اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
    سلام
    عکس های صفحه اول تاپیک با همکاری جناب رضائی دوباره قرار داده شدند
    با سپاس
    ممنون علی اقا از اقای رضایی هم ممنونم فقط اگه میشه عکس های پیچیدن ترانس با فویل مسی رو هم بذارید. :redface:
    کلا اگه عکس های توی یه تاپیک حذف شده بود از کی میشه خواهش کرد که دو باره بذاردشون؟ :smile:
    مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
    یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

سلام
      در اینجا http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.msg318450#msg318450 جناب علم فردا اموزش پیچیدن ترانس رو فویل رو گذاشته بودند که عکساش پاک شده میتونید ازشون خواهش کنید که اگه عکس ها رو دارند دوباره بزارن
      نوشته اصلی توسط mohele
      کلا اگه عکس های توی یه تاپیک حذف شده بود از کی میشه خواهش کرد که دو باره بذاردشون؟ :smile:
      میتونید از ارسال کننده اون پست بخواهید که عکس ها رو بزاره و اگه عکس ها رو نداشتند یا اصلا ارسال کننده اون پست ها دیگه به انجمن سر نمیزنه میتونید یه پست بزنید و ببینید کسی عکس ها رو داره یا نه ... ممکنه کسی سیوشون کرده باشه ...
      با سپاس

دیدگاه

سلام دوستان.ببخشید یکم طول کشید اما بالاخره برد رو چاپ و منتاژ کردم.
        گل بود به سبزه نیز اراسته شد اصلا خروجی نداره! :angry: بازم به برد برد حداقل یه چیز پرتی میداد عیب یابی میکنم نتیجه رو اطلاع میدم. :read:

اضافه شده در تاریخ :
        بازم سلام.
        انگار جدا این سوئیچینگ سر ناسازگاری داره داشتم مدارو عیب یابی میکردم که یه نور شدیدی چشممو خیره کرد :eek: گفتم شاید یه فرشته ای چیزی داره میاد نگو ورودی رو اتصال کوتاه کردم
        حالا من میگم سوئیچینگ با من مشکل داره شما بگید نه. X-(

اقای وروجک شما گفته بودید اگه pcb زدم بزارم البته به اون کنار توجه نکنید الان درستش میکنم.

مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
        یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
          بازم سلام.
          انگار جدا این سوئیچینگ سر ناسازگاری داره داشتم مدارو عیب یابی میکردم که یه نور شدیدی چشممو خیره کرد :eek: گفتم شاید یه فرشته ای چیزی داره میاد نگو ورودی رو اتصال کوتاه کردم
          حالا من میگم سوئیچینگ با من مشکل داره شما بگید نه. X-(

اقای وروجک شما گفته بودید اگه pcb زدم بزارم البته به اون کنار توجه نکنید الان درستش میکنم.
          سلام دوست عزیز اول اینکه لطفا عکسها رو یک جایی پ کن که منم بتونم ببینم.دوم اینکه بیا ترانسو دوباره بپیچ و از هر مرحله پیچیدنش یک عکس بزار بعد هم فایلی pi منبعتو بزار + پی سی بی که زدی و ... تا به دقت نگاه کنم.موفق باشی.
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

دوست عزیز من فکر میکنم شما اتصال ندادی بلکه خودش سوخته و دوباره این اتفاق میفته
            درست نمیگم ؟

دیدگاه

:wow: :wow: :wow:
              :applause: :applause: :applause:
              بالا خره درست شد خیلی توپه خروجی بدون بار 4.93 ولت و روی 3.2 امپر 4.60 ولت ای سی و دیود خروجی هم اصلا داغ نمی کنند :smile:
              فقط دیودهای قسمت اسنابر یکم داغ میکنند و یه چیز عجیب اینکه خازن های ورودی(6.8میکرو 400 ولت) داغ میکنند! :surprised:انتظار هرچیزی رو داشتم جز این. oo:

نوشته اصلی توسط ms2000
              سلام دوست عزیز اول اینکه لطفا عکسها رو یک جایی پ کن که منم بتونم ببینم.دوم اینکه بیا ترانسو دوباره بپیچ و از هر مرحله پیچیدنش یک عکس بزار بعد هم فایلی pi منبعتو بزار + پی سی بی که زدی و ... تا به دقت نگاه کنم.موفق باشی.
              سلام ms2000 عزیز من عکس هامو توی پرشین گیگ اپلود میکنم به نظر شما کجا اپ کنم بهتره اخه همه ی اونایی رو که گفتی قبلا گذاشتم؟

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              دوست عزیز من فکر میکنم شما اتصال ندادی بلکه خودش سوخته و دوباره این اتفاق میفته
              درست نمیگم ؟
              سلام های ولتاژ جان داشتم برد رو عیب یابی میکردم وچون به سیم ورودی مشکوک بودم گفتم ببینم اصلا برق تو مدار میاد یا نه اما وقتی با مولتی متر چک کردم قبل از اینکه ال سی دی شو ببینم پکید و مشخص شد سیم سالم بوده!

دیدگاه

مشکل از چی بود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                  مشکل از چی بود؟
                  مشکل اصلی این بود که روی برد برد تست میکردم از دوستانی که در حال ساختن مدارات سوئیچینگ هستند هم همینجا خواهش میکنم که روی برد برد تست نکنند. :smile:مشکل دیگه ای که بود و خیلی منو سر کار گذاشت نشتی بود که هنوز دقیقا نفهمیدم عیب از چی بود شاید خطا در اندازه گیری شاید هم هنوز نشتی دارم خصوصا اینکه رو امپر فول اسنابر داغ میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                    :wow: :wow: :wow:
                    :applause: :applause: :applause:
                    بالا خره درست شد خیلی توپه خروجی بدون بار 4.93 ولت و روی 3.2 امپر 4.60 ولت ای سی و دیود خروجی هم اصلا داغ نمی کنند :smile:
                    فقط دیودهای قسمت اسنابر یکم داغ میکنند و یه چیز عجیب اینکه خازن های ورودی(6.8میکرو 400 ولت) داغ میکنند! :surprised:انتظار هرچیزی رو داشتم جز این. oo:
                    سلام دوست من. مبارکه ه ه ه ه ه یک چیز برام عجیبه من رفتم صفحات قبل و شماتیک کار رو دیدم روی 15 وات خروجی خیلی خیلی بهتره که بایاس رو هم تیک بزنی و بایاس رو ببندی وگرنه آی سی بیشتر داغ میکنه. و همچنین خودت اولیه رو دو قسمتیش کن بعد دوباره اپتیمایز کن.
                    داغ کردن دیوده اسنابر که شما p6ke200a گذاشتی اگه یکم باشه طبیعیه ولی خیلی خیلی زیاد باشه اندوکتانس نشتیت یکم بالاست ولی تقریبا مطمئنم اون عدد که عکسشو برای نشتی گذاشتی واقعی نیست. یا بد گرفتی یا دستگاهت مورد داره.
                    داغ کردن زیاد خازن های ورودی در مدارت به نظرم عجیب نیست چون از اسنابرت به شدت گرما میگیرن. یک فیلمی هست تو همین سایت powerint.com در مورد زیاد گرم شدن قطعاته منبعه و راه کار براشون گفته بسیار بسیار فیلم خوبیه به همه توصیه میکنم دانلود کنن. یکی از راهکارهایی که گفته اینکه دیودها رو به صورت زاویه دار با برد ببنید (دیودهایی که گرم میشه) شما دیود رو خوابوندین رو برد پس بازش کنید و دیودهای اسنابر و دیود خروجی رو با زاویه به فیبر لحیم کنید.
                    در ضمن حتما ترانس رو ساندویچی بپیچ خلاصه بگم ساندویچی پیچیدن = اندوکتانس نشتی خیلی کمتر= اسنابر و قطعات خنک تر.
                    موفق باشی.

دیدگاه

از دوستانی که در حال ساختن مدارات سوئیچینگ هستند هم همینجا خواهش میکنم که روی برد برد تست نکنند.
                      نه عزیز من / همه باید خودشون سرکار گذاشته بشن تا به این نتیجه برسن :biggrin:
                      خوب منم به شما تبریک میگم و در مورد خازن هم با آقا مسعود موافقم . البته دیود های ورودی زیاد داغ نمیشن ولی خازن ها گرماشون رو از طریق برد از دیود ها میگیرن و در خروجی زیاد مشهود است

اقا مسعود شما معمولا ترانس هایی که میپیچی ثانویه چند دور است ؟ (حدودا)

دیدگاه

منم از همه ی دوستانی که کمکم کردند ممنونم و این موفقیت بزرگ رو به خودم و همه ی جامعه ی بشری تبریک میگم :mrgreen:

این کار رو انجام میدم ولی بعید میدونم چون خازنا رو بردبرد هم گرم میشدند ولی حالا بیشتر گرم میشند که بخاطر زمان تست طولانی تر هست اما قبلا فقط زنر گرم میشد ولی حالا دیود uf4007 هم گرم میشه که به احتمال زیاد بخاطر زنر کنارشه که شما میگید.
                        راستی اون بالایی کنار زنر هست ولی پایینی هم گرم میشه :eek:

دیدگاه

تبریک میگم من که توی سویچینگ Step-Down صفر هستم فکر میکردم راحت تر از Step-Up باشه ولی خوب... کاش مشکل منم حل میشد با این TOP250.... :cry:

دیدگاه

سلام دوستان دیود زنر رو از برد فاصله دادم نتیجه این شد که uf4007 داغ نمیکنه فقط خازن های ورودی و خود زنر داغ میکنند که داغ کردن زنر بیش ار حد معمول هست.
                            -بجز نشتی داغ کردن زنر میتونه علت دیگه ای داشته باشه؟
                            -گرم شدن خازن هم ممکنه بدلیل بد بودن جنس خازن باشه؟

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط arvinfx
                            تبریک میگم من که توی سویچینگ Step-Down صفر هستم فکر میکردم راحت تر از Step-Up باشه ولی خوب... کاش مشکل منم حل میشد با این TOP250.... :cry:
                            سلام اقا اروین، متشکرم،ناراحت نباش من در اوج نا امیدی نتیجه گرفتم.
                            منظورتون از مشکل با top250 همونه که در تاپیک "راه اندازی TOPSwitch" مطرح کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                              سلام دوستان دیود زنر رو از برد فاصله دادم نتیجه این شد که uf4007 داغ نمیکنه فقط خازن های ورودی و خود زنر داغ میکنند که داغ کردن زنر بیش ار حد معمول هست.
                              -بجز نشتی داغ کردن زنر میتونه علت دیگه ای داشته باشه؟
                              -گرم شدن خازن هم ممکنه بدلیل بد بودن جنس خازن باشه؟
                              سلام. اون uf4007 که نباید داغ کنه و نمیکنه ولی اون TVS (یا مقاومت در حالتی که اسنابر خازنی استفاده میکنید) داغ کردنش به خاطر نشتیه ترانسه. خازن ورودی ندیدم زیاد داغ کنه مگه 400 ولت نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام. اون uf4007 که نباید داغ کنه و نمیکنه ولی اون TVS (یا مقاومت در حالتی که اسنابر خازنی استفاده میکنید) داغ کردنش به خاطر نشتیه ترانسه. خازن ورودی ندیدم زیاد داغ کنه مگه 400 ولت نیست؟
                                سلام خازنا 400 ولت هست و من دلیلی برا داغ شدنشون نمیبینم.به نظرم فقط میتونه از جنس بد خازنا باشه، مارکشونRubycon هست. ترانسم یه دور دیگه ساندویچی میپیچم ببینم خوب میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X