اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

من که به نوبه خودم هیچ مداری ندیدم که خازن الکترولیتی توش نباشه. ( یا حداقل خیلی کمه ! ) :icon_razz:
    برای LED Driver شاید ، اما برای منابع تغذیه سوییچینگ ، خازن یک قطعه ی مهم محسوب میشه، برای صافی ، حذف ریپل و غیره.
    من هنوز جاهایی رو میشناسم که خازن ژاپنی هم عرضه میکنن و اونقدرها هم گرون نیست. :agree:
    اوپتو هم تقریبا تو تمام سوییچینگ ها هست چون بحث ایزولاسیون مطرحه. :agree:
    میتونید تغذیه مدارو خطی انتخاب کنید که اپتو نداره ولی خازن حذف نشدنیه
    زیاد نگران عمر مدار نباشید.

دیدگاه

خازن ژاپنی از کجا می تونم بگیرم؟؟؟؟
      تو ال ای درایو ها اصلا نیازی به استفاده از اپتو کوپلر نیست چون فیدبک ولتاژ نیاز نداریم
      جای خازن الکترولیتی هم از خازن نوع فیلم استفاده می شود ولی چون ظرفیتش پایینه با یه سلف برای صافی استفاده می شه
      ولی چون ولتاژ بالاست تو ایران من نتونستم گیر بیارم این خازن ها رو :angry:
      همون الکترولیتی گذاشتم با توکل بر خدا که حفظ آبرو کنه :cry2:
      پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

یکی دوتا خازن فروش زیر همکف پاساژ امجد هست که خازن ژاپنی هم دارن.
        اصلا تو LED Driver اپتو لازم نیست. اپتو فقط برای ایزولاسیون مصرف میشه که خروجی سوییچینگ از ورودی جدا باشه ولی فیدبک وجود داشته باشه.
        شما میتونید از درایورهای موجود بازار الگو برداری کنید.
        من که از LM317 استفاده میکنم و عالی کار میکنه ، حتی تو دماهای بالا هم جریان ثابته.
        نگران مدارتون نباشید. خازنها اگه اینقد غیر قابل اعتماد بودن که دیگه هیچی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
          اینو من نمی گم؟من برای ساخت درایور خیلی مطالعه کردم خودتون هم می تونید تو ال ای دی درایو ها ببینید که هیچ چیزی به اسم خازن الکترولیتی و اپتو کوپلر به چشم نمی خوره
          قطعاتی که ما داریم هم ماله کشوره پیشرفته ی چین هستش .......
          http://www.powerint.com/en/pi-university/courses

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

خازن ژاپنی از کجا می تونم بگیرم؟؟؟؟
            تو ال ای درایو ها اصلا نیازی به استفاده از اپتو کوپلر نیست چون فیدبک ولتاژ نیاز نداریم
            جای خازن الکترولیتی هم از خازن نوع فیلم استفاده می شود ولی چون ظرفیتش پایینه با یه سلف برای صافی استفاده می شه
            ولی چون ولتاژ بالاست تو ایران من نتونستم گیر بیارم این خازن ها رو :angry:
            همون الکترولیتی گذاشتم با توکل بر خدا که حفظ آبرو کنه :cry2:
            .

دیدگاه

این یعنی چی؟
              ساندویچی یعنی چطوری؟
              7دور واسه چیه؟
              استاد احمد گفتن که وقتی توان مدار کمی بالا میره مثلا بالای بیست وات (در آی سی tny) بهتره که از سیم پیچ بایاس استفاده بشه وگرنه حرارت آی سی زیاد میشه.
              بله کاملا درسته و در عمل هم من اینو تست کردم. این 7 دور برای سیم پیچ بایاسه که در صورتی که تیک بایاس رو در نرم افزار pi بزنیم این سیم پیچ رو لحاظ میکنه به نظر من حتما برای توان های کمی بالا از این سیم پیچ استفاده بشه و گرنه حرارت آی سی یا توان منبع ...
              مورد دیگه هم که خیلی مهمه اینه که هسته رو در توانهای کمی بالا حتی حدود 20 وات به شکل ساندویچی بپیچیم اینطوری اسنابر و قطعات خنک تری داریم.
              به نظر من وقتی که نرم افزار pi عنوان میکنه که اندوکتانس نشتی مثلا 22 میکرو هانری باشه به نظر من بهتره ترانس شما اندوکتانس نشتیش از 15 میکرو بیشتر نشه.و این عدد راحت بدست میاد.
              مطلب بعدی هم سیم پیچی ترانس رو از سر قرقره کمی فاصله بدید یعنی اینطور که در دو طرف سیم پیچ و ابتدا و انتهای قرقره کمی فاصله باشه.
              من یکبار یک ترانس رو که مربوط به سویئچینگ یک دستگاه ژاپنی (منبع تغذیه هارد دیسک اکسترنال بوفالو) بود باز کردم دیدم که دو دو طرف قرقره چسبهایی با پهنای کم چسبونده بودن و سیم پیچی رو بین این دو چسب انجام داده بودن کاملا حرفه ای سیم پیچی شده بود. موفق باشین.

موفق باشین

دیدگاه

راستی tny280رو از کجا بخرم؟
                جمهوری رو زیرو رو کردم کل پاساژها فقط تونستم tny268,tny262رو پیدا کنم
                tny تو بازار زیاده از جمله جاهایی که میتونی بخری به جوان پایا و آرا و لیون و ... میشه اشاره کرد ولی یادتون باشه دو نوع tny هست و دو نوع قیمت و ظاهرا عنوان میشه که کیفیتهاشون با هم فرق میکنه من هنوز امتحان نکردم.
                در مورد ال ای دی smd اگه اینهایی که سایز حدود 1210 یا 1206 یا همین حدوده منظورتونه اونها به هیت سینگ احتیاجی ندارن و گرمای قابل توجهی ایجاد نمیکنن.موفق باشین.

دیدگاه

ممنون بابت توضیحاتتون
                  تو این لینک من شماتیک یه ال ای دی درایور رو گذاشتم که 50000 ساعت رو تضمین می کنه

http://up.iranblog.com/images/whb812skq5hto46t3349.png
                  c13=100n,400v ,film
                  l2=125uh
                  خازن های خروجی هم از معمولا از خازنهایی که تو مادربرد ها استفاده می شه هستش بدنه ی آلوینیمی داره
                  اینجا اپتو کوپلر دیده نمی شه در عوض از یک ای سی ap3766استفاده کرده که مبدل pwmهستش با cc/cvثابت
                  که من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم و احتمالا سفارش بدم که وارد کنند ،چون هم حجم مدار خیلی کوچیکه هم اینکه کیفیت کار بالا می ره،

من یه نمونه ی صنعتی ساختم با ای سی ها سویچینگ معمولی ، 50وات،خیلی داغ می کرد وقتی به ال ای دی ها وصل می کردم ،اومدم یه فن کوچیک گذاشتم که عالی شد دماش از 25در جه هم کمتر شدالبته هیت سینک هم گذاشتم
                  ولی قیمت تمام شده زیاد می شه :sad:
                  البته توی کتاب های مربوط به طراحی ال ای دی ها اگه دیده باشید نوشته که بالای 20وات بهتره که فن استفاده بشه،
                  در کل من هنوز نتونستم یه مدار کامل و قابل اطمینان و اصولی واسه ال ای دی درایو ها پیدا کنم
                  اگه کمک کنید با هم و تجربه هایی که داریم یه نمونه رو تکمیل کنیم عالی می شه :redface:

دیدگاه

.
                    .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      در ضمن من AP3706 دارم (اس ام دی هم هست) اگه خواستی برات بفرستم. اگه اصرار داری که سفارش بدی از خارج بیاد حداقل اول با یکیش کار کن. ولی بازم من توصیه بهت نمیکنم.
                      آره اگه داشته باشید که عالیه :mrgreen:دیتا شیت ap3706روخودم 90% مثل 3766 ،
                      چطوری می تونم ازتون بگیرم یا اگر تو تهران پیدا می شه از کجا باید بخرم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000

شما الان میخوای چند LED چند وات رو درایو کنی؟
                        من تعداد زیادی می خوام از 10 وات تا100 وات می خوام
                        هم ای ای دی هم smd
                        راستی من تا حالا smdکار نکردم درایوورش با ال ای دی فرق داره؟

دیدگاه

آقا مسعود من منتظر جواب هستم :redface:
                          یه سری هم به این تاپیک بزنید ما رو از چشم به راهی در بیارید :cry2: :mrgreen:

دیدگاه

باسلام
                            این درایور هایی که مثلا از 18 تا 36 وات هستند چه طور عمل می کنند؟
                            جریان که ثابت هست مثلا برای هر چند تا ال ای دی 1 وات سری شده 300 میلی آمپر هست، اما ولتاژ 18 تا ال ای دی تا 36 تا خیلی فرق داره منبع چه طور تشخیص میده چه ولتاژی به بار بده؟

دیدگاه

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                اگه بخواهین براتون از روی برد آی سی رو که اس ام دی هم هست باز میکنم و براتون میفرستم یا کل برد رو میفرستم که خودتون باز کنید
                                آخه اینطور یه کم ناجوره :redface:، شما تهران هستید؟

AP3706 من فکر میکنم شبیه به UC3843 باشه (از اساتید خواهش دارم در این باره نظر بدن) به نظر من ا
                                [/quote]
                                تا حدودی شبیه هر دو مبدلpwmهستند ولی یه سری تفاوت ها دارن مثلا 3706 و3766خودشون کار اپتو رو انجام می دن و دیگه احتیاجی به استفاده از اپتو نیست،هم اینکه cc/cvهستش که 3842 این طوری نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X