اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

نوشته اصلی توسط deremel400
    سلام
    آقا مسعود این مدار بدون خازن الکترولیت ورودی را داخل سایت گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این درایوهایی که الان استفاده می کنید و بدون کنترل جریانه چقدر عمر می کنه و کارایی خوبی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

من اصفهان هیچ جایی زیر 2500-3000پیدا نکردم ...........قیمت شما قدمیه؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه تعداد بالا خرید دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اصفهان گرونه :biggrin:؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام این عکس مدار بدون خازن الکترولیت ورودی کار شده با FSD200 برای دوست عزیزم دریمل

بله این درایورهای جدید هم عمر و کاراییش خوبه البته من هر دو نوع میزنم هر با فیدبک جریان و هم منبع توان.
    اصفهان رو نمیدونم ولی اینجا تک فروشی حول و حوش دو تومان و تعدادش همون حدود 1800 یا 1700 هست.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام مسعود جان شما چیو یه مدار کامل میدونین با فیدبک جریان یا اون یکی با منبع توان اصلا فرق ایندو چیه ببخشید چون من سر در نمیارم میپرسم بدل نگیرید تازه کارم و سررشته ای ندارم
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
        سلام مسعود جان شما چیو یه مدار کامل میدونین با فیدبک جریان یا اون یکی با منبع توان اصلا فرق ایندو چیه ببخشید چون من سر در نمیارم میپرسم بدل نگیرید تازه کارم و سررشته ای ندارم
        سلام. خب معلومه برای درایور ال ای دی صد در صد با فیدبک جریان بهتره. ولی خب منبع توان هم کار راه اندازه مخصوصا وقتی که بخاطر جای بسیار کم و یا هزینه نمیشه و یا خیلی سخته که فیدبک جریان زد. وقتی که فیدبک جریان میزنی جریان ثابت میشه و قفل میشه در همون حدی که تعریف کردی براش ولی وقتی منبع توان میزنی توان ثابت میشه پس خروجی همون مقدار توانی میده که براش تعریف کردی مثلا اگه سه وات تعریف کردی فقط باید به اندازه سه وات بهش ال ای دی وصل کنی ولی اگه ال ای دی دو وات و یا یک وات بهش وصل کنی چون منبع توانه ثابته میاد به این ال ای دی سه وات میده و ال ای دی داغون میشه و برعکس اگه بهش چهار وات ال ای دی وصل کنی چون سه وات منبع به ال ای دی میده پس نورش کم میشه.

دیدگاه

سلام
          آقا مسعود اون درایو بدون خازن الکترو لیت ورودی نقشش تو سایت نیست درسته؟؟؟؟؟؟با چه آی سی درست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟fsd200؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا بر فرض ما بیاییم خازن ورودی را غیر الکترولیت کنیم ......خراب شدن خازن خروجی مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟

یدونه هم سوال اقتصادی :rolleyes:
          واقعا ساختن این درایورهای 3واتی با این لبعاد کوچیک و قیمت کم مشابه چینی ارزش داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا بر فرض دونه ای 500تومن هم سود داشته باشه نصبت به وقتی که میبره ارزش داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهتر نیست روی تولید منابع توان بالا سرمایه گذاری وقتی انجام دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این درایو 3وات های چینی هم خیلی خوش قیمت می خرید الان دیدم سایت ایران میکرو هم زده 3300

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام. البته منظورم من این بود که ترانسی که خودتون پیچیدین رو عکسش رو بذارین البته عکسهایی که از مراحل پیچیدنش گرفتین (اگه گرفتین) نه اینکه مشخصات ترانس رو در نرم افزار.
            خب شاید ولتاژ کمه که ال ای دی ها 150 میلی بیشتر نمیکشن. با زیاد کردن مقدار زنر ولتاژ زیادتر میشه و ترانزیستور هم همون 5401 کافیه و خوب جواب میده.
            سلام
            من تصویر پیچیدن ترانس رو براتون گذاشتم بی زحمت نگاه کنید،ببخشید دیر شد برد رو هم براتون ارسال میکنم تهران این چند روزه تعطیل بوده و نتونستم پست کنم
            http://1.0.1.img98.net/show.php/448892_windding-trans1.jpg.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
              سلام
              آقا مسعود اون درایو بدون خازن الکترو لیت ورودی نقشش تو سایت نیست درسته؟؟؟؟؟؟با چه آی سی درست شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟fsd200؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا بر فرض ما بیاییم خازن ورودی را غیر الکترولیت کنیم ......خراب شدن خازن خروجی مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟

یدونه هم سوال اقتصادی :rolleyes:
              واقعا ساختن این درایورهای 3واتی با این لبعاد کوچیک و قیمت کم مشابه چینی ارزش داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا بر فرض دونه ای 500تومن هم سود داشته باشه نصبت به وقتی که میبره ارزش داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهتر نیست روی تولید منابع توان بالا سرمایه گذاری وقتی انجام دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این درایو 3وات های چینی هم خیلی خوش قیمت می خرید الان دیدم سایت ایران میکرو هم زده 3300
              سلام. بله اون با fsd200 هست یک زمان نقشه اش رو داشتم ولی الان دارم ولی ساده است تو ذهنمه خواستی برات بکشم. یک مدار معمولی داره مثلا 12 ولت سیصد میلی آمپر بعد به جای فیدبک ولتاژ فیدبک جریان میذارید. ولی من جدیدا شبیه این ولی با viper12 درایور میبندم دلیلش هم قیمتشه. خازن ورودی که اینجا پلی استر استفاده شده به این زودی ها خراب نمیشه و خراب شدنش هم بر عملکر مدار زیاد تاثیر نداره (بیشتر برای کم کردن نویزه).مدارهایی که من با وایپر میزنم هم همینطوره و میشه اونو نذاشت.
              در مورد سوال اقتصادیت فکر کنم جوابت بله باشه. بله درست میگی. البته ساختن اینها راحت تر از ساختن منبعه مثلا 12 ولت 5 آمپره ولی بقول شما هر کدوم 500 نهایت 1000 توما سود دارهن واقعا اقتصادیه؟؟؟؟؟ ولی خب کار عشقه و کار عشق هم قیمت نداره
              این درایورها نمونه چینیش 1500 است حالا چون شمایی و خیلی برام ارزش داری نهایت1600 تومان. ولی خب خیلی زود از کار میوفته.

دیدگاه

سلام اقا مسعود اگه امکان داره اون شماتیکی که فرمودید رو بذارید ممنون میشم
                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام میبخشید که وسط بحث وارد شدم.من نزدیک 2 ساله که به صورت پاره وقت تابلو led ثابت میسازم. از همون وقت تو فکر راه اندازی تابلو با 220v بودم چندتا مدار هم ساختم. ولی به دلیل اینکه جریان ثابت نبود led ها گرم می شدند که باعث افزایش جریان میشه و افزایش جریان هم باعث گرمتر شدن led میشه. کلا پروژه شکست خورده بود که چشمم به این تاپیک افتاد خدا خیرتون بده این اطلاعاتی که شما اینجا میگذارید واقعا ارزشمند هستند.
                  در کل من دنبال یه منبع جریان ثابت 20ma هستم که بشه با یکسوسازی برق شهر یه دسته ی سری led کلاهی 3v 25ma رو باهاش راه اندازی کرد و کل مسیر هم قابل قطع و وصل با میکروکنترلر باشه (برای فلاشر ). مشکل من دقیقا ساخت منبع جریان ثابته. امیدوارم بتونید کمکم کنید.
                  با تشکر

دیدگاه

عزیز اینجا بحث منحرف میشه بیا خصوصی تا بت بگم باید چکار کنی
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                      سلام اقا مسعود اگه امکان داره اون شماتیکی که فرمودید رو بذارید ممنون میشم
                      سلام. اگه ممکنه چند روز صبر کنید دارم یکسری رو تعداد میذارم شماتیک رو باعکس میذارم.موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط josephx86
                        سلام میبخشید که وسط بحث وارد شدم.من نزدیک 2 ساله که به صورت پاره وقت تابلو led ثابت میسازم. از همون وقت تو فکر راه اندازی تابلو با 220v بودم چندتا مدار هم ساختم. ولی به دلیل اینکه جریان ثابت نبود led ها گرم می شدند که باعث افزایش جریان میشه و افزایش جریان هم باعث گرمتر شدن led میشه. کلا پروژه شکست خورده بود که چشمم به این تاپیک افتاد خدا خیرتون بده این اطلاعاتی که شما اینجا میگذارید واقعا ارزشمند هستند.
                        در کل من دنبال یه منبع جریان ثابت 20ma هستم که بشه با یکسوسازی برق شهر یه دسته ی سری led کلاهی 3v 25ma رو باهاش راه اندازی کرد و کل مسیر هم قابل قطع و وصل با میکروکنترلر باشه (برای فلاشر ). مشکل من دقیقا ساخت منبع جریان ثابته. امیدوارم بتونید کمکم کنید.
                        با تشکر
                        سلام.اول اینکه25 میلی برای ال ای دی های معمولی زیاده. من اگه جنس ال ای دی خیلی خوب باشه نزدیک 18 میلی آمپر بهشون میدم.
                        و اما تا جایی که من اطلاع دارم شما سه یا چهار روش برای تبدیل برق شهر به 220 ولت دارین.
                        روش یک : اینکه برق شهر رو با پل دیود یکسو کنید بعد به یک خازن 400 ولت بدین اینجا حدود 330 ولت دارین و بعد با مقاومت جریان رو کنترل کنید من اینو برای تعداد زیاد ال ای دی امتحان نکردم ولی برای تعداد کم وحشتناک اتلاف انرژی دارین. و نیاز به مقامت های وات بالای متعددی دارین. حالا نمیدونم برای تعداد زیاد ال ای دی این روش خوب جواب میده یا نه. مثلا آیا میشه حدود صد تا ال ای دیه رو سری کرد و با یک مقاومت جریان رو کنترل کرد که اتلاف هم زیاد نباشه؟ در هر صورت خروجی این روش ایزوله نیست و خروجی خطرناکه و نویز رو هم در نظر بگیرین.
                        روش دوم استفاده از خازنه .(با سرچ کردن منابع تغذیه خازنی یا منابع تغذیه بدون ترانس شماتیک و فرمولهاشو میتونید بدست بیارین) عموما این روش در لامپهای ال ای دی (ال ای دی های معمولی) استفاده میشه.بازم این روش خروجی ایزوله نیست و خطرناکه و نویز هم درنظر بگیرین.
                        روش سوم استفاده از ترانسه که برین یک ترانس به ولتاژ مورد نیاز بدین براتون بپیچن و بعد هم مقاومت که این روش هم به علت استفاده از ترانس و مقاومت حجم بالا و اتلاف انرژیه بالا داره.
                        روش چهارم که اکثرا از این روش استفاده میکنن استفاده از سوئیچینگه مثلا میرن سوئیچینگ 12 ولت یا 24 ولت آماده میخرن و ال ای دی ها رو سری و موازی میکنند و با مقاومت به منبع وصل میکنن.این روش هم به علت وجود مقاومت اتلاف داره. و کلی انرژی تو مقاومت تبدیل به گرما میشه و هدر میره. توضیح اینکه اکثرا تابلو سازها از همین روش استفاده میکنن.
                        ولی به نظر من بهتره که خودمون اون سوئیچینگ رو بسازیم میتونیم خروجی رو کمی بیشتر بگیریم (تا حدی که خطرناکه نباشه) و تعداد بیشتری ال ای دی رو سری کنیم و یا اینکه کلا سوئیچنگ منبع جریان ببندیم.شبیه شماتیک های همین تاپیک.

دیدگاه

دوستان میشه یکی شماتیک کاملی که راحت بتونیم بسازیم رو بذاره برای این لامپهای led تا منم چندتا واسه خودمون بسازم احساس شعف بهم دست بده؟ :angry: :angry:بابا خسته شدم یکی بذاره من فقط میخوام بسازم نمیخوام یاد بگیرم و تولید کنم و شما رو از نون خوردن بندازم که :cry:
                          من شماتیک درست و درمون و کاملی از این لامپهای 3 تایی و 5تایی و 7 تایی و 9تایی میخوام.آخه میخوام مال اتاق من پرنور تر باشه ) *-
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                            دوستان میشه یکی شماتیک کاملی که راحت بتونیم بسازیم رو بذاره برای این لامپهای led تا منم چندتا واسه خودمون بسازم احساس شعف بهم دست بده؟ :angry: :angry:بابا خسته شدم یکی بذاره من فقط میخوام بسازم نمیخوام یاد بگیرم و تولید کنم و شما رو از نون خوردن بندازم که :cry:
                            من شماتیک درست و درمون و کاملی از این لامپهای 3 تایی و 5تایی و 7 تایی و 9تایی میخوام.آخه میخوام مال اتاق من پرنور تر باشه ) *-
                            سلام احمد جان.اول که روزی دست خداست. دوم اینکه من خیلی خیلی خوشحال میشم شما یاد بگیری و بری خط تولید راه بندازی از بس که جنس چینی دیدم خسته شدم. به امید روزی که اکثر جنسها ایرانی باشه. سوم اینکه شما بگو که چقدر جا داری مثلا میلیمتر در چند میلیمتر من برات شماتیک بذارم و چند تا ال ای دیه چند وات رو روشن کنه و اینکه شما ترانس سوئیچینگ پیچیدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام احمد جان.اول که روزی دست خداست. دوم اینکه من خیلی خیلی خوشحال میشم شما یاد بگیری و بری خط تولید راه بندازی از بس که جنس چینی دیدم خسته شدم. به امید روزی که اکثر جنسها ایرانی باشه. سوم اینکه شما بگو که چقدر جا داری مثلا میلیمتر در چند میلیمتر من برات شماتیک بذارم و چند تا ال ای دیه چند وات رو روشن کنه و اینکه شما ترانس سوئیچینگ پیچیدی؟
                              سلام.روم به دیوار یکوقت از حرفام برداشت بدی نکنیدا محض شوخی توام با حرص خوردن بود <>اما غرض از مزاحمت:
                              من ترانس خطی نپیچیدم چه رسد به سوییچینگ!البته یکبار ترانس میخواستم بدم بسازن و رفتم فرمولهاشو پیدا کردم و حساب کتاب کردم بر حسب ولتاژ و جریان ثانویه مطلوبم و در نهایت به ترانس پیچه گفتم دیدم اختلافمون خیلی جزییه و من هم درست حساب کردم!!آخه میدونید که جدول استانداردی دارن برای سیم و هسته و .... و اونا تجربی میپیچن.
                              1- اما ترانسهای غیر خطی که از این ترانس کوچولوها دارن که میگن ترانس چاپر دیگه؟! خوب نه اصلا بلد نیستم.حتما باید خودمون بپیچیم؟(البته تاپیکی دیدم برای آموزشش تو این سایت)
                              2- جای موجود برای مدار چاپی دقیقا به اندازه همین سرپیچ لامپهای کم مصرفه دیگه.شمام عکس گذاشتین که.اما خود اون کله لامپها هم بسته به توان مصرفی لامپ اندازشون تغییر می کنه مثلا مدار لامپ 100 وات کجا و 15وات کجا.من تجربه ای ندارم بخوام اینو بگم ولی میتونم بگم میخوام لامپهای led سه تایی،5تایی،7تایی و 9تایی بسازم.حالا اینکه برای روشنایی اتاق این ledها هرکدوم چند واتن رو واقعا نمیدونم و شما که اینارو میسازید حتما میتونید راهنمایی کنید.میخوام استانداردی باشن که بازار میفروشن دیگه.حالا هر چند وات که میخوان باشن.
                              جانم به فدای ائمه اطهار
                              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                                سلام.روم به دیوار یکوقت از حرفام برداشت بدی نکنیدا محض شوخی توام با حرص خوردن بود <>اما غرض از مزاحمت:
                                من ترانس خطی نپیچیدم چه رسد به سوییچینگ!البته یکبار ترانس میخواستم بدم بسازن و رفتم فرمولهاشو پیدا کردم و حساب کتاب کردم بر حسب ولتاژ و جریان ثانویه مطلوبم و در نهایت به ترانس پیچه گفتم دیدم اختلافمون خیلی جزییه و من هم درست حساب کردم!!آخه میدونید که جدول استانداردی دارن برای سیم و هسته و .... و اونا تجربی میپیچن.
                                1- اما ترانسهای غیر خطی که از این ترانس کوچولوها دارن که میگن ترانس چاپر دیگه؟! خوب نه اصلا بلد نیستم.حتما باید خودمون بپیچیم؟(البته تاپیکی دیدم برای آموزشش تو این سایت)
                                2- جای موجود برای مدار چاپی دقیقا به اندازه همین سرپیچ لامپهای کم مصرفه دیگه.شمام عکس گذاشتین که.اما خود اون کله لامپها هم بسته به توان مصرفی لامپ اندازشون تغییر می کنه مثلا مدار لامپ 100 وات کجا و 15وات کجا.من تجربه ای ندارم بخوام اینو بگم ولی میتونم بگم میخوام لامپهای led سه تایی،5تایی،7تایی و 9تایی بسازم.حالا اینکه برای روشنایی اتاق این ledها هرکدوم چند واتن رو واقعا نمیدونم و شما که اینارو میسازید حتما میتونید راهنمایی کنید.میخوام استانداردی باشن که بازار میفروشن دیگه.حالا هر چند وات که میخوان باشن.
                                سلام دوست عزیز.شرمنده جوابتون دیر شد. شما که تا حالا سوئیچنیگ نساختین من پیشنهاد میکنم در ابتدا یک سوئیچینگ کم وات بسازید و بعدش که کمی تسلط پیدا کردین درایور ال ای دی بزنید چون داریور های ال ای دی همین سوئیچینگها هستن که بجای فیبدک ولتاژ از فیدبک جریان استفاده میکنن.و بجای اینکه بهشون بگیم که ولتاژ رو فلان مقدار بده بهشون میگیم که جریان رو روی فلان مقدار ثابت نگه داره.پس اول بهتون توصیه میکنم که برید یاد بگیرین که سوئیچنگ بزنید. برای ترانس هم یا میتونید بدید براتون بپیچن یا خودتون بپیچید. البته باید به کسی بدین که به بستن ترانس سوئیچینگ تسلط باشه. البته اینم بگم روی این توانها که فرمودید (توانهای پایین) اگه بدین ترانس رو هم بیرون براتون بپیچن زیاد از لحاظ مالی براتون ساختش صرف نمیکنه مگه اینه مساله تجربه و یادگیری باشه.
                                در هر صورت من برای شما و دوست دیگه که در چند پست قبل شماتیک خواسته بود شماتیک ها رو میذارم. اول اینکه اگه منظورتون گذاشتن درایور در محفظه زیر لامپه اونم لامپهای سه در یک واته که بسیار محفظه کوچکی دارند و باید فیبر درایور نهایت 2.2 سانت در 1.7 سانت باشه.باید بگم ساخت این نوع درایور ها کمی سخت تر از درایورهای دیگه است چون هم فضای کار بسیار کوچکه و اکثر قطعات باید اس ام دی باشن و هم زیر اون لامپها حرارت بسیار بسیار زیاده. من وقتی که درایور 36 در یک وات میزنم اینقدر اذیت نمیشم که سه در یک وات میزنم.
                                من یک زمان با یک ترانزیستور برای این توان منابع تک ترانزیستوری میزدم که کمی ساختش سخت تر بود ولی هزینه پایین در میومد و ... ولی جدیدا با آی سی میزنم مخصوصا آی سیه وایپر 12 آ که ارزون هم هست. سه نوع شماتیک براتون میذارن به ترتیب از بهتر به بدتر (به نظر من) دو تا شماتیک اول اتو رنج هستن یعنی مثلا میشه هم 5 در یک وات و هم 4 در یک وات و هم سه در یک وات رو بهشون وصل کرد. همونطور که احتمالا میدونید 5 در یک وات یعنی 5 تا ال ای دیه یک وات رو سری کنیم و اونهای دیگه هم به همینطور.
                                زنر داخل فیبدک نمیزاره که ولتاژ خروجی از مقدار زنر بیشتر بشه پس اگه میخواهین از این درایور تا 5 در یک هم استفاده کنید مقدار زنر رو با توجه به مقدار ولتاژ خروجی قرار دهید مثلا برای 5 در یک وات میشه حدودا 18 ولت. و اگه میخواهین نهایت چهار در یک یا سه در یک استفاده بشه زنر رو میشه بترتیب 15 و 12 گذاشت. شماتیک های پایین بالاتر از 4 یا 5 در یک وات جواب نمیدن چون سایر ترانس کوچکه و ... اگه هم جواب بده فشار روشون زیاده. برای توانهای بالاتر باید اندازه ترانس وبعضی قطعات دیگه تغییر کنه.

و شماتیک دیگری هم براتون میذارم که این شماتیک (همونطور که استاد احمد فرمودن) منبع توانه و دیگه مثل شمایتک های بالا منبع جریان نیست و فیدبک جریان نداره ولی توان تقریبا ثابتی به باری که بهش وصل میشه میده مثلا شما میتونید طوری تنظیم کنید که سه وات توان خروجی بده و خروجی رو سه تا ال ای دیه یک وات بدین. لازم به ذکره که اگه منبع رو روی سه وات تنظیم کنید و دو تا ال ای دیه یک وات بهش وصل کنید جریان بالاتری به هر ال ای دی میده و همون سه وات رو به دو ال ای دی میده و زودتر ال ای دی ها میسوزن و اگه چهار ال ای دیه یک وات به خروجی وصل کنید پس جریان کمتری به هر ال ای دی میده و ال ای دی ها با نور کمتری روشن میشن. این مدار بسیار ساده تره و از قطعات کمتری تشکیل شده و در سایر کوچک هم راحت تر ساخته میشه ولی مشکلات خاص خودش رو داده مثلا اگه اون مقاومت که توان با اون بالا و پایین میره بسوزه توان بالایی به ال ای دی ها وارد میشه.

نکته: مدار بالا رو بدون بار روشن نکنید چون بدون بار ولتاژ بالایی در خروجی ایجاد میشه و ممکنه خازن خروجی و یا دیود شاتکی خروجی بترکه. پس اول وصل بار بعد به برق زدن مدار.
                                اگه لازمه عکسهای کارهای آماده شده شماتیک های بالا رو براتون پلود کنم
                                موفق باشین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X