی هواش از توی سوراخ ساب باشه اینجوری اون سوراخ های ورودی هوا هم پیدا نیست و جعبه رو زشت نمیکنه
      در مورد 289 که منم همین نظر رو دارم . من یکی تو کف این دستگاهم و یکی هم یه اسیلسکوپ پرتابل که اونم از لحاظ قیمت متآسفانه بیشتر از توان خرید بنده است.

در مورد سوراخ هم میتونین با گرد بر یه دایره کف جعبه ایجاد کنی و فن رو روش نصب کنی و یه محافظ فن ( دوایر متحدالمرکز فلزی ، از همونایی که رو بدنه کیس کامپیوتر روی فن نصب میکنن که دست به پروانه فن نخوره) بگیرین و از بیرون زیر جعبه نصب کنید.
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

آقای عزیزی خسته نباشین . خوشحالم از اینکه به خواسته تون رسیدید.

اگر ممکنه میخواستم بدونم ماسفتا رو از کجا تو تهران تهیه کردین ؟
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          مجید جان تبریک میگم جعبه بمب بسیار زیبایی شده
          اینقدر کیف میده با یه سیم چین بیوفتی به جونش دونه دونه سیماشو بچینی :mrgreen:
          احسنت به شما!! اصلا به فکر خودم نرسیده بود کفشو سوراخ کنم اتفاقا شابلون مخصوص این کار رو هم دارم :evil:
          کف باکس هم اسپیسر داره فقط میمونه فن رو از رو هیتسینک به کف منتقل کنم بازم ممنون اقا مهدی اینجا هم به درد خوردی :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            درود بر شما دوست عزیز اقای majid_azizi
            اگر برای تجربه ی اول بوده خیلی خوبه خسته نباشی :applause:
            فقط اون که فرکانس رو زده بود 49 هرتر اون چه دستگاهی که vac رو هم نشون میده فکر کنم یک پا اسکوپ هست oo:
            منتظر مدار های و تجربه های دیگر شما هستیم :biggrin:
            موفق باشید
            جناب جولی ممنونم اون فرکانس هم 49.979 هرتز هست زمانی گرفتمش که داشتم فایل اهنگ تست فرکانس رو رو فرکانس 50 هرتز پخش میکردم دستگاه هم fluke289 هست
            انشالا تجربه بعدی دارلینگتونه :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
              آقای مجید عزیزی ، فقط اومدم بگم خدا اون 289 رو برات نگه داره..

Fluke 289 یه زمانی از آرزوهای من بود ، یه زمانی حدود 700 اینطورا بود می خواستم بخرم ، یهو شد بالای 1.5 ، دیگه خودتون دلیلش رو بهتر می دونید. این شد که این آرزو تبدیل شد به اون دسته از آرزوهایی که آدم به گور میبره !!

:cry2:
              :biggrin: خوشم میاد همه آمپو ول کردن رفتن تو نخ مولتیمتر
              قابلتونو نداره بخدا ولی....
              ادم میترسه بگه اسیلسکوپ هامگ المانی دیجیتال 12میلیونی داره! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
                :biggrin: خوشم میاد همه آمپو ول کردن رفتن تو نخ مولتیمتر
                قابلتونو نداره بخدا ولی....
                ادم میترسه بگه اسیلسکوپ هامگ المانی دیجیتال 12میلیونی داره! :biggrin:
                درود
                واقعا راست میگی ؟؟ داری بابا عجب مایه داری هستی oo:
                Fail Never
                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

دوستان لطفا در گذاشتن عکس در تاپیک عکسها رعایت کنند من با ایرانسل که سرعتش دو برابر دیال په صفحه لود کامل نشد دیگه شما خودتون حساب بچه های دیال پ را بکنید ............عکس با کیفیت معنیش عکس بزرگ نیست بلکه عکس با نور و کادر بندی خوبه ............تا حد امکان هم عکس های بند انگشتی بگذارید هر کسی خواست خودش روش کلیک کنه و عکس بزرگ لود بشه (البته همه پلود سنترها این قابلیت را ندارند)

ممنون
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                    آقای عزیزی خسته نباشین . خوشحالم از اینکه به خواسته تون رسیدید.

اگر ممکنه میخواستم بدونم ماسفتا رو از کجا تو تهران تهیه کردین ؟
                    خواهش میکنم دوست عزیز :smile:
                    ماسفت ها رو از سایت ایران میکرو گرفتم ولی به کسی نگو :biggrin:
                    ماسفت 240 میده 3500
                    ماسفت 9240 میده 4000
                    4500 تومان هم پول پست پیشتاز
                    حدود 1000 تومان هم برای اینکه وجه را درب منزل دریافت کنند
                    جمعا فیکس 13000 تومان آب خورده :redface:

دیدگاه

داداش ادرس خونتونو بده :twisted:
                      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                      امروز رو کامل زندگی کن...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                        داداش ادرس خونتونو بده :twisted:
                        به روی چشم اما میخوای قبلش یه عکس از DVR 16 کانال با 5تا دوربین speed dome بزارم؟ :biggrin:
                        شوخی میکنم شما تشریف بیارید بوشهر ما در خدمتتونیم @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                          دوستان لطفا در گذاشتن عکس در تاپیک عکسها رعایت کنند من با ایرانسل که سرعتش دو برابر دیال په صفحه لود کامل نشد دیگه شما خودتون حساب بچه های دیال پ را بکنید ............عکس با کیفیت معنیش عکس بزرگ نیست بلکه عکس با نور و کادر بندی خوبه ............تا حد امکان هم عکس های بند انگشتی بگذارید هر کسی خواست خودش روش کلیک کنه و عکس بزرگ لود بشه (البته همه پلود سنترها این قابلیت را ندارند)

ممنون
                          حاجی من خودم با ایرانسل اینارو پ کردم حجمشون زیاد نیست 6مگابایت بوده شده 150کیلو بازم سعی میکنم دفعه بعد کمترش کنم :agree:

دیدگاه

مجید جان مطمئنی که رشتت عمرانه :surprised:
                            اخه اون مولتیمتر و اون اسکوپ که میگی برای من سوال شده چه ربطی به عمران داره :eek:
                            راستی که حالا که گفتی اسکوپ داری یه موج به ورودی بده یه کانالو به ورودی و یکی رو به خروجی وصل کن و اسکوپ رو روی dual بزار تا 2 تا موج رو همزمان نشون بده و عکسشو بزار اینجا ببینیم چه شکلی میشه «میخوام ببینم چقدر اعوجاج رو میشه دید»
                            برای اون ورودی هوا هم بهترین روش همونه که پیدا نباشه :agree:
                            در ضمن تو مگه نگفته بودی من اولین امپ و اخرین امپم اینه و تصمیم ندارم امپ بسازم؟؟ چی شده میخوای دارلینگتونه رو بسازی کلک؟
                            نکنه تو هم امپ باز شدی؟؟!!
                            ولی اون مازیتون جون میده برای این که کنار این ماسفت باشه و یه ساب 12 اینچی رو تکون بده!
                            میشه یه سیستم خفن شک نکن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              مجید جان مطمئنی که رشتت عمرانه :surprised:
                              اخه اون مولتیمتر و اون اسکوپ که میگی برای من سوال شده چه ربطی به عمران داره :eek:
                              راستی که حالا که گفتی اسکوپ داری یه موج به ورودی بده یه کانالو به ورودی و یکی رو به خروجی وصل کن و اسکوپ رو روی dual بزار تا 2 تا موج رو همزمان نشون بده و عکسشو بزار اینجا ببینیم چه شکلی میشه «میخوام ببینم چقدر اعوجاج رو میشه دید»
                              برای اون ورودی هوا هم بهترین روش همونه که پیدا نباشه :agree:
                              در ضمن تو مگه نگفته بودی من اولین امپ و اخرین امپم اینه و تصمیم ندارم امپ بسازم؟؟ چی شده میخوای دارلینگتونه رو بسازی کلک؟
                              نکنه تو هم امپ باز شدی؟؟!!
                              ولی اون مازیتون جون میده برای این که کنار این ماسفت باشه و یه ساب 12 اینچی رو تکون بده!
                              میشه یه سیستم خفن شک نکن!
                              :smile: رشتم که عمرانه! هفته دیگه هم امتحان زلزله دارم :mrgreen:
                              اون اسکپ رو عید خریدم 11.800.000تومان بعد دیدم نمیتونم باهاش کار کنم به صورت کرایه دادمش به مخابرات تا الان تقریبا نصف پولش در اومده البته خبر خوب اینه که الان همینجا روبه رومه داره نگام میکنه باهاش تستیو که گفتیو میگیرم فلش بهش میزنم خودش عکس میگیره میزارم اینجا.
                              البته یکی از آمپها یه مقدار dc بیشتری داره در حد چهار صدم ولی اون یکی واقعا صفر مطلقه!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_azizi
                                به روی چشم اما میخوای قبلش یه عکس از DVR 16 کانال با 5تا دوربین speed dome بزارم؟ :biggrin:
                                شوخی میکنم شما تشریف بیارید بوشهر ما در خدمتتونیم @};-
                                اکشال نداره با دوربین مشکلی ندارم به جای دوربین محل اسکوپو بگو :twisted:
                                یا حداقل یه عکس ازش بگذار.
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X