اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Samyarjam2 نمایش پست ها

درود و سپاس
    نمیدونم چرا ایمیل فراموشی رمز نمیاد
    #
    در مورد خازن پایه ۲و۳ و خازن و مقاومتش هم واقعا دیگه سر در نمیارم و فقط شکر خدا که حل شد ، انقدر پایین و بالا و کم و زیاد کردم که .....
    ##
    من زنر ۵.۵ ولت دارم ، اشکالی ایجاد میکنه ؟(حداکثر خروجی مدار ۵۳ ولت هست)
    بخوام بخرم ، طول میکشه بدستم برسه
    باید ۹ تا زنر ۵.۵ ولت رو سری کنید .
    دلیل اینکه ۱۰ تا نگفتم این هست که ولتاژ خروجی بالای ۵۰ ولت نره که باعث دردسر میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

باید ۹ تا زنر ۵.۵ ولت رو سری کنید .
      دلیل اینکه ۱۰ تا نگفتم این هست که ولتاژ خروجی بالای ۵۰ ولت نره که باعث دردسر میشه.
      سپاسگزارم
      فقط متوجه نشدم،گیج شدم
      ۹ تا ۵.۵ ولت که میشه ولتاژ شکستشون ۵۰ ولت
      مگه ولتاز پایه ۱ یا ۲ آیسی چقدره؟
      منظورم این بود که مثلا آند به گرند و کاتد به پایه ۲ باشه که ولتاژ پایه ۲ از ۵ ولت بیشتر نشه

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ،
        مقاومت ۴۷ اهم یک مقدار حدودی هست و میتونه مثلا ۶۸ اهم هم باشه.
        در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم یا باید حذف بشه ، یا ترجیحا منتقل بشه به آپ امپ خارجی.
        درود
        این رو هم لطفا راهنمایی بفرمایید که در صورت حذف مقاومت ۴۷۰ کیلو،کجای مدار LM358 باید قرار بگیره

دیدگاه

سپاسگزارم
          فقط متوجه نشدم،گیج شدم
          ۹ تا ۵.۵ ولت که میشه ولتاژ شکستشون ۵۰ ولت
          مگه ولتاز پایه ۱ یا ۲ آیسی چقدره؟
          منظورم این بود که مثلا آند به گرند و کاتد به پایه ۲ باشه که ولتاژ پایه ۲ از ۵ ولت بیشتر نشه
          اگر منظورتون پایه ۲ آیسی ۴۹۴ هست که گذاشتن دیود زنر هیچ فایده ای نداره.
          چون هیچ وقت ولتاژش بالای ۵ ولت نمیره مگر زمانی که ( رگولاتور داخلی ) آیسی بسوزه .
          اگر بخوایید دیود زنر ( مثلا ۵۰ ولتی ) بذارید باید کاتد به مثبت خروجی و آند هم به پایه ۱ آیسی ۴۹۴ وصل بشه.

دیدگاه

اگر منظورتون پایه ۲ آیسی ۴۹۴ هست که گذاشتن دیود زنر هیچ فایده ای نداره.
            چون هیچ وقت ولتاژش بالای ۵ ولت نمیره مگر زمانی که ( رگولاتور داخلی ) آیسی بسوزه .
            اگر بخوایید دیود زنر ( مثلا ۵۰ ولتی ) بذارید باید کاتد به مثبت خروجی و آند هم به پایه ۱ آیسی ۴۹۴ وصل بشه.
            متشکرم
            اما باز هم متوجه نشدم
            مگر پایه ۱ آیسی ۴۹۴ ، با تسیم مقاومتی که داره ولتاژی بیش از ۵ و خورده ای ولت دریافت میکنه؟
            یا نحوه کار و جایگزاری دیود رو من متوجه نشدم ؟

لطفا پست ۲۸۸ رو هم راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

متشکرم
              اما باز هم متوجه نشدم
              مگر پایه ۱ آیسی ۴۹۴ ، با تسیم مقاومتی که داره ولتاژی بیش از ۵ و خورده ای ولت دریافت میکنه؟
              یا نحوه کار و جایگزاری دیود رو من متوجه نشدم ؟

لطفا پست ۲۸۸ رو هم راهنمایی بفرمایید
              خب شما میگید وقتی ولوم خدای نکرده خراب شد ، ولتاژ خروجی بیش از حد بالا نره.
              در این حالت ولتاژ پایه ۲ نهایتا همون ۵ ولت مرجع میشه ، پس بود و نبود دیود زنر فرقی نداره.
              اما وقتی بین پایه ۱ و خروجی مثبت دیود زنر بذارید حداقل باعث میشه خروجی از حد مشخصی بالا نره ( حتی وقتی ولوم و باقی مدار سالم باشه )
              در مورد پست ۲۸۸ هم منظورتون رو از مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم متوجه نشدم.

دیدگاه

خب شما میگید وقتی ولوم خدای نکرده خراب شد ، ولتاژ خروجی بیش از حد بالا نره.
                در این حالت ولتاژ پایه ۲ نهایتا همون ۵ ولت مرجع میشه ، پس بود و نبود دیود زنر فرقی نداره.
                اما وقتی بین پایه ۱ و خروجی مثبت دیود زنر بذارید حداقل باعث میشه خروجی از حد مشخصی بالا نره ( حتی وقتی ولوم و باقی مدار سالم باشه )
                در مورد پست ۲۸۸ هم منظورتون رو از مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم متوجه نشدم.
                منظورم ‌این بود که در صورت خرابی ولوم ولتاژ پایه ۱ آیسی ۴۹۴ باید حدود ۵ ولت بمونه تا خروجی مدار ۵۰ ولت بمونه و به خازن ها و ... آسیب نرسونه
                متوجه نشدم چرا باید زنر ۵۰ ولت بگذارم
                #####
                دوستمون در پست ۲۸۰ سوال کردند که در صورت استفاده از آپ امپ خارجی برای کنترل جریان(به جای استفاده از پایه ۱۵ و ۱۶ آیسی)تکلیف مقاومت۴۷۰ کیلو بین پایه ۱۴ و ولوم cc چی میشه
                فرمودید باید حذف و ترجیحا به مدار lm358 منتقل بشه
                سوالم این بود که در این صورت ولوم cc ،سر وسطش به lm358 و سر دیگر به گرند وصل میشه
                و سر دیگر هم آزاد؟
                و مقاومتی که بین ولوم cc و پایه ۱۴ بود(۴۷۰ کیلو) کجای مدار lm358 باید جایگزاری بشه؟

دیدگاه

منظورم ‌این بود که در صورت خرابی ولوم ولتاژ پایه ۱ آیسی ۴۹۴ باید حدود ۵ ولت بمونه تا خروجی مدار ۵۰ ولت بمونه و به خازن ها و ... آسیب نرسونه
                  متوجه نشدم چرا باید زنر ۵۰ ولت بگذارم
                  #####
                  دوستمون در پست ۲۸۰ سوال کردند که در صورت استفاده از آپ امپ خارجی برای کنترل جریان(به جای استفاده از پایه ۱۵ و ۱۶ آیسی)تکلیف مقاومت۴۷۰ کیلو بین پایه ۱۴ و ولوم cc چی میشه
                  فرمودید باید حذف و ترجیحا به مدار lm358 منتقل بشه
                  سوالم این بود که در این صورت ولوم cc ،سر وسطش به lm358 و سر دیگر به گرند وصل میشه
                  و سر دیگر هم آزاد؟
                  و مقاومتی که بین ولوم cc و پایه ۱۴ بود(۴۷۰ کیلو) کجای مدار lm358 باید جایگزاری بشه؟
                  احساس میکنم در مورد پایه ۱ و ۲ دچار سو تفاهم شدید، دوباره به شماتیک نگاه بندازید ، پایه ۲ به سر وسط ولوم ولتاژ متصل شده که تغذیه ولوم هم از پایه ۱۴ گرفته شده.
                  ​​در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، اتصالات پایه ۱۴ نباید دستکاری بشن ، اگر چیزی خلاف این گفته باشم ناشی از سو تفاهم بوده.
                  در صورت امکان تغییراتی که روی آخرین شماتیک انجام دادید ( و باعث بهبود نتیجه شده ) رو ذکر کنید تا در شماتیک جدید درج کنم تا آیندگان که این تاپیک رو میبینن بهره مند بشن.

دیدگاه

احساس میکنم در مورد پایه ۱ و ۲ دچار سو تفاهم شدید، دوباره به شماتیک نگاه بندازید ، پایه ۲ به سر وسط ولوم ولتاژ متصل شده که تغذیه ولوم هم از پایه ۱۴ گرفته شده.
                    ​​در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، اتصالات پایه ۱۴ نباید دستکاری بشن ، اگر چیزی خلاف این گفته باشم ناشی از سو تفاهم بوده.
                    در صورت امکان تغییراتی که روی آخرین شماتیک انجام دادید ( و باعث بهبود نتیجه شده ) رو ذکر کنید تا در شماتیک جدید درج کنم تا آیندگان که این تاپیک رو میبینن بهره مند بشن.
                    سپاس
                    اصلا در مورد ولوم ولتاژ مشکلی ندارم
                    سوال من در مورد استفاده از آپ امپ خارجی برای تنظیم جریان بود و تغییراتی که در شماتیک اولیه ای که ولوم تنظیم جریان رو اضافه کردید، باید اعمال میشد

تا اینجایی که فرمودید به این ترتیب بوده

اول اینکه پایه ۱۵ از ولوم جدا و به ۱۴ متصل بشه
                    ۱۶ که توسط یک مقاومت ۱۰ کیلو به گرند متصل بود ، مستقیم به گرند
                    پایه ۵ و ۶ آیسی lm358 , معادل ۱۵ و ۱۶ آیسی ۴۹۴
                    اتصال دیود ۵۸۱۹ از پایه ۷ آیسی lm358 به ۳ آیسی ۴۹۴
                    سری کردن یک مقاومت حدودا ۴۷ اهم بین امیتر Q5 و پایه ۱۴ آیسی ۴۹۴
                    ​​​​​​
                    خب تا اینجای کار و قبل از اینکه دوستمون در پست ۲۸۰ سوال بپرسند، صحبتی در مورد مقاومت ۴۷۰ کیلو متصل به ولوم تنظیم جریان نبود و یک سر ولوم به گرند و سر دیگر توسط مقاومت مذکور به پایه ۱۴ و سر وسط هم به جای اتصال به پایه ۱۵ tl494 ، به lm358 میرفت
                    ###
                    در مورد شماتیک نهایی هم اتفاقا نیت خودم همین بوده ولی باید ابتدا مشکلات مرتفع بشن
                    یکی صدای ترانس بود که خداروشکر حل شد
                    و الان درگیر تنظیم جریان هستم

دیدگاه

سپاس
                      اصلا در مورد ولوم ولتاژ مشکلی ندارم
                      سوال من در مورد استفاده از آپ امپ خارجی برای تنظیم جریان بود و تغییراتی که در شماتیک اولیه ای که ولوم تنظیم جریان رو اضافه کردید، باید اعمال میشد

تا اینجایی که فرمودید به این ترتیب بوده

اول اینکه پایه ۱۵ از ولوم جدا و به ۱۴ متصل بشه
                      ۱۶ که توسط یک مقاومت ۱۰ کیلو به گرند متصل بود ، مستقیم به گرند
                      پایه ۵ و ۶ آیسی lm358 , معادل ۱۵ و ۱۶ آیسی ۴۹۴
                      اتصال دیود ۵۸۱۹ از پایه ۷ آیسی lm358 به ۳ آیسی ۴۹۴
                      سری کردن یک مقاومت حدودا ۴۷ اهم بین امیتر Q5 و پایه ۱۴ آیسی ۴۹۴
                      ​​​​​​
                      خب تا اینجای کار و قبل از اینکه دوستمون در پست ۲۸۰ سوال بپرسند، صحبتی در مورد مقاومت ۴۷۰ کیلو متصل به ولوم تنظیم جریان نبود و یک سر ولوم به گرند و سر دیگر توسط مقاومت مذکور به پایه ۱۴ و سر وسط هم به جای اتصال به پایه ۱۵ tl494 ، به lm358 میرفت
                      ###
                      در مورد شماتیک نهایی هم اتفاقا نیت خودم همین بوده ولی باید ابتدا مشکلات مرتفع بشن
                      یکی صدای ترانس بود که خداروشکر حل شد
                      و الان درگیر تنظیم جریان هستم
                      بله این ترتیبی که گفتید درسته.

دیدگاه

درود و سپاس
                        لطفاً بیشتر راهنمایی بفرمایید
                        مقاومت ۴۷۰ کیلو متصل به ولوم تنظیم جریان، کلا حذف بشه؟(همونطور که در پست ۲۸۸ به دوستمون توصیه کردید)که در این صورت یعنی ولوم تنظیم جریان فقط به گرند متصل هست و lm358 ؟

دیدگاه

درود و سپاس
                          لطفاً بیشتر راهنمایی بفرمایید
                          مقاومت ۴۷۰ کیلو متصل به ولوم تنظیم جریان، کلا حذف بشه؟(همونطور که در پست ۲۸۸ به دوستمون توصیه کردید)که در این صورت یعنی ولوم تنظیم جریان فقط به گرند متصل هست و lm358 ؟
                          خیر ، مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم نباید حذف بشه.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ،
                            مقاومت ۴۷ اهم یک مقدار حدودی هست و میتونه مثلا ۶۸ اهم هم باشه.
                            در صورت استفاده از آپ امپ خارجی ، مقاومت ۴۷۰ کیلو اهم یا باید حذف بشه ، یا ترجیحا منتقل بشه به آپ امپ خارجی.
                            متشکرم
                            پس اینجا منظورتون چی بوده؟
                            من دارم از آپ امپ خارجی برای تنظیم جریان استفاده میکنم

دیدگاه

متشکرم
                              پس اینجا منظورتون چی بوده؟
                              من دارم از آپ امپ خارجی برای تنظیم جریان استفاده میکنم
                              آهاا.
                              در اون پست منظور مقاومت بین پایه ۱۵ و ۳ بوده.

دیدگاه

درود
                                به همین ترتیب عمل کردم(استفاده از اپ امپ خارجی برای تنظیم جریان)
                                ولی در ولتاژ های پایین (مثلا ۵ ولت)اصلا ولوم جریان عمل نمیکنه و در ولتاژ های مختلف (بالای ۵ ولت)هم خیلی محدود عمل میکنه و جریان خیلی کم تغییر میکنه
                                با اینکه مدار پروتکشن کارشو درست انجام میده

بفرمایید مقادیر کدوم قطعات رو باید باهاش ور برم
                                مقاومت سری شده با امیتر Q5؟
                                یا مقاومت ۴۷۰ کیلو متصل به ولوم جریان؟
                                جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam2; ۱۳:۰۳ ۱۴۰۳/۰۹/۲۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X