سلام استاد اشک :bye
دستگاهی رو که قرار بود بازسازی کنم تقریبا" تموم شده اما دو تا مشکل وجود داره که خواستم راهنمایی بفرمایید.
1) مدار پاور صدا که مونتاژ کردم نقشه اش این هست :
http://www.diy-electronic.com/wp-content/uploads/2012/08/300_watt_MOSFET_real_HI-FI_power_amplifier.gif
این مدار بدون دادن ورودی هیچ نویز و صدایی تو خروجی نداره اما وقتی خروجی مستر رو به ورودی اش وصل میکنم با کمی باز کردن ولوم صدای مستر خیلی صدای هوا از تو بلندگو شنیده میشه .
آیا دلیلش میتونه مقاومت گین مستر باشه . به پیشنهاد خودتون من اون رو 1 مگ گذاشتم یا اینکه دلیل دیگه ای داره. مقاومت گین پری ها رو هم 68 کیلو گذاشتم.
2) یکی از مشکلات دیگر اینه بدون دادن ورودی به پاور صدا وقتی بلندگو رو به خروجی وصل میکنم یک صدای وززز از تو خروجی میاد (زیاد بلند نیست اما قابل شنیدن هست ) اما وقتی جای دوشاخه تو پریز رو عوض میکنم اون صدا دیگه نیست. یک خازن 104 با ولتاژ 400 ولت از نوع mkt با ورودی برق ترانس موازی کردم اما نتیجه ای نداشت.
ممکنه یک راهنمایی بفرمایید با تشکر
اون صدای هیس بیشتر مربوط به تریبل مدار میشه. منم این هیس رو دارم اعصابم رو خرد میکنه. البته میشه کمش کرد ولی کیفیت صدا هم افت میکنه. الان مدتی است رو یه پری حرفه ای تر دارم کار میکنم بلکه حل بشه.
برای اون نویز هم از یه حلقه فریت در ورودی ترانس استفاده کن ببین حل نمیشه.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
اون صدای هیس بیشتر مربوط به تریبل مدار میشه. منم این هیس رو دارم اعصابم رو خرد میکنه. البته میشه کمش کرد ولی کیفیت صدا هم افت میکنه. الان مدتی است رو یه پری حرفه ای تر دارم کار میکنم بلکه حل بشه.
برای اون نویز هم از یه حلقه فریت در ورودی ترانس استفاده کن ببین حل نمیشه.
استاد پس شما هم این مشکل رو دارید.
من تو مدار مسترم دو تا 4558 بستم که خروجی پری ها و اکو رو بردم تو 4558 اول و از خروجیش یک انشعاب برای
aux out بردم و یکی هم میبرم تو ولوم مستر که خروجی ولوم میره به ورودی آیسی دوم . در واقع دو بار تقویت رو انجام دادم.
امروز اومدم یک تستی انجام دادم به این صورت که صدا خروجی از پری ها رو تنها به یک طرف پ آمپ اول بردم که با کمال تعجب دیدم هیچ هیس و هوایی تو خروجی نیست ولی با این روش دیگه اکولایزر مستر رو نداشتم.
در مورد اون مشکل دومم هم اومدم آمپدانس ورودی آمپلی رو کم کردم و مشکل تا حدودی حل شد.
با این حال ممکنه در مورد اون حلقه فریت و چگونگی قرار دادن در ورودی ترانس میشه توضیح بدین.چنین چیزی منظورتون هست؟ اگر بلی چند دور سیم دور حلقه ؟؟
با اجازه استاد اشک فک کنم منظور استاد اشک اینه که سیم ورودی که به ترانس وصل میشه رو دو سه دور دور یه حلقه فریت بپیچی من اینو تو دستگاههای مختلف دیدم که پیچیدن
عک اون اکو قبلی و جدید و تفائت کیفیت هر دو بگین!
و اگر مدار هر دو رو دارین قرار بدین لطفا
عکس های اون دستگاه اکو آمپلی فایر اولی در صفحه اول همین تاپیک هست .
عکس های بازسازی شده همین دستگاه رو در تاپیک ( تصاویر آمپلی فایر ها ) آخرین پست قرار دادم.
سلام
استاد اشک این دستگاه بازسازی شده تو روز تاسوعا به 4 تا 12 اینچ وصل کردم و به راحتی هر 4 تا رو جواب داد و وقتی با یک دستگاه اکو چنگ قدیمی مدل بتا1600 که ازش استفاده میکردیم مقایسه کردم واقعا" از نظر کیفیت به نظرم بهتر از اون بود مخصوصا" وقتی افکت رورب رو هم به اکو اضافه میکردم.
اما به نظرم آمپلی هنوز جا داره تا باز هم ازش قدرت بکشی البته به نظرم این جوری اومد . راستش من مدار مسترم رو دو تا 4558 در اون استفاده کردم که همانطور که قبلا" بهتون گفتم چون صدای هوای زیادی تو باند بود یکی از آیسی ها رو حذف کردم که تا حدودی تاثیر داشت. مقاومت گین پری ها رو 68 کیلو گرفتم به نظرتون اینها کم هستند یا این که مدار مسترم نمی تونه از تمام قدرت آمپلی استفاده کنه؟؟
راستی میشه قبل از ورودی آمپلی از یک lm386 استفاده کرد؟؟با تشکر
مهندس دستگاهت رو با ست Soundcraft+Crown مقایسه کن تا ببینی کیفیتش چطوریه :redface:
چنگ که...
اگر یه ایرانی بخواهد دستگاه صوتی بسازه که قابل رقابت باشه ، شاید با دستگاه چند میلیونی دایناکورد چند صد هزار تومن فرق داشته باشه که اونم کسی نمیخره چون جواب خودش رو پس نداده. مگه اینکه بده چین براش با کیفیت بالا بسازه.
چند شب پیش این ست بالا رو گفتم نیارم (از روی وانت مخصوص دسته) و قرار بود با یه دستگاه P.v چینی کار رو بگذرونیم. انقدر کیفیت صدا افتضاح بود که سریع یکی از بچه هارو فرستادم وسط سینه زنی بره رک رو بیاره !! جالب اینجاست که تا قبل از اینکه صدای این ست رو بشنوم فکر میکردیم اون P.v هم چیز خوبیه !!
مهندس دستگاهت رو با ست Soundcraft+Crown مقایسه کن تا ببینی کیفیتش چطوریه :redface:
چنگ که...
سلام بر شما
من هیچ موقع دستگاهم رو با ساندکرافت یا هر سیستم خارجی دیگه مقایسه نمی کنم چون نه سازنده هستم و نه این که تجربه کافی دارم. این دستگاه رو هم سه ماه طول کشید تا تونستم بسازم و تجربه اولم تو ساخت یک دستگاه اکو آمپلی فایر بود.
من دستگاهم رو بدون هزینه ترانس با 120 هزار تومن ساختم.خوب معلومه هیچ موقع به پای اونها نمی رسه.
از کیفیتش راضی هستم البته بازم میگم در مقابل اون دستگاه چنگ.
از این که نظرت رو دادی ممنونم. :bye
دیدگاه