اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام بر دوستان
    به این فیلتر EMI تو مغازه ها چی میگن؟؟؟؟ :eek:
    قیمتش چقدره؟؟؟ :eek:
    برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

ترانس emi یا ترانس پالس
      تو توان های پایین میتونی نزاری
      با سپاس

دیدگاه

با سلام :
        کسی از دوستان درباره محاسبه ترانس سویچینگ و کار با آی سی 3845 اطلاعاتی داره ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
          من یک مدار با خروجی 5 ولت 600ma بستم. ولی خروجی 3.7v هست در حالت بدون بار. وقتی یک LED بهش وصل میکنم ولتاژ میاد روی 1.5 ولت و LED چشمک میزنه. درست قسمت ورودی قبل از دیودها رو که با مولتی متر گرفتم دیدم بجای 220 ولت داره 85 ولت نشون میده.
          گپ ترانس رو هم کنترل کردم. حالا باید چی کار کنم.

دیدگاه

پاسخ : 4- ساخت ترانس

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام.ثانویه هم شبیه اولیه پیچیده میشه فقط ضخامت سیم و تعداد دور فرق میکنه و بینه اولیه و ثانویه عایق (چسبه مخصوص یا داروخونه ای) چند دور بپیچین.

قسمت ثانویه کجا هست ... من هرچی دنبالش گشتم پیدا نکردم :cry:
            یکی جواب بدهههههههههه :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nima.n61
              سلام
              من یک مدار با خروجی 5 ولت 600ma بستم. ولی خروجی 3.7v هست در حالت بدون بار. وقتی یک LED بهش وصل میکنم ولتاژ میاد روی 1.5 ولت و LED چشمک میزنه. درست قسمت ورودی قبل از دیودها رو که با مولتی متر گرفتم دیدم بجای 220 ولت داره 85 ولت نشون میده.
              گپ ترانس رو هم کنترل کردم. حالا باید چی کار کنم.
              سلام.دوست عزیز. من متوجه نشدم کجا رو گرفتی و 85 ولت داده. بسیار کم توضیح دادین.میتونه مشکل از قسمت فیدبک مثلا زنر یا .. باشه.ترانس رو درست پیچیدی؟

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط -hamed

قسمت ثانویه کجا هست ... من هرچی دنبالش گشتم پیدا نکردم :cry:
              یکی جواب بدهههههههههه :cry: :cry:
              سلام.قسمت ثانویه شاید به صورت عکس توضیح داده نشده باشه (نمیدونم) ولی همونطور که گفت شبیه اولیه پیچیده میشه فقط ضخامت سیم و تعداد دور فرق میکنه و بینه اولیه و ثانویه عایق (چسبه مخصوص یا داروخونه ای) چند دور بپیچین و فاصله از دو طرفه قرقره فراموش نشه.
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

درست قسمت ورودی قبل از دیودها رو که با مولتی متر گرفتم دیدم بجای 220 ولت داره 85 ولت نشون میده.
                سیم برقت خرابه و سوختگی وسط سیم مقاومت ساخته. اگه اشتباه بیان نکرده باشی

دیدگاه

سلام. اینم دو تا کلیپ درباره مقدار حرارت و صدای ایجاد شده و روشهای رفعش. منبع هم سایت powerint.com
                  http://www.4shared.com/video/uCDmTmnC/Fixing_a_Flyback_Supply_that_h.html
                  http://www.4shared.com/video/7__SlVLd/Fixing_a_Flyback_Supply_that_h.html

دیدگاه

پیچیدن ترانس یکی از راحت ترین کارهاست
                    فقط باید گه قطر اولیه یا ثانویت زیاد میشه از چند لایه سیم کوچکتر استفاده کنی

اگه هم اولیه ولتاژ بالاست عایق های ولتاژ بزاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_a2008
                      پیچیدن ترانس یکی از راحت ترین کارهاست
                      فقط باید گه قطر اولیه یا ثانویت زیاد میشه از چند لایه سیم کوچکتر استفاده کنی

اگه هم اولیه ولتاژ بالاست عایق های ولتاژ بزاری
                      سلام. پیچیدن ترانس کار بسیار سختیه و خیلی ریزه کاری و مشکلات داره وتجربه بسیار بسیار بسیار فراوان میخواد البته من ترانس های سوئیچینگ رو میگم و ترانسهای دیگه رو کار نکردم.من خودم دو ساله دارم میپیچم هنوز کاملا حرفه ای نیستم.

دیدگاه

سلام
                        میشه در مورد pfc سوئیچینگ و طراحیش توضیحاتی بدین.

دیدگاه

سلام دوستان
                          بنده یک درایور (100 ولت 290 میلی آمپر) با tny 280 با نرم افزار pi طراحی کردم و ساختم حالا نمیدونم چه مشکلی داره که مدام دیود خروجیش میسوره oo:یعنی 10 ثانیه بعد از این که میزنم به برق دیود خروجی (uf4007) میسوزه کسی میدونه چرا یا تا به حال با این مشکل یا مشکلی مشابه این رو برو شدین ؟
                          مشکل از ترانس هم نیست مطمئن هستم چون این ترانس روی برد های دیگه که سالم هستند درست کار میکنه
                          میشه از اپتو باشه ؟ با تشکر از کمکتون
                          برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد " یا راهی خواهم یافت //یا راهی خواهم ساخت

ehsan.irangenius@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط inventor
                            سلام دوستان
                            بنده یک درایور (100 ولت 290 میلی آمپر) با tny 280 با نرم افزار pi طراحی کردم و ساختم حالا نمیدونم چه مشکلی داره که مدام دیود خروجیش میسوره oo:یعنی 10 ثانیه بعد از این که میزنم به برق دیود خروجی (uf4007) میسوزه کسی میدونه چرا یا تا به حال با این مشکل یا مشکلی مشابه این رو برو شدین ؟
                            مشکل از ترانس هم نیست مطمئن هستم چون این ترانس روی برد های دیگه که سالم هستند درست کار میکنه
                            میشه از اپتو باشه ؟ با تشکر از کمکتون
                            سلام.میسوره یعنی چی؟ اگه منظورت میسوزه بهتره که از uf4004 استفاده کنی و ترانس رو هم خوب بپیچی و نسبته دور اولیه به ثانویه رو نسبته به VOR درست انتخاب کنی. اینها رو انجام بده حله.

دیدگاه

دمت گرم حاجی مسعود جان
                              همیشه لطفت شامل حال ما میشه ولی نمیدونم چرا بعضی وقتها این جواب هات منو فقط گیج :redface: میکنه تا ......
                              آخه بنده مومن من که از نرم افزار pi استفاده میکنم صد بار هم گفتم باز میگی نسبت دور اولیه و ثانویه و vor ....
                              دست من که نیست خود pi داده vor=135 و اولیه 71 و ثانویه 53 و .... اگه میشه یه 100 ولت 290 میلی آمپر با pi طراحی کن و آی سی هم TNY280 باشه همه خصوصیات ترانس من هم مثل اونه تازه ترانس من 10 میکرو هانری نشتیش پایین تره و از بابت ترانس هم خیالت راحت راحت ر ا ح ت ..... مثل آیینه پیچیده شده ولی نمیدونم چرا دیود خروجی (UF4007) میسوزززززززززززه (آقا اجازه ؟این بار ز گذاشتم؟ ) منم 4007 نزاشتم خود نرم افزار UF4007 گذاشته تازه نباید که به ابن زودی (توی 10 ثانیه) بسوخه :angry:
                              اصلا یه زحمت بکش عواملی که باعث سوختن دیود خروجی میشه رو نام ببر --- مدار هم مدار خودته توی تاپیک درایور های LED //// قبلا از مساعدت تشکر میکنم
                              برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد " یا راهی خواهم یافت //یا راهی خواهم ساخت

ehsan.irangenius@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط inventor
                                دمت گرم حاجی مسعود جان
                                همیشه لطفت شامل حال ما میشه ولی نمیدونم چرا بعضی وقتها این جواب هات منو فقط گیج :redface: میکنه تا ......
                                آخه بنده مومن من که از نرم افزار pi استفاده میکنم صد بار هم گفتم باز میگی نسبت دور اولیه و ثانویه و vor ....
                                دست من که نیست خود pi داده vor=135 و اولیه 71 و ثانویه 53 و .... اگه میشه یه 100 ولت 290 میلی آمپر با pi طراحی کن و آی سی هم TNY280 باشه همه خصوصیات ترانس من هم مثل اونه تازه ترانس من 10 میکرو هانری نشتیش پایین تره و از بابت ترانس هم خیالت راحت راحت ر ا ح ت ..... مثل آیینه پیچیده شده ولی نمیدونم چرا دیود خروجی (UF4007) میسوزززززززززززه (آقا اجازه ؟این بار ز گذاشتم؟ ) منم 4007 نزاشتم خود نرم افزار UF4007 گذاشته تازه نباید که به ابن زودی (توی 10 ثانیه) بسوخه :angry:
                                اصلا یه زحمت بکش عواملی که باعث سوختن دیود خروجی میشه رو نام ببر --- مدار هم مدار خودته توی تاپیک درایور های LED //// قبلا از مساعدت تشکر میکنم
                                سلام. اینکه گفتی دسته شما نیست اینطور هم که میگی نیست و شما میتونی vor رو کم و زیاد کنی و باز اپتیمایز کنی مثلا میتونی vor رو 120 بگیری.اینکه میگی uf4007 خروجی (دیوده ثانویه میسوزه) احتماله زیاد مشکل از همون ترانسه که پیچیدی چون هم ولتاژت و هم جریانه خروجیت مقداری نیست که 4007 نتونه جواب بده. پس عیب رو توی ترانس جستجو کن ن ن ن ن.
                                آهان فهمیدم احتمالا سر نقطه دار ترانس قسمت ثانویه رو اشتباه وصل کردی ی ی ی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X