اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

حالا بگذریم اقا مسعود ممنون از شماتیکتون من میخوام اون اولی از بالا که فرمودین ظاهرا از همه بهتره رو بسازم اما در مورد ترانسش راهنمایی کنید شنیدو باید ساندویچی پیچید این یعنی چی من تاحالا ترانس نپیچیدم :cry:ببخشید :redface:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید یک مقدار پستها را با حوصله تر بخونند :biggrin:

ولی اینکه من اومدم وسط حرف مال این بودکه از یه حرف خیلی دردم اومد راستش اون قسمت که دیدم ال ای دی ادیسون 4000 oo:تومنه نذاشت ساکت باشم اخه من 1800قیمت داشتم تازه یکی اومد گفت اوووووووووووووووه گرون میخری ما حدود 100000تا از چین اوردیم خواستی بگو بهت 1300میدم
      منم خودم یک سال پیش از امجد 100تا دونه دونه ای 1400خریدم ..............اما شما دقت نکردید اون مدلی که من گفتم یک سال پیش تک فروشی 4000بود مدل بالای 100لومن بود که فکر کنم 105یا110 لومنی بودش .....................

خب روی جعبه aeg منظور این بوده که هشت وات کم مصرف حدود 320 لومن نور داره و میشه حدود 40 لومن بر وات.
      تو اون پست نوشتم. ولی شما اشتباها گفتین ال ای دی 40 لومن بر وات.
      من چند بار متنم را خوندم اما جایی ننوشته بودم که 40لومن بر وات برای LEDاست!!!!!

اما کلا به نظر میرسه بحث کمی داره منحرف میشه :biggrin:

من هدفم بیشتر برای ادامه این بحث این بود که گاهی عموم زیاد بشه که یک چراغ LED مرغوب همین طور که میتونه مصرف انرژی را نصف کنه در مقابلش چراغ ال ای دی هم وجود داره که مصرفش با لامپ کم مصرف یکیه و حتی بیشتره اما قیمتش حداقل 2 برابره

البته امیدوارم در آینده تکنولوژی لامپهای ال ای دی پیشرفت کنه و از طرفی لامپهای UCDهم تولیدش زیاد بشه تا هم مصرف کمتر از ال ای دی را تجربه کنیم و هم کیفیت نوری با CRI90را داشته باشیم .....................و در حال حاضر دوستان سعی کنند از LEDهایی با CRIکمتر از 80 برای مصارف مطالعه و اتاق نشیمن استفاده نکنند که به چشم آسیب نرسونه ...........................چند ماه پیش اتفاقی در سایتی داشتم آمار هایی می خوندم در مورد کیفیت نور و میزان بازدهی کاری و اقتصادی حیف که لینکشو ذخیره نکردم .....اما لوپ کلامش این بود که هرچی شما CRIرا به 100در محیط کاری و اداری نزدیک کنید میتونه بازدهی را بالا ببره و من خودم امتحان کردم و جواب داده لامپ اتاق خودتون را 200وات معمولی قرار دهید و مطالعه کنید بعد هم لامپ کم مصرف را جای گزین کنید و باز هم مطالعه کنید و نتایج را مثلا در طی 10 روز مقایسه کنید
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
        سلام
        ببخشید پابرهنه میام وسط صحبتاتون
        یکی اینکه لامپهای کم مصرف واتی که روش نوشته با درنظر گرفتن درایور و همه چیشه اما دوستمون راس میگن ما هیچوقت نگفتیم که ال ای دی ها مثلا 3وات با درایورش سه واته یا بدون درایور خوب در اصل ما همیشه میایم راندمان درایور رو 100درصد میگیریم و به کسیم نمیگیم که درایورم توان تلفاتی داره :redface:
        سلام. خب عموما به ال ای دی های یک وات نمیان یک وات کامل بدن مخصوصا بعضی از ال ای دی هایی که کیفیتش کمتره. یا مثلا هیت سینکشون کمه.مثلا درایور هایی که سه در یک تو بازاره حدودا میان 270 یا 300 میلی آمپر میدن و این میشه حدود 0.8 یا 0.9 ولی خب درایور هایی هم هست که همون 340 یا 350 میدن و با در نظر گرفتن تلفات درایور مجموع وات مصرفی از جمع واته ال ای دی ها بیشتر میشه. من اکثرا با این دستگاههای وات سنج یک تستی میزنم.
        نوشته اصلی توسط r-el
        البته من بگما من خودمم طرفتار پرو پاقرص ال دی دیم ولی اینم باید در نظر بگیریم که همه چیو حساب نمیکنیم گاهی
        ولی اینکه من اومدم وسط حرف مال این بودکه از یه حرف خیلی دردم اومد راستش اون قسمت که دیدم ال ای دی ادیسون 4000 oo:تومنه نذاشت ساکت باشم اخه من 1800قیمت داشتم تازه یکی اومد گفت اوووووووووووووووه گرون میخری ما حدود 100000تا از چین اوردیم خواستی بگو بهت 1300میدم البته دوست صمیمیم بود که نمیدونستم زده تو این کار :icon_razz:ایشون دوست دوران دبیرستان بود که نمیدونست منم تو کار ال ای دیم و وقتی شنیده بود اومده بود سراغم
        من خودم قبلا حتی روی تعداد کم یک وات خریدم 3 هزار و خورده ای. که حتی مارک معروفی هم نبود. الان خیلی ها میگن ما ادیسون داریم ولی من مطمئن نیستم من کاری که میکنم اینه که قبل از خرید تعداد تعداد کمی ازش نمونه میخرم و نور و حرارتشو در جریان و ولتاژ خاصی اندازه گیری میکنم. و اگه به نسبت قیمتش خوب بود میخرم. و عموما دو نوع ال ای دی هم استفاده میکنم.متوسط و خوب.
        نوشته اصلی توسط r-el
        من خودم پروژکتور ال ای دی و لامپ میزنم و تا الانم شدیدا راضی بودم خداییش با پاور se پروژکتور سبز زدم فیکس1ساله بیرون مغازس و چو برقش یکسرس نمیتونم خاموش کنم و روزو شب روشنه خداییشو بخواید se با اینکه اشغال ترین مارک ال ای دیو داره اما پاوراش بدک نیستن
        پروژکتور rgb م زدم بد نبوده hg هم زدم با همون کیفیت نه بالاتر و نه پایینتر البته نمیدونم انداخت یا نه ولی یکی از hg هام سر1ماه سوخت ولی se هام هنوز اخ نگفته
        البته عموما ال ای دی های پاور به این زودی نمیسوزه حتی جنسه آشغالش شاید اون بد درایور شده بوده یا مشکلت حرارت و غیره. ولی جملاتی که در زیر نوشتین در خیلی مواقع درسته و راهش به نظرم اینه که خودمون تست کنیم.
        "بازار ایران روش حسابی نیس و هر ال ای دیو روش مارک میچسبونن میدن تو بازار خوبو بدشم معلوم نمیشه hgهارو از مشهد نمونه برام فرستاند مثلا یارو واردکننده بزرگ مشهد بود(hp)اگه کسی بشناسه "
        [/quote]
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
          حالا بگذریم اقا مسعود ممنون از شماتیکتون من میخوام اون اولی از بالا که فرمودین ظاهرا از همه بهتره رو بسازم اما در مورد ترانسش راهنمایی کنید شنیدو باید ساندویچی پیچید این یعنی چی من تاحالا ترانس نپیچیدم :cry:ببخشید :redface:
          سلام.نه در این توان لازم نیست ساندویچی بپیچی.یعنی چی تا حالا نپیچیدین؟ شما گفتین کار لامپ و ... میکنید!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
            البته امیدوارم در آینده تکنولوژی لامپهای ال ای دی پیشرفت کنه و از طرفی لامپهای UCDهم تولیدش زیاد بشه تا هم مصرف کمتر از ال ای دی را تجربه کنیم و هم کیفیت نوری با CRI90را داشته باشیم .....................و در حال حاضر دوستان سعی کنند از LEDهایی با CRIکمتر از 80 برای مصارف مطالعه و اتاق نشیمن استفاده نکنند که به چشم آسیب نرسونه ...........................چند ماه پیش اتفاقی در سایتی داشتم آمار هایی می خوندم در مورد کیفیت نور و میزان بازدهی کاری و اقتصادی حیف که لینکشو ذخیره نکردم .....اما لوپ کلامش این بود که هرچی شما CRIرا به 100در محیط کاری و اداری نزدیک کنید میتونه بازدهی را بالا ببره و من خودم امتحان کردم و جواب داده لامپ اتاق خودتون را 200وات معمولی قرار دهید و مطالعه کنید بعد هم لامپ کم مصرف را جای گزین کنید و باز هم مطالعه کنید و نتایج را مثلا در طی 10 روز مقایسه کنید
            سلام استاد.اینها که گفتی یعنی چی؟ :eek:

دیدگاه

سلام دوستان من نمیدونم هر وات led در حداکثر توان،برای اینکه رو دمای بی خطر، بدون کم شدن عمرش بمونه و با احتساب دمای محیطی که توش کارمیکنه چقدر هیتسینک میخاد؟فرمولش چیه؟ :nerd:
              امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
              از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
                سلام دوستان من نمیدونم هر وات led در حداکثر توان،برای اینکه رو دمای بی خطر، بدون کم شدن عمرش بمونه و با احتساب دمای محیطی که توش کارمیکنه چقدر هیتسینک میخاد؟فرمولش چیه؟ :nerd:
                سلام. احتمالا فرمولهایی داره ولی من بلد نیستم ولی اگه فرمولهاشو پیدا کردین و طبق فرمول رفتین باز هم فقط به فرمول بسنده نکنید. چون ال ای دی ها مختلفه شاید هیت سینک ها هم مختلف باشه و ... کاری که من میکنم اینه حدودش که از راه تجربه به دستم اومده مثلا اگه یک هیت سینک ببینم تو ذهنم میاد که حدودا برای چند وات کافیه.ولی بعدش حتما با دستگاه دماسنج دمای هیت سینک رو بعد از مدت زیادی که ال ای دی ها روش نصب شده و روشن هستن اندازه گیری میکنم و سعی میکنم زیر 60 یا 65 درجه سانتیگراد باشه.ولی اینکه میگین عمرش کم نشه غیر ممکنه بلاخره عمرش کم میشه.

دیدگاه

فکر کنم اینجاها یه تستر هیتسینک خیلی به درد میخوره.
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                  از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام.نه در این توان لازم نیست ساندویچی بپیچی.یعنی چی تا حالا نپیچیدین؟ شما گفتین کار لامپ و ... میکنید!!!!!!
                    سلام راستشو بخوای من از درایورهای موجود در بازار استفاده میکنم اما گاهی لازمه که یه وات مخصوص درست کنم و اون چیزی که میخوام تو بازار نیست و اگر هم باشه گرونه بخاطر همین میخوام خودم دست بکار بشم من خودم تاحالا نپیچیدم ترانسو جایی اموزش دادن دوستان ؟میتونین کمک کنین و همون عکس اولی که گذاشتین بالا ترین کیفیت روداره؟
                    راستش دوست یدونه ساخته بود و میگفت که وقتی یه نویز یا اسپایک تو شبکه میومد درایورم اونو میداد تو خروجی و ال ای دی میسوخت ایا این مدارات در مقابل اپایکهای ورودی مقاومه؟ ممنون از پاسختون
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                      سلام راستشو بخوای من از درایورهای موجود در بازار استفاده میکنم اما گاهی لازمه که یه وات مخصوص درست کنم و اون چیزی که میخوام تو بازار نیست و اگر هم باشه گرونه بخاطر همین میخوام خودم دست بکار بشم من خودم تاحالا نپیچیدم ترانسو جایی اموزش دادن دوستان ؟میتونین کمک کنین و همون عکس اولی که گذاشتین بالا ترین کیفیت روداره؟
                      راستش دوست یدونه ساخته بود و میگفت که وقتی یه نویز یا اسپایک تو شبکه میومد درایورم اونو میداد تو خروجی و ال ای دی میسوخت ایا این مدارات در مقابل اپایکهای ورودی مقاومه؟ ممنون از پاسختون
                      سلام. بعضی از درایورهای تو بازار واقعا بی کیفتین. به نظر من شما اول یک سوئیچینگ خروجی ولتاژ ثابت بساز هر وقت دیدی تسلط پیدا کردی بعد با کمی تغییر میشه فیدبکش رو عوض کرد و جریان رو ثابت نگه داشت. برای پیچیدن ترانس که تقریبا قسمته کمی سختش همینجاست میتونی از لینک های زیر استفاده کنی:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29195.30
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.msg318450#msg318450
                      البته وقتی دستت راه بیوفته پیچیدنش خیلی برات راحت تر میشه.
                      مدار اولی و دومی برای توان و جریان کم مناسبن. سومی هم بد نیست اگه اونقدر به اون مقاومت وابسته نبود.
                      مدار دوستتون رو نمیدونم ولی اینها واقعا خوبه چه با تی ان وای و چه با وایپر بسازی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                        سلام. بعضی از درایورهای تو بازار واقعا بی کیفتین. به نظر من شما اول یک سوئیچینگ خروجی ولتاژ ثابت بساز هر وقت دیدی تسلط پیدا کردی بعد با کمی تغییر میشه فیدبکش رو عوض کرد و جریان رو ثابت نگه داشت. برای پیچیدن ترانس که تقریبا قسمته کمی سختش همینجاست میتونی از لینک های زیر استفاده کنی:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29195.30
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47318.msg318450#msg318450
                        البته وقتی دستت راه بیوفته پیچیدنش خیلی برات راحت تر میشه.
                        مدار اولی و دومی برای توان و جریان کم مناسبن. سومی هم بد نیست اگه اونقدر به اون مقاومت وابسته نبود.
                        مدار دوستتون رو نمیدونم ولی اینها واقعا خوبه چه با تی ان وای و چه با وایپر بسازی.
                        سلام
                        میشه فیدبک پاور کامپیوترو عوض کرد تا جریان ثابت بشه؟
                        من باید 60 تا led نیم وات RGB با میکرو کنترل کنم اما نمیدونم برای تغذیه از چی استفاده کنم :angry: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                          میشه فیدبک پاور کامپیوترو عوض کرد تا جریان ثابت بشه؟
                          من باید 60 تا led نیم وات RGB با میکرو کنترل کنم اما نمیدونم برای تغذیه از چی استفاده کنم
                          پس مصرف شما میشه 30 وات.
                          پاور کامپیوتر بیشتر از 300 وات هست و استفاده اش در اینجا مناسب نیست. هم از لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ ظرافت.
                          میتونی با خانواده TNY که تاپیکش در ابتدای همین بخش موجوده، منبع تغذیه ات رو بسازی و مدار کنترل جریان پیشنهاد شده ms2000 رو بهش اضافه کنی.
                          اینطوری هم یه برد حرفه ای، خودت ساخته ای و هم دستگاهت کوچولو و ظریف در میاد.
                          پس به غولی مثل پاور کامپیوتر ، نیاز نداری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                            پس مصرف شما میشه 30 وات.
                            پاور کامپیوتر بیشتر از 300 وات هست و استفاده اش در اینجا مناسب نیست. هم از لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ ظرافت.
                            میتونی با خانواده TNY که تاپیکش در ابتدای همین بخش موجوده، منبع تغذیه ات رو بسازی و مدار کنترل جریان پیشنهاد شده ms2000 رو بهش اضافه کنی.
                            من فضای ازاد زیادی دارم و اندازه و ظرافت برام زیاد مهم نیست.1پاور بدون استفاده هم دارم :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feredi
                              پس مصرف شما میشه 30 وات.
                              سلام فردی جان. خیلی کم پیدایی. پیام خصوصی ام که نمیدی. خیلی دلم برات تنگ شده بود. دیدم پیام دادی تو سایت خیلی خوشحال شدم. حالا دیگه میگی ms2000 ؟؟ :sad: بابا مسعود هستم کوچکت. لطفا بیشتر یاد من بکن. امیدوارم هر جا هستی موفق و سلامت باشی.
                              و اما جواب دوستمون. همونطور که جناب فردی فرمودن خب پاوره کامپیوتر بزرگ و پرتوانه و حیفه که برای 30 وات استفاده بشه.با اون فن و تشکیلاتش ازش خروجی سی وات بگیری حیفه. ولی یک مورد دیگه هم هست اینکه شما میگی 60 تا ال ای دی آر جی بیه نیم وات. مگه ما آر جی بیه نیم وات داریم؟؟ تا جایی که من دیدم یا از این ال ای دی های شبیه 5 میل داریم که آر جی بیه که بسیار مصرفه کمی داره یا ال ای دیه سه واته آر جی بی که شامل سه تا یک واته. یعنی یک یک وات قرمز و یک یک وات سبز و یک وات آبی که احتمالا منظور شما همین بوده.خب حالا باید ببینم شما چطوری میخوای با میکرو اینها رو کنترل کنی خیلی از کنترل کننده های آر جی بی اکثرا سه تا رنگ با هم روشن نمیشه و اکثر اوقات ما دو تا رنگ رو داریم و اگه در نظر بگیریم دو تا رنگ در تمام توان روشن میشن میشه برای هر ال ای دی دو وات (اگه از pwm استفاده بشه اکثرا در چند لحظه ال ای دی ها با تمام توان روشن میشن) خب حتی اگه در نظر بگیریم برای هر ال ای دی دو وات پس شما به 120 وات نیاز داری و اگه قراره هر سه ال ای دی با هم روشن بشن یعنی سه وات پس زمانی هم هست که 180 وات مصرف داری. اگه اینطوره که پس همون پاوره کامپیوتر رو اگه فیدبکش رو یک طوری تغییر بدی شاید بتونه جوابتو بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام فردی جان. خیلی کم پیدایی. پیام خصوصی ام که نمیدی. خیلی دلم برات تنگ شده بود. دیدم پیام دادی تو سایت خیلی خوشحال شدم. حالا دیگه میگی ms2000 ؟؟ :sad: بابا مسعود هستم کوچکت. لطفا بیشتر یاد من بکن. امیدوارم هر جا هستی موفق و سلامت باشی.
                                و اما جواب دوستمون. همونطور که جناب فردی فرمودن خب پاوره کامپیوتر بزرگ و پرتوانه و حیفه که برای 30 وات استفاده بشه.با اون فن و تشکیلاتش ازش خروجی سی وات بگیری حیفه. ولی یک مورد دیگه هم هست اینکه شما میگی 60 تا ال ای دی آر جی بیه نیم وات. مگه ما آر جی بیه نیم وات داریم؟؟ تا جایی که من دیدم یا از این ال ای دی های شبیه 5 میل داریم که آر جی بیه که بسیار مصرفه کمی داره یا ال ای دیه سه واته آر جی بی که شامل سه تا یک واته. یعنی یک یک وات قرمز و یک یک وات سبز و یک وات آبی که احتمالا منظور شما همین بوده.خب حالا باید ببینم شما چطوری میخوای با میکرو اینها رو کنترل کنی خیلی از کنترل کننده های آر جی بی اکثرا سه تا رنگ با هم روشن نمیشه و اکثر اوقات ما دو تا رنگ رو داریم و اگه در نظر بگیریم دو تا رنگ در تمام توان روشن میشن میشه برای هر ال ای دی دو وات (اگه از pwm استفاده بشه اکثرا در چند لحظه ال ای دی ها با تمام توان روشن میشن) خب حتی اگه در نظر بگیریم برای هر ال ای دی دو وات پس شما به 120 وات نیاز داری و اگه قراره هر سه ال ای دی با هم روشن بشن یعنی سه وات پس زمانی هم هست که 180 وات مصرف داری. اگه اینطوره که پس همون پاوره کامپیوتر رو اگه فیدبکش رو یک طوری تغییر بدی شاید بتونه جوابتو بده.
                                دوست عزیز حق با شماست led نیم وات rgb نداریم.من از 60 تا led (در سه رنگ) استفاده می کنم.
                                بله ledها با pwm کنترل میشن.
                                اگه بتونم با پاور این کارو کنم حدودا از 100 led دیگه هم استفاده میکنم که از توان تولیدی پاور استفاده کنم.
                                من شهرستان هستم و دسترسی به قطعات برای ساخت درایور ندارم و چون برای ساختش عجله دارم نمیتونم اینترنتی سفارش بدم.
                                قبلا دیدم که خیلی ها از پاور برای ساخت منبع تغذیه با ولتاژ دلخواه استفاده کردن حالا اگه منم بتونم این کارو انجام بدم خیلی عالی میشه.لطفا کمکم کنید :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X