دوستان یه سوال:
با یه درایور 1 به 3 میشه یه LED که 3وات هستش رو راه اندازی کرد یا حتما باید 3تا 1وات رو سری کرد؟
ممنون :applause:
سلام. نه نمیشه.دلیلشم فکر کنم این باشه که چون 3 وات با جریان حدود 750 میلی آمپر درایو میشه ولی داریور 3 در 1 میاد جریان رو تو حدود 340 میلی میبنده پس ولتاژ دو سر ال ای دی 3 وات کاهش زیادی پیدا میکنه و جریانی هم که ال ای دی میکشه خیلی خیلی کمتر از 340 میلی میشه چه برسه به 700 میلی پس احتمالا یک نور خفیف میده.شاید برای تست اینکه ببینی ال ای دی سالمه یا نه جواب بده :biggrin: ولی تا جایی که من میدونم ال ای دی رو نمیسوزونه. اینکه نوشتین حتما 3 تا یک وات رو باید سری کرد باید بگم مثلا میشه 2 تا 1 وات رو هم سری کرد ولی فکر کنم راندمان درایور بیاد پایین(اگه اشتباه نکنم اینو یکجا استاد احمد گفته بودن)موفق باشین.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
ببخشید 3 وات مگه نباید 3برابر 1 وات جریان بکشه و بشه 340*3=1A
یعنی با 1 آمپر میسوزه؟
سلام نه اینطور نیست. 3 وات حدود 700 یا 750 میلی آمپر نیاز داره تا نور که باید بده رو بده که ولتاژ دو سرش در این حالت حدود 3.7 میشه. منظورم اینه که باید جریان در همین رنج که من گفتم قفل بشه و گرنه LED هی بیشتر و بیشتر جریان میکشه و از یک آمپر هم ممکنه رد کنه و عمرش کم میشه و زود میسوزه.
این چیزی که شما نوشتی که 3 ضرب در 340 پس این 1 آمپر میکشه. اینطور نیست مثلا LED ده وات به حساب شما باید 3.4 آمپر بکشه که اینطور نیست و حدود 1 آمپر یا 900 میلی لازم داره در حدود 10 یا یازده ولت. لینک زیر رو نگاه کنید.موفق باشین.
http://www.edison-opto.com.tw/01_products_detail.asp?sn=45
سلام
مسعودجان مطمئنی 3 واتی 700 میلی میکشه !؟ ولتاژش چقدره ؟
من 5 واتی رو با 700 میلی درایو میکنما! 6 تا 7 ولت - 700 میلی آمپر.
البته الان انواع و اقسام Power LED وجود داره. مثلا من 5 واتی هم دیدم که با ولتاژ 10 ولت کار میکنه و نیم آمپر نیاز داره.
سلام
مسعودجان مطمئنی 3 واتی 700 میلی میکشه !؟ ولتاژش چقدره ؟
من 5 واتی رو با 700 میلی درایو میکنما! 6 تا 7 ولت - 700 میلی آمپر.
البته الان انواع و اقسام Power LED وجود داره. مثلا من 5 واتی هم دیدم که با ولتاژ 10 ولت کار میکنه و نیم آمپر نیاز داره.
سلام استاد ممنون از توجهت.
بله همونطور که خودتون هم گفتین power led ها هم انواع مختلف داره ولی این 3 واتی ها که من تا حالا گرفتم با حدود 700 تا 750 میلی آمپر و حدود 3.7 ولت درایو میشن مثلا:
http://www.edison-opto.com.tw/01_products_detail.asp?sn=45
http://www.ledwv.com/en/led-3w-p-8.html
و همونطور هم که خودتون گفتین 5 واتی ها (البته نوعی که من خریدم) با همون حدود 700 میلی ولی حدود 7 ولت درایو میشن.
http://www.ledwv.com/en/led-5w-p-10.html
و 10 واتی که من خریدم هم با حدود 900 میلی آمپر و و 10 ولت
http://www.ledwv.com/en/led-10w-p-35.html
ولی در لینک زیر مثلا 5 واتی هم هست که با 540 میلی آمپر و 9.2 درایو میشه یا 10 واتی که با 700 میلی آمپر و 12 ولت ولی ظاهرا شکلشون فرق میکنه با اینهایی که من خریدم
http://ledz.com/?p=led.power
ولی همونطور که خودتون میدنید باید سعی کنیم که هیچوقت طوری نکنیم که مثلا یک ال ای دی 1 وات 1.2 وات بکشه یا 5 وات 5 و خورده ای بکشه. و همونطور که میدونید از حاصلضرب جریان در ولتاژ دو سرش متوجه میشیم چقدر میکشه. یک نکته خیلی مهم مهم: متاسفانه (البته این موارد رو من در قبلی خیلی میدیدم) بعضی از فروشنده ها ظاهرا به اشتباه LED یک وات رو بجای 3 وات به مشتری میدن (مخصوصا قبلا) مخصوصا اینکه شکل ظاهری بعضی از 3 واتی ها با 1 واتی ها یکسانه من خودم متاسفانه زمانهای بسیار دور چند بار همین اتفاق برام افتاده.پس این مورد رو هم خیلی دقت کنید.
با درود و سپاس از داش مسعود و جناب علم فردا و همگی بر و بچ ادامه دهنده و پیشبرنده این تاپیک . . .
این لینک رو بر و بچه های PI برام فرستادن. بد نیست دوستان هم یه نگاهی بندازن.
ویدئو رو حتما نگاه کنید
http://www.powerint.com/en/products/linkswitch-family/linkswitch-ph?AdSource=eDMen_PHXls&elq=b3d2c5eac9ac4c72b8 78a88b59049d91&elqCampaignId=106
با سپاس
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
سلام
بنده یک سوئیچینگ با piexpert بستم که می خواهم با تغییراتی اونو به درایور ال ای دی تبدیل کنم. ولتاژ و جریان خروجی هم 700 میلی آمپر و 58 ولت در طراحی در نظر گرفته شده. برای 36 تا ال ای دی 1 وات که 2 تا 18 تا باهم موازی شدند.
بعد از بستن با توجه به نقشه بدون تغییرات یعنی اضافه کردن فیدبک جریان اون و برای تست به ال ای دی هام وصل کردم در ابتندا درست کار کرد و همه ال ای دی ها رو با نور تقریبا خوبی روشن کرد اما بعد از چند ثانیه و داغ شدن آی سی (top246Y ال ای دی ها خاموش میشوند. خلاصه هر بار که به بار وصل میشه بعد از 4 ،5 ثانیه این اتفاق میفته به نظر اساتید مشکل چی میتونه باشه.
در ضمن دیود byv26 هم میسوزه
سلام
بنده یک سوئیچینگ با piexpert بستم که می خواهم با تغییراتی اونو به درایور ال ای دی تبدیل کنم. ولتاژ و جریان خروجی هم 700 میلی آمپر و 58 ولت در طراحی در نظر گرفته شده. برای 36 تا ال ای دی 1 وات که 2 تا 18 تا باهم موازی شدند.
بعد از بستن با توجه به نقشه بدون تغییرات یعنی اضافه کردن فیدبک جریان اون و برای تست به ال ای دی هام وصل کردم در ابتندا درست کار کرد و همه ال ای دی ها رو با نور تقریبا خوبی روشن کرد اما بعد از چند ثانیه و داغ شدن آی سی (top246Y ال ای دی ها خاموش میشوند. خلاصه هر بار که به بار وصل میشه بعد از 4 ،5 ثانیه این اتفاق میفته به نظر اساتید مشکل چی میتونه باشه.
در ضمن دیود byv26 هم میسوزه
سلام به نظر من که شما 2 تا 18 تا رو با هم موازی نکن و بیا 36 تا رو با هم سری کن.فکر کنم اینطوری منبع با راندمان بالاتر و خنک تری داشته باشی.
دوم اینکه خب ال ای دی ها اگه جریان رو براشون ثابت در نظر نگیری هی بیشتر و بیشتر جریان میکشن و احتمال داره LED های شما از 1 آمپر هم بیشتر بکشن. و آی سی داغ میکنه و سنسور حرارتش فعال میشه و خاموش میشه. یک تستی بکن ببین وقتی که منبع خاموش میشه چقدر جریان میکشه.
سوم اینکه اگه قراره داریور ال ای دی بسازی به نظر من 58 ولت برای 18 ال ای دی یک وات کمه بالاتر بگیرین.
موفق باشی.
متشکر از پاسختون
برای 36 وات سری نیاز به 120 ولت در خروجی هست اما نرم افزار pi ولتاژ خروجی از 100 بیشتر نمیشه چی کار کنم؟
دوم هم نمی دونم این قسمت قبل ترانس اسمش چیه که یه زنر 200 ولت باهاش موازی شده. اون قسمت در مدار من به شدت داغ میکنه و هی دیود هاش میسوزن به نظر شما ایراد چیه؟
متشکر از پاسختون
برای 36 وات سری نیاز به 120 ولت در خروجی هست اما نرم افزار pi ولتاژ خروجی از 100 بیشتر نمیشه چی کار کنم؟
دوم هم نمی دونم این قسمت قبل ترانس اسمش چیه که یه زنر 200 ولت باهاش موازی شده. اون قسمت در مدار من به شدت داغ میکنه و هی دیود هاش میسوزن به نظر شما ایراد چیه؟
سلام اول قسمت دوم سوالتون رو جواب میدم اسم اون قسمت اسنابر یا کلمپه که به نظر من حتی نباید ولرم هم بشه چه برسه به داغ. و یکی از دلیلهاش اندوکتانس نشتی زیاد ترانسه. برای رفعش ترانس رو به روش ساندویچی بپیچید. و اندوکتانس نشتی ترانس رو بگیرید که هر چی پایین تر باشه بهتره.
VOR رو هم من در بعضی موارد عدد کمتری بهش میدم و با عدد جدید نرم افزار برام مقادیر جدید رو محاسبه میکنه.
و در مورد سوال اولتون مثلا فرض کنید که شما از آی سی TNY280 استفاده کنید که طبق دیتاشت تا 36 وات رو در خروجی میده. خب مثلا ما میخواهیم 113 ولت رو در 0.32 در خروجی داشته باشیم که میشه حدود 36 وات خب بیاید اول مثلا 100 ولت رو در 0.36 ولت به نرم افزار بدین که حاصل خروجی همون 36 وات میشه چون توان خروجی دو حالت ثابته پس فکر کنم اندوکتانس اولیه و مقدار سیم پیچ اولیه و بایاس تقریبا ثابته فقط میمونه ثانویه که شما میتوند از فرمول
تعداد دور اولیه ضرب در ولتاژ خروجی تقسیم بر VOR مقدار پیچیدن ثانویه رو پیدا کنید.(این فرمول رو استاد احمد در یک تاپیک دیگه گذاشتن)
چون جریان خروجی در دو حالت 0.36 با 0.32 کم فرق میکنه پس ضخامت ثانویه هم زیاد فرق نمیکنه
سلام کسی درایور led50وات نساخته؟28-40ولت1700میلی امپر راستش من احتیاج دارم ولی از طراحیش سررشته ای ندارم یه مدار مطوئن میخوام که تضمینی باشه حداقل50000ساعت کسی میتونه کمکی بکنه :cry:
دیدگاه