اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آ‌ژ بالا

سلام اساتید محترم
    یه ترانس های ولتاژ دارم که شامل یه هسته سیم پیچ اولیه و ثانویه هستش که ورودیش به یه واریاب وصله
    خروجی ترانس به چهار سری 11 تایی دیود وصل هستش که 11 عدد دیود به صورت سری بسته شدن و این چار سری در کل به صورت دیو پل به خروجی ترانس متصل هستن
    دیود ها با شماره cl01-12 دیودهای قدرت 12 کیلو ولت 350 میلی امپر هستن
    http://www.xum.ir/image/KpXk
    لطفا راهنمایی کنید
    چطوری ولتاژ خروجی رو اندازه گیری کنم و
    می خواهم ولتاژ خروجی رو افزایش بدم
    ممنون

دیدگاه

سلام
      خدمت همه دوست
      ببخشید. من دانشجوی فیزیک هستم در پرژم به یک منبع تغذیه dc پالسی 1kv نیاز دارم که فرکانس20khz با rise timeو fall time زیر100ns یاشد.
      یک مداری پیدا کردم ولی جزئیات قطعاتش مشخص نیست.ممنون میشم برا راه اندازیش کمک کنید.
      یا علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_amini
        سلام
        خدمت همه دوست
        ببخشید. من دانشجوی فیزیک هستم در پرژم به یک منبع تغذیه dc پالسی 1kv نیاز دارم که فرکانس20khz با rise timeو fall time زیر100ns یاشد.
        یک مداری پیدا کردم ولی جزئیات قطعاتش مشخص نیست.ممنون میشم برا راه اندازیش کمک کنید.
        سلام
        برای چه کاربردی می خواهید چون ساخت این منابع از جمله کار های سخت به شمار می رود و پروژه های روز دنیاست . در کدوم دانشگاه تحصیل می کنید ؟
        ساخت منبع با ولتاژ 1 کیلو ولت با جریان کم کار سختی نیست اما جریان و کاربرد خیلی مهم است و از آن مهم تر اینکه زمان های صعود و نزول خیلی پایین است و هر قطعه ای نمی توان استفاده کرد.
        این مدار رو از کجا پیدا کردید ؟ میشه از طرح های بهتری هم استفاده کرد.

sigpic

دیدگاه

سلام
          برا راه اندازی یک لیزر گازی میخوام. زمان اوج و نزولش و فرکانس پالس ها برام خیلی مهم.
          ممنون میشم پیشنهاد دیگری اگه دارید بفرمایید. چون من خیلی از الکترونیک سر رشته ای ندارم.
          یا علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_amini
            سلام
            برا راه اندازی یک لیزر گازی میخوام. زمان اوج و نزولش و فرکانس پالس ها برام خیلی مهم.
            ممنون میشم پیشنهاد دیگری اگه دارید بفرمایید. چون من خیلی از الکترونیک سر رشته ای ندارم.
            سلام مدار خاصی که ندارم اما بیشتر در فکر قطعاتی هستم که بتونن با این مشخصات کار کنن تا ببینم مقادیری که گفتید رو میشه مشخص کرد یا خیر. باید یکم بگردم.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_amini
              سلام
              سلام
              اگر جریان مصرفی و نحوه اتصال بار خروجی(مصرف کننده) به مدار رو مشخص کنید بهتره.
              برای ولتاژهای بالا و سرعت بالا(زمان اوج ونزول 100نانو) ترانزیستور Bimosfet مناسبه.مثل: IXBH42N170A
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
                از دوستانی که وقت میزارن نظرات راه بردیشون می گویند خیلی خیلی ممنونم.
                من بیشتر با درایو کردن ماسفت قدرت تو این مدار مشکل دارم.
                جریان و ولتاژ خروجیم در هر پالس میخوام تقریبا بصورت زیر باشه.
                یا علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_amini
                  سلام
                  از دوستانی که وقت میزارن نظرات راه بردیشون می گویند خیلی خیلی ممنونم.
                  من بیشتر با درایو کردن ماسفت قدرت تو این مدار مشکل دارم.
                  جریان و ولتاژ خروجیم در هر پالس میخوام تقریبا بصورت زیر باشه.
                  سلام
                  با توجه به اینکه جریان لحظه ای به 2امپر هم نمیرسه یک ماسفت 1500 ولتی هم کار شما رو راه میندازه.مثل:2sk2225
                  http://pdf.datasheetcatalog.com/datasheet/HitachiSemiconductor/mXyzrzst.pdf
                  من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X