پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert
بحث موازی کردن فرق میکنه ، اون موقع تفاووت پارامترهای دیود ها ، روی عملکردشون تاثیر میزاره. در حالت سری ، شما فقط داری ولتاژ شکست رو بالا میبری ، من قبلا این کارو انجام دادم.اگر اینطور نبود ، باید برای کلیه ولتاژ ها زنر ساخته میشد ! که البته ای سی هایی مثل TL431 هستند که میتونید به نرم افزار بگید براتون با اونها طراحی کنه.
بله ، لطفا قسمت Winding Instruction رو با دقت بخونید.کاملا توضیح داده.
شما میدونید برای چی وقتی دستتون رو به فاز میزنید ، برق میگیردتون ؟ بخاطر اینکه زمین زیر پاتون و در نتیجه کل بدنتون نول هست ! بنابرین اختلاف پتانسیل باعث برق گرفتگی میشه.
حالا چون خروجی منبع تغذیه شما از برق شهر و نول و فاز و... کاملا ایزوله هست ، با گرفتن یکی از اون سیمها ، چون اختلاف پتانسیلی ایجاد نشده ، برق گرفتگی در کار نیست ، اما اگر + و - رو با هم بگیرید ، جیزززز :mrgreen:
سلام دوست عزیز مطمئنید که این کار درسته؟ آخه من چند وقت پیش اینو از یکی از دوستانم سوال کردم گفت وقتی زنر ها رو با هم موازی میکنی هر کدام رو با یک مقاومت سری کن و بعد با هم موازی کن و گفت البته باز هم اینکار درست و اصولی نیست نظر شما چیه؟اگه مثلا دو تا زنر رو با هم موازی کنیم حالا با مقاومت یا بدون مقاومت ممکنه یکی عمل نکنه؟
به قسمت Transformer constraction رفتم و شکل زیر رو بهم نشون داد پس اول قسمت اول اولیه رو بپیچم بعد ثانویه و بعد قسمت دوم اولیه با توجه به عکس زیر درست گفتم؟
در آخر هم متوجه نشدم با توجه به ایزوله بودن خروجی 90 ولت دی سی آدم رو میگیره یا نه؟
حالا چون خروجی منبع تغذیه شما از برق شهر و نول و فاز و... کاملا ایزوله هست ، با گرفتن یکی از اون سیمها ، چون اختلاف پتانسیلی ایجاد نشده ، برق گرفتگی در کار نیست ، اما اگر + و - رو با هم بگیرید ، جیزززز :mrgreen:
دیدگاه