اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

حال معلوم شد پسر خوب و با تواضعی هستی : انشاا... هر جا هستی موفق و پیروز باشی : حقیقتش رشته من مخابراته و توزمینه مخابرات و شبکه های بیسیم نظامی وغیره فعالییت دارم اما این طرحو یکی از دوستان که نمیشد
    ردش کنم بهم داد منم که ادعا م میشد بهش قول دادم واز اونوقته که به این درد دچار شدم البته بدم نشد چون تا حالا
    تواین زمینه خیلی چیز یاد گرفتم اما تا براش درست نکنم ولم نمیکنه میخواستم این قبیل مدارات رو از منبع های تغذیه بیسیم های مرکزی درست کنم و در حقیقت گوپ بزنم ولی وجدانم قبول نکرد بلاخره اون شرکتی که اینو داره میفروشه حتما رازی نیست : که یه شرکت ایرانی هم هست: وتا توان 900 وات هم توبازار داده : در هر حال اگه بخوام این مداراتو طراحی و ازش جواب بگیرم ووقتم تلف نشه و خوب هم جواب بگیرم مجبورم که تو نرم افزار ها مثل پروتوس اجرا کنم : فقط اگه مطلبی در مورد طریقه پیچیدن چک ها و فرمول اونو داری برام بزاری بسیار ممنونت میشم و هر کاری از دستم توزمینه مخابرات وبیسیم والکترونیک در حد مهندسی بود برات انجام میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سینا پاشایی
      حال معلوم شد پسر خوب و با تواضعی هستی : انشاا... هر جا هستی موفق و پیروز باشی : حقیقتش رشته من مخابراته و توزمینه مخابرات و شبکه های بیسیم نظامی وغیره فعالییت دارم اما این طرحو یکی از دوستان که نمیشد
      ردش کنم بهم داد منم که ادعا م میشد بهش قول دادم واز اونوقته که به این درد دچار شدم البته بدم نشد چون تا حالا
      تواین زمینه خیلی چیز یاد گرفتم اما تا براش درست نکنم ولم نمیکنه میخواستم این قبیل مدارات رو از منبع های تغذیه بیسیم های مرکزی درست کنم و در حقیقت گوپ بزنم ولی وجدانم قبول نکرد بلاخره اون شرکتی که اینو داره میفروشه حتما رازی نیست : که یه شرکت ایرانی هم هست: وتا توان 900 وات هم توبازار داده : در هر حال اگه بخوام این مداراتو طراحی و ازش جواب بگیرم ووقتم تلف نشه و خوب هم جواب بگیرم مجبورم که تو نرم افزار ها مثل پروتوس اجرا کنم : فقط اگه مطلبی در مورد طریقه پیچیدن چک ها و فرمول اونو داری برام بزاری بسیار ممنونت میشم و هر کاری از دستم توزمینه مخابرات وبیسیم والکترونیک در حد مهندسی بود برات انجام میدم
      سلام ممنونم ازتون شما لطف داری نحوه پیچیدن ترانس رو که استاد احمد و سایرین گفتن مثلا در صفه اول همین انجمن.
      هر ترانسی خب اولیه و ثانویه اش باید با یک ضخامت سیمی پیچیده بشه و تعداد دور خاصی و بعضی مواقع چند رشته موازی با هم و با هسته مخصوص خودش .
      عموما در خود نقشه نوشته اینها رو و اینکه گپ میخواد یا نمیخواد و اندوکتانس اولیه اش و غیره
      منم بدم نمیاد یک پاور کامپیوتر ببندم ولی نقشه دقیقی الان ندارم که دقیقا مشخصات ترانسش رو مشخص کرده باشه و وات بالایی هم داشته باشه
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

با سلام
        دوستان کسی میداند مقدار گپی که در نرم افزار PIEXPERT برای تاپ سوئیچ ها تعیین میشه برای یک سمت هسته هستش یا برای دو طرف هسته است؟
        مثلا در نرم افزار مقدار گپ رو 0.4 میلیمتر حساب کرده . آیا هر طرف هسته باید مقدارش 0.4 میلیمتر باشه یا هر طرف 0.2 میلیمتر که مجموعش بشه 0.4 میلیمتر؟

دیدگاه

:bye اقا مسعود عزیز از ارسال هات ممنونم : یه کار های دارم تو نرم افزار پروتوس انجام میدم وقتی کامل شد تو همین انجمن میزارم : از اینکه جواب های سوالتمو میدادی بدون (شیله پیله )بسیار متشکرم : این ایمیل منه اگه کاری از دست من در حد تواناییم بر میاد دریغ نمیکنم :
          poshesh.fme8@yahoo.com
          :bye :bye :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wiki
            با سلام
            دوستان کسی میداند مقدار گپی که در نرم افزار PIEXPERT برای تاپ سوئیچ ها تعیین میشه برای یک سمت هسته هستش یا برای دو طرف هسته است؟
            مثلا در نرم افزار مقدار گپ رو 0.4 میلیمتر حساب کرده . آیا هر طرف هسته باید مقدارش 0.4 میلیمتر باشه یا هر طرف 0.2 میلیمتر که مجموعش بشه 0.4 میلیمتر؟
            سلام دایی
            نرم افزار دوبرابر می نویسه و مقدار واقعی نصفشه. پس باید هر طرف 0.2 فاصله باشه.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

طراحی و ساخت منبع تغذیه با سه خروجی در نرم افزار PI Expert

سلام خدمت دوستان

من می خوام یه منبع سه خروجی با استفاده از این نرم افزار طراحی کنم که سه ولتاژ 5 و 10 و 15 ولت را با یک آمپر جریان بده.(البته قست کشیدن این مقدار جریان از مدار را ندارم.)

با کدوم یکی از آی سی های این شرکت میشه این مدار را بست؟پیشنهاد خود نرم افزار گویا TOPSwitch-HX هست.این آی سی در بازار یافت میشه؟

و دوم اینکه می شه ترانس ها را آمده از بازار تهیه کنم؟(دست به ترانس پیچیدنم تعریفی نداره!)

با تشکر

دیدگاه

پاسخ : طراحی و ساخت منبع تغذیه با سه خروجی در نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط 1900
                من می خوام یه منبع سه خروجی با استفاده از این نرم افزار طراحی کنم که سه ولتاژ 5 و 10 و 15 ولت را با یک آمپر جریان بده.(البته قست کشیدن این مقدار جریان از مدار را ندارم.)

با کدوم یکی از آی سی های این شرکت میشه این مدار را بست؟پیشنهاد خود نرم افزار گویا TOPSwitch-HX هست.این آی سی در بازار یافت میشه؟

و دوم اینکه می شه ترانس ها را آمده از بازار تهیه کنم؟(دست به ترانس پیچیدنم تعریفی نداره!)
                این تاپیک خیلی کامل هست ، حتما شما اون رو کامل نخونده اید وگرنه جواب سوالهاتون توش هست.
                ولی چون تازه به جمع ما اومدید ، جواب میدم. :smile:

داشتن بیش از یک خروجی ، کار زیاد درستی نیست. چون فیدبک رو میتونیم فقط از یکی از ولتاژها داشته باشیم و ولتاژهای دیگه رگوله نخواهند بود. مگر اینگه اونهارو با یه رگولاتور دیگه تثبیت کنی.

آیسی رو خود نرم افزار ، باتوجه به مصرف شما تعیین میکنه.
                بعدا وقتی وارد تر شدی ، یاد میگیری که کارهایی بکنی که نرم افزار اون آیسی مورد نظر شما رو انتخاب کنه! مثلا یکیش مطالعه جدول زیر هست. TNY274 و TNY280 توی فروشگاه لیون موجود هست. سری TOP هم تک و توک پیدا میشه. باید یه سر بری بازارتون ببینی چی گیرت میاد. بعدا نیازت رو بر پایه اونها برآورده کنی.

نه ترانس آمادش توی بازار موجود نیست ، و دست ماه خودت رو میبوسه :biggrin:
                وقتی خود یه آیسی رو با مکافات پیدا میکنی چطور انتظار داری ترانس آمادش تو بازار باشه!

دیدگاه

دوستانی که مداری که اول تاپیک طراحی شده را ساختن در صورت امکان یک عکس از آن قرار بدن.چند سوال برای بنده پیش اومده شاید رفع بشه.

اگر سوالات ابتدایی است می بخشید.زیاد وارد نیستم،ولی خوب بلخره باید از یکجا شروع کرد :redface:

توی دیتاشیت آی سی یک مدار برای گرفتن خروجی 5 ولت 250 میلی آمپر قرار داره.که بهش 18-35 ولت ac ورودی داره.بعد توی این مدار 220 را مستقیما به پل دیودی وصل می کنیم.منظورم این هست که این Ic رو میشه با 18 ولت تا 265 ac استفاده کرد؟با این حساب میشه مدار را با سر کاهنده یک ترانس راه اندازی کرد.درسته؟
                  با تشکر

دیدگاه

سلام دایی جان
                    اگه عکسی پیدا کنم برات میزارم.
                    اما داستان 18 تا 35 ولت چیه؟!
                    آی سی های خانواده TNY یا همون Tiny Switch3 برای کار با 220 ولت طراحی شده اند. البته از 50 تا 300 ولت هم میشه بهشون داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                      سلام دایی جان
                      اگه عکسی پیدا کنم برات میزارم.
                      اما داستان 18 تا 35 ولت چیه؟!
                      آی سی های خانواده TNY یا همون Tiny Switch3 برای کار با 220 ولت طراحی شده اند. البته از 50 تا 300 ولت هم میشه بهشون داد.
                      سلام

ممنون

فایل زیر را مطالعه بفرماید
                      http://up.iranblog.com/images/h49mc8gx0x0ub92l87po.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1900
                        سلام

ممنون

فایل زیر را مطالعه بفرماید
                        http://up.iranblog.com/images/h49mc8gx0x0ub92l87po.pdf
                        سلام به نظرم مثال جالبیه من فکر میکنم اون خازنهای بعد از دیود ولتاژ رو بالا برده و به ولتاژ مورد استفاده آی سی میرسونن (دقیق مطمئن نیستم)

دیدگاه

در این فایلی که گذاشتید تغذیه آی سی توسط یه خروجی مستقل روی ترانس تامین شده.
                          اگه به مثال هایی که با 220 ولت کار می کنه توجه کنید، این تغذیه مستقل رو نمی بینید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ecar
                            سلام خدمت جناب مسعود عزیز و عذرخواهی به علت تاخیر 3 صفحه ای!
                            نسبت به اون چیزی که من جواب گرفتم این یک جهش خیلی خوبیه. :job: فکر کنم این مقادیر برای اکثر کارهای دوستان قابل قبول و استفاده باشه. میشه لطف کنین مشخصات اولیه و ثانویه و گپ رو بذارین؟
                            با تشکر فراوان
                            سلام دوست عزیز راستش دیدم از شما خبری نشد گفتم شاید به نتیجه رسیدی و مدار رو باز کردم چون روی این فیبرهای چند سوراخ بسته بودم و قطعاتش رو جای دیگه استفاده کردم ولی دوباره براتون میبندم مقادیر اولیه و ثانویه یا گپ رو یادم نیست به امید خدا دوباره میبندم و خبرشو میدم در ضمن یادمه در جایی که نوشتم :
                            "خلاصه الان بدون بار 5.1 دهم یا 5.15 ولت دارم و با بار 5 اهم هم 5 ولت می باشد ولی با گرم شدن شدید مقاومت (بار) این مقدار به 4.9 هم تنزل پیدا میکنه و از مقاومت 5 اهم حدود 0.86 آمپر جریان میگذره. این به نظر شما خوبه ecar عزیز یا بازم روش براتون کار کنم که بیشتر بشه؟"
                            اون رو اشتباه کردم و الان یادم افتاد که تصحیش کنم از مقامت 5 اهم حدود 1 آمپر میگذشت (حدود 0.96 آمپر)
                            و احتمالا بازم میشد روش کار کرد که مقدار از 1 آمپر هم بیشتر بشه آخه من به نرم افزار 5 ولت 1.2 آمپر برای خروجی داده بودم

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط ecar
                            راستی نوع فیدبک شما چی بود؟ همون اپتوکوپلرهای 4 پایه و یا آیسی؟
                            سلام فیدبکم آی سی بود یعنی چی؟ کدوم آی سی؟ من وقتی که با 5 ولت حدود 1 آمپر گرفتم با اپتوکوپلر بود و البته دوستمون با آی دی Newsad.Electronics(Persian-bright) یک مداری رو پیشنهاد کرد که فید بک با استفاده از 2n3904 و ... بود که تصاویر مدار در صفحهای قبل هست که متاسفانه من اونطوری که دوستمون نفشه رو گذاشته بود نتونستم نتیجه مطلوب بگیرم شاید اشتباه از نحوه کار من بوده

دیدگاه

ببخشید. منظورم TL431 بود.
                              خوبه. می خواستم ببینم با همین اپتوکوپلرهای معمول جواب گرفتین یا نه و یا از TL431 استفاده کردین که جوابمو گرفتم. :rolleyes:

دیدگاه

سلام
                                چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
                                1-منظور از fusible resistor چیه که سر راه ورودی تو طراحی با این نرم افزار میذاره؟
                                2-میشه منبع تغذیه سوییچینگ رو با پایه کنترلی سوییچ کرد ؟آیا مشکلی ایجاد میشه برای ای سی مدار یا مدار سوییچینگ؟یا باید توخروجی با یه ترانزیستور سوییچ شه؟منظورم از سوییچ کردن خاموش و روشن کردن ولتاژسر خروجبه؟
                                3-topswitch ها تو بازار پیدا میشه؟آخه میخام یه 50 ولت 2-3 آمپر بسازم؟
                                4-فیوز 30-40یا50میلی آمپر هم هست؟!!!!!!!!
                                ارادت ویژه خدمت دوستان بویژه استاد احمد
                                باتشکر
                                بر محمد و آل محمد صلوات
                                "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
                                آموزش نرم افزار ADS و HFSS
                                طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X