اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها

درود
    برای کنترل و محدودیت جریان،میتونم مانند مدار زیر عمل کنم؟
    منظورم فقط وضعیت پایه های ۱۵ و ۱۶ و قطعات متصل بهشون هست

سلام مجدد،
    جالبه به همین زودی 5 روز گذشت.
    ترانس پالس در مدارات هاف بریج ، یا برای وقتی استفاده میشه که نیازمند ایزوله کردن ماسفت ها نسبت به کنترلر داشته باشیم، پس لزومی نداره.
    برای محدود کردن جریان هم میتونید از مداری که خودتون در پست 165 گذاشتید استفاده کنید، یا از این اصلاحیه استفاده کنید:
    Click image for larger version

Name:	current_sense_tv6y.png
Views:	72
Size:	14.3 کیلو بایت
ID:	1152742
    در اینجا بخش خروجی رو مشاهده میکنید که صرفا مقاومت های R11,12,13 و خازن 100 نانوفاراد و پتانسیومتر اضافه شده.
    مقاومت R11 در واقع شنت 0.01 اهمی هست که لازمه حداقل 1 وات باشه، پایه 15 و 16 آیسی 494 هم از محل قبلی جدا شده و به نقاط داخل تصویر متصل میشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام مجدد،
      جالبه به همین زودی 5 روز گذشت.
      ترانس پالس در مدارات هاف بریج ، یا برای وقتی استفاده میشه که نیازمند ایزوله کردن ماسفت ها نسبت به کنترلر داشته باشیم، پس لزومی نداره.
      برای محدود کردن جریان هم میتونید از مداری که خودتون در پست 165 گذاشتید استفاده کنید، یا از این اصلاحیه استفاده کنید:
      Click image for larger version  Name:	current_sense_tv6y.png Views:	3 Size:	14.3 کیلو بایت ID:	1152742
      در اینجا بخش خروجی رو مشاهده میکنید که صرفا مقاومت های R11,12,13 و خازن 100 نانوفاراد و پتانسیومتر اضافه شده.
      مقاومت R11 در واقع شنت 0.01 اهمی هست که لازمه حداقل 1 وات باشه، پایه 15 و 16 آیسی 494 هم از محل قبلی جدا شده و به نقاط داخل تصویر متصل میشن.
      سپاسگزارم
      بله،گذشت ایام سریع و بدون توقفه
      اصلاحیه پیشنهادی شما رو اضافه کردم ، ولوم cc فقط ۵ درصدش کار میکنه
      یعنی از یطرف که میچرخونیم تا فقط اون آخرش کار میده
      و ۹۵ درصد چرخش بدون تغییر هست
      روی ولتاژ ۹ ولت باری در حدود ۳۰۰ میلی امپر بدون محدودیت جریان وصل کردم و با چرخوندن cc تا اخر این جریان ناگهان میشه ۱۷۰ و پایینتر نمیاد
      و مشکل بزرگتر اینکه با محدود کردن جریان،ترانس به شدت صدا میده

البته هنوز اپتوکوپلر روی مدار و مدار ایزوله هست
      باید برش دارم و از همون تقسیم مقاومتی استفاده کنم؟

دیدگاه

سپاسگزارم
        بله،گذشت ایام سریع و بدون توقفه
        اصلاحیه پیشنهادی شما رو اضافه کردم ، ولوم cc فقط ۵ درصدش کار میکنه
        یعنی از یطرف که میچرخونیم تا فقط اون آخرش کار میده
        و ۹۵ درصد چرخش بدون تغییر هست
        روی ولتاژ ۹ ولت باری در حدود ۳۰۰ میلی امپر بدون محدودیت جریان وصل کردم و با چرخوندن cc تا اخر این جریان ناگهان میشه ۱۷۰ و پایینتر نمیاد
        و مشکل بزرگتر اینکه با محدود کردن جریان،ترانس به شدت صدا میده

البته هنوز اپتوکوپلر روی مدار و مدار ایزوله هست
        باید برش دارم و از همون تقسیم مقاومتی استفاده کنم؟
        بین پایه ۳ و ۱۵ خازن کم ظرفیت یا مدار RC نگذاشتید؟
        لازمه که اینکار رو انجام بدید.
        ظرفیت خازن هم مثل قبل ۱۰ نانوفاراد هست.
        الان حداکثر جریانی که میتونید تنظیم کنید چقدر هست؟
        اگر به حداکثر جریان دهی نمیرسه، مقدار مقاومت شنت شما کم هست.
        ​​​​​

دیدگاه

بین پایه ۳ و ۱۵ خازن کم ظرفیت یا مدار RC نگذاشتید؟
          لازمه که اینکار رو انجام بدید.
          ظرفیت خازن هم مثل قبل ۱۰ نانوفاراد هست.
          الان حداکثر جریانی که میتونید تنظیم کنید چقدر هست؟
          اگر به حداکثر جریان دهی نمیرسه، مقدار مقاومت شنت شما کم هست.
          ​​​​​
          سپاس
          خازنی رو که فرمودید اضافه کردم
          مینیمم جریان از ۱۵۰ پایینتر نمیاد
          و باز هم حدود ۶۰ درصد از ولوم بدون تاثیر هست که قبلا ۹۵ درصد بدون تاثیر بود البته
          و در مینیمم جریان هم ترانس سروصدا داره
          ماکزیمم جریان هم تا ۲ امپر اوکی هست و مثل زمانی هست که محدود کننده جریان نیست
          اما از ۲ امپر به بعد شروع میکنه کمتر از زمانی باشه که محدود کننده نیست
          مثلا ۲.۶ بدون اصلاحیه محدود کننده ، میشه ۲.۲

دیدگاه

سپاس
            خازنی رو که فرمودید اضافه کردم
            مینیمم جریان از ۱۵۰ پایینتر نمیاد
            و باز هم حدود ۶۰ درصد از ولوم بدون تاثیر هست که قبلا ۹۵ درصد بدون تاثیر بود البته
            و در مینیمم جریان هم ترانس سروصدا داره
            ماکزیمم جریان هم تا ۲ امپر اوکی هست و مثل زمانی هست که محدود کننده جریان نیست
            اما از ۲ امپر به بعد شروع میکنه کمتر از زمانی باشه که محدود کننده نیست
            مثلا ۲.۶ بدون اصلاحیه محدود کننده ، میشه ۲.۲
            اینکه جریان از ۱۵۰ میلی آمپر کمتر نمیشه، عادی هست و بخاطر آفست مقایسه کننده داخلی آیسی ۴۹۴ هست.
            برای حل این مشکل میتونید از روش های حذف آفست استفاده کنید، در صورت لزوم میتونم توضیح بدم.
            اما مشکل دومتون رو همچنان متوجه نشدم، آیا اجازه افزایش جریان از یک حد به بعد رو نمیده؟
            یا اینکه دقیق و نقطه ای عمل نمیکنه؟

دیدگاه

اینکه جریان از ۱۵۰ میلی آمپر کمتر نمیشه، عادی هست و بخاطر آفست مقایسه کننده داخلی آیسی ۴۹۴ هست.
              برای حل این مشکل میتونید از روش های حذف آفست استفاده کنید، در صورت لزوم میتونم توضیح بدم.
              اما مشکل دومتون رو همچنان متوجه نشدم، آیا اجازه افزایش جریان از یک حد به بعد رو نمیده؟
              یا اینکه دقیق و نقطه ای عمل نمیکنه؟
              سپاس
              من جریان ۱۰۰ میلی آمپر زیاد نیاز دارم،خوشحال میشم در مورد آفست و حذفش راهنمایی بفرمایید
              ولی در همون جریان ۱۵۰ هم ترانس سروصدا داره
              /////
              مشکل دوم هم اینه که وقتی ولوم cc روی حداکثر جریان قرار بگیره ، قاعدتا باید جریان دهی مثل زمانی باشه که مدار ، محدود کننده جریان نداره،درسته؟
              اما اینطور نیست
              و وقتی cc روی حداکثر تنظیم باشه،جریان دهی مدار نسبت به قبل (اعمال اصلاحیه تنظیم جریان)کمتر هست

و دقیق و نقطه ای هم عمل نمیکنه
              جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۱۵:۵۳ ۱۴۰۳/۰۵/۲۸.

دیدگاه

سپاس
                من جریان ۱۰۰ میلی آمپر زیاد نیاز دارم،خوشحال میشم در مورد آفست و حذفش راهنمایی بفرمایید
                ولی در همون جریان ۱۵۰ هم ترانس سروصدا داره
                /////
                مشکل دوم هم اینه که وقتی ولوم cc روی حداکثر جریان قرار بگیره ، قاعدتا باید جریان دهی مثل زمانی باشه که مدار ، محدود کننده جریان نداره،درسته؟
                اما اینطور نیست
                و وقتی cc روی حداکثر تنظیم باشه،جریان دهی مدار نسبت به قبل (اعمال اصلاحیه تنظیم جریان)کمتر هست

و دقیق و نقطه ای هم عمل نمیکنه
                این موارد رو بررسی کنید:
                در حالت بی باری، ولتاژ پایه ۱۶ باید ۰ ولت باشه، و ولتاژ پایه ۱۵ هم با چرخش ولوم باید از 0 تا 0.1 ولت متغییر باشه.

دیدگاه

این موارد رو بررسی کنید:
                  در حالت بی باری، ولتاژ پایه ۱۶ باید ۰ ولت باشه، و ولتاژ پایه ۱۵ هم با چرخش ولوم باید از 0 تا 0.1 ولت متغییر باشه.
                  درود
                  اندازه گیری کردم
                  وقتی پراب منفی به زمین و پراب مثبت به پایه ۱۶ وصل باشه و ورودی مدار وصل بشه،مدار هیچ خروجی نمیده
                  چند بار هم چک کردم و همینکه یکی از پراب ها جدا بشه ، خروجی مدار هم برقرار میشه

و وقتی پراب مثبت به پایه ۱۵ باشه،با چرخوندن ولوم ، مقداری که مولتی متر نشون میده از ۱۰ اهم الی ۱۵ کیلو اهم هست و ولتاژی در کار نیست
                  ولوم هم سالم هست

دیدگاه

درود
                    اندازه گیری کردم
                    وقتی پراب منفی به زمین و پراب مثبت به پایه ۱۶ وصل باشه و ورودی مدار وصل بشه،مدار هیچ خروجی نمیده
                    چند بار هم چک کردم و همینکه یکی از پراب ها جدا بشه ، خروجی مدار هم برقرار میشه

و وقتی پراب مثبت به پایه ۱۵ باشه،با چرخوندن ولوم ، مقداری که مولتی متر نشون میده از ۱۰ اهم الی ۱۵ کیلو اهم هست و ولتاژی در کار نیست
                    ولوم هم سالم هست
                    احیانا مولتی مترتون از این مولتی متر های صفحه رنگی یا لمسی که اتوماتیک بین حالت ولتاژ و مقاومت جابجا میشن که نیست؟
                    در اینصورت لازمه مولتی متر رو در حالت دستی (Manual) روی میلی ولت قرار بدید و ولتاژ بگیرید.
                    اینکه با وصل کردن پراب به پایه ۱۶ مدار خاموش میشه هم بخاطر همین حالت اتوماتیک مولتی متر هست که ناخواسته به مدارتون ولتاژ اعمال میکنه.

دیدگاه

احیانا مولتی مترتون از این مولتی متر های صفحه رنگی یا لمسی که اتوماتیک بین حالت ولتاژ و مقاومت جابجا میشن که نیست؟
                      در اینصورت لازمه مولتی متر رو در حالت دستی (Manual) روی میلی ولت قرار بدید و ولتاژ بگیرید.
                      اینکه با وصل کردن پراب به پایه ۱۶ مدار خاموش میشه هم بخاطر همین حالت اتوماتیک مولتی متر هست که ناخواسته به مدارتون ولتاژ اعمال میکنه.
                      بله درسته مولتی متر از این اتو رنج‌های اتوماتیک هست
                      اما صفحه‌اش رنگی نیست
                      با یک مولتی متر معمولی اندازه گرفتم و ولتاژ‌ها بدین صورت هستند
                      پایه ۱۶ ولتاژ ۳.۸۴ میلی ولت داره
                      پایه ۱۵ هم از ۱.۸۹ تا ۱۱۶ میلی ولت با چرخاندن ولوم تغییر می‌کنه
                      با مولتی متر vc97 اندازه گرفتم اینبار
                      وصل بودن یا نبودن مولتی متر هم در جریان دهی مدار موثره
                      جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۲۱:۱۶ ۱۴۰۳/۰۵/۲۹.

دیدگاه

درود
                        مدار هر دفعه یه سازی میزنه
                        دوباره که اندازه گرفتم،ولتاژ پایه ۱۵ بین صفر تا ۲۷ میلی ولت بود
                        فکر می‌کنم تا وقتی که مدار روی برد هست نمی‌شه بهش و اندازه‌گیری‌ اطمینان کرد
                        اگر تغییر خاصی مد نظرتون نیست که من مدار کنترل رو روی برد لحیم کنم

دیدگاه

درود
                          مدار هر دفعه یه سازی میزنه
                          دوباره که اندازه گرفتم،ولتاژ پایه ۱۵ بین صفر تا ۲۷ میلی ولت بود
                          فکر می‌کنم تا وقتی که مدار روی برد هست نمی‌شه بهش و اندازه‌گیری‌ اطمینان کرد
                          اگر تغییر خاصی مد نظرتون نیست که من مدار کنترل رو روی برد لحیم کنم
                          خب بله بهتره با این نتایجی که گرفتید بخش کنترل رو موقتا به فیبر سوراخدار منتقل کنید تا اصولی تر بشه و امکان تغییرات هم وجود داشته باشه.

دیدگاه

خب بله بهتره با این نتایجی که گرفتید بخش کنترل رو موقتا به فیبر سوراخدار منتقل کنید تا اصولی تر بشه و امکان تغییرات هم وجود داشته باشه.
                            درود و سپاس
                            بله حتما
                            در اسرع وقت

لطفا در صورت امکان این لینک رو هم سری بزنید و راهنمایی بفرمایید

سلام برای یک چراغ اضطراری میخام یک منبع تغذیه (ترجیحا خازنی) قرار بدم که با ماژول شارژ ، دو عدد باتری لیتیوم رو شارژ کنه ولی مشکل اینجاست که وقتی شارژ کامل شد ، ماژول ،تغذیه رو قطع میکنه و باعث آسیب به دیود زنر منبع تغذیه میشه لطفا راهنمایی بفرمایید راهی هست که وقتی تغذیه قطع میشه ، منبع تغذیه آسیب نبینه؟

دیدگاه

QUOTE=HS1386;n1152797]
                              خب بله بهتره با این نتایجی که گرفتید بخش کنترل رو موقتا به فیبر سوراخدار منتقل کنید تا اصولی تر بشه و امکان تغییرات هم وجود داشته باشه.[/QUOTE]

درود
                              مدار رو روی برد سوراخ دار بردم
                              الان شکل موج گیت ها با هم متفاوته و یکی از ماسفت ها خیلی داغ میشه
                              و کلا شکل‌ موج ها خیلی بهم ریخته شده

دیدگاه

QUOTE=HS1386;n1152797]
                                درود
                                مدار رو روی برد سوراخ دار بردم
                                الان شکل موج گیت ها با هم متفاوته و یکی از ماسفت ها خیلی داغ میشه
                                و کلا شکل‌ موج ها خیلی بهم ریخته شده
                                [/QUOTE]

آیا شکل موج پایه بیس ترانزیستور های BC327 هم به همین شکل باهم تفاوت داره و به هم ریخته هست؟
                                این بار به نظر خطای مونتاژ و لحیم کاری دارید و یا یکی از قطعات نیمه هادی ( ترانزیستور ها یا دیود ها ) دچار مشکل شده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X