اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

هیچ کتابی وحی منزل نیست دایی جان
    قضیه اینه که داری یه جای قضیه رو اشتباه می کنی.
    همیشه از روابط بنیادی استفاده کن و اگه فرمولی دیدی بدون اثبات قبولش نکن.
    اما سوال من اینه که چرا می خوای چگالی شار 100 بشه؟
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی جان. خب گفتم شاید چون از اول فرض کردیم چگالی شار 100 باشه و مقادیر رو بدست آوردیم و الان بر میگردیم و می بینیم که 70 شده خب شاید یه جای کار ایراد داره!! ولی خب به قول شما بهتر هم هستش. شاید اون فرموله بازدهی فلای بک رو کمتر از اون چی که ما فرض کردیم و با ولتاژ ورودی حداکثر حساب کرده .

ممنون
      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

سلام دایی جان. به دلیل تغییری تو مدار جدید یه تغییری تو جهت سیم پیچ ها ایجاد کردم ولی شک دارم که با توجه به جهت سیم پیچ ها و نقطه شروع و پایان سیم پیچ های اولیه و ثانویه خروجی همونی که میخوام میشه یا نه.
        لطفا عکس زیر رو یه بررسی کنید.
        ممنون

"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

دقیقا دایی جان
          و شرمنده از اینکه باز هم پروژه سرم خراب شد

دیدگاه

سلام دایی جان. قبلا که از 3842 استفاده میکردم ولتاژ تا 1300 ولت بالا میرفت البته ناگفته نمونه که بار خروجی هم کم بود ولی الان از 3844 استفاده میکنم و بار خروجی 37 کیلو هستش ولی ولتاژ تا 1000 ولت بیشتر بالا نمیره . حالا چیکار کنم که ولتاژ تا 1300 ولت برسه.
            من بخاطر اینکه ولتاژ خروجی تا 1300 ولت بالا بره گپ رو زیاد کرده بودم و اندوکتانس اولیه به جای 14 میکرو شده بود 7 میکرو هانری. جریان پیک زیاد شده بود و چون مقاومت حسگرجریان هم 0.05 اهم بود توی ولتاژ بالا باعث سوختن ترانس شده بود. استاد توی دو تا سایت محاسبه کننده مقادیر مربوط به منبع تغذیه سوییچینگ مشخصات منبع خودم رو دادم هر دو تاشون اندوکتانس اولیه رو 27 میکرو هانری داده بودن. نمیدونم چرا!!! (ناگفته نمونه که با اندوکتانس 27 میکرو ولتاژ اسپایک روی درین خیلی کمتر میشه و مسفت کمتر داغ میکنه و جریان پیک هم کمتر میشه ) توی اون سایتها حداقل ولتاژ رو 20 ولت و حداکثر رو 28 ولت دادم. و فرکانس 50 کیلو.

استاد چیکار کنم تا ولتاژ خروجی بدون افزایش فاصله هوایی غیر متعارف به 1300 ولت برسه؟

اینم اون دوتا سایت.
            http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/spw_smps_e.html
            http://www.poweresim.com/

این فایل مربوط به شماتیک هستش
            http://www.4shared.com/file/256050129/53eb8ca9/SCH14.html

ممنون

دیدگاه

سلام بر همه دوستان تغذیه کار .
              من حدود 5 ماه پیش گفتم که دارم روی یک تغذیه کار می کنم و برای محاسبه ترانسم از یک کتاب مفید و جالب استفاده می کنم ولی این قدر بعدش سرم شلوغ شد که اصلا دیگه نتونستم کار شما رو پیگیری کنم .
              بابت بد قولی منو ببخشید اینم لینک کتاب.
              http://www.4shared.com/document/0h67JcDK/TRANSFORMER_AND_INDUCTOR_DESIG.html

امید وارم که بدرد بخوره .

دیدگاه

با سلام
                من یک high voltage 10kv-1mA با استفاده از flyback transformer ساختم می خوام خروجی رو تا 40kv-500mA بالا ببرم لطفا" در این مورد راهنماییم کنید. :question:

دیدگاه

سلام ای دوست
                  اینکار رو با فلای بک نکن . برو سراغ پوش پول . ترانس 10 کیلو رو خودتون پیچیدین؟ ممکنه مدارتون رو اینجا هم بزارین تا ما هم استفاده ای کنیم؟ البته اگه امکان داشته باشه.

دایی جون خیلی مخلصیم . خیلی مردی. بالاخره اون مشکل هم حل شد .مشکل از ترانس بود. این درایور مسفت معجزه کرد . اصلا صدایی وجود نداره دیگه . پالس های گیت خیلی هماهنگ شده . دیگه نوسان دیوتی سایکل گیت وجود نداره
                  :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

بعد یک سال و دو ماه فکر کنم این تایپک به نتیجه رسید :mrgreen: :mrgreen: :redface:
                    :nice: :nice:
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

. اصلا صدایی وجود نداره دیگه . پالس های گیت خیلی هماهنگ شده . دیگه نوسان دیوتی سایکل گیت وجود نداره
                      سلامی دوباره. یه مطلبی بود در این مورد گفتنش به ز نگفتنش هست. دایی جان مثل اینکه جهت سیم پیچ رو اشتباه بسته بودم و ترانس در حالت فوروارد بود و به همین علت بعد از نیم ساعت یه لحظه مسفت سوخت و اتصال کوتاه شد . بعد که ترانس رو درست کردم دوباره تغییر پهنای پالس رو داشتم. ولی ایندفعه با یه مدار Ramp compensation حل شد و تغییر پهنای پالس گیت از بین رفت. در کل الان خوبه. ولی میخوام ایندفعه برم سراغ پوش پول دایی. کمکم میکنی؟

میخوام یه منبع 3 کیلو ولت 300 وات بسازم . نظر شما چیه؟

ممنون

دیدگاه

ای ول دایی جان
                        آفرین. بهتره عطای فلایبک رو به لقایش ببخشی.
                        اما چرا پوش پول؟!
                        توپولوژی قطع بود؟!
                        به نظر من یکسر برو سراغ فول بریدج که دیگه انتها نداره. یعنی بالاتر از اون نیست. از توان صفر تا بی نهایت هم کار می کنه.
                        در واقع وقتی توی فول بریدج ماهر بشی، بالا بردن توان مدارت مثل اب خوردن میشه. چون شکل مدار همیشه ثابت می مونه و فقط ظرفیت عناصر قدرت (ماسفت و ترانس و دیود) تغییر می کنه.
                        می تونی برای شروع از آی سی های فول بریدج آماده استفاده کنی.
                        مثل:
                        TLE5206
                        L6203

دیدگاه

سلام دایی جون. دم شما گرم
                          دایی این آی سی که معرفی کردین همه چی توش هست و تا 5 آمپر رو تحمل میکنه خیلی عالیه. ولی بهتر نیست از همین الان بریم سراغ یه آی سی که درایور سوییچینگ باشه مثل sg3526 یا IR2113 که بعدا هرچقدر بخواهیم توانش رو اضافه کنیم بتونیم . دایی جان برای بدست آوردن محاسبات ترانس فول بریج یا هاف بریج یه سایت خوب معرفی میکنید . راستی چه تفاوت هایی با چوک فلای بک داره؟

ممنون

دیدگاه

سلام دایی
                            اینکار عالیه و بنیان آینده میشه.
                            برای سایت مشکل اینه که یه سایت جامع وجود نداره. باید توی هر سایتی نکته ای یاد بگیری:
                            http://focus.ti.com/lit/ml/slup126/slup126.pdf
                            http://schmidt-walter.eit.h-da.de/snt/snt_eng/snteng6a.pdf
                            http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/trafo_hilfe_e.html
                            تفاوتش با فلایبک از زمین تا آسمونه.
                            در فوروارد ما نمی خواهیم انرژی در ترانس ذخیره بشه...

دیدگاه

سلام دایی جان.
                              توی این تایپیک یه جایی در مورد انتخاب سیم و .... گفته شد که قسمت بعدیش دیگه....
                              یه لطفی میکنید در مورد محاسبه تعداد سیم های اولیه و ثانویه و همچنین انتخاب شماره آن یه توضیحی بدید. (توپولژی فلایبک).
                              البته اگه توی تمام پل هم بگید که محشره.

خدا خیرت بده.
                              تشکر لازم نیست!

دیدگاه

سلام دایی جان
                                اگه می خوای از آی سی های TNYآ‌ یا TOP فلایبک بسازی بهتره از نرم افزار PIExpert استفاده کنی که خودش محاسبه می کنه.
                                محاسبه در تمام پل هم بسته به مدارت داره. اگه مدارتو بزاری نحوه محاسبشو میگم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X