اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

سلام دوستان خسته نباشید

بنده این مدارو ساختم و عالی کار کرد ولی یک مشکلی که دارم

در صدای خروجی یک صدای خش دار دارم البته این موقعی که صدای ورودی به آمپیلی رو کم میکنم وقتی صداش رو زیاد میکنم خش خش صدا محو میشه (نمیره محو میشه ) ولی وقتی کمه صدا مثل رادیویی هست که روی موجی که درست تنظیم نیست صدا داره

البته بنده اون برد جدا که بین آمپیلی و باند نصب میشه رو وصل نکردم این صدای خش بخاطر اون هست آیا ؟

برای تغذیه آمپلی هم از دو ترانس 18 ولت دوبل 5 آمپر که دو سر اون 32 ولت میده به صورت سری نصبش کردم استفاده میکنم
    البته این خش موقعی موزیک پلی میشه وقتی هیچ موزیک پلی نمیشه هیچ صدای هوم یا هیس وجود نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman_gh_asl
      سلام دوستان خسته نباشید

بنده این مدارو ساختم و عالی کار کرد ولی یک مشکلی که دارم

در صدای خروجی یک صدای خش دار دارم البته این موقعی که صدای ورودی به آمپیلی رو کم میکنم وقتی صداش رو زیاد میکنم خش خش صدا محو میشه (نمیره محو میشه ) ولی وقتی کمه صدا مثل رادیویی هست که روی موجی که درست تنظیم نیست صدا داره

البته بنده اون برد جدا که بین آمپیلی و باند نصب میشه رو وصل نکردم این صدای خش بخاطر اون هست آیا ؟

برای تغذیه آمپلی هم از دو ترانس 18 ولت دوبل 5 آمپر که دو سر اون 32 ولت میده به صورت سری نصبش کردم استفاده میکنم
      البته این خش موقعی موزیک پلی میشه وقتی هیچ موزیک پلی نمیشه هیچ صدای هوم یا هیس وجود نداره
      خوب وقتی بدون ورودی هیچ مشکلی نیست احتمالا اشکال از پلیر موزیکت هست
      پلیر رو عوض کن ببین باز هم این صدا هست

دیدگاه

باو این امپ مکشل داره و تو خروجی دی سی میده نسازیدش میزنه بانداتو میسوزونه
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          باو این امپ مکشل داره و تو خروجی دی سی میده نسازیدش میزنه بانداتو میسوزونه
          مصری از راهنماییتون بنده با چند تا دیوایس حتی کامپیوتر و قبل ورودی پری پ هم قرار دادم ولی بازم مشکلم حل نشد :cry:

دیدگاه

مصری از راهنماییتون بنده با چند تا دیوایس حتی کامپیوتر و قبل ورودی پری پ هم قرار دادم ولی بازم مشکلم حل نشد :cry:
            سلام
            بایاس مدار درسته؟خازن ورودی چند میکرو قرار دادی؟
            میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام دوستان مشکل رو پیدا کرده بودم از کجا بود :wow:
              جای خازن عدسی های 10 پیکو 100 نانو گذاشته بودم که با تعویض
              حسابی ورودی حساس شد

کیفیت صدا عالی شده مرسی از دوستانی که راهنمایی کردن :redface:

اینم عکس مدار البته به کمک دوستان کامل ترش میکنم :redface: :nerd:

ی مدار پروتکتشن عالی و کامل اگر پیشنهاد بدین خیلی ممنون میشم تا مدار رو کامل ترش کنم :nice:

بازم مرسی از دوستان :job:

دیدگاه

در انجمن مدار های واسط پروتکشن هست

دیدگاه

سلام مدار پروتکشن برای منو میخواهید یا استریو ؟
                  در ضمن دوست من ترانسی که استفاده کردید به نظر کوچیک میاد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                    سلام مدار پروتکشن برای منو میخواهید یا استریو ؟
                    در ضمن دوست من ترانسی که استفاده کردید به نظر کوچیک میاد ؟
                    سلام دوست عزیز

والا ی مدار پروتکشن تو انجمن هست که خیلی عالیه ولی متاسفانه فایلش رمز داره و برای بنده که متاسفانه سابقه فعالیت ندارم قرار نمیدن :cry2:

ترانس رو از قبل داشتم دو تا 16 ولت دوبل 3 آمپر استفاده کرده کردم که از دو سر انتهایی 32 ولت گرفتم و ترانس ها رو به هم سری کردم در حال کار کرد ندیدم از 2.5 آمپر آمپلی بیشتر جریان بکشه

میخوام برای تغذیه دو تا آداپتور سویچینگ 36 ولت 5 آمپر رو به هم سری کنم

آیا استفاده از سویچینگ بجای ترانس خوبه ?

دیدگاه

سلام دوست عزیز

والا ی مدار پروتکشن تو انجمن هست که خیلی عالیه ولی متاسفانه فایلش رمز داره و برای بنده که متاسفانه سابقه فعالیت ندارم قرار نمیدن :cry2:

ترانس رو از قبل داشتم دو تا 16 ولت دوبل 3 آمپر استفاده کرده کردم که از دو سر انتهایی 32 ولت گرفتم و ترانس ها رو به هم سری کردم در حال کار کرد ندیدم از 2.5 آمپر آمپلی بیشتر جریان بکشه

میخوام برای تغذیه دو تا آداپتور سویچینگ 36 ولت 5 آمپر رو به هم سری کنم

آیا استفاده از سویچینگ بجای ترانس خوبه ?
                      سلام از سوئیچینگ استفاده نکن ترانس وات بالا نو استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                        سلام از سوئیچینگ استفاده نکن ترانس وات بالا نو استفاده کن
                        والا رفتم قیمت کردم ترانس 32 ولت دوبل 5 آمپر به من گفتن 90 ت :eek:

قیمتش برام از خود آمپیلی بیشتر میشه

خلاصه اومدم خونه با توجه و خوب بودن ترانس های حلقوی و خوراک آمپیلی هم هست گشتم و محاصبات ترانس رو پیدا کردم :wow: :nice:

ولی تنها مشکلم اینه که من هسته این ترانس رو از کجا میتونم بگیرم؟

دوستان ی راهنمایی میکنید از کجا بگیرم

تو امجد فقط هسته فریت پیدا میشه هسته اهنی رو نمیدونم چرا ندارن :cry:

دیدگاه

خلاصه اومدم خونه با توجه و خوب بودن ترانس های حلقوی و خوراک آمپیلی هم هست گشتم و محاصبات ترانس رو پیدا کردم :wow: :nice:

سلام.نگرد نیست.این هسته ها بیرون موجود نیست
                          گشتم نبود نگرد نیست
                          میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

ترانس حلقوی نیست نگرد
                            اون ترانسم خیلی بهت گرون گفته
                            من 35 ولت 200 وات خیلی قوی را یک ماه پیش خریدم 60 هزار تومن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                              سلام.نگرد نیست.این هسته ها بیرون موجود نیست
                              گشتم نبود نگرد نیست
                              پس این مراکزی که تو سایت ها گذاشتن پیچیدن ترانس حلقوی
                              داستانش چیه ?

بنظرتون اگر برم پامنار سفارش بدم برام درست میکنن ?
                              ی ورق که پیچیده شده دیگ آخه هسته پیچیده ای نیست :angry:

ببخشید ها تاپیک رو فکر کنم ب بیراهه میکشونم :angry:

دیدگاه

سلام ب شما دوست گرامی ودیگر عزیزان.من سال قبل یک ترانس حلقوی 350واتی درگاما ترانس اقای ثابتی سفارش دادم برایم درست کردند 100هزارتومان .اینترنت سرچ کنی شماره تماس ومشخصاتش را پیدا میکنید.ترانس ظفر هم هست اما قیمتش یه مقداربالاست .280واتی برایم سال قبل درست کردند 118هزارانهم ازنوع ورقه ای اما ترانسهایش خیلی خوب وقابل اطمینانه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X