اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

نوشته اصلی توسط علی حزبی نمایش پست ها
    ترانزیستورهای درایور و قدرت رو با مولتی متر چک کردم همگی سالم بودن
    زنرهام 24 ولت هستن ولی روی دوسر انها 23.7 ولت دارم
    سلام منم مشکل شما رو دارم مدار شما درست شد؟؟

چکار کردید که درست شد؟؟

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

[QUOTE=iman-0831;715160]
      نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
      ممنونم از وقتی که گذاشتی ! تجربه اولمه pcb بد شد اما چند بار چکش کردم از اونجای که مدار استریو هست هردو طرف مدار یک مقدار نشون میدن هم در خروجی که 10 ولت و روی تست بیز هم به همین منوال ، ترانزیستور های مشابه هم گذاشتم c2230 بقیه مدار خودشه فقط مقاومت های 4/7 کیلو رو 1 وات نذاشتم و 1/4 هست .
      توی قسمت تست گرم کلا اشتباه نشون میده ولتاژ خروجی 10 ولت ولتاژ ترانزیستور 20 ولت که گفته بود باید 0.6 باشه در حالت استراحت.
      دیود زنر هم که شد 24.3 ولته ولتاژش [باید زیر 24 باشه؟] لامپ صد هم گذاشتم روشن نشد اون مقاومت 150 اهم که سیاه شده تست کردم درسته ترانزیستور tip از همون اول هر سه پایش اتصال کوتاه بود تعویض کردم مشکل حل شد اما هم چنان مدار کمار نمیکنه
      من الان مدار رو چک کردم متاسفانه pcb رو کلا اشتباه چاپ کردی

دیدگاه

[QUOTE=mohammad1365;715189]
        نوشته اصلی توسط iman-0831 نمایش پست ها
        من الان مدار رو چک کردم متاسفانه pcb رو کلا اشتباه چاپ کردی
        سلام
        اینی که چاپ کردم نوشته بود حالت ایینه ای برای چاپ با اتو من چک کردم هرچی توی مدار بود درست بود به این صورت که سر مقاومت 100اهم چه عنصری قرار میگیره! مدا رو برعکس چاپ کردم که شما گفتید اگه امکانش هست اونی که باید چاپ شه رو برام بفرستین ممنون از راهنمایی شما

دیدگاه

[QUOTE=iman-0831;715282]

سلام
          اینی که چاپ کردم نوشته بود حالت ایینه ای برای چاپ با اتو من چک کردم هرچی توی مدار بود درست بود به این صورت که سر مقاومت 100اهم چه عنصری قرار میگیره! مدا رو برعکس چاپ کردم که شما گفتید اگه امکانش هست اونی که باید چاپ شه رو برام بفرستین ممنون از راهنمایی شما
          درود
          ببین عزیزم شما وقتی از قسمت مسی به بورد نگاه می کنید اون آرم یا هر هولوگرامی نباید بر عکس باشه. متوجه منظورم شدی؟
          Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	1
Size:	80.0 کیلو بایت
ID:	1125375

شما باید این پی سی بی رو رو چاپ کرده و مونتاژ کنید

Name:	2.jpg
Size:	67.5 کیلو بایت
ID:	1125377

Name:	1.jpg
Size:	99.6 کیلو بایت
ID:	1125376

دیدگاه

[QUOTE=mohammad1365;715309]
            درود
            ببین عزیزم شما وقتی از قسمت مسی به بورد نگاه می کنید اون آرم یا هر هولوگرامی نباید بر عکس باشه. متوجه منظورم شدی؟
            [ATTACH=CONFIG]10155[/ATTACH]

شما باید این پی سی بی رو رو چاپ کرده و مونتاژ کنید
            [ATTACH=CONFIG]10157[/ATTACH]
            [ATTACH=CONFIG]10156[/ATTACH]
            شاید من متوجه نشدم اما خب اینی هم که شما فرستادی همینه که من چاپ کردم دیگه نوشته پی بی سی که شما فرستادی هم برعکسه این عکس هم ببینید یکی از بچه های همین انجمن ساخته شبیه مال منه
            شاید منظور شما اینه که وقتی مدار روی کاغذ چاپ میشه برعکسه و وقتی روی برد مسی می افته درست میشه
            جدیدترین ویرایش توسط iman-0831; ۱۴:۱۲ ۱۳۹۹/۰۲/۰۸.

دیدگاه

[QUOTE=iman-0831;715311]
              شاید من متوجه نشدم اما خب اینی هم که شما فرستادی همینه که من چاپ کردم دیگه نوشته پی بی سی که شما فرستادی هم برعکسه این عکس هم ببینید یکی از بچه های همین انجمن ساخته شبیه مال منه
              شاید منظور شما اینه که وقتی مدار روی کاغذ چاپ میشه برعکسه و وقتی روی برد مسی می افته درست میشه
              نه عزیزم اونی که من فرستادم اگر میرور بشه نوشته قابل خوندن میشه.دقت کن متوجه میشی.
              یه جور دیگه بگم
              به اون قسمت مربع ( سمت راست بالای تصویر) توی پی سی بی که کادر کشیدم و علامت زدم نگاه کن:

Name:	1.jpg
Size:	99.5 کیلو بایت
ID:	1125378
              حالا شما باید پی سی بی ای رو انتخاب کنی که وقتی هنوز میررور نکردی اون قسمت مربع مانند مثل همون باشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
              حالا نگاه کن با کادر قرمز کشیدم.

Name:	2.jpg
Size:	69.6 کیلو بایت
ID:	1125379
              حالا شما این تصویر بالا رو از توی همون فایل اصلی که با فرمت پی دی اف هست رو کاغذ روغنی پرینت بگیر و جلوی نور کاغذ رو برگردون به طوری که قسمت پشت کاغذ روبروی شما قرار بگیره می بینی که نوشته لاتین درست خونده میشه.
              سپاس
              جدیدترین ویرایش توسط mohammad1365; ۰۷:۱۹ ۱۳۹۹/۰۲/۰۹.

دیدگاه

[QUOTE=mohammad1365;715315]
                نه عزیزم اونی که من فرستادم اگر میرور بشه نوشته قابل خوندن میشه.دقت کن متوجه میشی.
                یه جور دیگه بگم
                به اون قسمت مربع ( سمت راست بالای تصویر) توی پی سی بی که کادر کشیدم و علامت زدم نگاه کن:
                [ATTACH=CONFIG]10158[/ATTACH]
                حالا شما باید پی سی بی ای رو انتخاب کنی که وقتی هنوز میررور نکردی اون قسمت مربع مانند مثل همون باشه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
                حالا نگاه کن با کادر قرمز کشیدم.
                [ATTACH=CONFIG]10159[/ATTACH]
                حالا شما این تصویر بالا رو از توی همون فایل اصلی که با فرمت پی دی اف هست رو کاغذ روغنی پرینت بگیر و جلوی نور بگیر می بینی که نوشته لاتین درست خونده میشه.
                سپاس
                متوجه شدم ممنونم از کمکی که بهم کردی یه عده به عنوان کمک فقط گمراهت میکنن و دیگران رو خراب میکنن همچنین فکر کارای خودشونن
                خیلی بزرگواری کردی مجدد ممنونم

دیدگاه

[QUOTE=iman-0831;715326]
                  متوجه شدم ممنونم از کمکی که بهم کردی یه عده به عنوان کمک فقط گمراهت میکنن و دیگران رو خراب میکنن همچنین فکر کارای خودشونن
                  خیلی بزرگواری کردی مجدد ممنونم
                  خواهش می کنم . وظیفه بود.
                  چند تا نکته بود که فکر کنم بدردتون بخوره
                  1 - همون pcb ای که مشخص کردم رو روی کاغذ گلاسه پرینت بگیر و بزار روی قسمت مسی مدار و از روش اتو استفاده کن.
                  2- بعد از اینکه pcb اماده شد هیچ قطعه ای رو لحیم نکن . همون pcb رو خیلی با دقت زیر نور و با تست بازر چک کن که در مرحله اسید کاری ترکی از بین نرفته باشه و یا ترکی اتصال نداشته باشه مخصوصا جاهایی که ترک هاشون خیلی به هم نزدیک هستند. توصیه می کنم با دقت و بدون هیچ گونه عجله این قسمت رو تموم کنی.
                  3- در مرحله مونتاژ مدار، ممکنه برخی از قطعات اون مدار که روی pcb اشتباه مونتاژ کرده بودید و حالا می خواید به pcb جدید منتقل کنی آسیب دیده باشن. پس بهتره قبل از نصب روی مدار جدید قطعات رو حتما تستشون کنی. مخصوصا مقاومت های مدار ( بخصوص مقاومت های کم اهم) و کل ترانزیستورها و دیود زنرهای مدار . تو این قسمت هم سعی کن خیلی با صبر و بدون عجله اقدام کنی چون کوچکترین اشتباه باعث میشه مدار کار نکنه و یا تو خروجی دی سی داشته باشی .حتما قبل از تست لامپ سری با ترانس رو بزار.
                  من توصیه می کنم برای تست اول ترانزیستورهای خروجی ( اونایی که به هیت سینک وصل میشن) رو لحیم نکنی.
                  بعد اینکه مدارت رو مونتاژ کردی بهم پیام بده تا بگم چکار کنی.
                  موفق باشی

دیدگاه

Re: [پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

سلام
                    تو شهر ما ترانس 35 ولت 3 آمپر آماده هست 60 تومن اما تک هست میتونم با این ترانس راهش بندازم؟

دیدگاه

پاسخ : Re: [پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

نوشته اصلی توسط Pourya-84 نمایش پست ها
                      سلام
                      تو شهر ما ترانس 35 ولت 3 آمپر آماده هست 60 تومن اما تک هست میتونم با این ترانس راهش بندازم؟
                      سلام.
                      نه متاسفانه. حتما نیازه که از ترانس دوبل استفاده کنی.

دیدگاه

پاسخ : Re: [پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

سلام.
                        نه متاسفانه. حتما نیازه که از ترانس دوبل استفاده کنی.
                        مداری نیست که سر وسط بده؟

دیدگاه

[QUOTE=mohammad1365;715346]
                          خواهش می کنم . وظیفه بود.
                          چند تا نکته بود که فکر کنم بدردتون بخوره
                          1 - همون pcb ای که مشخص کردم رو روی کاغذ گلاسه پرینت بگیر و بزار روی قسمت مسی مدار و از روش اتو استفاده کن.
                          2- بعد از اینکه pcb اماده شد هیچ قطعه ای رو لحیم نکن . همون pcb رو خیلی با دقت زیر نور و با تست بازر چک کن که در مرحله اسید کاری ترکی از بین نرفته باشه و یا ترکی اتصال نداشته باشه مخصوصا جاهایی که ترک هاشون خیلی به هم نزدیک هستند. توصیه می کنم با دقت و بدون هیچ گونه عجله این قسمت رو تموم کنی.
                          3- در مرحله مونتاژ مدار، ممکنه برخی از قطعات اون مدار که روی pcb اشتباه مونتاژ کرده بودید و حالا می خواید به pcb جدید منتقل کنی آسیب دیده باشن. پس بهتره قبل از نصب روی مدار جدید قطعات رو حتما تستشون کنی. مخصوصا مقاومت های مدار ( بخصوص مقاومت های کم اهم) و کل ترانزیستورها و دیود زنرهای مدار . تو این قسمت هم سعی کن خیلی با صبر و بدون عجله اقدام کنی چون کوچکترین اشتباه باعث میشه مدار کار نکنه و یا تو خروجی دی سی داشته باشی .حتما قبل از تست لامپ سری با ترانس رو بزار.
                          من توصیه می کنم برای تست اول ترانزیستورهای خروجی ( اونایی که به هیت سینک وصل میشن) رو لحیم نکنی.
                          بعد اینکه مدارت رو مونتاژ کردی بهم پیام بده تا بگم چکار کنی.
                          موفق باشی
                          استاد دستت طلا مدار درست شد از اول مونتاژ کردم روی pcb جدید هیچ مشکلی نداره خیلی لطف کردی
                          سپاس فراوان

دیدگاه

با سلام به همه دوستان قدیمی و عزیز
                            داشتم در باره این امپلی فایر در سایت خودش گشتی می زدم که متوجه شدم در اون سایت سه ورژن از این امپلی فایر وجود داره که گفتم هر سه ورژنش را اینجا قرار بدم
                            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

دوستان منم این امپ فوق العاده رو بدون دردسر راه انداختم. کیفیتش بی نظیره و نویز مدار صفره.
                              این هم عکسها

چطور شده دوستان؟
                              جدیدترین ویرایش توسط Amdradeon; ۱۲:۰۸ ۱۳۹۹/۰۴/۰۷. دلیل: اصلاح سایز تصاویر

دیدگاه

مدارش رو از کجا گیر بیارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X