اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جعبه مناسب برای منابع تغذیه سوییچینگ

سلام به دوستان گروه درایورهای LED
    من یک تعدادی برد برای درایورهای ال ای دی دارم که برای آی سی های TNY278 , 279 , 280 طراحی کردم ودر ضمن ترانس EF20 و EE25 هم بهش میخوره که برای اونهایی که تازه کارند خیلی مناسبه در ضمن برای درایورها هم یک قالب جعبه پلاستیکی زدم و جعبه های زیادی با ابعاد طولی 12 در عرض 3 و ارتفاع 3 شبیه جعبه درایورهای چینی دارم که با قالبم زدم که اگه دوستان تمایل داشته باشند می تونم در خدمتشون باشم . هرکدوم از دوستان تمایل داشت با ایمیل mojresan@gmail.com تماس بگیره.

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام خدمت دوستان
      من یه مدار 12 ولت 5 آمپر با نرم افزار طراحی کردم نوشت دیزاین پسد ولی اون پایین یه چی دیگه نوشته اگه می شه راهنمایی کنید که این الارم برام بدن درد سر ساز نشه؟
      این هم عکسش

؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma2050
        سلام خدمت دوستان
        من یه مدار 12 ولت 5 آمپر با نرم افزار طراحی کردم نوشت دیزاین پسد ولی اون پایین یه چی دیگه نوشته اگه می شه راهنمایی کنید که این الارم برام بدن درد سر ساز نشه؟
        این هم عکسش

؟؟؟؟
        سلام
        حداکثر ولتاژ ورودی رو کاهش بدین یا VOR رو کم تر بگیرین که باعث سوختن سوئیچ نشود.

دیدگاه

سلام ممنون از راهنماییت
          خوب میشه بگی این vor چی هست؟

اضافه شده در تاریخ :
          1-یه سوال دیگه برای طراحی پی سی بی مدار از چه نرم افزاری استفاده کنم چون خود مدار نمیده چیزی ؟؟؟؟

2-نرم افزار خست که من بتونم باهاش این مدارو بکشم و تست کنم مثل پروتئوس فقط مشکل پروتئوس اینه که ای سی های سوئیچینگ رو نداره تو کتابخانش؟؟؟

3-این سیم پیچی بایاس چی هست به کجا وصل می شه چه جوری باید بپیچمش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma2050
            سلام ممنون از راهنماییت
            خوب میشه بگی این vor چی هست؟

اضافه شده در تاریخ :
            1-یه سوال دیگه برای طراحی پی سی بی مدار از چه نرم افزاری استفاده کنم چون خود مدار نمیده چیزی ؟؟؟؟

2-نرم افزار خست که من بتونم باهاش این مدارو بکشم و تست کنم مثل پروتئوس فقط مشکل پروتئوس اینه که ای سی های سوئیچینگ رو نداره تو کتابخانش؟؟؟

3-این سیم پیچی بایاس چی هست به کجا وصل می شه چه جوری باید بپیچمش؟
            منظور reflected output voltage هستش.
            1- نرم افزار های خیلی زیادی وجود داره که پروتل DXP یا همون آلتیوم از معروف ترین آن هاست.
            2- برای محصولات PI شبیه سازی نمیشناسم.
            3- تامین ولتاژ فیدبک -- همانند خروجی به صورت معکوس اولیه باید پیچیده شود.

دیدگاه

دوستان من نیاز دارم به یک منبع با 4 تا خروجی 15 ولت 2 امپر
              با سری tny یک نمونه ساختم اما لازمه که تا سری تاپ کار کنم
              میدونم ریزه کاری زیاد داره
              اما نکته بصورت واضح هست که رعایت بکنم و
              یک سوال دیگه
              اندارزه ترانس ها سویچنگ چطوری محاسبه میشه
              مثلا ee25 طول عرض ترانس یا هسته؟
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام به همگی
                من یک منبع تغذیه 12 ولت 1 آمپر ساختم، وقتی بار بهش وصل نیست و میزنم به برق و بعدش بار رو وصل میکنم درست و بدون مشکل کار میکنه، اما وقتی بار رو وصل میکنم و میزنم به برق، خروجی نمیده، یعنی ولتاژ یه لحظه میاد بعد قطع میشه، یکی دو ثانیه بعد دوباره ولتاژ میاد و قطع میشه و همینجوری خروجی قطع و وصل میشه. به نظرتون مشکل کجاست؟
                ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                  سلام به همگی
                  من یک منبع تغذیه 12 ولت 1 آمپر ساختم، وقتی بار بهش وصل نیست و میزنم به برق و بعدش بار رو وصل میکنم درست و بدون مشکل کار میکنه، اما وقتی بار رو وصل میکنم و میزنم به برق، خروجی نمیده، یعنی ولتاژ یه لحظه میاد بعد قطع میشه، یکی دو ثانیه بعد دوباره ولتاژ میاد و قطع میشه و همینجوری خروجی قطع و وصل میشه. به نظرتون مشکل کجاست؟
                  ممنون میشم راهنماییم کنین
                  سلام
                  این چشمک زنی که ساختید چند دلیل می تونه داشته باشه
                  اپتوی نامرغوب
                  ترانس پیچی بد (دو لایه سیم پیچ روی هم افتاده و داره از لاک انرژی منتقل می شه)
                  خازن فیلتر RC ولتاژش از اونی که تو نرم افزار تعیین شده کمتره
                  استفاده از قطعاتی غیر از قطعات معرفی شده نرم افزار، خصوصا خازن و دیود خروجی

برای مدار شما نرم افزار خازن 100 ولت پیشنهاد می ده. خازن SMD بازار به طور معمول 50 ولت هستند. بایستی خازن DIP استفاده کنی.
                  برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                  http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                    سلام
                    این چشمک زنی که ساختید چند دلیل می تونه داشته باشه
                    اپتوی نامرغوب
                    ترانس پیچی بد (دو لایه سیم پیچ روی هم افتاده و داره از لاک انرژی منتقل می شه)
                    خازن فیلتر RC ولتاژش از اونی که تو نرم افزار تعیین شده کمتره
                    استفاده از قطعاتی غیر از قطعات معرفی شده نرم افزار، خصوصا خازن و دیود خروجی

برای مدار شما نرم افزار خازن 100 ولت پیشنهاد می ده. خازن SMD بازار به طور معمول 50 ولت هستند. بایستی خازن DIP استفاده کنی.
                    سلام
                    خیلی ممنون دوست عزیز. من خازن 22pF که تو خروجی هست رو برداشتم و DIP گذاشتم، دیود خروجی رو هم تغییر دادم فرقی نکرد. فقط آی سی سویچینگی که نرم افزار پیشنهاد داده TNY279 هست که چون نتونستم پیدا کنم مجبور شدم TNY278 استفاده کنم. احتمال داره از اون باشه؟ به نظر میاد در لحظه اول که خازن های بردی که بهش وصل میکنم خالی هستند و جریان زیادی در لحظه اول میکشن باعث میشه مدار خروجی رو قطع کنه. چیکار کنم به نظرتون؟

یه سوال دیگه اینکه این منابع تغذیه سویچینگ در محیط های صنعتی پرنویز جوابگو هستند؟ مثلا در حضور اینورترهای بزرگ مثلا 100KW؟ و چه نکاتی رو باید رعایت کنیم که در محیط های پرنویز مشکلی پیش نیاد.

اگه اجازه بدید یه سوال دیگه میپرسم، این سیم پیچی بایاس چیه و چه تاثیری داره؟ آیا برای مقابله با نویز تاثیر داره؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد. ممنونم میشم راهنماییم کنین. من قبلا پروژه ای رو با ترانس جواب گرفتم و بردهام به خوبی کار میکنه ولی میخوام تغذیه رو به سویچینگ تبدیل کنم. باز هم ممنون

دیدگاه

خواهش میکنم راهنماییم کنین. کارم لنگ این منبع تغذیه هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                        سلام
                        خیلی ممنون دوست عزیز. من خازن 22pF که تو خروجی هست رو برداشتم و DIP گذاشتم، دیود خروجی رو هم تغییر دادم فرقی نکرد. فقط آی سی سویچینگی که نرم افزار پیشنهاد داده TNY279 هست که چون نتونستم پیدا کنم مجبور شدم TNY278 استفاده کنم. احتمال داره از اون باشه؟ به نظر میاد در لحظه اول که خازن های بردی که بهش وصل میکنم خالی هستند و جریان زیادی در لحظه اول میکشن باعث میشه مدار خروجی رو قطع کنه. چیکار کنم به نظرتون؟

یه سوال دیگه اینکه این منابع تغذیه سویچینگ در محیط های صنعتی پرنویز جوابگو هستند؟ مثلا در حضور اینورترهای بزرگ مثلا 100KW؟ و چه نکاتی رو باید رعایت کنیم که در محیط های پرنویز مشکلی پیش نیاد.

اگه اجازه بدید یه سوال دیگه میپرسم، این سیم پیچی بایاس چیه و چه تاثیری داره؟ آیا برای مقابله با نویز تاثیر داره؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد. ممنونم میشم راهنماییم کنین. من قبلا پروژه ای رو با ترانس جواب گرفتم و بردهام به خوبی کار میکنه ولی میخوام تغذیه رو به سویچینگ تبدیل کنم. باز هم ممنون
                        صد در صد کارت مشکل داره
                        باید از همون TNY279 استفاده کنی. البته پیشنهادم اینه ابتدا روی توان های پایین تر کار کنی بعد توان های بالا

بیشتر نویزهایی که در الکترونیک می بینیم(البته در اینجا به مفهوم هنگ کردن)، وقتی هست که سیگنال های خیلی ضعیف داریم، مثل خروجی یه ترموکوپل و یا خروجی یه سنسور و ...
                        برای سیستم های خشن مثل منبع تغذیه هنگ کردن و ... مطرح نیست.

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط mhm_004
                        خواهش میکنم راهنماییم کنین. کارم لنگ این منبع تغذیه هست
                        پیدا نکردن شما هم دلیل موجهی نیست. از اینجا بخر
                        http://payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=tny279&keyG=&keyD=& keyP1=&keyP2=

شماتیک مدارت رو بذار. دیودت یا باید مثل خود نرم افزار باشه یا معادلش باشه.

دیدگاه

سلام. من یه مدار 24 ولت با نرم افزار درست کردم. بعد مدار رو مونتاژ کردم. اولش ولتاژ شروع به افزایش کرد بعد از اینکه ولتاژ از 24 رفت بالاتر قطع کردم. تست کردم دیدم ایسی TOP 256 که استفاده شده، اتصال کوتاه شده. (درین به سورس وصل شده)
                          ترانس رو در اوردم که اندوکتانس نشتی رو اندازه بگیرم. قبلش اندوکتانس سیم پیچ اولیه رو اندازه گرفتم و طبق پیشنهاد نرم افزار حدود 220 میکرو هانری بود.
                          ولی اندوکتانس نشتی حدود 120 میکرو هانری بود که نرم افزار حدود 5 میکرو هانری گفته بود(در صورت اتصال کوتاه بقیه سیم پیچ ها)
                          به نظر شما دلیل سوختن سویچ همین بوده؟
                          این اندوکتانس نشتی چه تاثیری داره؟ روی ولتاژ معکوسی که روی سویچ میوفته تاثیری داره؟ (قسمت اسنابر رو هم مطابق نرم افزار مونتاژ کردم!!!)
                          در ضمن موقع پیچیدن تو نرم افزار تمام سیم پیچ ها رو گفته بود تو یه جهت بپیچید!
                          من یادمه تو فلایبک ثانویه و اولیه برعکس پیچیده میشن تا تئوری و اساس کار فلایبک اینجوری عملی بشه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                            صد در صد کارت مشکل داره
                            باید از همون TNY279 استفاده کنی. البته پیشنهادم اینه ابتدا روی توان های پایین تر کار کنی بعد توان های بالا

بیشتر نویزهایی که در الکترونیک می بینیم(البته در اینجا به مفهوم هنگ کردن)، وقتی هست که سیگنال های خیلی ضعیف داریم، مثل خروجی یه ترموکوپل و یا خروجی یه سنسور و ...
                            برای سیستم های خشن مثل منبع تغذیه هنگ کردن و ... مطرح نیست.

اضافه شده در تاریخ : پیدا نکردن شما هم دلیل موجهی نیست. از اینجا بخر
                            http://payaelectronicscomplex.com/Products.aspx?KeyP=tny279&keyG=&keyD=& keyP1=&keyP2=

شماتیک مدارت رو بذار. دیودت یا باید مثل خود نرم افزار باشه یا معادلش باشه.
                            سلام دوست عزیز
                            خیلی ممنون از راهنماییت. Tny279 خریدم و الان مشکل حل شده. برای دیود خروجی هم BYV27-200 استفاده کردم. مناسبه؟
                            در رابطه با نویز منظورم بیشتر نویزهای الکترومغناطیسی توان بالایی هست که در حضور مثلا اینورتر های بزرگ ایجاد میشه و خیلی راحت میتونه مدار رو تحت تاثیر قرار بده و عملکرد مدار رو مختل کنه. آیا این نویزها میتونه سبب افزایش نویز ولتاژ خروجی در منابع تغذیه سویچینگ بشه ؟
                            باز هم از راهنماییت ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                              سلام دوست عزیز
                              خیلی ممنون از راهنماییت. Tny279 خریدم و الان مشکل حل شده. برای دیود خروجی هم BYV27-200 استفاده کردم. مناسبه؟
                              در رابطه با نویز منظورم بیشتر نویزهای الکترومغناطیسی توان بالایی هست که در حضور مثلا اینورتر های بزرگ ایجاد میشه و خیلی راحت میتونه مدار رو تحت تاثیر قرار بده و عملکرد مدار رو مختل کنه. آیا این نویزها میتونه سبب افزایش نویز ولتاژ خروجی در منابع تغذیه سویچینگ بشه ؟
                              باز هم از راهنماییت ممنونم
                              مبارکه.
                              نه، به همین راحتی ها سوییچینگ خروجی اش مختل نمی شه.

دیدگاه

سلام دوستان.من هیچ تاپیکی به این کاملی ندیدم.واقعا ممنون.من خوندم مطالب رو ولی به شدت در این مورد بی تجربه ام.فقط یه منابه تغذیه پاس کردم در دانشگاه به صورت تءوری.من اینطور متوجه شدم که برای اینکه خروجی مدنظر رو بتونیم برای بار اول از مدار بگیریم باید مقدار ولتاژ و جریان رو یکم بیشتر توی نرم افزار درنظر بگیریم.من 5ولت 1آمپر یا 5ولت دو آمپر میخوام.واسه این میگم " یا "چون 1آمپرهم کار من رو راه میندازه.حالا این مقادیر رو چقدر بیشتر درنظر بگیرم.؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X