اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات مربوط به تایپیک تصاویر آمپلیفایرها

نوشته اصلی توسط mehdi_47 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    نظرتون در مورد این مدار چیه ؟
    O TDA8950J pode dissipar até 50W cada. Escolha um dissipador em que a temperatura não passe da temperatura que a pele humana consegue suportar. Ideal, 60°C.

و اینکه تو قطعات مورد نیاز سلفی که در نظر گرفته حداقل تو سایتها من پیدا نکردم ، ایا میشه جایگزین در نظر گرفت؟
    مقدار دیود یکسو کننده 6a8 چه معنی داره ؟
    ............ UP ...........

دیدگاه

............ UP ...........
      سلام
      سلفش 22 میکروهانری هستش اینم عکسش :

اون هم دیوده که باید حداقل 6 آمپر باشه و بالاتر باشه مهم نیست چون مدار به اندازه مورد نیازش جریا میکشه که میتونید ازدیود 10A10 استفاده کنید.
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
        سلام
        سلفش 22 میکروهانری هستش اینم عکسش :

اون هم دیوده که باید حداقل 6 آمپر باشه و بالاتر باشه مهم نیست چون مدار به اندازه مورد نیازش جریا میکشه که میتونید ازدیود 10A10 استفاده کنید.
        موفق باشید
        سلام و درود
        مقدار آمپر سلف 6 ذکر شده . این پارامتر مهم نیست ؟

دیدگاه

سلام و درود
          مقدار آمپر سلف 6 ذکر شده . این پارامتر مهم نیست ؟
          سلام
          چرا مهم هست
          ولی درمورد سلف های مقاومتی اطلاعی ندارم
          موفق باشید

دیدگاه

سلام
            چرا مهم هست
            ولی درمورد سلف های مقاومتی اطلاعی ندارم
            موفق باشید
            سلف های مقاومتی برای این کار مناسب نیستن مقاومت سیم داخلشون خیلی بالاست سیمی که داخلش پیچیده شده از مو باریک تره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست ها
              سلف های مقاومتی برای این کار مناسب نیستن مقاومت سیم داخلشون خیلی بالاست سیمی که داخلش پیچیده شده از مو باریک تره
              سلام
              سلف های تیروئیدی چطوره ؟ برای قسمت فیلتر LC آمپلی فایر برای گرفتن نویز؟

دیدگاه

سلام
                سلف های تیروئیدی چطوره ؟ برای قسمت فیلتر LC آمپلی فایر برای گرفتن نویز؟
                سلف از یک سیم و از هسته تشکیل شده باید ببینید جریانی که از سلف عبور میکنه چقدره توان رو محاسبه چنید طبق اون هسته انتخاب کنید و بسته به جریان و فرکانس ضخامت خود سیم رو تایین کنید و بپیچید سلفت های مقاومتی هسته ندارن و برای توان های زیر 0.5 وات مصرف دارن

دیدگاه

سلام دوستان. عذر میخوام من تایپیکی پیدا نکردم که بتونم سوالم رو بپرسم. و بخاطر اینکه تازه عضو انجمن شدم نمیتونستم یه تایپیک جدید باز کنم خلاصه ببخشید که اینجا سوالم رو مطرح میکنم...من میخوام یه ساندبار که ۴ تا بلندگو ۵ تا ۱۰ واتی داشته باشه بسازم:۱- برای من کیفیت صدا مهم تر از بیس هست چون قراره به تلویزیون وصل کنم و نمیدونم از چه نوع بلندگویی استفاده کنم۲- آمپلی فایری که ۴ تا خروجی ۵ تا ۱۰ وات داشته باشه پیدا نکردم. فکر کنم مجبورم دوتا امپلی استریو تهیه کنم و ورودی ها رو به همدیگه وصل کنم. در غیر این صورت ممنون میشم راهنماییم کنید۳- منبع تغذیه هم ترانس خوبه یا آداپتور بین راهی سوئیچینگ ؟این رو هم اضافه کنم رشته خودم برق قدرته و اطلاعات زیادی از الکترونیک و اسپیکر ندارم. ممنون

دیدگاه

سلام
                    نظرتون راجب این چیه بدرد ساختن میخوره
                    Learn electronics by designing 3 transistor amplifier circuit in simple way. With driving power of 1W - 7W. Or higher amplifier convenience.

راستی یه تاپیک ساختم در مورد کلاس D یه چندتا عکس گذاشتم https://www.eca.ir/forums/thread90127.html
                    جدیدترین ویرایش توسط 128.92; ۱۵:۴۹ ۱۴۰۰/۰۵/۲۱.

دیدگاه

سلام
                      دستگاه استریوی خانگی من با مدل پاناسونیک sa-vk50 صدای پخش شده از دو بلندگوی چپ و راست سراند بسیار ضعیف هست حتی در ولوم بسیار بالا. در حالی که صدای تویتر و ساب مشکلی ندارد.
                      خود بلندگوهای سراند رو هم چک کردم مشکلی ندارند.
                      مدار را چک کردم ، منفی هر دو کانکتور خروجی چپ و راست بلند گو سراند به گراند متصل نمی باشد در حالی که منفی تویتر و ساب به گراند متصل می باشد.
                      حتی مدار pcb وشماتیک رو از سرویس منیوال چک کردم ، اونجا هم اتصال بین گراند مدار و منفی کانکتور خروجی به سراند وجود ندارد
                      آیا همچین چیزی امکان پذیر می باشد؟!!
                      به نظر شما مشکل از چیست؟
                      تصویر پی سی بی و شماتیک رو براتون پیوست می کنم
                      [IMG][/IMG]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidrp نمایش پست ها
                        سلام
                        دستگاه استریوی خانگی من با مدل پاناسونیک sa-vk50 صدای پخش شده از دو بلندگوی چپ و راست سراند بسیار ضعیف هست حتی در ولوم بسیار بالا. در حالی که صدای تویتر و ساب مشکلی ندارد.
                        خود بلندگوهای سراند رو هم چک کردم مشکلی ندارند.
                        مدار را چک کردم ، منفی هر دو کانکتور خروجی چپ و راست بلند گو سراند به گراند متصل نمی باشد در حالی که منفی تویتر و ساب به گراند متصل می باشد.
                        حتی مدار pcb وشماتیک رو از سرویس منیوال چک کردم ، اونجا هم اتصال بین گراند مدار و منفی کانکتور خروجی به سراند وجود ندارد
                        آیا همچین چیزی امکان پذیر می باشد؟!!
                        به نظر شما مشکل از چیست؟
                        تصویر پی سی بی و شماتیک رو براتون پیوست می کنم
                        [IMG][/IMG]

درود
                        بلندگوی سوراند یک سری از ضبطها به همین شکل وصل میشود...دلیلش هم وات کمتر بلندگو سوراند است که بصورت سری به خروجی آمپ وصل شده است!!!....صداش هم خیلی کمتر میشود، فقط شاید با تنظیمات خود ضبط صدای آن زیادتر بشود...

دیدگاه

ممنونم از پاسختون
                          ضبط هم تنظیماتی نداره
                          ,معمولاً جهت سری کردن دو اسپیکر مثبت آمپلی به مثبت یکی ازاسپیکر ها میره و از منفی اسپیکر به مثیت اسپیکر بعدی و از منفی اسپیکر دوم به منفی امپلی میره
                          ولی اینجا منفی دو اسپیکر به هم وصل شده و مثبت یکی از اسپیکر ها به مثبت کانال چپ آمپلی و مثبت اسپیکر دیگر به مثبت کانال راست امپلی متصل هست.
                          در واقع هیچ گراندی وارد مدار این دو اسپیکر نشده و فقط فقط مثبت دو کانال چپ و راست آمپلی به دو سر این مجموعه متصل شده
                          به هر صورت صدای شنیده شده از این دو اسپیکر سوراند به حدی ضعیف هست که حتی وقتی اسپیکر اصلی(وافر و تویتر )رو هم قطع می کنم باز صدایی از این دو سوراند شنیده نمیشود.

البته اگر به مدار دقت بفرمایید مثبت سوراند چپ از طریق یک خازن 47 میکرو فارادی به مثبت ساب ووفر متصل شده است
                          و مثیت سوراند راست مستقیم به مثبت ساب ووفر راست متصل شده هست.

دوستان دیگر تجربه ای در این زمینه ندارند؟
                          اگر من منفی سوراندها را به منفی (گراند)مدار متصل کنم با توجه به موازی شدن سورند با ساب ووفر آیا احتمال صدمه دیدن آمپلی و یا بلندگوها وجود داره؟
                          هر کدام از سوراندها 8 اهمی و ساب ووفر ها 6 اهمی هستند
                          جدیدترین ویرایش توسط saeidrp; ۲۳:۳۴ ۱۴۰۰/۱۰/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidrp نمایش پست ها
                            ممنونم از پاسختون
                            ضبط هم تنظیماتی نداره
                            ,معمولاً جهت سری کردن دو اسپیکر مثبت آمپلی به مثبت یکی ازاسپیکر ها میره و از منفی اسپیکر به مثیت اسپیکر بعدی و از منفی اسپیکر دوم به منفی امپلی میره
                            ولی اینجا منفی دو اسپیکر به هم وصل شده و مثبت یکی از اسپیکر ها به مثبت کانال چپ آمپلی و مثبت اسپیکر دیگر به مثبت کانال راست امپلی متصل هست.
                            در واقع هیچ گراندی وارد مدار این دو اسپیکر نشده و فقط فقط مثبت دو کانال چپ و راست آمپلی به دو سر این مجموعه متصل شده
                            به هر صورت صدای شنیده شده از این دو اسپیکر سوراند به حدی ضعیف هست که حتی وقتی اسپیکر اصلی(وافر و تویتر )رو هم قطع می کنم باز صدایی از این دو سوراند شنیده نمیشود.

البته اگر به مدار دقت بفرمایید مثبت سوراند چپ از طریق یک خازن 47 میکرو فارادی به مثبت ساب ووفر متصل شده است
                            و مثیت سوراند راست مستقیم به مثبت ساب ووفر راست متصل شده هست.

دوستان دیگر تجربه ای در این زمینه ندارند؟
                            اگر من منفی سوراندها را به منفی (گراند)مدار متصل کنم با توجه به موازی شدن سورند با ساب ووفر آیا احتمال صدمه دیدن آمپلی و یا بلندگوها وجود داره؟
                            هر کدام از سوراندها 8 اهمی و ساب ووفر ها 6 اهمی هستند
                            درود
                            قسمتی به عنوان سوراند اگر دارد فعال بکنید ، ببینید صدا بهتر میشود یا نه !!!!
                            اگر بخواهید سر مشترک به گراند وصل بشود ، احتمال آسیب به بلندگو زیاد میشود....
                            ضبط سونی سری vx هم بلندگو سوراند، به همین صورت وصل شده است ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X