اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

استاد اشک ببخشید
    چند روز پیش رفته بودم پشت شهرداری یک دستگاهی به نام ندا ناسیونال رو دیدم که تولید داخل هم بود و تو قسمت افکتش میشد delay و reverb رو ترکیب کرد و هم جدا بکار برد . شک ندارم مداری که استفاده کرده بود همین 2395 بود یعنی یک جورایی از زیر زبون فروشندش کشیدم :icon_razz: چون فروشندش میگفت خودشون تولید میکنند.
    سوالم اینه که میشه با مدار 2395همچین کاری رو انجام داد که هر دو تا افکت رو داشت ؟؟؟
    شما تجربه کردین ؟؟؟
    یک سوال دیگه :
    برای قطع صدای اکو میشه از این روش هم استفاده کرد ؟؟؟
    در این روش از یک کلید دو طرفه استفاده میشه زمانی که کلید رو قطع کنید هم برق اکو قطع میشه و هم خروجی اکو و فقط خروجی پری وصل هست و بالعکس

دیدگاه

منم اینکار رو کردم. با هر آی سی اکویی میشه اینکار رو فقط باید 2 تا مدار بسازی. تا یکی رورب و یکی تکرار رو انجام بده
      مدار بالا هم ممکنه نویز ایجاد کنه. توصیه نمیکنم.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
        منم اینکار رو کردم. با هر آی سی اکویی میشه اینکار رو فقط باید 2 تا مدار بسازی. تا یکی رورب و یکی تکرار رو انجام بده
        مدار بالا هم ممکنه نویز ایجاد کنه. توصیه نمیکنم.
        البته اینی که شما می فرمایید درسته اما من در دستگاه بانیران دیده بودم که با یک 2395 کلید ریورب هم رو برد سوار بود .
        حالا استاد مثلا" اگر بخواهیم با 2399 مدار ریورب بسازم باید تو دیتا شیتش مدار ساروند رو بسازم یا اینکه مدار خاص دیگری داره ؟؟
        بعد میشه این رو با 2395 با هم تلفیق کرد و همزمان به صدای دیلای رورب رو اضافه کنم ؟؟ (البته با کلید )
        با تشکر

دیدگاه

یعنی با یه 2395 هر دو کار رو با هم همزمان میکرد؟؟!! :eek: :eek:
          رورب یعنی چی؟؟ رورب در واقع یه اکو با تکرار بالا و تاخیر خیلی کم. شبیه به طنین.در طنین مقدار تکرار کمتر است. خوب یه آی سی چطور میتونه هردو کار رو همزمان بکنه؟؟
          منم از 2395 و 2399 استفاده کردم. از 2399 برای رورب و 2395 برای اکو. باید بصورت تجربی و دلخواه مقدار تاخیر رو کم کنید.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            یعنی با یه 2395 هر دو کار رو با هم همزمان میکرد؟؟!! :eek: :eek:
            استاد باز من مطمئن نیستم ولی عکس اینو نشون میده که کلید ریورب رو برد سوار هست شایدم وقتی این کلید رو بزنیم یک راست صدا رو به صورت ویورب در میاره ( بدون دیلای )
            این یک عکس از پنل هست که کلید ریورب رو دورش خط کشیدم:

حالا پشت پنل این دستگاه بر روی برد اکو همون کلید ریورب هم دورش خط کشیدم .

همانطور که مشاهده میکنید یک آیسی 2395 بیشتر بر روی برد نیست .

دیدگاه

استاد اشک حالا اگر بخوام با 2399 یک مدار برای رورب بسازم همون مدار اکو تو دیتا شیت 2399 رو بسازم یا مدار 2399 که برای سوراند هست؟؟؟
              اگر فرصت داشتید در مورد سیم کشی این مدار( رورب ) با 2395 هم توضیح بدین.
              با تشکر از شما

دیدگاه

دقیقاً همینطوره و دیگه دیلای نداره. اساس هر دو نقشه یکی است. فقط تو قسمت تاخیر کمی متفاوتند. همون مدار اکو رو بساز.
                من نمیدونم چیکار کرده ولی حدس میزنم با یه مقاومت سیستم ولوم دیلای رو دو مرحله ای کرده.

دیدگاه

سلام
                  استاد اشک من امروز یکی از پری ها و مستر رو رو تست کردم .هر کدوم رو جدا به پاور وصل کردم .
                  ابتدا پری میکروفن رو وصل کردم ورودی لاین خوب بود.
                  ورودی میکروفن رو وقتی میکروفن بهش وصل کردم یه خورده صدا ضعیف بود . احساس می کنم مقاومت فیدبک ( گین ) کمه الان مقدارش 47 کیلو هست که با یک خازن33 پیکو موازی است.
                  این نقشه مدار پری میکروفن: http://redhue.ir/images/33267381274395970196.jpg
                  این یک عکس از مدار پری و تن کنترل میکروفن :

اگر ممکنه مدار مستر رو هم یک نگاه کنید همش فکر میکنم نتونه از تمام قدرت مدار آمپلی استفاده کنه oo:
                  اینم نقشه مستر: http://redhue.ir/images/33267381274395970196.jpg
                  استاد احتیاجی نیست مقدار مقاومت گین رو بیشتر کنم ( راستی مدار آمپلی هم همون 300 وات ماسفت هست )
                  اینم یک عکس از مدار مستر:

با تشکر

دیدگاه

لینکها یکی بود که.
                    این نقشه برای چنگ و جاسکو باید باشه. البته تقریباً همه همین رو میبندند. منم همین رو بستم. اون مقامت 47 کیلوی رودی و خازن کنارش رو حذف کن ببین چی میشه.
                    47 کیلوی گین رو هم 82 کیلو بزار. فکر میکنم okباشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      لینکها یکی بود که.
                      این نقشه برای چنگ و جاسکو باید باشه. البته تقریباً همه همین رو میبندند. منم همین رو بستم. اون مقامت 47 کیلوی رودی و خازن کنارش رو حذف کن ببین چی میشه.
                      47 کیلوی گین رو هم 82 کیلو بزار. فکر میکنم okباشه.
                      سلام
                      استاد اشک ببخشید.
                      این لینک مدار مستر : http://redhue.ir/images/36944365750279768555.jpg
                      میشه مقاومت گین مدار مستر رو هم یک نگاه بفرمایید ؟؟البته به اون خازن 10 میکرو فاراد ورودی یک مقاومت 22 کیلو سری بستم .راستی نقشه برای 458 مونتاربو هست.

دیدگاه

خوب چنگ از روی مونتاربو میزد جاسکو از روی چنگ و ....
                        به نظر من خوبه و ایرادی نیست فقط ولوم صدای مستر رو ندیدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                          خوب چنگ از روی مونتاربو میزد جاسکو از روی چنگ و ....
                          به نظر من خوبه و ایرادی نیست فقط ولوم صدای مستر رو ندیدم.
                          ومن هم از روی جاسکو و .....
                          درسته ولوم مستر رو یادم رفت بکشم.
                          استاد دیروز همه این مدار ها رو وصل کردم ( همون جوری که قبلا" توضیح داده بودید )و پس از تست نتیجه افتضاح شد. یک سری مشکل وجود داره که به ترتیب میگم:
                          این یک تصویر از مدار میکسری که سر هم کردم البته یک سری از سیم ها رو جدا کردم تا یک سری تغییر تو مدارات بدم.

1) وقتی که مدار آمپلی رو به تغذیه وصل میکنم و دو شاخه برق ترانس رو وارد پریز میکنم بلندگو وصل میشه اما یک خورده صدای ویززززز تو خروجی هست ( بدون اینکه بهش ورودی بدم ) - - - حالا اگر دو شاخه رو بر عکس وارد پریز کنم اون صدای نویز دیگه شنیده نمیشه :eek:
                          به چنین چیزی برخورد کردید ؟؟ به نظرتون اگر یک خازن 100 نانو 250 ولت از نوع mkt با ورودی برق ترانس موازی ببندم مشکل حل میشه ؟؟

2) وقتی مدارها رو تست کردم با زیاد کردن صدا ولوم پری یک صدایی شبیه بوق از تو خروجی میومد و صدای میکروفن اصلا" پخش نشد در صورتی که اگر یک پری جدا رو به پاور وصل کنم مشکلی وجود نداره .
                          یکبار دیگه به نقشه پری دقت کنید :
                          http://redhue.ir/images/33267381274395970196.jpg

به نظرم باید در سر وسط ولوم صدا (خروجی ولوم) یک مقاومت قرار بگیره ؟؟؟ مثلا" 6.8 کیلو - نظرتون چیه ؟؟؟

3) استاد نظر خودم اینه که مدار مستر هم مشکل داره ببینید این هم شماتیک مستر (اون ولوم صدا رو هم کشیدم و تو برد هم همون جوری وصل کردم )
                          http://redhue.ir/images/57924935686474941092.jpg

استاد اون مقاومت های مربوط به پایه های 3 و 5 رو بردارم و هردو رو مستقیم به گراند وصل کنم مشکلی داره ؟؟؟
                          (دور اون مقاومت ها خط قرمز کشیدم.)
                          و اینکه اون مقاومتی که به پایه 6 وصل هست رو حذف کنم .( دور اون مقاومت خط سبز کشیدم )
                          راستی ولوم مستر مشکلی نداره؟؟؟ به نظرتون نباید تو سر وسط ولوم مستر یک مقاومت مثلا" 2.2 کیلو اضافه کنم؟؟

دیدگاه

در مورد اولی نه من برام پیش نیموده. امتحان کن ضرر نداره. البته ارت هم مهمه.
                            مقاومت 6.8 کیلو رو حذف کن. اون 10 کیلو و 15 کیلو مستر رو هم 2.2 کیلو بزار. سر وسط ولوم ها رو هم یه 27 کیلو بزار ببین چی میشه. البته بعید میدونم اون صدا ربطی به اینها داشته باشه. ولی حالا یه تست بزن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              در مورد اولی نه من برام پیش نیموده. امتحان کن ضرر نداره. البته ارت هم مهمه.
                              مقاومت 6.8 کیلو رو حذف کن. اون 10 کیلو و 15 کیلو مستر رو هم 2.2 کیلو بزار. سر وسط ولوم ها رو هم یه 27 کیلو بزار ببین چی میشه. البته بعید میدونم اون صدا ربطی به اینها داشته باشه. ولی حالا یه تست بزن.
                              استاد همه این کارها رو انجام دادم ولی بازم کیفیت خوب نشد . قبلا"دو تا پری میکروفن ساخته بودم که با ولتاژ تک کار میکرد وقتی اونو امتحان کردم کیفیتش خیلی خوب بود ولی نمیدونم چه طوری برای یک کانال پری هم ورودی لاین داشته باشم و هم ورودی میکروفن . نقشه اش این هست.

http://www.up.98ia.com/viewer.php?file=fqw0k0inl6njf7xi60f0.gif

میشه راهنمایی بفرمایید که چه طوری میتونم هم تو مدار بالا هم ورودی لاین داشته باشم و هم میکروفن؟؟
                              با تشکر

دیدگاه

مچ کردن مدارات دوبل یه کم سختتره. اون مقاومت 100 کیلوی پایه دو ایجاد نویز نمیکنه؟؟؟ به نظر خیلی زیاده. نیست؟؟
                                برای لاین فکرکنم همون خازن رو با یه مقاومت 1 مگا بزاری میشه لاین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X