اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

رله 12 ولت هست
    نه با همون ترانس 12 ولت آزمایش کردم و 12 ولت DC شده همون ترانس

آزمایش با باتری منظورم تست عملکرد مدار بود .
    5 یا 6 بار نخست مدار درست کار میکنه ولی بعدش دیگه فقط LED روشن میمونه
    و رله کار نمیکنه.
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سام اون که میگی رله قطع نمیکنه فقط ال ای دی روشن میشه من هم به این مشکل بر خوردم
      رله رو عوض کردم درست شد
      میگم چرا نمیای هم ac و هم vcc رو از یه ترانس بگیری ؟
      اینکار رو کردی ببینی چی میشه؟
      اخه محمد جان این برد رو درست کرده بدون هیچ مشکلی کار کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
        رله 12 ولت هست
        نه با همون ترانس 12 ولت آزمایش کردم و 12 ولت DC شده همون ترانس

آزمایش با باتری منظورم تست عملکرد مدار بود .
        5 یا 6 بار نخست مدار درست کار میکنه ولی بعدش دیگه فقط LED روشن میمونه
        و رله کار نمیکنه.
        سامی جان
        از باتری به عنوان تغذیه مدار استفاده کردی یا تست عملکرد محافظت دی سی ؟؟؟؟
        من هم با نظر مصطفی جا موافقم به نظرم بوبین رله ات نیم سوز شده و خوب عمل نمیکنه . رله رو از مدار در بیار و به بوبینش چند بار ولتاژ 12 ولت دی سی بزن احتمال هم داره کنتاکتاش مشکل پیدا کرده باشه.
        اون دیودی که موازی با دو سر بوبین رله هست رو چک کن نسوخته باشه.
        همانطور که میگی led روشن میشه ولی رله وصل نمیکنه نشون میده ولتاژ به رله می رسه ولی رله وصل نمی کنه
        سامی جان وقتی ال ای دی روشن میشه و میگی رله وصل نمی کنه ال ای دی بعد از چند ثانیه دوباره خاموش میشه یا نه ؟؟؟

دیدگاه

سلام محمد جان دستت درد نکنه
          یه سوال این مدار از ورودی ولتاژ dc هم ماحفظت میکنه
          اومدیمو امپلی سوختو ولتاژ dc اومد تو خروجی مدار پروتکت میکنه؟؟؟ :smile:
          در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
          گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

مصطفی جان هر 2 ولتاژ ای سی و دی سی از یک ترانس هست.

محمد جان از باطری برای تست مدار استفاده میکنم.
            الان با یک رله دیگه هم آزمایش میکنم
            دیود را هم به همچنین اصلا هواسم به دیود نرفته بود.

تا اونجایی که مدار حدود 1 دقیقه روشن بود LED روشن بود و خاموش نمیشد
            این را هم آزمایش میکنم البته اگر رله یا دیود سالم بود.

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
            سلام محمد جان دستت درد نکنه
            یه سوال این مدار از ورودی ولتاژ dc هم ماحفظت میکنه
            اومدیمو امپلی سوختو ولتاژ dc اومد تو خروجی مدار پروتکت میکنه؟؟؟ :smile:
            درود

با اجازه محمد گل :redface:

مهدی جان کلا فلسفه ساخت این مدار و این IC محافظت از همون ولتاژ DC هست
            و افزون بر این محافظت از اتصال کوتاه خروجی آمپلی که این بسیار مهم هست و همه ما
            چند وقت دنبال همچین موردی بودیم :smile:

دیدگاه

محمد عزیز همه آزمایش ها را انجام دادم حتی IC را هم عوض کردم ولی همونجوریه
              رله هم سالم هست چند بار بهش ولتاژ دادم دیدم درسته امپدانس سیم پیچ هم درست بود
              دیود را هم با یک نو جایگزین کردم.
              مقاومت ها هم سالم هستند.
              دیگه میمونه ترانزیستور ها. نظرت چیه؟

دیدگاه

سلام
                سامی جان
                ترانزیستور ها رو چک کن ولی اونها عملا" ارتباطی با عملکرد آیسی ندارند و فقط به آیسی فرمان اتصال کوتاه رو میدن.
                من تصورم این هست که شما تو طرز راه اندازی و تست مدار دچار مشکل شدید و به نظرم مدار داره کار میکنه این کار رو که میگم انجام بده و نتیجه رو گزارش کن برام.

ما الان فقط می خواهیم تایم تاخیر مدار رو تست کنیم . لذا تغذیه مدار اعم از ولتاژهای ac و dc رو وصل کن .اگر مدار سالم باشه با وصل تغذیه ابتدا LED روشن میشه و بعد از تایم چند ثانیه ای LED خاموش شده و رله وصل میشود
                ببین همچین اتفاقی تو مدار می افته؟؟؟

به هیچ عنوان از باتری برای تست محافظ دی سی فعلا" استفاده نکن.
                موفق باشی

دیدگاه

محمد جان چه اشکالی داره که از باتری برا تست استفاده بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    سلام
                    سامی جان
                    ترانزیستور ها رو چک کن ولی اونها عملا" ارتباطی با عملکرد آیسی ندارند و فقط به آیسی فرمان اتصال کوتاه رو میدن.
                    من تصورم این هست که شما تو طرز راه اندازی و تست مدار دچار مشکل شدید و به نظرم مدار داره کار میکنه این کار رو که میگم انجام بده و نتیجه رو گزارش کن برام.

ما الان فقط می خواهیم تایم تاخیر مدار رو تست کنیم . لذا تغذیه مدار اعم از ولتاژهای ac و dc رو وصل کن .اگر مدار سالم باشه با وصل تغذیه ابتدا LED روشن میشه و بعد از تایم چند ثانیه ای LED خاموش شده و رله وصل میشود
                    ببین همچین اتفاقی تو مدار می افته؟؟؟

به هیچ عنوان از باتری برای تست محافظ دی سی فعلا" استفاده نکن.
                    موفق باشی
                    محمد عزیزم درود

درست شد ایراد از مقاومت رله بود
                    درسته ترانزیستور ها فقط برای فرمان هست.

حالا یک درخواست دارم :redface:
                    میشه یک برد مونو با رله پایه میلون طراحی کنی؟ البته اگر حال و وقتشو داشتی.
                    و دوم اینکه اگر میشه شماتیک این مدار را هم بفرست داداش.

از همکاری و پیگیری خودت و همه دوستان بسیار سپاسگزارم :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      محمد عزیزم درود

درست شد ایراد از مقاومت رله بود
                      درسته ترانزیستور ها فقط برای فرمان هست.

حالا یک درخواست دارم :redface:
                      میشه یک برد مونو با رله پایه میلون طراحی کنی؟ البته اگر حال و وقتشو داشتی.
                      و دوم اینکه اگر میشه شماتیک این مدار را هم بفرست داداش.

از همکاری و پیگیری خودت و همه دوستان بسیار سپاسگزارم :redface:
                      سلام و درود بی کران
                      خدا رو شکر :mrgreen: :applause:
                      مقاومت رله منظورت همون مقاومت 10 اهم رو میگی دیگه؟؟؟ می تونی به جاش مقاومت اهم بالاتر رو هم تست کنی ببینی اگربا اهم مثلا" 100 اهم هم رله وصل میشه از 100 اهمی استفاده کنی.
                      ببین اصول کار کرد مدار به این صورت هست که :
                      وقتی تغذیه مدار برقرار میشه ابتدا LED روشن میشه و بعد از تایم چند ثانیه ای دوباره LED خاموش شده و رله وصل می شود
                      اگر مدار به این صورت کار کنه سالم هست حالا می تونی با استفاده از باتری به ورودی مدار ولتاژ بدی یا اگر قسمت A و C رو به امیتر ترانزیستور های منفی وصل کرده باشی با اتصال خروجی آمپلی فایر رله باید قطع کرده و LED روشن شود. در این هنگام برای اینکه مدار رو به حالت نرمال برگردونی باید یک بار دستگاه رو خاموش روشن کنی تا مدار ریست بشه.
                      اگر از همین ترانس جدا برای تغذیه مدارت می خوای استفاده کنی باید ورودی ترانس رو با ورودی ترانس آمپلی فایر موازی کنی و بهم وصل کنی که همزمان با روشن کردن دستگاه برق وارد هر دو تا ترانس بشه.

شماتیک مدار رو هم برات می فرستم.
                      سعی می کنم با رله پایه میلون هم برات طراحی کنم فقط نیاز به کمی فرصت دارم.
                      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        محمد جان چه اشکالی داره که از باتری برا تست استفاده بشه؟
                        سلام
                        مصطفی جان اشکالی نداره برای تست استفاده بشه ولی من به این دلیل گفتم استفاده نشه چون هنوز معلوم نبود مدار صحیح کار میکنه یا نه می خواستم مطمئن بشم.
                        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                          سلام و درود بی کران
                          خدا رو شکر :mrgreen: :applause:
                          مقاومت رله منظورت همون مقاومت 10 اهم رو میگی دیگه؟؟؟ می تونی به جاش مقاومت اهم بالاتر رو هم تست کنی ببینی اگربا اهم مثلا" 100 اهم هم رله وصل میشه از 100 اهمی استفاده کنی.
                          ببین اصول کار کرد مدار به این صورت هست که :
                          وقتی تغذیه مدار برقرار میشه ابتدا LED روشن میشه و بعد از تایم چند ثانیه ای دوباره LED خاموش شده و رله وصل می شود
                          اگر مدار به این صورت کار کنه سالم هست حالا می تونی با استفاده از باتری به ورودی مدار ولتاژ بدی یا اگر قسمت A و C رو به امیتر ترانزیستور های منفی وصل کرده باشی با اتصال خروجی آمپلی فایر رله باید قطع کرده و LED روشن شود. در این هنگام برای اینکه مدار رو به حالت نرمال برگردونی باید یک بار دستگاه رو خاموش روشن کنی تا مدار ریست بشه.
                          اگر از همین ترانس جدا برای تغذیه مدارت می خوای استفاده کنی باید ورودی ترانس رو با ورودی ترانس آمپلی فایر موازی کنی و بهم وصل کنی که همزمان با روشن کردن دستگاه برق وارد هر دو تا ترانس بشه.

شماتیک مدار رو هم برات می فرستم.
                          سعی می کنم با رله پایه میلون هم برات طراحی کنم فقط نیاز به کمی فرصت دارم.
                          موفق باشی
                          محمد جان 100 اهم پاسخ نداد. راستش ایراد سر همون بود :icon_razz:
                          نخست با 10 اهم که گفتی آزمایش کردم و خوب بود ولی رله گرم میشد سپس 100 اهم گزاشتم
                          و این داستان درست شد :mrgreen:
                          درسته عملکرد مدار را روی اون یکی که برای ماسفت با مهدی جان طراحی کرده بودین دیدم
                          محمد جان من فکر میکنم مشکلم به خاطر ولتاژ بالا بود وگرنه با ولتاژ ترانس زیر 50 ولت و ولتاژ مستقیم
                          70 ولت باید پاسخ بده.
                          از سوی دیگه من از روی دیاگرام درون دیتاشیت مقاومت ها را دگرگون کردم ولی نشد.

بابت شماتیک ممنون
                          بابت طراحی هم بسیار ممنون و شرمنده :redface:

دیدگاه

سلام میگم تا حالا تست کردید که اون طرح قبلی که برا ماسفت هست رو bjt عمل میکنه یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              سلام میگم تا حالا تست کردید که اون طرح قبلی که برا ماسفت هست رو bjt عمل میکنه یا نه؟
                              درود مصطفی عزیز

من با اون آمپلی که با 3055 و 2955 هست آزمایش کردم بدون هیچ مشکلی کار کرد

دیدگاه

خوب خوبه
                                ببخشید که این حرف رو میزنم
                                محمد جان سوتفاهم نشه شم تلاش کردی واسه این مدار بازم ببخشید
                                پس دیگه به این طرح میشه گفت نیازی نیست یه دفعه میشه از همون طرح قبلی استفاده کرد
                                البته اون مدار هم یه مشکل داره وقتی صدا بیش از حد باشه براش مثل اتصال کوتاه میشه و قطع میکنه من با همون آمپلی که عکساشو گذاشتم
                                تست کردم و قطع میکرد
                                فک میکنم از خازنش باشه چون تو اون مداری که برا ماسفت محمد جان زحمتش رو کشید من درست کردم روی اون مشکلی نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X