اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بازسازی یک اکو آمپلی فایر قدیمی

سلام. میتونی گین ها رو تا 120 کیلو بالا ببری. البته مواظب باش که صدا به اشباع نره. وگرنه موقعی مثلاً توی میکروفن داد میزنی میینی کیفیت صدات کم میشه و وضوح صدا نداری.
    البته اگر بهتر از 1600 چنگ جواب میده من بهت تبریک میگم. چون نظر من بر عکس دوستمون اینه 1600 چنگ جزء بهترین دستگاههایی بوده که تا حالا توی بازار اومده و هنوز هم جزء بهترینهاست. در ضمن چنگ هم دقیقاً کپی مونتاربوست و از روی فونیک و مونتاربو کپی میکنه. البته خیلی هت هم مثل تک یا شیوا یا حتی جاس از رو چنگ کپی میکنند. یه سری هم مثل جبال و کویر میرند از روی جاس کپی میکنند. خلاصه تولید جایی نیست همش کپی کاریه.
    من قرار بود برای یه مسجد سیستم بسازم. قیمت دادم گفتند گرونه. رفتند یه بهرینگر خریدند. همین امسال روز دوم محرم. الان پشیمونند و میگن برامون بفروش. 1400 هم پول دادند. برای مداحی ما فقط دستگاه ایرانی مناسبه. همون pv که فرمودید بزارید زیر بار موزیک براتون غوغایی میکنه. ولی تو پابلیک کم میاره. میکسرهای جدید حتی دایناکورد هم معایب بزرگی رو سیستم مداحی داره.مثلاً توی اوج سین به شین تبدیل میشه. نویز dsp توی تغییر افکت شنیده میشه و مواردی از این دست. تو نت تحقیق کنید میبینید کم کم دارند جای خودشون رو از دست میدند. دایناکورد قدرتش فوقالعاده است ولی....
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام داداش چرا در مورد اکو دستگاهن حرف نمیزنی ؟ لطفا مدارشو بزارین واگر هم خریدین محصول کدوم شرکت هست؟و چند خریدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabeirag
        سلام داداش چرا در مورد اکو دستگاهن حرف نمیزنی ؟ لطفا مدارشو بزارین واگر هم خریدین محصول کدوم شرکت هست؟و چند خریدین
        سلام
        دوست عزیز منظورتون از اکو دستگاهی چیه؟؟؟.
        اگر برد اکو منظورتون هست تو چند تا پست قبل بهتون گفتم که من این مدار رو چند سال پیش به قیمت 15 تومن خریدم اگر منظورتون چیز دیگری هست بفرمایید تا براتون توضیح بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          سلام. میتونی گین ها رو تا 120 کیلو بالا ببری. البته مواظب باش که صدا به اشباع نره. وگرنه موقعی مثلاً توی میکروفن داد میزنی میینی کیفیت صدات کم میشه و وضوح صدا نداری.
          البته اگر بهتر از 1600 چنگ جواب میده من بهت تبریک میگم. چون نظر من بر عکس دوستمون اینه 1600 چنگ جزء بهترین دستگاههایی بوده که تا حالا توی بازار اومده و هنوز هم جزء بهترینهاست.
          استاد اشک
          تو کتاب آقاب بخت آور ( جلد 3 ) اومده قبل از مدار آمپلی یعنی در واقع خروجی مستر رو به ورودی آیسی lm386 که خودش یک آمپلی فایر هست داده و خروجی آیسی lm386 رو به ورودی آمپلی برده آیا این کار درسته ؟؟
          اگر بلی من هم میتونم این کار رو انجام بدم؟؟

دیدگاه

نه. امپدانس خروجی 386 چقدره؟؟؟
            امپدانس ورودی مدارت چی؟؟
            اون بنده خدا خواسته به جای چند تا پ امپ و مدارات پیچیده یه چیز ساده و کار راه انداز بزاره تا یه صدایی در بیاد. اولین مشکلش صدای هیس است.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نه. امپدانس خروجی 386 چقدره؟؟؟
              راستش نمی دونم
              امپدانس ورودی مدارت چی؟؟
              اینم نمی دونم oo:
              اون بنده خدا خواسته به جای چند تا پ امپ و مدارات پیچیده یه چیز ساده و کار راه انداز بزاره تا یه صدایی در بیاد. اولین مشکلش صدای هیس است.
              پس نمیشه .
              استاد خود شما تو دستگاه هاتون از یک آیسی 4558 استفاده می کنید؟؟
              راستی یک سوال دیگه من قبل از تست مدار آمپلی فیوزهای خط ولتاژ مثبت و منفی رو 2 آمپر گرفتم آیا نیاز هست بیشترش کنم تا در حین کار نسوزه یا همین مقدار کافیست
              باتشکر :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                سلام
                دوست عزیز منظورتون از اکو دستگاهی چیه؟؟؟.
                اگر برد اکو منظورتون هست تو چند تا پست قبل بهتون گفتم که من این مدار رو چند سال پیش به قیمت 15 تومن خریدم اگر منظورتون چیز دیگری هست بفرمایید تا براتون توضیح بدم
                بابا منظورم اینه مدار اکو که تو دستگاه تون استفاده کردین هست
                اگه مدار شو دارین بزارین
                عکس واضح بزارین از کجا خریدین و مارک این اکو ساخت کدوم شرکت هست
                ایا از اکو اون راضی هستین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabeirag
                  بابا منظورم اینه مدار اکو که تو دستگاه تون استفاده کردین هست
                  اگه مدار شو دارین بزارین
                  عکس واضح بزارین از کجا خریدین و مارک این اکو ساخت کدوم شرکت هست
                  ایا از اکو اون راضی هستین؟
                  سلام
                  دوست عزیز ما یک دستگاه آمپلی فایر اهمی ولتی داشتیم که اکو نداشت.
                  سال 82 بردیمش پیش یک تعمیر کار و بهش گفتیم روش یک اکو کار بزار و اون هم این مدار رو کار گذاشت که من برای این دستگاهی که باز سازی کردم اون مدار اکو رو برداشتم و روی این دستگاه بازسازی شده گذاشتم. اون زمان 15000 قیمت برد اکو شد و فکر کنم 10 تومن هم هزینه نصب شد .
                  من مدار یا شماتیکی از اون ندارم و به صورت یک برد آماده خریدیمش که مال شرکت سی گل الکترونیک بود.
                  از کیفیتش هم راضی ام.

دیدگاه

سلام
                    استاد اشک چند تا سوال:
                    1) مقاومت گین مستر هر چقدر بالاتر بره دیستور بیشتر میشه یا کمتر ؟؟؟
                    2) حالا اگر همین مقاومت گین مستر بیشتر بشه باید قدرت صدا هم بیشتر بشه درسته ؟؟
                    3) من میتونم مقاومت گین مسترم که الان 1 مگ هست رو به 4.6 مگ برسونم (برای دریافت قدرت بیشتر ) ؟؟
                    4) آمپدانس ورودی مدار آمپلی ام 47 کیلو هست که من اومدم یک مقاومت 4.7 کیلو بین ورودی و گراند مدار موازی کردم (برای کمتر شدن آمپدانس ورودی مدار ) آیا این کار اشتباه هست یا اینکه تو قدرت خروجی تاثیر داره ؟؟؟
                    5) تو نقشه مدار ذکر شده بود که فیوزهای روی خط ولتاژها 3 آمپر باشد . من تو ابتدای کار برای اینکه مدار رو تست کنم اونها رو 2 آمپر گرفتم که اگر مشکلی بود سریع بسوزد اما دیگه یادم رفت به 3 آمپر افزایش بدم آیا ممکنه تو ولوم بالا اونها بسوزند ؟؟
                    با تشکر

دیدگاه

1-بیشتر میشه.
                      2- بله قدرت بیشتر میشه ولی یادت نره گین زیاد یعنی کاهش کیفیت.
                      3- بیشتر از 1 مگا توصیه نمیکنم. به خصوص با 4558
                      4- 100 % کاهش قدرت دارید. کار درستی نیست مگر در شرایط ناچاری
                      5- جریان ترانست چقدره؟؟ من هم 3 آمپر رو توصیه میکنم. من معمولاً برای 200 وات 5 آمپر میزارم. باید در حدی باشه که با اتصال لحظه ای خروجی فیوز تغذیه نسوزه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        1-بیشتر میشه.
                        2- بله قدرت بیشتر میشه ولی یادت نره گین زیاد یعنی کاهش کیفیت.
                        3- بیشتر از 1 مگا توصیه نمیکنم. به خصوص با 4558
                        4- 100 % کاهش قدرت دارید. کار درستی نیست مگر در شرایط ناچاری
                        5- جریان ترانست چقدره؟؟ من هم 3 آمپر رو توصیه میکنم. من معمولاً برای 200 وات 5 آمپر میزارم. باید در حدی باشه که با اتصال لحظه ای خروجی فیوز تغذیه نسوزه.
                        استاد پس با این حساب همانطور که قبلا" فرمودید من مقاومت گین پری ها رو که الان 67 کیلو هست به 100 کیلو افزایش بدم و اون مقاومت 4.7 کیلویی که تو ورودی آمپ گذاشتم رو حذف کنم و مقاومت گین مستر هم همون 1 مگ باشه درسته ؟؟

دیدگاه

اقا محمد شما این دستگاه رو باسازی نکردید کامل خراب کردید بجز دیوارای دور تا دور داخلشو از نو ساختید :biggrin:
                          ناراحت نشی شوخی کردم

دیدگاه

سلام استاد اشک عزیز :bye
                            در این طرحی که من مونتاژ کردم
                            این مدار : http://www.diy-electronic.com/wp-content/uploads/2012/08/300_watt_MOSFET_real_HI-FI_power_amplifier.gif
                            یک مقاومت R15 وجود داره که مقدارش 47 کیلو هست به نظرتون با کاهش این مقاومت به 27 کیلو میشه قدرت خروجی رو بیشتر کرد ؟؟ آخه تو نقشه مشابه همین مدار اون مقاومت رو 27 کیلو گرفته و همچنین مقاومت های R9 و R10 و R23 رو هم 100 اهم گرفته.
                            آیا با ایجاد تغییر در مقاومت های ذکر شده قدرت خروجی بیشتر میشه ؟؟
                            راستی شما اگر تو دستگاه هاتون فن بزارید اون رو جوری قرار میدهید که به هیت سینک ها باد بزنه یا اینکه هوای گرم داخل جعبه رو تهویه کنه ؟؟ کدوم حالت بهتره ؟؟؟

با تشکر

دیدگاه

با کم کردن اون 47 کیلو قدرت کمتر میشه. اون مقاومت درواقع فیدبک مداره و به نظر من خیلی زیاده. این مقاومت معمولاً زیر 20 کیلو است. کم کردن این مقاومت باعث افزایش کیفیت صدا میشه و خوب کاهش قدرت. مثلاً این مقاومت در av400 فکر میکنم 15 کیلو باشه. در مورد 100 اهمی ها آیا توی اون مدار هم ولتاژ همینقدره؟؟؟ یا توی کلکتورها مقاومتی نیست؟؟!! و همینطور بایاس مدار به همین شکله؟؟
                              من فن رو به شکل تهویه میبندم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                                در مورد 100 اهمی ها آیا توی اون مدار هم ولتاژ همینقدره؟؟؟ یا توی کلکتورها مقاومتی نیست؟؟!! و همینطور بایاس مدار به همین شکله؟؟
                                من فن رو به شکل تهویه میبندم.
                                استاد یکبار دیگر مداری رو که مونتاژ کردم قرار میدم:
                                http://www.diy-electronic.com/wp-content/uploads/2012/08/300_watt_MOSFET_real_HI-FI_power_amplifier.gif
                                من تو این مدار به جای ترانزیستورهای 139 و 140 از mje340 و mje350 استفاده کردم.
                                این هم همون مداری هست که مقاومت های متصل به امیتر ترانزیستورهای 340 و 350 از نوع 100 اهمی هستند البته در این نقشه اون قسمتی که درون کادر قرمز رنگ هست در نقشه مداری که من مونتاژ کردم وجود نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X