اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اصول پایه ای و مقدماتی منابع سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ

مرسی از برادران بزرگوار گرفتم چی شد

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط magi
      دایی عزیز سلام
      از حسن توجه و راهنماییتون خیلی ممنونم ، من تا حالا با این نرم افزار جالب کار نکردم .
      دانلودش کردم بی زحمت نکاتشو بفرمایید.
      و با توجه به فرصت کمی که دارم ممنون میشم اگه شماتیک آماده ای میشناسید راهنماییم کنید.

با تشکر از مطالب !!!!!!!!!

اگر امکان داشته باشد توضیح بیشتر در باره rise time fall time و محاسبه آن ها بیان کنید تشکر

دیدگاه

سلام دایی نجیب
        این تاپیک محل بحث درباره منبع تغذیه است. :smile:
        اما rise time fall time جزو مبانی الکترونیکه و شاید هم مبانی ریاضی.
        به هر حال در یک موج مربعی زمان بالا رفتن پله رو بهش rise time و زمان پایین اومدنشو fall time میگن.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

:bye سلام دوستان کسی هست بدونه که ایا میشه منبع تغذیه سویچینگ ها را میشه تو نرم افزار پروتوس طراحی کرد وجواب گرفت یا نه : :eek: :nerd:

دیدگاه

خلاصه نمردیم و 1 پاشایی دیدیم :bye
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

:bye :bye شما هم پاشایی هستید : : مگه اینکه از راه اینترنت یکدیگر رو پیدا کنن : البته فکر نکنی پاشاییها توایران کم هستنند من خودم تواصفهان هستم و همه فامیلام تهران زندگی میکنند : در هر صورت از راه دور سلام عرض مکنم : :bye :bye اینقدر این اساتید سوال ما رو جواب ندادنند ومارا منتظر گذاشتند تا یکی از پاشاییها ما را لو داد میترسم من هنوز به جوابم نرسم ولی همه پاشاییها این انجمن را محاصره کنند:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا پاشایی
                :bye :bye شما هم پاشایی هستید : : مگه اینکه از راه اینترنت یکدیگر رو پیدا کنن : البته فکر نکنی پاشاییها توایران کم هستنند من خودم تواصفهان هستم و همه فامیلام تهران زندگی میکنند : در هر صورت از راه دور سلام عرض مکنم : :bye :bye اینقدر این اساتید سوال ما رو جواب ندادنند ومارا منتظر گذاشتند تا یکی از پاشاییها ما را لو داد میترسم من هنوز به جوابم نرسم ولی همه پاشاییها این انجمن را محاصره کنند:
                ااااااا !!! اصفهانی؟!!!! من نوشهری هستم.الانم تهران زندگی می کنم.خوش وقتم
                در مورد سوالت من که ندیدم و نشنیدم در HELP خودشم ندیدم.اما تو همین سایت یک تایپیک پرطرفدار هست به نام طراحی منبع تغذیه سوییچینگ با نرم افزار pi expert.می تونی ببینیش.
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام

کسی از دوستان در مورد سیم Litz و اینکه از کجا میشه تهیه کرد اطلاعی داره ؟

Litz Wire
                  شاد و تندرست باشید
                  دوستدارتان
                  مهدی حریری

دیدگاه

اگه نمیخای از زندگی کردن پشیمون بشی خودت بساز

چند رشته معادل سیمی که نیاز داری رو البته قطر کم تر به هم بتابون و استفاده کن

http://en.wikipedia.org/wiki/Litz_wire

دیدگاه

پاسخ :لامپ AC or DC

باسلام.
                      برای روشن کردن لامپ فیلامانی باولتاژ ac وdc تفاوتی کوچک داره.علت اون هم وجود اندوکتانس داخل رشته
                      لامپه که باعث بوجود امدن XL داخل لامپ میشود.این امپدانس هنگام اعمال ولتاژ AC به رشته فیلامان لامپ ظاهر
                      میشود. امپدانس فوق با مقاومت فیلامان سری شده وباعث افزایش مقاومت کلی لامپ میگردد. همچنین ولتاژ 12
                      ولت AC دارای پیک 13.7 ولتی است که دراین پیک ولتاژ جریانی بیشتر از فیلامان لامپ عبور میکند.
                      موفق باشید.
                      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام چند تا سوال درباره مداری که در لینک زیر هست داشتم (خازما)
                        http://www.khazama.com/project/smps
                        -1 میخواستم خروجیم حدود 100 ولت 0.35 آمپر باشه میخواستم بپرسم مقدار L1 , L2 ,L3 رو چند دور سیم و با چه ضخامتی بپیچیم (هسته ترجیحا (e25/25) لطفا اندوکتانس اولیه رو هم بگید که بدونم فاصله هوایی رو چقدر بگیرم
                        2- ماسفتی که در مدار گفته شده یعنی K2545 رو گیر نیاوردم چه ماسفتی پیشنهاد میکنید که برای اینکار خوب باشه
                        3- چه تغییرات دیگری باید به مدار داده بشه
                        با تشکر
                        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ.

با درود . . .
                          دایی مسعود یه سوال هم من از شما بپرسم :biggrin:
                          ارزون ترین منبع رو که دوام داشته باشه و بشه بهش اطمینان کرد با چه قطعه ای میشه بست؟؟؟
                          الان TNY دیگه زیر 800 گیر نمیاد و خرج نهایی مدارش در حد 2 تومنه. من قیمت گرفتم FSD200 در حدود 250 تومنه. شما باهاش کار کردی؟
                          چطوریه؟
                          مدار دیگه ای میشناسید که ارزونتر دربیاد؟

با سپاس
                          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                          بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ.

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                            با درود . . .
                            دایی مسعود یه سوال هم من از شما بپرسم :biggrin:
                            ارزون ترین منبع رو که دوام داشته باشه و بشه بهش اطمینان کرد با چه قطعه ای میشه بست؟؟؟
                            الان TNY دیگه زیر 800 گیر نمیاد و خرج نهایی مدارش در حد 2 تومنه. من قیمت گرفتم FSD200 در حدود 250 تومنه. شما باهاش کار کردی؟
                            چطوریه؟
                            مدار دیگه ای میشناسید که ارزونتر دربیاد؟

با سپاس
                            سلام آقا وحید برای ساخت منبع تغذیه ارزون و خوب چند روزی بهم فرصت بده قراره یکسری آی سی قیمت پایین از تهران برام بیاد بذار تستش کنم و بهتون توضیح بدم. در ضمن بگید برای خروجی حدود چند وات میخواهین؟
                            tny رو من 590 میخرم و fsd200 رو اگه 250 تومان باشه من تعداد زیاد میخوام (میشه بگین از کجا قیمت گرفتین و اینکه موجود داره؟ اگه مقررات سایت اجازه نمیده لطفا با پیام خصوصی بگین) من آخرین باری که fsd200 گرفتم 500 تومان گرفتم.فقط از جایی که خریدم از 75 عدد که خریدم حدود 22 عددش خراب بود (دوتا از پایه هاش در حد اتصال کوتاه بود) با سالم هاش بله کار کردم به نظر که خیلی خوبه.

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

پاسخ : اصول پایه ای و مقدماتی منابع سوئیچینگ

سالاری :biggrin:
                              من فوقش بخوام ازش بکشم 500 میلی!!! همه کارام هم با 12 طراحی میکنم. اینطوری دیگه دستم برای کار بازه.
                              نمیدونم چرا هرچی تو سایتشون میگردم fsd رو دیگه پیدا نمیکنم!!! :biggrin: فکر کنم فهمیدن ضرر کردن
                              یه زمانی تو روبوکیو بود و جلوشم نوشته بود تایمر پالس تلفن!!!. نمیدونم شایدم اشتباه میکنم!!!! oo:

ولی الان uc3842 قیمت رو زدن 250 تومن
                              با اون چطوره؟؟؟
                              ولی به قول دایی TNY خیلی توپه.
                              حالا شما بگو بینیم از کجا tny میگیری؟؟؟ من 1000 گرفتم. البته زیر 10 تا بود.
                              الان یه جا گیر آوردم میده 700 تا 900.

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                              بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : اصول پایه ای و مقدماتی منابع سوئیچینگ

UC3842 رو من باهاش کار کردم خوبه فقط اشکالش اینمه که روی اسیالاتورش نویز می افته البته تونستم خیلی بهترهش کنم ولی از این ای سی برای توانهای بالا استفاده میکنن چون قطعه سویچ نداره و باید بهش ازافه بشه هزینه سویچ قدرت هم داری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X