دوست عزیز حق با شماست led نیم وات rgb نداریم.من از 60 تا led (در سه رنگ) استفاده می کنم.
بله ledها با pwm کنترل میشن.
اگه بتونم با پاور این کارو کنم حدودا از 100 led دیگه هم استفاده میکنم که از توان تولیدی پاور استفاده کنم.
من شهرستان هستم و دسترسی به قطعات برای ساخت درایور ندارم و چون برای ساختش عجله دارم نمیتونم اینترنتی سفارش بدم.
قبلا دیدم که خیلی ها از پاور برای ساخت منبع تغذیه با ولتاژ دلخواه استفاده کردن حالا اگه منم بتونم این کارو انجام بدم خیلی عالی میشه.لطفا کمکم کنید :cry:
سلام. اگه ال ای دی های شما یک وات باشن پس شما 60 وات ال ای دی داری البته با روش PWM عموما همه رنگها با هم روشن نیست. اگه فرض کنید در نهایت دو سوم تمام ال ای دی ها (با تمام روشنایی) روشن هستن پس حدود 40 وات نیاز داری یک منبع با خروجیه چهل وات. خب اگه بخوای درایور ال ای دی درست کنی یا بخری که بهتر ولی در غیر اینصورت استفاده از پاور کامپیوتر یا سویئچینگی (فیدبک ولتاژ) که بتونه این توانو بده منتها اگه بخوای از 12 ولت استفاده کنی و ال ای دی ها رو سری و موازی کنی که مقاومت های پر توان میخوای و اینجا کلی انرژی هدر میره و بخاری درست میشه. ولی اگه بتونی فیدبک پاور کامپیوتر رو بر حسب جریان بکنی خوبه یا اگه نتونستی حداقل ولتاژ رو ببر بالا و از یک مقاومت کوچکتر استفاده کن که توان کمتری نسبت به 12 ولت هدر بره که بازم من این روشن رو هم نمیپسندم چون بازم زیادی هدر میره پس به نظرم استفاده از فیدبک جریان یا درایور ال ای دی که اونم از فیدبک جریان استفاده کرده توصیه میشه.موفق باشی.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
سلام. اگه ال ای دی های شما یک وات باشن پس شما 60 وات ال ای دی داری البته با روش PWM عموما همه رنگها با هم روشن نیست. اگه فرض کنید در نهایت دو سوم تمام ال ای دی ها (با تمام روشنایی) روشن هستن پس حدود 40 وات نیاز داری یک منبع با خروجیه چهل وات. خب اگه بخوای درایور ال ای دی درست کنی یا بخری که بهتر ولی در غیر اینصورت استفاده از پاور کامپیوتر یا سویئچینگی (فیدبک ولتاژ) که بتونه این توانو بده منتها اگه بخوای از 12 ولت استفاده کنی و ال ای دی ها رو سری و موازی کنی که مقاومت های پر توان میخوای و اینجا کلی انرژی هدر میره و بخاری درست میشه. ولی اگه بتونی فیدبک پاور کامپیوتر رو بر حسب جریان بکنی خوبه یا اگه نتونستی حداقل ولتاژ رو ببر بالا و از یک مقاومت کوچکتر استفاده کن که توان کمتری نسبت به 12 ولت هدر بره که بازم من این روشن رو هم نمیپسندم چون بازم زیادی هدر میره پس به نظرم استفاده از فیدبک جریان یا درایور ال ای دی که اونم از فیدبک جریان استفاده کرده توصیه میشه.موفق باشی.
دوست عزیز led های من نیم واته
من هیچ پیش زمینه ای از سوییچینگ ندارم ممکنه راهنمایی کنید چطور فیدبکو عوض کنم؟ حتی اگه احتیاج باشه سیم پیچی ترانس عوض شه مسئله ای نیست
لطفا کمکم کنید چون خیلی بهش احتیاج دارم :cry:
-O<
دوست عزیز led های من نیم واته
من هیچ پیش زمینه ای از سوییچینگ ندارم ممکنه راهنمایی کنید چطور فیدبکو عوض کنم؟ حتی اگه احتیاج باشه سیم پیچی ترانس عوض شه مسئله ای نیست
لطفا کمکم کنید چون خیلی بهش احتیاج دارم :cry:
-O<
سلام. اول شما بگین که طبق دیتاشیتشون به این ال ای دی ها باید چقدر ولتاژ و جریان داد؟ چون من تا حالا با ال ای دیه نیم واتی کار نکردم و ازش اطلاعی ندارم.
سلام. اول شما بگین که طبق دیتاشیتشون به این ال ای دی ها باید چقدر ولتاژ و جریان داد؟ چون من تا حالا با ال ای دیه نیم واتی کار نکردم و ازش اطلاعی ندارم.
طبق دیتا شیت
blue: 3 - 3.8 green : 3 -3.8 red : 2 - 2.6
از اینجا برداشت کردم
http://www.lc-led.com/products/p804tw4d.html
طبق دیتا شیت
blue: 3 - 3.8 green : 3 -3.8 red : 2 - 2.6
از اینجا برداشت کردم
http://www.lc-led.com/products/p804tw4d.html
سلام.ظاهرا که جریانش تا 150 میلی آمپره. البته شما بازم امتحان کن ببین اگه 150 میلی بدی بهش همون حدود 3 و خورده ای (برای سبز و آبی) دو سرش میوفته یا نه. و حاصلضرب ولتاژ دو سرش در جریانی که ازش رد میشه حدودا همون نیم وات میشه و داغ خیلی نمیکنه.
اگه بخوای از پاور کامپیوتر استفاده کنی و توش تغییر بدی من چند تا نقشه تو نت دیدم برات میذارم خودم استفاده نکردم ولی ظاهرا معتبره
منبع:
http://www.chirio.com/switching_power_supply_atx.htm
و
http://www.irantk.ir/irantk4506-2/
ولی اگه بخوای روی پاور تغییری ندی میتونی با سری وموازی کردن ال ای دی ها و استفاده از مقاومت با توان های لازم به نتیجه برسی ولی به شدت اتلاف انرژی داری توی مقاومت ها و حیفه که از این روش استفاده کنی. (کلی هم حرارت تولید میشه). متاسفانه من دیده بودم بعضی از افراد قبلا پروژکتورهای ال ای دی رو با این روش درست میکردن که مصرفش بالا میرفت و حرارتش زیادتر میشد.
ولی به نظر من به جای اینکه بری نقشه پاورت رو پیدا کنی و بفهمی چی به کجاست و این مقدار توش دست ببری و از آخر هم یک منبع بزرگ و دست و پاگیر داشته باشی. به نظر من یک سوئیچنگ فیدبک جریان (درایور ال ای دی) بساز مثلا شبیه به همون مداری که من صفحه اول گذاشتم و راحت تا 36 واتو جواب میده و شما هم که به خیلی کمتر از این نیاز داری فقط ولتاژ و جریانش فرق میکنه و کمی در سیم پیچ و ... تغییر حاصل میشه.
سلام. خب من نقشه این پاور رو ندارم.بگرد تو نت ببین میتونی نقشه اش رو پیدا کنی و ببینی چطوری میشه جریان رو توش کنترل کرد. بازم میگم تغییر یک پاور بعضی مواقع کار کمی دردسر داریه مخصوصا وقتی که نقشه اش رو هم نداشته باشی.
سلام جناب ms2000
بالاخره به این نتیجه رسیدم 1 درایور برای led ها بسازم و قطعاتو خریدم
من تا حالا سوییچینگ کار نکردم و نمیدونم مدار هایی که نرم افزار pi طراحی میکنه عملی هستند یا نه برای همین جسارت کردم و به خودم اجازه دادم اساتید زحمت بندازم و شماتیک بزارم تا دوستان برسی کنند
http://uplod.ir/5f2q670gy93x/led_dr.uds.htm
هر خروجی این منبع برای 8 عدد led یک وات که با هم سری شده اند طراحی شده
حالا میخوام بدونم چطور میشه فیدبک این مدارو از ولتاژ به جریان تغییر داد؟
از اساتید کسی نبود؟
راستی بعضی از مقاومتها و سیمها استاندارد نیست
باید با سری موازی کردن مقاومتهارو ساخت یا میشه از مقادیر استاندارد نزدیک به انها استفاده کرد؟
میشه L1 از مدار حذف کرد؟ :angry:
مداری که گذاشتی هیچ مشکلی نداره اما به درد درایور ال ای دی نمیخوره. دوست عزیزم پیشنهاد میکنم ابتدا یک منبع با ولتاژ خروجی 27 ولت و حداقل جریان 1.2 آمپر به کمک نرم افزار طراحی کنی و بسازی . ایشالا جواب که گرفتی برای کنترل جریانشم یه فکری میکنیم
این مداری که گذاشتی برای کنترل ولتاژش مشکلاتی پیش میاد چه برسه به کنترل جریان
دیدگاه