اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط javad-movahediyan
    سلام به همه
    علت صدای ترانس (مخصوصا هنگام بار گرفتن) چیه؟
    هسته و سیم پیچها کاملا محکم هستند
    سلام
    https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetostriction
    http://magnetism.eu/esm/2007-cluj/questions/magnetostriction.pdf
    https://web.archive.org/web/20060510231426/http://www.federalpacific.com/literature/drytrans/10transformernoise.pdf
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

خواهش میکنم راهنماییم کنین. کارم لنگ همین مونده. همه چی رو بررسی کردم. چیزی به ذهنم نمیرسه

دیدگاه

دوست گرامی نقشه به ظاهر درست است این موارد را با دقت بررسی کند :
        1- جهت سرهای ورودی خروجی ترانس .
        2- در pcb احتمالا اشکالی وجود دارد شامل طراحی یا اتصالی در لحیم کاری
        3- یک یا چند قطعه مانند اپتکولر و tl431 و top در اشکال احتمالی سوخته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی صفرجوکار
          دوست گرامی نقشه به ظاهر درست است این موارد را با دقت بررسی کند :
          1- جهت سرهای ورودی خروجی ترانس .
          2- در pcb احتمالا اشکالی وجود دارد شامل طراحی یا اتصالی در لحیم کاری
          3- یک یا چند قطعه مانند اپتکولر و tl431 و top در اشکال احتمالی سوخته
          خیلی ممنون که توجه کردین دوست عزیز
          در مورد سرهای ورودی و خروجی، اگه اشتباه هم باشه بالاخره یک پالسی باید تولید بشه دیگه، درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟ قبلا من مدارهایی که با سری tny میبستم وقتی سرهای ترانس اشتباه میشد ولتاژ تولید میشد و صدای وز وز ترانس هم میومد ولی جریان نمیتونست بده.
          قطعات هم همشون صفر بودند حالا محض احتیاط تعویض میکنم

خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
            سلام
            https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetostriction
            http://magnetism.eu/esm/2007-cluj/questions/magnetostriction.pdf
            https://web.archive.org/web/20060510231426/http://www.federalpacific.com/literature/drytrans/10transformernoise.pdf
            ممنون
            راه حل چیه با لاک حل میشه؟

دیدگاه

سلام دوستان
              بالاخره مدارم ولتاژ داد تو خروجی. فقط به جای 24 ولت، 28 ولت میده و اینکه وقتی حدود 1.2 آمپر جریان میکشم افت میکنه به 20 ولت.
              اشتباه بودن دو سر سیم پیچی بایاس میتونه باعث این مشکل بشه؟
              اینم مدارم:

اضافه شده در تاریخ :
              دوستان مشکل من حل نشد. کسی نظری نداره
              هر کاری به فکرم می رسید کردم، مقاومت های فیدبک رو کم و زیاد کردم ولی هیچ فرقی نداشت.
              در حالت بی باری به جای 24 ولت 28 ولت میده
              یک بار 16 اهمی وصل میکنم، ولتاژ میاد رو 19
              وقتی هم یه 8 اهمی با 16 اهم قبلی وصل میکنم ولتاژ میاد رو 15 ولت
              چرا 24 نمیده؟ و چرا اینقدر افت میکنه؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                فاصله ی هوایی برای ترانس گذاشتید؟ طول فاصله ی هواییتون چقدره؟ اندوکتانس اولیه و نشتی به اندازه ی مقدار پیشنهاد شده ی نرم افزار هستن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.N
                  سلام دوست عزیز.
                  فاصله ی هوایی برای ترانس گذاشتید؟ طول فاصله ی هواییتون چقدره؟ اندوکتانس اولیه و نشتی به اندازه ی مقدار پیشنهاد شده ی نرم افزار هستن؟
                  ترانس رو دادم بیرون برام بیچیدن. قبلا ترانس های ساده تر (بدون سیم پیچی بایاس) رو بهشون داده بودم و خیلی خوب بودن
                  حالا نمیدونم این یکی رو درست پیچیدن یا نه
                  اندوکتانس اولیه و نشتی رو چطور باید اندازه بگیرم؟

ممنون از راهنمایی هاتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                    ترانس رو دادم بیرون برام بیچیدن. قبلا ترانس های ساده تر (بدون سیم پیچی بایاس) رو بهشون داده بودم و خیلی خوب بودن
                    حالا نمیدونم این یکی رو درست پیچیدن یا نه
                    اندوکتانس اولیه و نشتی رو چطور باید اندازه بگیرم؟

ممنون از راهنمایی هاتون
                    حتما کار پیچاندن ترانس را خودتان انجام دهید . اگر نتوانستید مدل ترانس ، تعداد دورها و گپ را اعلام کنید تا راهنمایی کنم ( تصویر ترانس در نرم افزار را قرار دهید ) ضمنا جریان خروجی محاسبه شده را نیز اعلام کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی صفرجوکار
                      حتما کار پیچاندن ترانس را خودتان انجام دهید . اگر نتوانستید مدل ترانس ، تعداد دورها و گپ را اعلام کنید تا راهنمایی کنم ( تصویر ترانس در نرم افزار را قرار دهید ) ضمنا جریان خروجی محاسبه شده را نیز اعلام کنید.
                      خیلی ممنون از توجهتون
                      مشخصات ترانس رو تو آدرس زیر پلود کردم:
                      http://s6.picofile.com/file/8224040434/24V_3A.pdf.html

جریان خروجی 3 آمپر هست. ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

باسلام من منبع 5ولت 0.5 امپرو ساختم با ای سیTINY حدود 4.7 ولت بهم میده ولی مشکل اینجاست که ال ای دی تو خروجی چشمک زن روشن میشه لطفا کمکم کنین

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط faridinter
                        باسلام من منبع 5ولت 0.5 امپرو ساختم با ای سیTINY حدود 4.7 ولت بهم میده ولی مشکل اینجاست که ال ای دی تو خروجی چشمک زن روشن میشه لطفا کمکم کنین
                        نوشته اصلی توسط faridinter

دیدگاه

سلام
                          من یکی از افراد مبتدی در زمینه طراحی و ساخت منابع تغذیه سوئیچینگ هستم. اما وقتی چندین روز (شاید چندین ماه) وقت گذاشتم و نت رو سرچ کردم یه چیزایی دستگیرم شد اما همون طور که قدما میگن "به عمل کار بر آید" می خوام اولین تجربم رو با نرم افزار PI Expert داشته باشم نرم افزار رو نصب کردم و کمی باهاش ور رفتم میشه یکی از دوستان با تجربه در زمینه اینکه چطوری اقدام به کار عملی نمایم مرا راهنمایی کنن. به نظرتون از قرقره ها و هسته ها یه نمونه بگیرم و کارم رو شروع کنم یا چی؟؟؟ :nerd:

دیدگاه

میشه از این نرم افزار برای طراحی ی منبع تغذیه ولتاژ بالا استفاده کرد:
                            1000 ولت و 0.005 امپر = 5 وات

دیدگاه

سلام دوستان
                              من یه چند وقتی هست با نرم افزار pi کار می کنم
                              تا حالا بالای ده تا مدار بستم
                              ولی معمولا از هر دو تا یکی ش بیشتر کار نمی کنه!!!!
                              مدار ها شبیه به هم ترانس ها شبیه و خلاصه تمام چیز ها مشابه
                              مشکلی ام که پیش میاد جریان نمی ده و خروجی خاموش و روشن می شه :angry: :angry: :angry:
                              مدار زیر هم همین مشکل رو داره
                              چند تا آی سی از چند جا گرفتم گذاشتم
                              ترانس ee16 در تمام ابعاد رو پیچیدم گذاشتم
                              خلاصه هر کاری که فکر بکنید کردم
                              ولی نمی دونم چرا بیشتر از نیم آمپر جریان نمی ده و قطع می شه

مشکل از کجا می تونه باشه؟ :nerd: :nerd: :nerd:
                              هر چه تلاش کنی
                              همان میزان نتیجه می گیری

دیدگاه

سلام دوستان
                                من میخوام یه منبع 12 ولت 10 امپر طراحی کنم ولی هر کاری میکنم نرم افزار بهم ارور میده . کسی میتونه کمک کنه ؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X