اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

خب پس طبق انتظار آپ امپ در ولتاژ تغذیه پایین عملکرد خوبی نداره.
    آیا بین پایه ۷ و ۶ آیسی آپ امپ مقاومت و خازن سری رو گذاشتید؟
    برای کاهش و حذف صدا لازمه با مقدار مقاومت و خازن مذکور ور برید.
    در مرحله بعد ، کمترین ولتاژ تغذیه آپ امپ که مدار به خوبی کار میکنه رو به دست بیارید ، و از یک رگولاتور با همون حدود ولتاژ برای تامین تغذیه آپ-امپ استفاده کنید.
    ممنون
    خیر ، تا جایی که در ذهن دارم هیچ مقاومتی بین پایه ۶ و ۷ آیسی توصیه نفرمودید
    مقدارش رو بفرمایید تا تست کنم
    آیا عملکرد آپ امپ در ولتاژ پایین بخاطر این مقاومت و خازن هست؟
    یا فقط بخاطر سر و صدای ترانس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam2 نمایش پست ها

ممنون
      خیر ، تا جایی که در ذهن دارم هیچ مقاومتی بین پایه ۶ و ۷ آیسی توصیه نفرمودید
      مقدارش رو بفرمایید تا تست کنم
      آیا عملکرد آپ امپ در ولتاژ پایین بخاطر این مقاومت و خازن هست؟
      یا فقط بخاطر سر و صدای ترانس؟
      دقیقا مثل مقاومت و خازن بین پایه ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ ، این هم برای پایداری حلقه آپ امپ کاربرد داره.
      و مقادیرش هم همونطور که برای آیسی ۴۹۴ گفتم.
      بیشتر بخاطر کاهش ( و حذف ) سر و صدای ترانس پیشنهاد دادم.

دیدگاه

دقیقا مثل مقاومت و خازن بین پایه ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ ، این هم برای پایداری حلقه آپ امپ کاربرد داره.
        و مقادیرش هم همونطور که برای آیسی ۴۹۴ گفتم.
        بیشتر بخاطر کاهش ( و حذف ) سر و صدای ترانس پیشنهاد دادم.
        درود
        مقاومت و خازن زیاد تاثیر گذار نبود البته سر و صدای ترانس هم خیلی کمه و از خیرش گذشتم
        بهترین نتیجه ولتاژ پایه ۸ رو از ۵.۵ ولت گرفتم
        امکانش هست از زنر استفاده کنم برای تغذیه؟ در این صورت باید آند به مثبت ورودی و کاتد هم به پایه ۸ بره؟

دیدگاه

درود
          مقاومت و خازن زیاد تاثیر گذار نبود البته سر و صدای ترانس هم خیلی کمه و از خیرش گذشتم
          بهترین نتیجه ولتاژ پایه ۸ رو از ۵.۵ ولت گرفتم
          امکانش هست از زنر استفاده کنم برای تغذیه؟ در این صورت باید آند به مثبت ورودی و کاتد هم به پایه ۸ بره؟
          استفاده از دیود زنر برای تغذیه آیسی ممکن هست ، یک خازن در حد ۱۰ میکروفاراد باید با دیود زنر موازی کنید .
          و سری کردن مقاومت مناسب با زنر هم از یاد نره.
          مقدار مقاومت پیشنهادی بین ۱۵۰ تا ۲۲۰ اهم و ۱ وات هست.

دیدگاه

استفاده از دیود زنر برای تغذیه آیسی ممکن هست ، یک خازن در حد ۱۰ میکروفاراد باید با دیود زنر موازی کنید .
            و سری کردن مقاومت مناسب با زنر هم از یاد نره.
            مقدار مقاومت پیشنهادی بین ۱۵۰ تا ۲۲۰ اهم و ۱ وات هست.
            سپاسگزارم
            فقط به صورتی که در پست ۳۱۸ عرض کردم باید متصل بشه؟

​​​​​​######
            اوکی شد مدار
            جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam2; ۱۰:۰۳ ۱۴۰۳/۱۰/۰۶. دلیل: مشکل حل شد

دیدگاه

سپاسگزارم
              فقط به صورتی که در پست ۳۱۸ عرض کردم باید متصل بشه؟

​​​​​​######
              اوکی شد مدار
              با سلام مجدد و خسته نباشید ،
              خب اگر الان هیچ مشکلی در عملکرد مدار نیست ، در صورت داشتن وقت و حوصله ، کار نهایی که در پست ۲۹۳ و ۲۹۴ گفته شد رو انجام بدیم.
              شماتیک مرجع ( برای مقایسه تغییرات ) هم شماتیک پست ۲۲۸ یا پست ۳ باشه ( هر کدوم که بنظرتون شبیه تره )

دیدگاه

با سلام مجدد و خسته نباشید ،
                خب اگر الان هیچ مشکلی در عملکرد مدار نیست ، در صورت داشتن وقت و حوصله ، کار نهایی که در پست ۲۹۳ و ۲۹۴ گفته شد رو انجام بدیم.
                شماتیک مرجع ( برای مقایسه تغییرات ) هم شماتیک پست ۲۲۸ یا پست ۳ باشه ( هر کدوم که بنظرتون شبیه تره )
                درود
                ​​​​​​بینهایت بابت زحماتتون ممنونم
                حتما در اسرع وقت انجام وظیفه میکنم و شماتیک نهایی رو به عرضتون میرسونم

فقط یک سوالی ذهنم رو مشغول کرده
                چه چیزی باعث محدودیت فرکانس بالاتر در این گونه مدارات میشه؟
                چون با فرکانس بالا ترانس و سیم پیچ ها کوچکتر و کمتر میشه
                مثلا ۲۰۰kH یا حتی بیشتر

دیدگاه

درود
                  ​​​​​​بینهایت بابت زحماتتون ممنونم
                  حتما در اسرع وقت انجام وظیفه میکنم و شماتیک نهایی رو به عرضتون میرسونم

فقط یک سوالی ذهنم رو مشغول کرده
                  چه چیزی باعث محدودیت فرکانس بالاتر در این گونه مدارات میشه؟
                  چون با فرکانس بالا ترانس و سیم پیچ ها کوچکتر و کمتر میشه
                  مثلا ۲۰۰kH یا حتی بیشتر
                  خواهش میکنم، شما هم تو این مدت خیلی پیگیر شاخت این مدار بودید و به همین دلیل لازم میدونستم که شما رو راهنمایی کنم.

عوامل اصلی محدودیت در بالا بردن فرکانس سویچینگ چند تا عامل زیر هستن :
                  ۱- اثر پوستی سیم پیچ که باید برای سیم پیچی از سیم لیتز استفاده کرد و هر چقدر فرکانس بالاتر بره ، رشته ها باید نازک تر و بیشتر بشن.
                  ۲- محدودیت فرکانسی هسته فریت مورد استفاده ، که اکثر هسته های فریت معمول ( فرم EE و EI و... ) برای فرکانس های تا حدود ۱۰۰ - ۱۵۰ کیلو هرتز بهینه هستن.
                  ۳- کنترل سخت تر ماسفت های قدرت در فرکانس بالا و اثرات نامطلوب خازنی درین و گیت.
                  ۴- زمان ریکاوری دیود های شاتکی یکسوساز.

دیدگاه

خواهش میکنم، شما هم تو این مدت خیلی پیگیر شاخت این مدار بودید و به همین دلیل لازم میدونستم که شما رو راهنمایی کنم.

عوامل اصلی محدودیت در بالا بردن فرکانس سویچینگ چند تا عامل زیر هستن :
                    ۱- اثر پوستی سیم پیچ که باید برای سیم پیچی از سیم لیتز استفاده کرد و هر چقدر فرکانس بالاتر بره ، رشته ها باید نازک تر و بیشتر بشن.
                    ۲- محدودیت فرکانسی هسته فریت مورد استفاده ، که اکثر هسته های فریت معمول ( فرم EE و EI و... ) برای فرکانس های تا حدود ۱۰۰ - ۱۵۰ کیلو هرتز بهینه هستن.
                    ۳- کنترل سخت تر ماسفت های قدرت در فرکانس بالا و اثرات نامطلوب خازنی درین و گیت.
                    ۴- زمان ریکاوری دیود های شاتکی یکسوساز.
                    سلام
                    خیلی متشکرم از راهنماییتون
                    در مورد مدار ، مداری که شما زحمت کشیدید ترکیب دو تصویر زیر هست

خب تغییراتی که من اعمال کردم یکی این هست که از آپ امپ خارجی به عنوان محدود کننده جریان استفاده کردم
                    به جای R14 یک پتانسیومتر ۱۰۰ کیلو گذاشتم جهت تنظیم مقدار حریان پروتکشن
                    مقدار R2 رو ۵۷۰ کیلواهم قرار دادم
                    برای C3 از دو خازن ۱و۴.۷ نانو به صورت موازی استفاده کردم

برای ماسفت هم من از IRFB4310 استفاده کردم(از ۴ عدد استفاده کردم که به صورت دو به دو موازی)

تغذیه آپ امپ رو هم بصورت جداگانه و ۶ ولت دادم

احیانا اگر چیزی جا انداختم بفرمایید تا اضافه کنم

دیدگاه

چه سوتی ساده ای!
                      جای آند و کاتد مدار معادل رو عوض کنید مشکل حل میشه.
                      الان که دقت کردم جای حروف A و K در نقشه پست ۱۴۲ برعکس هستن.
                      انتظار نداشتم که شخص رسم کننده نقشه، حرف A و K رو جابجا زده باشه!
                      سلام
                      واقعا خسته نباشید بهتون میگم برای این مدار خیلی زحمت کشیدید
                      در طرح نهایی میشه قسمت فید بک رو بزارید که عاقبت چی از آب در اومد
                      یک سوال دیگه آخر با کدوم ترانس نتیجه گرفتید ؟ با چه نوع سیمی میشه یک کم توضیح بدید
                      اولیه چند دور شد
                      ثانویه چند دور شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Agbin2596 نمایش پست ها

سلام
                        واقعا خسته نباشید بهتون میگم برای این مدار خیلی زحمت کشیدید
                        در طرح نهایی میشه قسمت فید بک رو بزارید که عاقبت چی از آب در اومد
                        یک سوال دیگه آخر با کدوم ترانس نتیجه گرفتید ؟ با چه نوع سیمی میشه یک کم توضیح بدید
                        اولیه چند دور شد
                        ثانویه چند دور شد
                        درود
                        ممنونم
                        فیدبک رو نهایتاً مطابق همون مدار پست آخر بستم
                        در مورد ترانس هم چون نهایتاً مدل ترانسی که بنده داشتم مشخص نشد بیشتر به صورت تجربی انجامش دادم
                        و تا جایی که یادم هست اولیه رو سه دور و ثانویه ۱۳ دور پیچیدم
                        البته اساتید محترم در مورد نوع و اندازه ترانس و سیم پیچ و رابطه‌هاشون با هم و البته میزان توانی که می‌خواین بگیرین راهنمایی‌های خوبی در همین تاپیک کردن
                        موفق باشین

دیدگاه

در مورد ترانس با سیم شماره 1 یا شماره 0.5 کدام یک نتیجه بهتری کسب کردید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Agbin2596 نمایش پست ها
                            در مورد ترانس با سیم شماره 1 یا شماره 0.5 کدام یک نتیجه بهتری کسب کردید
                            درود
                            تا جایی که خاطرم هست طبق گفته اساتید ، سیم نمره ۰.۶ بیشتر بی فایده است و در صورت لزوم و احتیاج به توان بالا باید مثلا همون سیم نمره ۰.۵ رو ۴ یا ۵ یا ... رشته کنار هم بپیچید(سیم لیتز)

دیدگاه

سیم با هم بافته بشه همان لیتز یا کنار هم آیا در کارکرد تاثیری دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X