اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

دمت دایی جان
    منم از همین 2pi*R*C حساب کردم.
    اما ریپل ولتاژ خروجی فیلتر باید خیلی کمتر از 0.4 ولت باشه!!!
    یه بار دیگه حساب می کنیم:
    اگه فرکانس کلاک میکرو 8 مگ باشه و PWM رو 8 بیتی تنظیم کنی فرکانس خروجیش میشه 31 کیلوهرتز.
    اگه فیلتر PWM یه مقاومت 1 کیلواهم با خازن 10 میکروفاراد باشه فرکانس قطعش میشه 16 هرتز.
    از سر این خازن یه مقاومت وصل می کنیم به نقطه فیدبک(پایه منفی پ امپ داخل 3843)
    مقدار این مقاومت باید خیلی بیشتر از 1 کیلواهم باشه تا روی عملکرد فیلتر اثر نگذاره.
    پس ریپل ولتاژ خازن 10 میکرو باید توی 2.5 ولت حدود 1 میلی ولت باشه!
    اگه تغییر ولتاژ 2.5 ولت این خازن باعث تغییر ولتاژ 1500 ولت توی خروجی بشه، ریپل 1 میلی ولت در بدترین شرایط باید 0.6 ولت توی خروجی ریپل ایجاد کنه. که قابل صرفنظر کردنه.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی
      حق با شما بود . ریپل ولتاژ فیدبک حدود 10 میلی ولت بودش.
      دایی یه pwm ده بیتی با کلاک 12 مگ درست کردم . فرکانسش شد حدود 11 کیلوهرتز. همون فیلتر رو هم گذاشتم بعد سر خازن رو به مقاومتی که به پایه دوم 3844 میره وصل کردم . ولتاژ رو میتونم کم و زیاد کنم ولی خود به خود ولتاژ آروم آروم بالا میره . گفتم شاید به خاطر خازن باشه .اومدم خازن فیلتر رو برداشتم و به جاش یه مقاومت 10 کیلو گذاشتم .. یعنی خروجی pwm رو با یه مقاومت 10 کیلو زمین کردم و سر مقاومت رو دادم به اون مقاومت که به 3844 میره. نوسان ولتاژ خروجی بهتر شد ولی باز هم ولتاژ خروجی کم کم ، زیاد میشه. به نظر شما مشکل از کجاست؟ بهتر نیست از یه DAC دوازده بیتی استفاده کنم؟ شما راهی برای ثابت کردن ولتاژ خروجی سراغ دارین؟

ممنون
      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

این مشکل کمی عجیبه و ممکنه دو علت داشته باشه دایی جان:
        یکی اینکه ولتاژ میکرو تثبیت نباشه و کم و زیاد بشه. چون ولتاژ PWMآ‌ هم همون ولتاژ میکروست. راه حلش اینه که با یه اپتوکوپلر مثل PC817 یا TLP521 پالسهای PWMآ‌ رو به برد 3844 بفرستی تا مستقل از تغذیه میکرو بشه.
        اونطرف اپتوکوپلر رو می تونی از ولتاژ رفرنس خروجی 3844 تغذیه کنی تا کلا خطای ولتاژ از بین بره.
        یکی دیگه اینکه 3844 دماش تغییر کنه و باعث تغییر رفرنس داخلیش بشه.
        اگه DAC هم بزاری همین مشکلات رو خواهی داشته.
        با اینکه DAC می تونه دقت بالا داشته باشه اما نسبت به PWMآ‌ مزیتهای کمتری داره.

دیدگاه

سلام عرض شد

دایی ولتاژ میکرو رو چک کردم خیلی صافه. 10 میلی ولت ریپل داره و ثابت هستش . در حالیکه ولتاژ رفرنس 3844 مقداری نویز هم داره (40 میلی ولت) . با این حال بازم از اپتوکوپلر استفاده کنم؟
          دایی با DAC808 که تست میکردم خیلی خوب کار میکرد ولی خب چون 8 بیتی هستش ولتاژ 100 تا 100 تا کم و زیاد میشه . یه 12 بیتی بزارم به نظرم بهتر بشه. ولی به قول شما بازم pwm بهتره ولی ایشالا اگه این مشکلش هم حل بشه خیلی عالی میشه. وگرنه که باید برم سراغ dac دوازده بیتی. ولی ثابت کردن خروجی dac که 12 بیتی باشه هم خودش مشکلیه :biggrin:
          ممنون
          "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

سلام دایی جون
            مشکل نوسان حل شد . مقاومت فیلتر رو 4.7 کیلو کردم و ریپل ولتاژ دی سی شده کمتر شد و ولتاژ خروجی ثابت واستاد سرجاش . :wow:
            حالا با هر باز تغییر یک واحدی pwm خروجی حدود 7 ولت تغییر میکنه.

دم شما گرم

دیدگاه

من میخوام یه منبع تغذیه 48 ولت با 3آمپر جریاندهی درست کنم و نرم افزار PIEXPERT رو هم دارم قطعات TOP250 و ... رو هم خریدم اما برا طراحی PCB مشکل دارم کسی فایل PCB با نرم افزار پروتل داره که جواب بده؟
              ترانس رو هم نرم افزار EE35 انتخاب کرد که فروشنده میگه 35 در چند میلیمتر میخوای و مثلا EE35-42 داشت که خیلی عجیب قریب و قدبلند بود.

دیدگاه

سلام دایی جان
                35 در 28 یا 29 بگیر.
                فایل زیر رو کامل مطالعه کن:
                http://www.powerint.com/sites/default/files/PDFFiles/der136.pdf
                توی فایل بالا PCBآ‌ هم هست که فایلش با اورکده:
                http://www.powerint.com/sites/default/files/docs/der136gerber.zip
                که توی پروتل هم لود میشه.

دیدگاه

دایی ما ارادت خواص داریما...
                  فایلی که ضمیمه کردید یه ترانس 24 ولت بود و خیلی هم پیچیده
                  اگر میشه یه ترانس 48 ولت 3آمپر بگذارید که ساده باشه.
                  تو دیتا شیت TOP250 یه 48 ولت 5آمپر هست که خیلی خیلی ساده است اون جواب میده؟

دیدگاه

دمت دایی
                    توی توانهای بالا بهتره از همین برد مثال استفاده کنیم.
                    واسه 48 ولت هم می تونی از pcb همین استفاده کنی.
                    اون مثال ساده جواب میده ولی منبعی نیست که بدی دست مشتری!

دیدگاه

دایی جان کاملا گرفتم....!
                      اون تغذیه ای که دادید برای خازن ورودی از خازن 15میکروفاراد استفاده کرده بود در حالی که نرم افزار برای این توان حداقل 120میکروفاراد انتخاب میکنه.
                      توی این برد فکر نکنم سیگنال خروجی ریپل عادی داشته باشه و همونطور که توی فایل pdf مربوطه میگه برای درایو کردن ال ای دی مناسبه.

دیدگاه

سلام دوستان .

من می خوام یه سلف رو بپیچم .

تو بازار بهش می گفتن 19*16 . که کلا دو پایه داره . یکی ورودی و یکی خروجی . سیمش مقطع 0.30 . که وزنش دقیقا 5 گرم .

دوستان اولا می خوام بدونم اسم واقعی این قطعه سلف - ترانس - اندوکتور چیه >؟؟

و دوما اینکه من چه حوری می تونم محاسبه تعداد دور این ترانس رو انجام بدم ؟؟

سوما با چه دستگاهی باید این سلف هارو پیچید و اسمش چیه ؟؟؟

و در آخر این گپ در این ترانس یا سلف ها چیه ؟

باتشکر احسان

دیدگاه

من سلف 19*16 ندیدم اما هسته فریت با شماره EE19/16 داریم که باهاش میشه ترانس و سلف ساخت.
                          البته قرقره اش دو پایه نداره بلکه 6 یا 8 یا 10 پایه داره.
                          اگه می خوای سلف بسازی فقط از دوپایش باید استفاده کنی.
                          مشخصات کامل این هسته در دیتاشیت زیر هست:
                          www.tdk.co.jp/tefe02/e140.pdf
                          برای سیم پیچی نیاز به چیزی نداری و باید با دست بپیچی مگه اینکه بخوای تولیدی سلف و ترانس بزنی که در اونصورت انواع مختلف قرقره پیچ توی بازار هست.
                          محاسبات سلف و ترانس توی اینترنت یا کتاب ماشینهای الکتریکی هست. توی این سایت هم می تونی پیدا کنی.
                          اگه پیدا نکردی بگو.

دیدگاه

سلام به نوابغ الکترونیک
                            من یه محدود کننده جریان میخوام ولتاژم 200 کیلو(برای ایجاد جرقه و استورم) هست ولی یه مقدار آمپرداره و جرقش به بدن بخوره درجا میکشه،میخوام آمپرش اونقدر بیاد پایین که دیگه جرقرو رو صورتم نگه داری هیچی حس نکنی،اگه کسی شماتیک همچین مداری رو داره بذاره.(بامشخصات کامل لطفا،اگه کامل نیست اصلا نزارید...)
                            کمک کنید خیلی مهمه
                            عکس مدارم اینه ولی مشخصات نداره،کسی شماتیکی داره که هم نوع این مدار باشه و همبنونه جرقه نیم متری بزنه ولی بی خطر برای بدن؟(آمپر محدود شده)
                            I Found Myself In Wonderland

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                              مرسی از پستا ی خوبتون
                              استاد لینک فایل اکسلتون کارنمیکنه اگه یکی دیگه بذارید خییلی ممنون میشم

دیدگاه

با سلام خدمت دوست گرامی.

در این تاپیکی که من به عنوان موضوع نامه قرار دادم، نکات مبهمی وجود داره که با وجود تلاش چند روزه من برای حل این نکات و همچنین تلاش برای گرفتن پاسخ بی نتیجه مونده. دلیلش هم این هست که این مبحث تمام شده و مدیران به طور کل بنا رو بر این میذارن که همه چیز کامل توضیح داده شده. اما برای بیسوادایی مثل من مثل آب حیات میمونه اگر چند تا مطلب کوچیک رو برام توضیح بدین.

۱ - اینجا صحبت از Vor هست، اما چرا ۲۴۰ قرار داده شده؟ چرا مثلا ۱۸۰ نیست؟
                                ۲- در ارتباط با ماسفت، من هم از همون ماسفت ۷۰۰ ولت استفاده میکنم، اما چجوری Vor رو ۲۰۰ حساب کردین و چجوری به دست اومده؟
                                ۳- چرا V رو ۲۲ گرفتیم؟
                                ۴- من فرمول محاسبه سیم پیچ اولیه و ثانویه رو دیدم، اما میتونین شما هم کمک کنید در این زمینه و یک فرمول دقیق به من بدید؟ (به انضمام تعیین قطر سیم)

واقعا ممنونم از زحمات شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X