اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

استاد. شما تونستین تو ارکد مدار فلای بک رو با 3842 راه بندازین؟ یادم نبود ازتون بپرسم!!آ‌آ‌ مداری که تو صفحه 22 گذاشتین با کدوم ورژن ارکد کشیدین؟ تونستین ازش 1300 ولت بگیرین؟ یعنی مشکلی که من با این آی سی تو ارکد داشتم رو شما حل کردین؟؟؟

"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
    در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

اورکد نه
      با PSPICE کشیدم و بدون مشکل 1300 ولت داد!
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دوستان
        سلام به همگی

سلام . 3 نوع میشه ترانس رو شیلد کرد. اولی که بهش لاتون هم میگن به این صورته که که اول یک ورق مسی نازک رو که به پهنای ترانس هست رو با چسب عایق بندی میکنن و بین ثانویه و اولیه قرار میدهند اما خود ثانویه و اولیه هم باید بینشون 3 لایه ورقه مایلار قرار بگیره بعدش خود این ورقه مسی رو هم زمین میکنند .
        یه نوع دیگه هم وجود داره اینطوری که همین ورقه مسی رو بدون عایق کاری دور کل هسته میپیچند ولی خب پهنای کمتری داره و معمولا نباید به زمین هم وصل شوند این کار برای جلوگیری از انتشار EMI در محیط هست و جلوی پراکندگی شار از قسمت فاصله هوایی رو میگیره ولی توی کارکرد ترانس خیلی موثره. مخصوصا زمانی که شکل موج درین دچار لرزه میشه و ترانس صدا میده(ولی اینو نمیدونم که چرا اینقدر جلوی لرزش شکل موج رو میگیره. کسی میدونه ؟؟ به ما هم بگه!!! ) . شیلد نوع اول هم به نوبه خودش مهمه.
        نوع سوم هم یه ورق آلومینیومی تقریبا ضخیمه که دور تا دور ترانس قرار میدن (مثل منبع تغذیه کامپیوتر) تا جلوی انتشار نویز رو بگیره.
        tictactoe جان...آقا دستت درد نکنه..خیلی توی زحمت افتادی....ممنونم عزیز جان. خیلی چوب کاری کردی :bye
        ممنونم از لطفت

راستش ترانس من یه صدای خفیف میده و همراه اون صدا، شکل موج درین هم لرزش پیدا میکنه. پس خدا رو شکر ایراد مداری یا ایراد طراحی ترانس نیست. :biggrin:

ممنونم

دایی جان...یه خبر :wow:

یه عالمه PDF و APP Not درمورد طراحی فیلتر خروجی از اینترنت گرفتم.همشون تقریبا به همون راهی میرسید که دیروز گفتم( سلف 1 تا 1.5 میلی هانری و خازن چند هزار میکرو فاراد)

اما یه APP Not پیدا کردم...یه خورده با بقیه فرق میکرد. میگفت بهتره توی خروجی فیلتر CLC گذاشته بشه و فیدبک هم قبل از سلف گرفته بشه.

نحوه طراحیش اینطوری بود

اول خازن خروجی یعنی خازن قبل از سلف:

Cout = Io max*Toff max / Vrip

بعد خازن بعد از سلف رو 330 میکرو در نظر میگرفت و فرض میکرد میخواد یه یه فیلتر 4 کیلوهرتز طراحی کنه(نمیدونم برا چی؟؟ oo و طبق رابطه معروف زیر مقدار سلف رو بدست میاورد

f = 1 / 2 * p* (L*C)^1/2

جالب اینکه من خودم اول فکر کردم داره چرت و پرت میگه. :redface: اما سریع پریدم تا طراحیش کنم و ببینم جطوری میشه. خازن اولم 5200 میکرو شد. خازن دوم رو 220 میکرو در نظر گرفتم و سلفم 4.6 میکرو هانری شد.
        بعد دیدم سلف اینقدری ندارم. سریع دور یه قرقره دو دور سیم پیچیدم و یه هستهEE گذاشتم..شد همون حدود 4 5 میکرو هانری. و با هزار بدبختی چپوندم توی PCB :mrgreen:

بعد دیدم.....نـــــه... انگار یه خورده جو دوستانه تر شد :eek:...یه خورده باهاش ور رفتم و نکته جالب اینجاست...شکل اسپایکها رو نگاه کنید....خیلی خیلی بهتر شد.

شکل اول..قبل از چپوندن این فیلتره و شکل دومی بعد از گذاشتن فیلتر CLC.

دایی جان ممنون میشم اگه لطف کنید نظرتون رو در مورد این طراحیه بدید...البته هنوز هم اسپایکه خوبه خوب نشده(حدود 1 ولته). :cry2: به نظر شما چیکار کنم این اسپایکه حدود همون 30 40 میلی ولت بشه؟؟

ممنون ازتون

همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

آقا یه کشف تازه کردم :biggrin: ولی بازم شما نظرتون رو بگین .

دلیل لرزش موج درین که فکر کنم آقا مهران جان عزیز هم از وجودش شاکیه اینه که امواج EMI ناشی از خود ترانس روی کنترلر تاثیر خیلی زیادی میزاره و باعث یک هارمونی در پالس بخش ورودی ترانس میشه و این هارمونی باعث صدا و لرزش میشه و من وقتی شکل موج درین مسفت رو میبینم در جاهایی که ترانس شروع میکنه به لرزش ، علاوه بر شکل موج همیشگی اون یک موج سینوسی هم روی اون قرار میگیره که فکر میکنم این از تغییر سریع پهنای پالس صادر شده از کنترلر هستش . حالا وقتی که این شیلد دور ترانس رو زمین میکنم و جلوی امواج صادره از ترانس به سمت کنترلر گرفته میشه تاثیر بسزایی در بهبود عملکرد ترانس داریم . نظر شما چیه؟؟ دوست دارم دوستان در این بخش نظر بدن. دایی جان شما هم یه زحمت بکشین از نکات ارزشمند خودتون ما رو بی بهره نزارید.

ممنون
          "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

راستش ترانس من یه صدای خفیف میده و همراه اون صدا، شکل موج درین هم لرزش پیدا میکنه. پس خدا رو شکر ایراد مداری یا ایراد طراحی ترانس نیست
            مهران جان، مشکل منم همین بود با همین لاتون حل شد. شما این ورقه رو دور ترانست بستی؟

دیدگاه

دوستان
              سلام به همگی

آقا یه کشف تازه کردم ولی بازم شما نظرتون رو بگین .

دلیل لرزش موج درین که فکر کنم آقا مهران جان عزیز هم از وجودش شاکیه اینه که امواج EMI ناشی از خود ترانس روی کنترلر تاثیر خیلی زیادی میزاره و باعث یک هارمونی در پالس بخش ورودی ترانس میشه و این هارمونی باعث صدا و لرزش میشه و من وقتی شکل موج درین مسفت.........

tictactoe جان

:applause: بابا تو دیگه کی هستی، :applause: دست................ :applause:

این لرزش و ناپایداری هر چی هست فکر کنم به احتمال خیلی زیاد ...از وجود پست مادیه خود ترانسه (لعنت به این دنیای پست مادی :mrgreen و من هم با شما هم عقیده هستم. ولی منتظر می مونم استاد دایی جان نظر بدن.

چند تا چیز دیگه متوجش شدم این بود که وقتی دست به هیت سینک ماسفت میزنم..توی صدای تولیدی یه کوچولو فرق ایجاد میشه. یا وقتی پروب اسکوپ رو به درین میزنم

تا شکل موجش رو ببینم باز هم نوع صدای ترانس عوض میشه. حتی گاهی اوقات وقتی به خود ترانس دست میزنم هم صداش عوض میشه. :angry: و حتی

با کم و زیاد کردن ولتاژ ورودی هم صدای ترانس عوض یا قطع و وصل میشه.

خلاصه قصه رو کوتاه کنم، توی دانشگاه :nerd: وقتی میخواستن الکترونیک به ما بگن...همیشه بار اهمی توی ترازیستورها میذاشتن و میگفتن بار، باره دیگه!! فرقی نداره!!

تازه ...یادم نمیره... توی امتحان الکترونیک 3... یکی از بچه ها در مورد فت سوال کرد.... استاد اومد گفت مسائل فت مثل همون BJT حل میشن :eek:

هر وقت هم میگفتیم آقا ترانس چیه؟؟...میگفتن ترانس یعنی N1/N2 ... والسلام و نامه تمام..... oo:

بعد ازون طرف وقتی توی اینترنت میسرچی....میبینی که توی دانشگاه قول قوز آباد فلان کشور، :eek: یه درس سه واحدی دارن به نام طراحی منبع تغذیه سوییچینگ(با آزمایشگاه)

ببخشید این حرفها توی دلم بود، اذیتم میکرد...گفتم یه خورده درد و دل کنم .....وگرنه حرفهام هیچ ربطی به موضوع نداشت(شرمنده) :redface:

مهران جان، مشکل منم همین بود با همین لاتون حل شد. شما این ورقه رو دور ترانست بستی؟
              tictactoe جان...من نبستم و فقط شنیده بودم که هر وقت کار طراحی تموم میشه و کار به بستن مدار واقعیه میرسه، باید به سیم پیچ ها یه چسبی به نام شارلاک زد تا سیمها تکون نخورن و به هم اسپارک نزنن.

ممنونم که شما گفتید، هر وقت گذرم به استانتون بخوره، حتما فویل مسی هم میخرم.آخه دیگه ما هم جدیدا استان شدیم و جز استان شما نیستیم :mrgreen:

ممنون از همگی
              همه بالاخره می گذارند و می روند، ما آخرسر باید دست در آغوش خودمان کنیم؛ آخرین مشتری و آخرین کسی که باید با او ازدواج کنید خودتان هستید سعی کنید هیچ عیبی نداشته

باشید،خیلی باید زیبا باشید چون باید خودتان را تحمل کنید.......دکتر محی الدین حسین الهی قمشه ای

دیدگاه

حتما نباید فویل مسی باشه مهران دایی
                من از بقالی سرکوچه فویل آلومینیوم می خرم و چقدر هم خوشگلن :biggrin:
                دایی های گلم سلام
                والا تعجب کردم چطور من چند روز به سایت دسترسی نداشتم و شما داشتین؟ oo:
                این مشکلاتی که شما دارین توی فلایبک عادیه و همیشه هست. اصلا علت اینکه من سالهاست از فلایبک استفاده نمی کنم همین مشکلاتش بود. کلا نمیشه از دردسرهای اون خلاص شد. من چندین سال پیش یه پارتی منبع تغذیه سوخته کامپیوتر خریدم و توش فقط دوتا هاف بردیج بود. بقیه همه فلایبک بودن. علت اینکه دیگه توی کامپیوترها از فلابک استفاده نمیشه همین مشکلاتش بود.
                با اینکه تا 200 وات هم میشه ازش استفاده کرد اما من ترجیح میدم فقط زیر 50 وات ازش استفاده کنم.

چند وقت پیش توی همین تاپیک هم گفتم که منابع جریان کنترل ذاتا ناپایدارند. در واقع در حل معادله اونها تعداد جوابها بیشمار در میاد. مثلا بجای اینکه دیوتی سایکل 30 درصد داشته باشید می بینید در یک سیکل 10 درصد و در سیکل بعد 50 درصد دارید! با اینکه متوسطش همون 30 درصده اما همین ناپایداری باعث ایجاد سروصدا میشه.

به هر حال باید بسوزید و بسازید تا تجربه شخصی کسب کنید. :nice:

دیدگاه

دوستان
                  سلام به همگی

این مشکلاتی که شما دارین توی فلایبک عادیه و همیشه هست. اصلا علت اینکه من سالهاست از فلایبک استفاده نمی کنم همین مشکلاتش بود. کلا نمیشه از دردسرهای اون خلاص شد. من چندین سال پیش یه پارتی منبع تغذیه سوخته کامپیوتر خریدم و توش فقط دوتا هاف بردیج بود. بقیه همه فلایبک بودن. علت اینکه دیگه توی کامپیوترها از فلابک استفاده نمیشه همین مشکلاتش بود.
                  با اینکه تا 200 وات هم میشه ازش استفاده کرد اما من ترجیح میدم فقط زیر 50 وات ازش استفاده کنم.

دایی جان حالا به نظر شما چیکار کنیم؟؟ کلا فلایبک رو بی خیال بشیم؟؟ :cry2:

به نظرشما با بهینه کردم PCB نمیشه مشکل اسپایک رو حل کرد؟؟ آخه من دقیقا طبق APP Note فیلتر CLC رو بستم و حتی مقدار سلف رو هم تغییر دادم اما این اسپایکه هنوز هست

یه نکته دیگه اینکه توی زمین هم این اسپایک وجود داره :cry: البته من توی ورودی یه خازن خیلی بزرگ گذاشتم(اسپایک از منبع ورودی نیست)...ممکنه اگه دو طرف ترانس رو ایزوله کنیم این مشکل حل

بشه؟...اگه جوابتون مثبته...میشه درموردش توضیح بدید تا همون کار رو کنم؟؟

ممنون که جواب میدید
                  دایی جان عزیزی :redface:

دیدگاه

با PSPICE کشیدم و بدون مشکل 1300 ولت داد!
                    سلام. دایی جان میشه pspice رو از اینترنت دانلود کرد؟ یا باید سی دی اونو بخرم . میشه مشخصات دقیق اون رو بگین یا یه لینک بدین برای دانلود؟ میخوام این ولتاژ درین رو با اون ببینم تا بتونم روی مدار اسنابر کار کنم. استاد یادتونه که یه شکل از درین مسفت رو سایت گذاشته بودم که در هنگام خاموشی علاوه بر بالا زدگی ولتاژ یه شکل موج سینوسی روی اون می افتاد توی app note که در مورد اسنابر بود در مورد این شکل موج سینوسی که روی درین بود رو نشون داده بود و گفته بود که این از رزنانس بین اندوکتانس نشتی موازی با سلف اولیه ترانس و خازن مسفت است ولی راهی رو برای از بین بردن اون نگفته بود . حالا میحوام ببینم چه جوری میتونم این شکل سینوسی رو حذفش کنم :cry2: :cry2: :cry2:
                    اینم شکل اون

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrran
                      دوستان
                      سلام به همگی

دایی جان حالا به نظر شما چیکار کنیم؟؟ کلا فلایبک رو بی خیال بشیم؟؟ :cry2:

به نظرشما با بهینه کردم PCB نمیشه مشکل اسپایک رو حل کرد؟؟ آخه من دقیقا طبق APP Note فیلتر CLC رو بستم و حتی مقدار سلف رو هم تغییر دادم اما این اسپایکه هنوز هست

یه نکته دیگه اینکه توی زمین هم این اسپایک وجود داره :cry: البته من توی ورودی یه خازن خیلی بزرگ گذاشتم(اسپایک از منبع ورودی نیست)...ممکنه اگه دو طرف ترانس رو ایزوله کنیم این مشکل حل

بشه؟...اگه جوابتون مثبته...میشه درموردش توضیح بدید تا همون کار رو کنم؟؟

ممنون که جواب میدید
                      دایی جان عزیزی :redface:
                      دایی جان
                      همچین اسپایکی در مدارت وجود نداره! مشکلت توی نازک بودن زمین مدار یا پروب اسکوپه

دیدگاه

استاد این شکل بالا هم همینو میگه . وقتی توی ارکد یه سلف موازی(1 میکرو هانری) با ترانس اولیه میزارم دقیقا همین شکل موج روی درین می افته . این ارکد عجب برنامه خفنیه !!!!آ‌ دمش گرم . با توجه به شکل بالا پس یه سلف سری با اولیه ترانس داریم که همون سلف نشتی و یه سلف موازی(اینو نمیدونم تو واقعیت چیه؟؟؟آ‌ )

من برای بدست آوردن سلف نشتی ترانس رو از مدار باز کردم و دو سر ثانویه رو اتصال کوتاه کردم و بعدش اولیه رو با یک هانری متر دقیق اندازه گرفتم تقریبا 3 نانو هانری نشون میداد. توی ارکد سلف سری رو اول گذاشتم و مقدار اون رو 3 نانو هانری گذاشتم و ضریب کوپلینگ ترانس رو هم 1 کردم ولی دیگه ولتاژ بالازدگی درین حذف شد . پس بعدش اومدم اون سلف سری رو برداشتم و بجاش ضریب کوپلینگ ترانس رو 0.99 قرار دادم و اون قسمت شبیه مدار واقعی شد. مقدار سلف موازی رو هم از 100 نانو شروع کردم تا 1 میکرو اضافه کردم تا تونستم اون پالس سینوسی رو هم توی درین شبیه سازی کنم . :wow: :wow: :wow: :wow:
                        بعدش حالا میخوام با یه مدار اسنابر این پالس سینوسی رو هم حذفش کنم. حالا کسی میتونه بگه چیکار میشه کرد؟ همون طور که بالا گفتم این پالس سینوسی حاصل رزنانس سلف موازی با خازن مسفت هستش .

اینم شکل درین وقتی که کارای بالا رو بهش اضافه کردم.

ممنون

دیدگاه

دوستان
                          سلام به همگی

سلام. دایی جان میشه pspice رو از اینترنت دانلود کرد؟ یا باید سی دی اونو بخرم . میشه مشخصات دقیق اون رو بگین یا یه لینک بدین برای دانلود؟ میخوام این ولتاژ درین رو با اون ببینم تا بتونم روی مدار اسنابر کار کنم. استاد یادتونه که یه شکل از درین مسفت رو سایت گذاشته بودم که در هنگام خاموشی علاوه بر بالا زدگی ولتاژ یه شکل موج سینوسی روی اون می افتاد توی app note که در مورد اسنابر بود در مورد این شکل موج سینوسی که روی درین بود رو نشون داده بود و گفته بود که این از رزنانس بین اندوکتانس نشتی موازی با سلف اولیه ترانس و خازن مسفت است ولی راهی رو برای از بین بردن اون نگفته بود . حالا میحوام ببینم چه جوری میتونم این شکل سینوسی رو حذفش کنم
                          اینم شکل اون
                          tictactoe جانم...همین App Note که شما نشون دادید رو ..من کامل خوندم. چندتا دیگه هم غیر از این پیدا کردم....روابطش واقعا عالیه...اما اگه دقت کرده باشی..برخی از

پارامترهای فرمولهاش باید از مدارواقعی اندازه گیری بشن....مثل Lp یا Ip و غیره. و ...چطور بگم ... این یه خورده کار رو سخت میکنه :cry:. راستش من یه خورده دنبال کردم و

مقدار خازن و مقاومت رو هم برای مدار خودم بدست اوردم. اما وقتی توی عمل بستم....مدارم رو ناپایدارتر کرد. :cry2:

الان هم اسنابر رو با آزمون و خطا بستم. :mrgreen:(خازن یک نانو و مقاومت 100 اهم).

تنها چیزی که میشه یه خورده بهش تکیه کرد اینه که باید خازن رو تقریبا در حد چند نانو در نظر بگیری.

به هر حال... به حرفهای من زیاد اهمیت نده....خودت هم یه خورده قضیه رو دنبال کن.. ببین به کجا میرسی. اما App Noteی که نشون دادی، بین بقیه PDFها...بهترین راه رو برای

طراحی اسنابر گفته.

موفق باشی عزیز جان

دایی جان
                          همچین اسپایکی در مدارت وجود نداره! مشکلت توی نازک بودن زمین مدار یا پروب اسکوپه

دایی جان...پس اگه اینطور که شما میفرمایید باشه...من میرم یه PCB بهتر میکشم و نتیجه رو میگم(فکر نکنم پراب اسکوپ ایراد داشته باشه...خیلی نو و جدیده)...نکته هایی

که tictactoe جان توی PCBشون رعایت کردن رو هم رعایت میکنم.

شما نظر اصلاحیه خاصی برای کشیدن PCB ندارید؟؟ :rolleyes:

ممنونم عزیز دایی :redface:

دیدگاه

پارامترهای فرمولهاش باید از مدارواقعی اندازه گیری بشن....مثل Lp یا Ip و غیره. و ...چطور بگم ... این یه خورده کار رو سخت میکنه . راستش من یه خورده دنبال کردم و
                            مهران جان،آ‌ Lp که همون اندوکتانس نشتی که سری با اولیه ترانس هستش و برای اندازه گیری اون فکر کنم که با اتصال کوتاه کردن ثانویه ترانس و اندازه گیری اون بدست میاری. اینجا فقط اون سلفی که موازی اولیه ترانس بسته شده رو نمیدونم چه جوری بدست میارن؟؟؟آ‌ کسی میدونه؟

دیدگاه

دوستان
                              سلام به همگی

مهران جان،آ‌ Lp که همون اندوکتانس نشتی که سری با اولیه ترانس هستش و برای اندازه گیری اون فکر کنم که با اتصال کوتاه کردن ثانویه ترانس و اندازه گیری اون بدست میاری. اینجا فقط اون سلفی که موازی اولیه ترانس بسته شده رو نمیدونم چه جوری بدست میارن؟؟؟آ‌ کسی میدونه؟

tictactoe جان...همین پیچیدگی هاش اعصاب منو خورد کرد. :angry: اما تو حتما ادامه بده. اگه بشه از این رابطه ها به یه مدار اسنابر عالی برای ترانسها رسید، خیلی از مشکلها حل میشه. :agree:

اینایی دارم میگم حدس منه...

یه نیگا به عکس زیر بنداز

http://softsolder.files.wordpress.com/2009/02/transformer-model1.png

با یه دو دو تا چهارتا.. :mrgreen:..احتمالا با اتصال کوتاه کردن خروجی، LI1 یا همون LIk1 توی PDF) به دست میاد و با اتصال باز کردن اون Lm+LI1 و یا به عبارتی همون Lm بدست میاد( چون Lm>>LI1 هستش)

به سایت زیر هم به چند خط آخر قسمت Equivalent circuit یه نیگا بندازی بد نیست.

http://en.wikipedia.org/wiki/Transformer

موفق باشی عزیز جان

دیدگاه

انگار دایی مهران به نتیجه نهایی اسنابر یعنی سعی و خطا رسید. البته اگه در پیچیدن ترانس دقت به خرج بدید و حرفه ای تر بشید با اسنابری می تونید از شر این نوسانات خلاص بشید. خصوصا اسنابرهای غیر خطی که زنرهای خاصی در اونها بکار میره. مثل P6K200 که بسادگی انرژی نوسانات رو مستحلک می کنه.
                                اما در کشیدن PCBآ‌ یک نکته اساسی وجود داره که گرونده. باید یک نقطه بعنوان گروند در نظر گرفته بشه و هر نقطه از مدار که علامت GND داره با یک تراک جداگان به این نقطه وصل بشه. حدالمقدور نباید از تراکی گروند یک قطعه برای قطعه دیگر استفاده کرد. اگر هم چاره ای ندارید باید تا حد ممکنه این تراک گروند مشترک را پهن کنید. حتی منفی پراب اسکوپ هم باید به همین نقطه وصل بشه تا اسکوپ شما درست نشون بده. منظور من از پست قبلی این نبود که پراب شما خرابه. بلکه منفی اونو به جای اشتباه وصل کردید.

نکته ی دیگه ای که ما توی مدارات سوئیچینگ یا فرکانس بالا از اون قافلیم تشعشع است! وقتیPCB این مدارات بزرگتر از مقدار مجاز باشه دیگه نمیشه اونها رو Lumped circuits به حساب آورد و مقداری از انرژی تشعشع خواهد داشت. وقتی یه پالس مسیر طولانی رو طی می کنه دیکه به ته مسیر نمیرسه و باید اونو با معادلات موجی شبیه سازی کرد. ممکنه بجای منبع تغذیه فرستنده ساخته باشید که تلویزیون و رادیوی همسایه رو از کار بندازه! oo:
                                پس دقت کنید برای خطوط فرکانس بالا کمترین مسیرها رو استفاده کنید و تا حد امکان از قطعات SMDآ‌ استفاده کنید تا کوچک سازی مدار راحتتر بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X