اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

حالا که بحثش شد.استفاده از ادابتور سوییچینگ چرا خوب نیست؟ (یا قرار دادن خازن های مناسب روی هر ترمینال مشکل حل نمیشه؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
      حالا که بحثش شد.استفاده از ادابتور سوییچینگ چرا خوب نیست؟ (یا قرار دادن خازن های مناسب روی هر ترمینال مشکل حل نمیشه؟)
      داداش کی گفته سوئیچینگ بده؟
      سوئیچینگ اگه طراحیش درست باشه نویزم نداشته باشه تازه خیلیم خوبه خیلی به صرفه تره فقط یکم درست کردنش سخته.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        داداش کی گفته سوئیچینگ بده؟
        سوئیچینگ اگه طراحیش درست باشه نویزم نداشته باشه تازه خیلیم خوبه خیلی به صرفه تره فقط یکم درست کردنش سخته.
        نوشته اصلی توسط madar1
        سلام از سوئیچینگ استفاده نکن ترانس وات بالا نو استفاده کن
        شرمنده از اینجا شنیدم :redface: :biggrin:

چون خودم از جنس چینی اشغالش استفاده کردم و چندتا خازن که گزاشتم هیچ مشکلی احساس نکردم :rolleyes:

دیدگاه

سلام سویچینگ های داخل بازار کیفیت خوبی دارم
          من ی 15 ولت 5 امپر خریدم 18 تومن
          ک اگه میخواستم ترانس بگیرم با این مشخصات 50 تومن شاید هم بالا تر برام تموم میشد
          10 ماه هست دارم ازش استفاده میکنم هر روز روزی 4 5 ساعت هیچ مشکلی نداشته نه نویز نه افت ولتاژ نه هیچ چیز دیگه (تا زه تا 8 امپر هم میده و بعد پروتکت میکنه)

کلا سویچینگ خیلی مزیت ها داره به ی ترانس معمولی
          1.قیمت
          2.اندازه
          3.وزن
          4. راحت تر بودن تو استفاده کردن
          و خیلی چیزای دیگه
          موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
            سلام سویچینگ های داخل بازار کیفیت خوبی دارم
            من ی 15 ولت 5 امپر خریدم 18 تومن
            ک اگه میخواستم ترانس بگیرم با این مشخصات 50 تومن شاید هم بالا تر برام تموم میشد
            10 ماه هست دارم ازش استفاده میکنم هر روز روزی 4 5 ساعت هیچ مشکلی نداشته نه نویز نه افت ولتاژ نه هیچ چیز دیگه (تا زه تا 8 امپر هم میده و بعد پروتکت میکنه)

کلا سویچینگ خیلی مزیت ها داره به ی ترانس معمولی
            1.قیمت
            2.اندازه
            3.وزن
            4. راحت تر بودن تو استفاده کردن
            و خیلی چیزای دیگه
            موفق باشی
            سلام امیر آقا برای آمپلیفایر ولتاژ دوبل با وات بالا لازمه که مدار سوئیچینگ آمادش تو بازار نیست ( من که ندیدم )
            ولی ترانس را میشه هر مقدار که خواستی سفارش بدی تو اصفهان خیابان طالقانی ترانس البرز قیمتاش خیلی مناسبه من 35 ولت 200 وات را خریدم 60 هزار تومن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
              سلام امیر آقا برای آمپلیفایر ولتاژ دوبل با وات بالا لازمه که مدار سوئیچینگ آمادش تو بازار نیست ( من که ندیدم )
              ولی ترانس را میشه هر مقدار که خواستی سفارش بدی تو اصفهان خیابان طالقانی ترانس البرز قیمتاش خیلی مناسبه من 35 ولت 200 وات را خریدم 60 هزار تومن
              نه سویچینگ وات بلا با ولتاژ زیاد نیست
              ولی ترانس پیچ ها خیلی بد نامردن
              خیلی گرون میگیرن

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                یه سری به اینجا بزن
                http://www.basirpower.blogfa.com/
                فروش انوااع منابع تغذیه

دیدگاه

چرا برای آیسی های مدار مجتمع اکثرا سویچینگ استفاده میشه ؟ (نمونش آمپیلی های فایر های سینما خانگی ) :redface:

در حالی که در باند های اکتیو اگر داخلش رو نگاه کنید از مدار گسسته استفاده شده و همچنین تغذیه با ترانس حلقوی یا تروئید !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman_gh_asl
                    چرا برای آیسی های مدار مجتمع اکثرا سویچینگ استفاده میشه ؟ (نمونش آمپیلی های فایر های سینما خانگی ) :redface:

در حالی که در باند های اکتیو اگر داخلش رو نگاه کنید از مدار گسسته استفاده شده و همچنین تغذیه با ترانس حلقوی یا تروئید !!!!
                    کیفیت داداش
                    تو منابع تغذیه برای امپ هیچ چیز جای ترانس حلفوی رو نمیگیره

دیدگاه

سلام سینمای خانگی چند تا آمپ داره با قدرت کم که ولتاژ تغذیشون زیاد نیست
                      ولی باندای اکتیو قدرت زیادی دارن بعضی هاشون خروجی برای باند پسیوو هم دارن
                      برای همین ترانس حلقوی استفاده میکنن با مدار رگوله کننده و محافظ تغذیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                        سلام سینمای خانگی چند تا آمپ داره با قدرت کم که ولتاژ تغذیشون زیاد نیست
                        ولی باندای اکتیو قدرت زیادی دارن بعضی هاشون خروجی برای باند پسیوو هم دارن
                        برای همین ترانس حلقوی استفاده میکنن با مدار رگوله کننده و محافظ تغذیه
                        پس با این حساب در توان های بالا استفاده از ترانس خیلی بهتر از سوئیچینگ ..

دیدگاه

والا رفتم قیمت کردم ترانس 32 ولت دوبل 5 آمپر به من گفتن 90 ت :eek:

قیمتش برام از خود آمپیلی بیشتر میشه

خلاصه اومدم خونه با توجه و خوب بودن ترانس های حلقوی و خوراک آمپیلی هم هست گشتم و محاصبات ترانس رو پیدا کردم :wow: :nice:

ولی تنها مشکلم اینه که من هسته این ترانس رو از کجا میتونم بگیرم؟

دوستان ی راهنمایی میکنید از کجا بگیرم

تو امجد فقط هسته فریت پیدا میشه هسته اهنی رو نمیدونم چرا ندارن :cry:
                          سلام میشه لطفا محاسبات ترانس حلقوی رو قرار بدی
                          من هر چی گشتم پیدا نکردم
                          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            من هر چی گشتم پیدا نکردم
                            ممنون
                            بله حتما یک ویدیو هست در ی.و.ت.و.ب که تمام محاصبات و نحوه پیچیدن رو توضیح داده

براتون قرار میدم به نظرم حتی اگر بشه ی تاپیک در بخش منابع تغذیه زده بشه و بتونیم با کمک دوستان هم هستش رو پیدا کنیم و هم محاصبات رو کامل ترش کنیم :applause: :wow:

خدمت شما در پارات قرار دادم براتون

http://www.aparat.com/v/f94k2

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              من هر چی گشتم پیدا نکردم
                              ممنون
                              سلام دوست من ترانس حلقوی هستش تو بازار نیست از فکرش بیا بیرون
                              من برای آمپ ترانس نو میخرم میزارم رو یه تخته MDF تا ایزوله بشه با یه مدار ساده نویزم ندارم

دیدگاه

سلام دوستان
                                از اونجایی که این مدار خوب بود یکی دیگ هم ساختم

مشکلی دارم
                                یکی از مقاومت های 100 اهم با یکی از ایسی ادی tip حسابی داغ میکنه و مقاومت 100 اهم دود میشه و ترانزیستور میسوزه
                                جای اون یدونه ترانزیستور 3858 معادل قرار دادم ولی بازم داغ میکنه
                                آمپیلی یکی از کانالاش کاملا سالمه ولی این یکی کانال بازی در میاره
                                بخاطر اینکه بنده در کنار 5200 ی 3858 معادل قرار دادم بار دوم داغ داغ میکنه یا مشکل از چیز دیگه ای هست در ضمن آیسی tip با این که داغ میکنه ولی سالمه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X