اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

سلام آقای ms2000 من تو معادل سازی led با لامپ رشته ای و کم مصرف مشکل دارم.اگه درست بگم رشته ای 100 وات 1200 لوکس نور میده ولی لوکسمتر ندارم ببینم led های چینی تو بازار (1w)و کم مصرف 23 وات اصل چند لوکس میدن که بتونم معادل led واسشون بسازم.میتونین کمکم کنید؟
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
      سلام آقای ms2000 من تو معادل سازی led با لامپ رشته ای و کم مصرف مشکل دارم.اگه درست بگم رشته ای 100 وات 1200 لوکس نور میده ولی لوکسمتر ندارم ببینم led های چینی تو بازار (1w)و کم مصرف 23 وات اصل چند لوکس میدن که بتونم معادل led واسشون بسازم.میتونین کمکم کنید؟
      سلام
      تا استاد مسعود بیاند من یک توضیحی بدم:
      تا اون جایی که من می دونم واحد اندازه گیری نور خروجی چراغ لومنه نه لوکس ...لوکس مال اندازه گیری نور محیط یا در واقع اثر نابع نور در محیطه ...............

لامپ کم مصرف 23تا26وات تقریبا جای گزینه لامپ 100واته با حدود نور دهی 1600لومن (البته این عدد نسبت به جنس لامپ متغیره)برا اندازه گیری لومن هم نیاز به یک کره بزرگ با داخل سفید به نام کره لومن دارید ....................ال ای دی چینی هم در حدود 80 لومن نور داره که در واقع برای جایگزینی حدود 20تا نیاز دارید که در نهایت از نظر مصرف برق از لامپ کم مصرف هم بیشتر میشه :twisted:البته مباحثی مثل کیفیت نور و اثرات زیست محیطی و زاویه تابشو........................وجود داره که در بسیاری موارد ال ای دی گزینه مناسب تری است
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از اطلاعاتتون ولی من به دلیل عمر بالا،نورطبیعی،خاصیت دیمابل داشتنو... میخام از led استفاده کنم.
        امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
          ممنون دوست عزیز از اطلاعاتتون ولی من به دلیل عمر بالا،نورطبیعی،خاصیت دیمابل داشتنو... میخام از led استفاده کنم.
          سلام
          این خاصیت دیمابل چیه میشه توضیح بدید، در مورد داشتن نور طبعی هم فکر کنم شما ال ای دی مهتابی و خورشیدی رو با هم استفاده میکنید اگه اینطوریه به چه نسبتی استفاده میکنید؟ ممنون میشم جواب بدید.
          مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
          یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

این خاصیت دیمابل چیه میشه توضیح بدید، در مورد داشتن نور طبعی هم فکر کنم شما ال ای دی مهتابی و خورشیدی رو با هم استفاده میکنید اگه اینطوریه به چه نسبتی استفاده میکنید؟
            سلام
            دیمابل یعنی داشتن قابلیت اتصال به دیمر، برای کنترل نور لامپ، کاهش مصرف و همینطور ایجاد نور ملایم و یک محیط آرامبخش.نسبت خاصی برای ترکیب نور نمیشناسم ولی ترکیب استاندارد همون نور آفتاب محیط زندگی(منطقه جغرافیایی) هر فرده و اون نوریه که بهش عادت کردید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
              سلام
              تا استاد مسعود بیاند من یک توضیحی بدم:
              تا اون جایی که من می دونم واحد اندازه گیری نور خروجی چراغ لومنه نه لوکس ...لوکس مال اندازه گیری نور محیط یا در واقع اثر نابع نور در محیطه ...............

لامپ کم مصرف 23تا26وات تقریبا جای گزینه لامپ 100واته با حدود نور دهی 1600لومن (البته این عدد نسبت به جنس لامپ متغیره)برا اندازه گیری لومن هم نیاز به یک کره بزرگ با داخل سفید به نام کره لومن دارید ....................ال ای دی چینی هم در حدود 80 لومن نور داره که در واقع برای جایگزینی حدود 20تا نیاز دارید که در نهایت از نظر مصرف برق از لامپ کم مصرف هم بیشتر میشه :twisted:البته مباحثی مثل کیفیت نور و اثرات زیست محیطی و زاویه تابشو........................وجود داره که در بسیاری موارد ال ای دی گزینه مناسب تری است
              سلام.
              حرفهای عجیب میخونم جناب دریمل شما اولین کسی هستین که میگین مصرف ال ای دی از لامپ کم مصرف بیشتره عجبا. این حرف صد در صد اشتباهه.
              تا جایی که من خوندم مصرف لامپ کم مصرف از ال ای دی خیلی بیتشره و حالا یک توضیح دقیقتر:
              من خودم لامپ ال ای دی تولید میکنم. زمانی که میخواستم براش جعبه بزنم میخواستم یک چیزی روی جعبه بنویسم که دروغ نباشه که این لامپ ال ای دی معادل چه لامپه رشته ای و چه لامپ فلورسنته. یکی از دوستان دستگاه لومن سنج داره ولی همونطور که خودتون گفتین باید محیط خاص اندازه گیری کرد. خودم روی جعبه های لامپهای ال ای دی مختلف اعداد مختلفی دیدم که این لامپ تقریبا جایگزین فلان واته فلورسنته یا مثلا بجای این مقدار لامپ رشته ایه. ولی یکی از لامپهای به نظر معتبر لامپهای ال ای دی با برند AEG است. که بسیار لامپهای خوبیه و البته نسبتا گران. روی جعبه های اونها اطلاعات مفصلی در همین باره نوشته بود. حیف امروز دوربین ندارم وگرنه عکس میذاشتم. ولی به طور خلاصه میگم نوشته بود:
              این لامپ ال ای دی (نوع پاور)که چهار واته حدود 360lm (حدود ده درصد کم یا بیش)نور دهی داره (لامپش 4 وات ال ای دیه پاور بود)
              CFL LIGHT هشت واتش حدود 320lm نور داره (اونم احتمالا منظورش جنس خوب بوده)
              incandescent light (ملتهب) چهل واتش حدود 350 لومن.
              و نوشته که 40000 ساعت عمر داره
              http://www.aeg.com/en/AEG_Products/Home_products
              پس از نصفه لامپ کم مصرف هم مصرفش کمتره
              تازه من خودم اگه جنس ال ای دی خوب باشه مثلا ساختم لامپهایی که با ال ای دیه کلاهی حدود 3 یا چهار دونه اش (که هر کدوم حدود سه واته)یک اتاق سه درچهار رو اونقدر پر نور میکنه که لامپ چهل واته کم مصرف نمیکنه.
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام به استاد عزیز آقا مسعود گل خوبی داداش :smile:

یک بار دیگه آقا مسعود سوال دوستمون را بخونید :
                led های چینی تو بازار (1w)و کم مصرف 23 وات اصل چند لوکس میدن که بتونم معادل led واسشون بسازم.میتونین کمکم کنید؟
                ایشون می خواستند ledهای چینی (کنایه به بی کیفیتی)را با لامپهای کم مصرف اصلی و با کیفیت مقایسه کنند .و از طرفی بحث سر لامپهای 23 واتی است نه 8واتی .................حالا فرقش چه؟؟؟؟؟؟؟هرچی لامپهای کم مصرف توانشون بیشتر میشه عموما بازده شار نوریشون بیشتر میشه........حالا روی اون aegدروغ نوشته ؟؟؟؟؟؟؟؟نه از تکنیکهای گهی استفاده کرده .......اومده یک لامپ کم مصرف نا مرغوب را با ال ای دی های خودش مقایسه کرده فکر نکنم کسی در مرغوبیت و راستی اطلاعات لامپهای اسرام شک داشته باشه در این لینک نگاه کنید لامپ کم مصرف 7 واتی را نوشته 400لومن شار نوری داره یعنی 57لومن بر وات در حالی که روی لامپ aegشما نوشته 40 لومن بر وات ................

http://www.osram.com/osram_com/produ...wist/index.jsp
                و این در حالیه که ال ای دی های چینی از نظر کیفیت متوسط حداکثر حدود 70-80 لومن بر وات نور دارند و عموما اگه روی یک وات توانشون دقیق تنظیم بشه حتی کمتر از 70 نور دارند (این عدد با کره لومن اندازه گیری شده و اعداد روی پکیج این ال ای دی های بی نام و نشون را خیلی روش حساب باز نکنید)

حالا بر فرض هم همون 80 روی پکیج درست باشه خبری از بازده 2 برابر و بیشتر نیست ................

بیاییم سر 23 وات خودمون باز هم طبق سوال دوستمون رجوع میکنیم به لامپهای اصلی و ارجینال:

http://www.osram.com/osram_com/produ...wist/index.jsp

23وات اسرام 1600لومن

http://www.buylighting.com/Compact-Fluorescent-Light-Bulbs-23-to-26-Watt-s/449.htm

23 وات لایت ترونیک 1600لومن

و الان جعبه لامپ 16 وات نما نور اصلی که جلوی منه 1000لومن

23وات و 1600لومن یعنی 70لومن بر وات

حالا در نهایت در ledهای چینی یک واتی (قالبا بی کیفیت)بر فرض همین 70 لومن بر وات و در نظر گرفتن بازده درایور بین 70تا90درصد ::

مشاهده میشه یک چراغ 23 واتی مبتنی بر 23 عدد ال ای دی یک واتی نا مرغوب چینی و یک درایور با بازده حتی 90 درصد مصرف انرژیش از یک لامپ کم مصرف اورجینال و مرغوب بیشتره ..................و به صورت خوش بینانه مساوی است ...........

حالا بیاییم صورت سوال ایشون را بر عکس کنیم اون وقت حرف شما در مورد بازده 2 برابر به واقعیت نزدیک میشه ...............یعنی مثلا یک ال ای دی با کیفیت یک واتی با بازده نوری 110لومن بر وات و از طرفی لامپ کم مصرف بی خودی با بازده نوری مثلا 53لومن بر وات این جا میشه که تقریبا اعداد دو برابر میشه ........................اما چیزی که عموما در واقعیت بازار ایران وجود داره چیزی بینا بینه ..........که میشه گفت لامپهای LED حدود 20 درصد بازده بیشتری دارند...............

البته این یک واتی 110لومنی قیمتش خیلی بالاست و برای کم تر شدن قیمت راه مناسب استفاده از همین ال ای دی های معمولی با تعداد زیاده

چون در LEDعموما بر عکس لامپهای کم مصرف با افزایش توان هر ال ای دی بازده پایین میاد

البته LEDده ها مزیت داره نسبت به کم مصرف مثل هدف مند بودن نور تابانده شده ویا از نظر سلامت پوست و چشم(البته رو سلامت چشم باید خیلی حرف زده بشه)و از از نظر آلودگی محیط زیست وووو.....................

ولتر

دیدگاه

سلام. من استاد نیستم جناب دریمل کوچکتون هستم.
                  خب منم تقریبا اعداد شما رو دادم منتها باز اشتباه کردین شما. خب به فرض هم که بگیم لامپ 7 واته اسرام 400 لومن نور میده خب این لامپه ال ای دیه AEG داره حدود 360 لومن میده یعنی هر واتش حدود 90 لومن. تازه ما ال ای دیه یک وات 120 لومن هم داریم که اگه واقعا 120 لومن بده میشه 480 لومن پس اگه ال ای دی جنس خوب باشه همون حدود دو برابر یا کمی بیشتر از دو برابر راندمان داره.

دیدگاه

فکر نکنم کسی در مرغوبیت و راستی اطلاعات لامپهای اسرام شک داشته باشه در این لینک نگاه کنید لامپ کم مصرف 7 واتی را نوشته 400لومن شار نوری داره یعنی 57لومن بر وات در حالی که روی لامپ aegشما نوشته 40 لومن بر وات ................
                    مهندس 40 لومن بر وات؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه حساب کردین میشه 90 لومن بر وات که نزدیک دو برابر 57 لومن بر واته.در ضمن مهندس چرا راندمان درایور ال ای دی رو حساب کردی ولی راندمان بالاسته کم مصرف رو نه.
                    ولی اگه واقعا 23 وات اسرام 1600 لومن نور داشته باشه و و اگه واقعا یک ال ای دیه یک وات 100 لومن (جنس خوب) نور داشته باشه بازم میشه 2300 به 1600. که راندمان ال ای دی از کم مصرف اسرام هم بیشتره.
                    ولی یک نکته گفتی یک خاطره یادم اومد. یک بار رفتم ال ای دی بخرم (تو مشهد) طرف گفت یکسری هست که از پاکستان اومده (ساخت کجا بود نمیدونم) خلاصه گفتم نمونه بده و حدود 50 تا ازش نمونه خریدم. مهندس چشمت روز بد نبینه اومدم روشنش کردم یک نور بیحال و کمی داشت که باور نمیکنی این ال ای دیه پاور بود. رنگ سفیدش به سبز کم رنگ میزد. اصلا یک عجوبه ای بود. خیلی دوست داشتم یکیشو یادگاری نگه دارم ولی همشو پس دادم.خلاصه منظور منم ال ای دیه جنس خوب بود جنس خوب بود. راستی بحث ما بیشتر روی ال ای دیه پاور بود این ال ای دی های کلاهی جنس خوبش حدودا چند لومن نور داره. من یک جنسی گرفتم که خیلی گرون و بسیار با کیفیته و نورش هم بسیار عالیه روش نوشتهIV=2000-2500 mcd من با سه یا چهار لامپش (که هر کدوم روش 74 تا داره) یک اتاق سه در چهار رو کامل روشن کردم. هر کدوم هم حدود 3 و نیم وات مصرف داره.

دیدگاه

آقا مسعود فکر کنم شما اون پست منو کامل و با حوصله نخوندید .................سوالی پرسیده شده و جوابی در خور سوال من دادم :agree: :agree:خوشحال میشم اشکالات منو بگیرید تا سواد نداشتم زیاد بشه

اصلا قرار نبوده ما بیاییم یک کم مصرف خیلی با کیفیت را با یک ال ای دی بسیار با کیفیت مقایسه کنیم .........کسی هم نمی تونه بازده بالای ال ای دی های با کیفیت را انکار کنه ...........
                      اما..........
                      خب منم تقریبا اعداد شما رو دادم منتها باز اشتباه کردین شما. خب به فرض هم که بگیم لامپ 7 واته اسرام 400 لومن نور میده خب این لامپه ال ای دیه AEG داره حدود 360 لومن میده یعنی هر واتش حدود 90 لومن. تازه ما ال ای دیه یک وات 120 لومن هم داریم که اگه واقعا 120 لومن بده میشه 480 لومن پس اگه ال ای دی جنس خوب باشه همون حدود دو برابر یا کمی بیشتر از دو برابر راندمان داره.
                      خوب حالا این ال ای دی 120 لومن یک ال ای دی معمولی داخل بازار ایرانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قطعا جواب منفیه ال ای دی های روتین بازار ایران در نهایت 70-80لومن نور در وات بدهند..................البته لامهای کامل با کیفیت هم هست اما مصرف کمی داره چون قیمت خیلی بالاست ..............

مهندس 40 لومن بر وات؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه حساب کردین میشه 90 لومن بر وات که نزدیک دو برابر 57 لومن بر واته
                      اصلا این قسمت پست من بحث سر ال ای دی ها نبود بحث سر عددی بود که روی کارتون aeg شما نوشته و این عددی هست که خودتون نوشته بودید :

320بر هشت میشه 40 لومن بر وات غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      برای همین من قبلش نوشتم

حالا روی اون aegدروغ نوشته ؟؟؟؟؟؟؟؟نه از تکنیکهای گهی استفاده کرده .......اومده یک لامپ کم مصرف نا مرغوب را با ال ای دی های خودش مقایسه کرده فکر نکنم کسی در مرغوبیت و راستی اطلاعات لامپهای اسرام شک داشته باشه
                      من استاد نیستم جناب دریمل کوچکتون هستم.
                      هرکسی علم خودشو با رغبت در اختیار دیگران می گذاره استاد به معنای واقعی است .......................و من خیلی خوشحالم که شما و سایر دوستان(البته اگه بنده را به دوستی بپذیرند)میاند و با نکته بینی اشکالات من را گوش زد می کنند

ولتر

دیدگاه

مهندس چرا راندمان درایور ال ای دی رو حساب کردی ولی راندمان بالاسته کم مصرف رو نه
                        من مهندس نیستما :biggrin:
                        چون خود کارخانه توانی که رو لامپ میزنه با در نظر گرفتن بازده بالاسته و توان مصرفی مجموع را روی پلاک لامپ میزنه .............

(البته حالا بگذریم که تو ایران باب شده چراغ ال ای دی های مونتاژ ایران مصرفشون با توان ال ای دی هاشون عنوان میشه :biggrin

ولی اگه واقعا 23 وات اسرام 1600 لومن نور داشته باشه و و اگه واقعا یک ال ای دیه یک وات 100 لومن (جنس خوب) نور داشته باشه بازم میشه 2300 به 1600. که راندمان ال ای دی از کم مصرف اسرام هم بیشتره.
                        دوباره شما را ارجاع میدهم به جواب پست های قبلیم ال ای دی 100لومنی در صورت سوال نبوده و از طرفی led100لومنی واقعا در بازار بسیار کم و گران است مثلا مارک ادیسون که میشه گفت اعدادش واقعیه 105 لومنش حدود یک سال پیش حدود 4000تومن قیمت داشت (تک فروشی)

ولتر

دیدگاه

*

دیدگاه

آقا مسعود فکر کنم شما اون پست منو کامل و با حوصله نخوندید .................سوالی پرسیده شده و جوابی در خور سوال من دادم :agree: :agree:خوشحال میشم اشکالات منو بگیرید تا سواد نداشتم زیاد بشه

اصلا قرار نبوده ما بیاییم یک کم مصرف خیلی با کیفیت را با یک ال ای دی بسیار با کیفیت مقایسه کنیم .........کسی هم نمی تونه بازده بالای ال ای دی های با کیفیت را انکار کنه ...........
                            اما..........
                            خوب حالا این ال ای دی 120 لومن یک ال ای دی معمولی داخل بازار ایرانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قطعا جواب منفیه ال ای دی های روتین بازار ایران در نهایت 70-80لومن نور در وات بدهند..................البته لامهای کامل با کیفیت هم هست اما مصرف کمی داره چون قیمت خیلی بالاست ..............
                            سلام.البته بقول شما سوال اون نبود. ولی خب این سوال هم یکم گنگ بود. ال ای دی های چینیه تو بازار؟؟؟؟؟؟ خب چینی هم داریم تا چینی. اصلا اینها که تو بازاره چینیه یا ساخت جای دیگست؟ مثلا من از 450 تومان ال ای دیه یک وات خریدم تا بالای دو هزار تومان.... ولی متوجه نشدم کجاییه.ولی فکر کنم ال ای دیهای واقعا با کیفیت هم تو بازار ایران گیر بیان.

مهندس 40 لومن بر وات؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه حساب کردین میشه 90 لومن بر وات که نزدیک دو برابر 57 لومن بر واته
                            اصلا این قسمت پست من بحث سر ال ای دی ها نبود بحث سر عددی بود که روی کارتون aeg شما نوشته و این عددی هست که خودتون نوشته بودید :

نقل قول

خب روی جعبه aeg منظور این بوده که هشت وات کم مصرف حدود 320 لومن نور داره و میشه حدود 40 لومن بر وات.
                            تو اون پست نوشتم. ولی شما اشتباها گفتین ال ای دی 40 لومن بر وات.

دیدگاه

من مهندس نیستما :biggrin:
                              چون خود کارخانه توانی که رو لامپ میزنه با در نظر گرفتن بازده بالاسته و توان مصرفی مجموع را روی پلاک لامپ میزنه .............

(البته حالا بگذریم که تو ایران باب شده چراغ ال ای دی های مونتاژ ایران مصرفشون با توان ال ای دی هاشون عنوان میشه :biggrin

دوباره شما را ارجاع میدهم به جواب پست های قبلیم ال ای دی 100لومنی در صورت سوال نبوده و از طرفی led100لومنی واقعا در بازار بسیار کم و گران است مثلا مارک ادیسون که میشه گفت اعدادش واقعیه 105 لومنش حدود یک سال پیش حدود 4000تومن قیمت داشت (تک فروشی)
                              درسته دوست عزیز من یکم سوالو بد متوجه شدم که نسبت بین ال ای دیه بی کیفت (البته اگه منظور این بوده) و کم مصرف با کیفیت بوده. البته اینم بگم که چهار سال پیش ظاهرا قیمت یک وات گرونتر از حالا بود و حالا بخاطر زیاد شدن و ... قیمت پایینتر مثلا ادیسون رو یکی میگفت هزار و خورده ای البته اگه واقعا ادیسون باشه.

دیدگاه

سلام
                                ببخشید پابرهنه میام وسط صحبتاتون
                                یکی اینکه لامپهای کم مصرف واتی که روش نوشته با درنظر گرفتن درایور و همه چیشه اما دوستمون راس میگن ما هیچوقت نگفتیم که ال ای دی ها مثلا 3وات با درایورش سه واته یا بدون درایور خوب در اصل ما همیشه میایم راندمان درایور رو 100درصد میگیریم و به کسیم نمیگیم که درایورم توان تلفاتی داره :redface:
                                البته من بگما من خودمم طرفتار پرو پاقرص ال دی دیم ولی اینم باید در نظر بگیریم که همه چیو حساب نمیکنیم گاهی
                                ولی اینکه من اومدم وسط حرف مال این بودکه از یه حرف خیلی دردم اومد راستش اون قسمت که دیدم ال ای دی ادیسون 4000 oo:تومنه نذاشت ساکت باشم اخه من 1800قیمت داشتم تازه یکی اومد گفت اوووووووووووووووه گرون میخری ما حدود 100000تا از چین اوردیم خواستی بگو بهت 1300میدم البته دوست صمیمیم بود که نمیدونستم زده تو این کار :icon_razz:ایشون دوست دوران دبیرستان بود که نمیدونست منم تو کار ال ای دیم و وقتی شنیده بود اومده بود سراغم
                                من خودم پروژکتور ال ای دی و لامپ میزنم و تا الانم شدیدا راضی بودم خداییش با پاور se پروژکتور سبز زدم فیکس1ساله بیرون مغازس و چو برقش یکسرس نمیتونم خاموش کنم و روزو شب روشنه خداییشو بخواید se با اینکه اشغال ترین مارک ال ای دیو داره اما پاوراش بدک نیستن
                                پروژکتور rgb م زدم بد نبوده hg هم زدم با همون کیفیت نه بالاتر و نه پایینتر البته نمیدونم انداخت یا نه ولی یکی از hg هام سر1ماه سوخت ولی se هام هنوز اخ نگفته
                                بازار ایران روش حسابی نیس و هر ال ای دیو روش مارک میچسبونن میدن تو بازار خوبو بدشم معلوم نمیشه hgهارو از مشهد نمونه برام فرستاند مثلا یارو واردکننده بزرگ مشهد بود(hp)اگه کسی بشناسه
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X