سلام
تشخیص اینکه الان چه واتی تو خروجی داریم چجوریه و از کجا این مدار میفهمه که در خروجی چند وات ledهست و ولتاژو تنظیم میکنه :rolleyes:و اینکه مثلا اگه من بخوام مدارو واتشو تغببر بدم فقط وفقط ic تغببر میکنه؟و بقیه مدار ثابته ؟مثلا تبدیل به 100وات
سلام
تشخیص اینکه الان چه واتی تو خروجی داریم چجوریه و از کجا این مدار میفهمه که در خروجی چند وات ledهست و ولتاژو تنظیم میکنه :rolleyes:و اینکه مثلا اگه من بخوام مدارو واتشو تغببر بدم فقط وفقط ic تغببر میکنه؟و بقیه مدار ثابته ؟مثلا تبدیل به 100وات
سلام اگه بخواهین توان خروجی رو تغییر بدین مثلا کاری کنید که خروجی تقریبا یک توان ثابتی داشته باشه که از اون محدوده کمتر و زیادتر نشه موضوع فرق میکنه. در این باره استاد احمد فرمودن:
"راستی توان ثابت یعنی در یک رنج ولتاژی مشخص هر باری که به خروجی وصل کنیم(از لامپ گرفته تا LED) با توان ثابت روشن میشه. مثلا اگه یه LEDآ وصل کنیم با 3 وات روشن میشه و اگه 4 تا LED سری هم وصل کنیم مجموع توانشون میشه 3 وات."
ولی در مدارهای بالا جریان تقریبا ثابته چون از فیدبک جریان استفاده شده و سنس جریان در مدار فیدبک چند پست قبلی که استاد احمد زحمت طراحی شو کشیدن با تغییر مقدار مقاومت بین کلکتور و امیتر ترانزیستور NPN تغییر میکنه.
و در فیدبک جریان مدار پست اول با تغییر مقدار RX
اگه بخواهین مثلا ال ای دی درایور 100 وات بسازید آی سی و اندازه ترانس و تعداد دور سیم ها و ضخامت سیم ها و اندوکتانس ها و خازنها و .... و کلا کل مدار فرق میکنه. موفق باشین
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
ببخشید مثلا مناگه بخوام یه درایور 100وات بسازم(34ولت و 4امپر)البته دقیقا33ولت 3.5امپره نمیدونم 4امپر حساب کنیم بسه و واقعا3.5امپر میدهیا نه؟کلا باید چه کنم کسی میتونه کمک کنه چجوری طراحی میشه من احتیاج دارم و باید بسازم کسی میتونه مداری پیشنهاد بده؟ممنون میشمالبته اینو دیدم نمیدونم درسته یا نه گفتم شایید به دردهمه دوستان بخوره. توش واتو ولتاژو میدی مدارو میده جالبهwww.poweresimنظرتون چیه؟ مخوام دوستان نظر بدن و اینکه این مدارات جواب میده و مطمئنه ؟دقیقا همینی که میده در عملم جواب میده؟ با تشکر
با تشکر از شما دوستان گرامی که برای حل مشکل جواب ذاذین و وقت شریفتون رو در اختیار من قرار دادیدخوب باید از کجا شرع کرد کسی این کارو اگه انجام نداده تا شروع کنیم اگه کسی ساخته که دراختیار دوستان بذاره تا همه بتونن استفاده کنن با تشکر از همگی
با تشکر از شما دوستان گرامی که برای حل مشکل جواب ذاذین و وقت شریفتون رو در اختیار من قرار دادیدخوب باید از کجا شرع کرد کسی این کارو اگه انجام نداده تا شروع کنیم اگه کسی ساخته که دراختیار دوستان بذاره تا همه بتونن استفاده کنن با تشکر از همگی
سلام کدوم کار رو؟ دقیقا شما چی میخواهین تا اگه یاد داشتم کمکتون کنم.موفق باشین
وا درایور100وات دیگه 33ولت 3.3امپر و 50وات 24ولت 3امپر و 10وات که 10.5ولت 900میلی
سلام درایور 100 وات و 50 وات که تا حالا نساختم چون اصلا LED هاشو ندارم چون گرانه و ترجیه میدم مثلا بجای یک دونه 50 وات 50 تا 1 وات بخرم و بذارم.
ولی درایور های مختلفی مثل 36 در 1 یا 28 در 1 یا 5 در 1 یا 7 در 1 و غیره در 1 وات ساختم.
برای LED ده وات چشم اگه عمری بود مدارشو میذارم چون ال ای دی شو هم دارم. با حدود 900 میلی آمپر درایو میشه.
اگه خواستین 5 وات و 3 وات هم ال ای دی شو دارم با حدود 700 میلی آمپر درایو میشه.
در خدمتم.
عالیه چون دقیقا همین الان دارم با 5وات کار میکنم و 3وات من 10وات رو با سوییچینگ 12راه میندازم ولی خوب مطمئن نیست و درایور چیز دیگس 3و1وات رو هم با 5ولت
هرچند با همونا کار کردم و الان 1ساله شبانه روز روشنه و اخ گفته ولی فکر میکنم درایور بهتر باشه و اصولی تره
مدتی از درایو راستفاده میکنم که راضیم و میخوام دیگه از اونا استفاده کنم
100وات هم دارم که با یه ترانس 33ولت 4امپری که از قبل داشتم درایوش کردمو کارامو باش انجام میدم فعلا 50وات هم دارم که با اداپتور 24ولت 2امپری درایوش کردم چون ساخت درایور رو بلد نیستم و نمیدونم که چرزایی که تو اینترنت هست جواب میده یا نه.به همین خاطر از دوستان خواهش کردم اگر در این زمینه تجربه ای دارن در اختیار ما هم بذارن و پیشاپیش از همکاری همگی ممنونم پول زیادی برا ledها دادم و حیفه استفاده نکنم ازش :agree:
دیدگاه