اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

به به عجب ایوان و منقلی :rolleyes:
    چه ابتکاری!! تو درایور به جای هیتسینگ از واشر استفاده کرده.
    خوب اگر گه میخوای خودش رو تعمیر کنی باید با 2n3055 جواب بده.
    اگر تصمیم داری که همینجوری عوضش کنی خوب اگر ترانزیستورهای قدرت سالمند مدار دوم رو بساز. چون احتمالاً بتونی ازشون توی مدار دوم استفاده کنی.
    در غیر اینصورت خوب همون AV200
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      به به عجب ایوان و منقلی :rolleyes:
      چه ابتکاری!! تو درایور به جای هیتسینگ از واشر استفاده کرده.
      خوب اگر گه میخوای خودش رو تعمیر کنی باید با 2n3055 جواب بده.
      اگر تصمیم داری که همینجوری عوضش کنی خوب اگر ترانزیستورهای قدرت سالمند مدار دوم رو بساز. چون احتمالاً بتونی ازشون توی مدار دوم استفاده کنی.
      در غیر اینصورت خوب همون AV200
      شما لطف دارید :mrgreen:
      استاد اون هیت سینگ درایور واشر نیست بلکه یک تکه آلومینیم شبیه واشر هست oo: از دور شبیه واشر نشون میده.
      راستش تصمیم دارم آمپلی رو عوضش کنم ولی بیشتر دوست داشتم با ماسفت بسازم .چون شما خیلی تعریف کرده بودین یادم هست تو یکی از تاپیک ها شما گفتین با یک جفت irfp9240 و irfp240 دو تا 12 اینچ رو درایو کردین درسته ؟؟؟
      راستی نگفتین این یکی چه طوره ؟؟؟ http://redhue.ir/viewer.php?file=96201730379412790985.gif
      از این جهت این مدار روانتخاب کردم چون دیگه مشکلات تنظیم بایاس رو نداره. به نظرتون این مدار ماسفت میتونه 4 تا 12 اینچی رو درایو کنه؟؟؟اگر این مدار ماسفت رو تایید می کنید فردا می رم که قطعاتش رو بگیرم.
      با تشکر

دیدگاه

100% جواب میده. یکی از بهترین مدارتی است که من دیدم.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          100% جواب میده. یکی از بهترین مدارتی است که من دیدم.
          استاد من قطعات این مدار http://redhue.ir/viewer.php?file=96201730379412790985.gif رو تهیه کردم تغذیه من 30 ولت ac هست دوبل هست که بعد از dc شدن به 42 ولت می رسه فقط اینکه برای تغذیه اش دو تا خازن 6800 میکرو فاراد 50 ولت با یک پل دیود 25 آمپر خریدم به نظرتون مناسب هست یا اینکه دو تا خازن دیگه هم بگیرم؟
          با تشکر

دیدگاه

با اجازه استاد
            به نظر من این خازنها کمه حداقل ظرفیت به نظر من 80 ولت/ 10000میکرو هست.
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

محمد جان این دستگاه رو میخوای مونو درست کنی یا استریو ؟ اگه مونو هست که البته با عرض پوزش از gh.kh جان به نظرم همون دوتا خازن که خریدی کافیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                محمد جان این دستگاه رو میخوای مونو درست کنی یا استریو ؟ اگه مونو هست که البته با عرض پوزش از gh.kh جان به نظرم همون دوتا خازن که خریدی کافیه
                بله مصطفی جان مونو می خوام بسازم.

دیدگاه

با سلام به استاد اشک و دیگر دوستان
                  استاد در لینک زیر دو تا مدار یکی برای پری میکروفن که قرار هست سه تا ازش ساخته بشه و یک مدار پری تون مستر قرار دادم . چون حجم عکس ها بالا بود مجبور شدم لینک برای دانلود قرار بدم.لطفا" نظرتون رو در مورد مدارها و همچنین مقاومت های گین و خازن های موازی با مقاومت های گین بفرمایید. تا در صورتی که تایید کردید مونتاژ کنم.
                  با تشکر
                  لینک دانلود : http://up.toca.ir/images/j60ywa82qajxo4iyi4.zip

دیدگاه

سلام. به نظر منم خازنها کافیست. مدارات هم به نظر خوب میومد فقط ممکنه اون مقاومت 15 کیلوی روی پایه 3 یه وقت اذیتت کنه. اگر نویز داشتی 2.2 کیلو جاش بزار.

دیدگاه

با سلام
                      استاد اشک شما برای مدار محافظ تا حالا با آیسی upc1237 کار کردین ؟؟؟
                      اگر بله عملکردش چه طور هست؟؟
                      جایی سراغ دارین که این آیسی رو بفروشند ؟؟
                      قبلا" شنیده بودم ایران آیسی داره ولی نمی دونم آدرسش کجاست.

دیدگاه

نه متاسفانه. من اغلب با 741 کار میکنم

دیدگاه

با سلام مجدد
                          استاد اشک یک مدار اکو با 2395 گیر آوردم که می خوام روی این دستگاه که دارم روش کار می کنم نصب کنم
                          این مدار سه تا کلید داره برای تنظیم فاصله و سه تا ولوم . اما کلید برای قطع و وصل اکو نداره . مثلا" اگر بخواهیم موقع سخنرانی اکو رو قطع کنیم با کلید قطع کنیم و دیگه ولوم صفر نکنیم تا اکو رو قطع بکنه به نظرتون میشه رو این مدار کاری انجام داد ؟ من رو مدار رو هر چی نگاه کردم جایی برای این کلید در نظر نگرفته.

یک سوال دیگه هم داشتم :
                          ترانس این دستگاه سه نوع خروجی داره یک خروجیش دوبل 30 ولت ac هست برای آمپلی.
                          یک خروجیش تک 15 ولت ac برای مدارات واسطه .
                          و یک خروجی تک 6 ولت هم داره که برای لامپ پنل استفاده میشه.
                          حالا اون مدارات پری و مستر که قبلا" شماتیکش رو قرار داده بودم با تغذیه دوبل کار میکنند . به نظرتون اگر برای هر پری و همچنین مستر با استفاده از این مدار تغذیه دوبل رو شبیه سازی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟

یا اینکه یک دونه از این مدار بسازم و خروجی اون رو به پری ها بدم .

دیدگاه

محمد جان بعد خروجی دوبل رو از کجا میگیری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              محمد جان بعد خروجی دوبل رو از کجا میگیری؟
                              همین دیگه مشکل همین جاست که ترانس این دستگاه یک خروجی تک 15 ولت ac برای مدارات واسطه داره. حالا من باید این خروجی تک رو به صورت دوبل شبیه سازی کنم .

دیدگاه

سلام. برای کلید با یه سیم شیلد سر وسط ولوم اکو رو به گراند وصل کن. اکو قطع میشه.
                                مدار اولی هم کیفیت خوبی نداره. از دومی استفاده کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X