اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

سلام مصطفی جان
    همون طور که گفتم میخوام امپ با STK بسازم و همونطور که میدونید اینها خیلی به اتصال کوتاه حساسن و محافظ اتصال کوتاه خیلی برام مهمه... پس شما میگین محافظ اتصال کوتاه رو از روی مدار apex500 بردارم و بقیه محافظ هارو از pa300؟؟ محافظ apex500 همین قسمتیه که nn جان توی همون تایپیک دورش خط قرمز کشیده؟ اینو میگم:

اونوقت مدار pa300 تاخیر وصل و قطع شدن رو داره؟؟ چند ثانیه هست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      پس شما میگین محافظ اتصال کوتاه رو از روی مدار apex500 بردارم و بقیه محافظ هارو از pa300؟؟
      نه جانم
      این محافظ ایپکس برای این مدار طراحی شده . اون مدار محافظ pa300 که ربطی به این مدار نداره. تازه این عکسی که قرار دادی فقط یک قسمت از مدار هست مدار کاملش رو فکر کنم مصطفی جان تو یک تاپیک قرار داده بود. به هر حال به نظر من نمیشه برای آمپ با stk استفاده کنی. من یک مداری رو مونتاژ کردم عملکردش رو هم تست کردم خوب بود اما فعلا" کنار گذاشتمش چون امتحاناتم شرع شده و فعلا" نمی تونم از نظر اتصال کوتاه تستش کنم اگر قصد داشتی بسازی بگو مدارشو بزارم.
      موفق باشی

دیدگاه

برادر مهدی همون طور که محمد جان گفت مدار pa300 یه چیزه و این مدار اپکس یه چیز دیگه مدار pa300 کامله و اتصال کوتاه نداره ولی مدار اپکس کاملتره اتصال کوتاه هم داره بعد نقشه عملی و pcb همین مدار رو من تو همون تاپیک گذاشتم تاپیک رو کامل بخون صفحه اخر فقط باید همون چیزی که دورش خط قرمز کشیده شده رو براش جداگانه بسازی و به قسمت مربوط وصل کنی

دیدگاه

طول عمر رو موافق نیستم باهات / ضبطم خیلی کار کرد و دقیق کار کرد
          این طرح هایی رو که نقاشی کردین رو چیجوری رو بدنه پیاده کردین؟؟---------شما جعبه اماده استفاده کردین؟؟
          نقاشی از دید کارایی وکلید ها بود / اینکه مشخص کنم چه کلیدهایی ودر کجا داشته باشه ./ چه ولوم هایی / سی دی از کجا بخوره و...
          چون میخواستم ظاهر داشته باشه و به نصبت شلوغ باشه .گفتم که از جعبه اماده استفاده نکردم
          میدونم چی میگی . رو چوب سخته نما بدی . ولوم ها و کلیدهارو رو یه تیکه PCB گذاشتم و به تیکه چوب پیچ کردم و اون چوب رو باچسب از پشت به بدنه چسبونم .کلید های پخش و بعدی وقبلیو.. که وسطه دسگاهه ؛ در ادکلنه که به اون شکل بریدم و رو تیکه PCb با کلید و LED چسبوندم / خلاصه که بسختی .بعضی نقطه جاها ریز ریز با چوب ورنگ و چسب کار کردم .( اگه دوربین خوب دستم بیاد واست عکس میذارم)
          در ضمن ما که مجبور نیستیم حتما از کسی تقلید کنیم شاید خازنی خوب باشه ولی راه دیگه ای هم میتونه باشه

دیدگاه

جعبه های قشنگ تو بازار نیست به غیر از جعبه شما و چند تا جعبه دیگه مثل new ray جان (که معلوم نیست کجاست ) که ابتکار جالبی بود کیس کامپیوتر رو استفاده کرده بود ولی خیلی بزرگه همچین چیزی نمیخوام!!
            اگه بتونی کیس قدیمی گیر بیاری کوچیکترو محکم تره و خیلی مناسبه / میتونی پانل جلوشو در بیاری و طرح خودتو پیاده کنی .
            چون از صفر ساختن زمانبر ودردسره :sad: ولی نشدنی نیست . :smile:

اگه بگم یه مکانیکی کامل CD ، رو کاغذ طراحی و با بریدن ورق اهن ، همه ی قطعه هاشو تیکه تیکه ساختم و متصل کردم و تست کردم و به خوبی کار کرد / به طوری که CD عمودی خور بود وفقط یه چاک داشت و هیچ دربی بیرون نمیومد (تقریبا مثل CDماشین)و ظاهرش به قدری پیچیده وکارخونه ای به نظر میومد که قابل تشخیص نبود که کار دسته . باور میکنی ؟

دیدگاه

نه جانم
              این محافظ ایپکس برای این مدار طراحی شده . اون مدار محافظ pa300 که ربطی به این مدار نداره. تازه این عکسی که قرار دادی فقط یک قسمت از مدار هست مدار کاملش رو فکر کنم مصطفی جان تو یک تاپیک قرار داده بود. به هر حال به نظر من نمیشه برای آمپ با stk استفاده کنی. من یک مداری رو مونتاژ کردم عملکردش رو هم تست کردم خوب بود اما فعلا" کنار گذاشتمش چون امتحاناتم شرع شده و فعلا" نمی تونم از نظر اتصال کوتاه تستش کنم اگر قصد داشتی بسازی بگو مدارشو بزارم.
              موفق باشی
              اها فهمیدم ممنون :nice: این مدارتون رو هم بزارین خوبه!!
              برادر مهدی همون طور که محمد جان گفت مدار pa300 یه چیزه و این مدار اپکس یه چیز دیگه مدار pa300 کامله و اتصال کوتاه نداره ولی مدار اپکس کاملتره اتصال کوتاه هم داره بعد نقشه عملی و pcb همین مدار رو من تو همون تاپیک گذاشتم تاپیک رو کامل بخون صفحه اخر فقط باید همون چیزی که دورش خط قرمز کشیده شده رو براش جداگانه بسازی و به قسمت مربوط وصل کنی
              بله فهمیدم این مدار خیلی خوبیه و به احتمال زیاد همینو میسازم فقط چند جاش برام گنگه بی زحمت برام مشخص کنین برای این که موضوع تایپیک منحرف نشه تو همون تایپیک خودش میپرسم جواب بدین
              ممنون
              میدونم چی میگی . رو چوب سخته نما بدی . ولوم ها و کلیدهارو رو یه تیکه PCB گذاشتم و به تیکه چوب پیچ کردم و اون چوب رو باچسب از پشت به بدنه چسبونم .کلید های پخش و بعدی وقبلیو.. که وسطه دسگاهه ؛ در ادکلنه که به اون شکل بریدم و رو تیکه PCb با کلید و LED چسبوندم / خلاصه که بسختی .بعضی نقطه جاها ریز ریز با چوب ورنگ و چسب کار کردم .( اگه دوربین خوب دستم بیاد واست عکس میذارم)
              :eek:اینجور که معلومه خیلی روش کار کردین ولی بدون عکس همون طور که گفتین نمیشه زیاد فهمید!! اگه تونستین عکس بزارین!!
              در ضمن ما که مجبور نیستیم حتما از کسی تقلید کنیم شاید خازنی خوب باشه ولی راه دیگه ای هم میتونه باشه
              نمیگم از کسی تقلید کنیم این یه فناوری خیلی جالبه به نظر من که تو خیلی از جاها استفاده میشه منم گفتم اگه تونستم بزارم خیلی خوب میشه که ظاهرا مدارش نیست :angry: :cry2: شما راه دیگه ای دارین؟؟
              اگه بتونی کیس قدیمی گیر بیاری کوچیکترو محکم تره و خیلی مناسبه / میتونی پانل جلوشو در بیاری و طرح خودتو پیاده کنی .
              چون از صفر ساختن زمانبر ودردسره ولی نشدنی نیست .
              گیر اوردنش فکر نکنم کاری داشته باشه اتفاقا خوبم هست ولی خیلی بی روح و سادس!! البته اگه پانل جولوییش رو عوض کنیم که از این رو به اون رو میشه!! ولی چیجوری؟؟ شدیدا درگیرشم :angry:
              اگه بگم یه مکانیکی کامل CD ، رو کاغذ طراحی و با بریدن ورق اهن ، همه ی قطعه هاشو تیکه تیکه ساختم و متصل کردم و تست کردم و به خوبی کار کرد / به طوری که CD عمودی خور بود وفقط یه چاک داشت و هیچ دربی بیرون نمیومد (تقریبا مثل CDماشین)و ظاهرش به قدری پیچیده وکارخونه ای به نظر میومد که قابل تشخیص نبود که کار دسته باور میکنی ؟
              :eek: :applause: :applause: :applause:
              واقعا جای احسنت داره!! ولی بدون عکس فهمیدنش سخته!!

دیدگاه

:angry: :cry2: شما راه دیگه ای دارین؟؟
                اینا مشکلی رو حل نمیکنه !
                لبته اگه پانل جولوییش رو عوض کنیم که از این رو به اون رو میشه!! ولی چیجوری؟؟ شدیدا درگیرشم :angry:
                متوجه نمیشم . منظورت اینه که چه جوری جای پانلش یه چیز دیگه طراحی کنیم و بذاریم؟
                واقعا جای احسنت داره!! ولی بدون عکس فهمیدنش سخته!!
                کاملا حق با شماست .

بعدش هم خدا بگم چه کار نکنتت/داری منو میترسونی /مدت هاس از مدارات صوتی سیر شدم و خیلی وقته از سر و صدا فاصله گرفتم . اصلا جرات اینکه روی اونا کار کنم رو ندارم . از بس حساسم ،مثلا تصمیم میگیرم یه 2004 کوچولو بذارم تو جعبه و موقت وصل کنم به کامپیوتر ! آخرش به خودم میام میبینم دارم چندین روز روی STK یا ماسفت کار میکنم ................

دیدگاه

اینا مشکلی رو حل نمیکنه !
                  :eek: :question: :question:
                  متوجه نمیشم . منظورت اینه که چه جوری جای پانلش یه چیز دیگه طراحی کنیم و بذاریم؟
                  اره دیگه!!
                  بعدش هم خدا بگم چه کار نکنتت/داری منو میترسونی /مدت هاس از مدارات صوتی سیر شدم و خیلی وقته از سر و صدا فاصله گرفتم . اصلا جرات اینکه روی اونا کار کنم رو ندارم . از بس حساسم ،مثلا تصمیم میگیرم یه 2004 کوچولو بذارم تو جعبه و موقت وصل کنم به کامپیوتر ! آخرش به خودم میام میبینم دارم چندین روز روی STK یا ماسفت کار میکنم
                  =)) =)) جالبه!!

دیدگاه

user890 هم دستگاشو واقعا شیک درست کرده . :applause:
                    جناب user890 چرا نمیشه عکسی که گذاشتی بزرگ نگاه کرد :cry: ؟
                    ویرایش :
                    مشکلو پیدا کردم با اجازه http://myup.ir/viewer.php?file=45324334035171630053.jpg
                    واقعا حرف نداره :applause: :applause: من هم ارزو همچین چیزی با لامپ رو داشتم . یه سری سر هم بندی کردم ولی صدای خوبی نداشت . هم کم بود و هم نویز داشت
                    البته اگه پانل جولوییش رو عوض کنیم که از این رو به اون رو میشه!! ولی چیجوری؟؟ شدیدا درگیرشم :angry:
                    داش mahdi یه نظری واس این کار دارم . سعی میکنم یه راه واس بیانش پیدا کنم و بعد بهت میگم

دیدگاه

در مورد امپ لامپی که حرف توش نیست بهترین امپه ولی ایشون کل جعبه رو خودشون ساختن؟؟ اگه اره که کارشون عالیه بعدش اینترااستیج هاش رو خودشون پیچیدن؟؟ من یه جا خوندم پیچیدنش خیلی سخته و کار هر کسی نیست oo:
                      داش mahdi یه نظری واس این کار دارم . سعی میکنم یه راه واس بیانش پیدا کنم و بعد بهت میگم
                      منتظرم برادر :biggrin:

دیدگاه

user890
                        جان این ورا اومدی ویرایش کن واینارو کپی کن زیر عکسهات بذار ممنون

http://myup.ir/viewer.php?file=97133000764007456631.jpg
                        http://myup.ir/viewer.php?file=02980446655276337819.jpg
                        http://myup.ir/viewer.php?file=24197651390196762508.jpg
                        http://myup.ir/viewer.php?file=45324334035171630053.jpg

دیدگاه

سلام محمد جان افرین سیستم خوبی جمع کردی یه سوال این مدار محافظ که گذاشتی از کجا برداشتی میشه مدارشو بزاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            سلام محمد جان افرین سیستم خوبی جمع کردی یه سوال این مدار محافظ که گذاشتی از کجا برداشتی میشه مدارشو بزاری
                            سلام عزیز
                            شما لطف داری
                            مدارشو تو همون تاپیکی که شما در مورد مدارات محافظ ایجاد کردی قرار دادم اگر پیدا نکردی بگو تا برات دوباره پ کنم

دیدگاه

تبریک میگم محمد جان به پای هم پیر بشین. :mrgreen:
                              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                              امروز رو کامل زندگی کن...
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                تبریک میگم محمد جان به پای هم پیر بشین. :mrgreen:
                                به پای کی پیر بشم؟؟؟ :-??

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X