اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

سلام
    البته میتونید از 555 استفاده کنید ولی به نظر من وقتی ایسی مخصوص اینکار (34063) وجود داره کار اشتباهیه...انتخاب با خودتون
    اگه 34063 رو انتخاب کردید این مقاله رو دانلود کنید
    http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/AN920-D.PDF
    تا بعد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
      توسط ماسفت و مولد پالس اینجا توضیح دادم http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59660.msg330341#msg330341

با 555 پالس درست کنی بدی به این آی سی و ماسفت میتونی هر ولتاژی خواستی در خروجی درست کنی

اما هیچ وقت ولتاژ صاف و خوب نیست بیشتر برای کنترل موتور و نور لامپ و .. این چیزها مناسبه چون پالسه
      خوب منم برای کنترل نور میخوام مرسی دوست عزیز

نوشته اصلی توسط B2
      سلام
      البته میتونید از 555 استفاده کنید ولی به نظر من وقتی ایسی مخصوص اینکار (34063) وجود داره کار اشتباهیه...انتخاب با خودتون
      اگه 34063 رو انتخاب کردید این مقاله رو دانلود کنید
      http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/AN920-D.PDF
      تا بعد.
      میشه راهنماییم کنید من ک ازین مقاله چیزی حالیم نشد !
      زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_elc
        خوب منم برای کنترل نور میخوام مرسی دوست عزیز
        ظاهرا از حجم PDF خوشت نیومد و 555 رو انتخاب کردی...اگه مقاله رو میخوندید متوجه میشدید رگولاتور باک راست کار شماست.شماتیک دایی احمد به کار شما میاد:

اما شرط داره به جای مقاومت 1.5 کیلو یه ولوم 10کیلو و به جای مقاومت 4.7 کیلو یه مقاومت5.6 کیلو استفاده کن.ولوم برای تغییر ولتاژه البته به جای اون ماسفت هم باید IRFZ44 استفاده کنی
        البته اگه خواستی منبعی بسازی که برای کار خودت بهینه شده باشه میتونی مقاله فوق رو بخونی.تقریبا 10 یا 11 تا فرمول وجود داره که اگه اونارو یاد بگیری تقریبا هر منبعی خواستی میتونی بسازی.من با این ایسی هم رگوللاتور باک ساختم هم بوست و کار باهاش اونقدر سخت نیست.
        موفق باشید

دیدگاه

مرسی دوست عزیز مشکل من حجم پی دی اف نبود انگلیسی بودنش بود !

شرمنده درگیر کارم نرسیده بودم بیام ،

مرسی روش حتما کار میکنم باز مزاحمتون میشم

فقط من از اون پی دی اف استفاده کنم یا این مداری که گفتید ؟

من فقط اون مشخصاتی ک گفتم رو میخوام اگه اون مدار کارم رو حل میکنه دیگه سراغ پی دی اف نرم !

در ضمن چون جریان بالاست مشکلی از نظر توان برای مقاومت ایجاد نمیشه و بسوزه ؟چون من قبلا دنبال پتانسیومتر وات بالا گشتم خیلی کمه دقتشم خوب نبود متلا من تو یه مداری تغییرات اول مقاوت رو میخواستم زیر 50 اهم تا میخواستم مقاومت رو افزایش بزم یهو میرفت تو رنج 100 اهم به بالا !تقریبا اولاش غیر خطی بود .
          زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

فقط من از اون پی دی اف استفاده کنم یا این مداری که گفتید ؟
            تو پست قبل جواب دادم

در ضمن چون جریان بالاست مشکلی از نظر توان برای مقاومت ایجاد نمیشه و بسوزه ؟چون من قبلا دنبال پتانسیومتر وات بالا گشتم خیلی کمه
            دقیق نفهمیدم منظورت ولوم یا ...به هر حال از ولوم جریانی نمیگذره که بخواد خراب بشه فقط مقاومت 0.018 رو باید وات بالا بذاری.

دیدگاه

سلام B2 جان

آقا تو فکر یه منبع 2.6 ولت 40 آمپرم برا تابلو روون

می خوام با top250 یه ولتاژ مثلا 12 ولت (با حد اکثر جریان که میتونم بگیرم :redface درس کنم، از اون ور با mc34063 یا uc3843 به همراه ir2113 و ماسفت برسم به ولتاژ و جریانم

روشم درسته؟

اگه آره ، با فرض اینکه ماسفتم irfz44 باشه، چنتا ماسفت باید بذارم ؟! (اصلا درسته چنتا ماسفتو موازی کرد؟)
              طبق دیتا شیت باید بتونه این حدودا جریان بده ولی ما که ندیدییم البته با ترانزیستور درایوش کرده بودم، تبدیل به یه هیتر کوچیک شده بود :NO:

چی کار کنم؟

با عرض معذرت از جناب hesam_elc ، ببخشید پا برهنه اومدم وسط بحث
              پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                با درود . . .
                اشکال نداره :biggrin:
                این هم کلاسی ما ناراحت نمیشه!!!
                با اجازه جناب B2
                شما اول بگو اون چه تابلوییه که با 2.6 کار میکنه. بعد میرسیم به قسمت کنترل و سوئیچ جریانش.

با سپاس
                درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                  با درود . . .
                  اشکال نداره :biggrin:
                  این هم کلاسی ما ناراحت نمیشه!!!
                  با اجازه جناب B2
                  شما اول بگو اون چه تابلوییه که با 2.6 کار میکنه. بعد میرسیم به قسمت کنترل و سوئیچ جریانش.

با سپاس
                  درود بر سرباز وطن
                  مسابقه اطلاعات عمومیه؟! نمی دونم ! سوال بعد :mrgreen:

برا تابلو از led ledman (از این بیضی ها) استفاده کردیم، تغذیه هاشون حدود 2 ولت هست(فک کنم بهترین حالت کاریش برا عمر طولانی و عاقبت به خیری 1.9 بود) .از اون ور هم شیفت رجیستر ها حدود 0.6 ولت افت ولتاژ ایجاد میکنه.اینه که می گم 2.6 ولت :mrgreen: البته افت ولتاژ سیم منبع رو اصلا در نظر نگرفتم، سیم خیلی کت وکلفت می ذارم :redface:

نوشته اصلی توسط RAZORBACK
                  تابلویی که LED هاش موازی اند!
                  نه بابا گفتم تابلو روونه! اونجوری بود همشو سری میکردم ...

دیدگاه

تابلویی که LED هاش موازی اند!
                    صبح شما بخیر! :biggrin:
                    کدوم تابلو روانی ال ای دی هاش موازی هستن که این دومیش باشه؟ oo:

نوشته اصلی توسط black-8
                    درود بر سرباز وطن
                    مسابقه اطلاعات عمومیه؟! نمی دونم ! سوال بعد :mrgreen:

برا تابلو از led ledman (از این بیضی ها) استفاده کردیم، تغذیه هاشون حدود 2 ولت هست(فک کنم بهترین حالت کاریش برا عمر طولانی و عاقبت به خیری 1.9 بود) .از اون ور هم شیفت رجیستر ها حدود 0.6 ولت افت ولتاژ ایجاد میکنه.اینه که می گم 2.6 ولت :mrgreen: البته افت ولتاژ سیم منبع رو اصلا در نظر نگرفتم، سیم خیلی کت وکلفت می ذارم :redface:
                    شما اینم حساب کردی که ولتاژ داره لحظه ای اعمال میشه و اگر پایین باشه نورت کم میشه و یا کلا روشن نمیشه؟ oo:
                    والا من یکی بعید میدونم نمایشگرهای تتا هم 40 آمپر جریان بکشه
                    اینو نگاه کن:
                    http://www.4shared.com/video/4u_Iou6Y/Movie_2.html
                    این تو پیک کاریش نهایت 2100 میلی آمپر میکشه که من با 268 براش یه 3 آمپری درست کردم تا جوابشو بده.
                    الانم بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه
                    مسئله دیگه ای که هست اینه که 2.6 چطور میخواد شیفت رجیستر و یا میکرو رو راه بندازه؟ oo:
                    یه لطفی میکنید قضایای محاسبات رو بگید؟
                    شاید بشه مشکل رو به یه طریق دیگه حل کرد :biggrin:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                    بدرود . . .

دیدگاه

شما اینم حساب کردی که ولتاژ داره لحظه ای اعمال میشه و اگر پایین باشه نورت کم میشه و یا کلا روشن نمیشه؟ oo:
                      والا من یکی بعید میدونم نمایشگرهای تتا هم 40 آمپر جریان بکشه
                      اینو نگاه کن:
                      http://www.4shared.com/video/4u_Iou6Y/Movie_2.html
                      این تو پیک کاریش نهایت 2100 میلی آمپر میکشه که من با 268 براش یه 3 آمپری درست کردم تا جوابشو بده.
                      الانم بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه
                      مسئله دیگه ای که هست اینه که 2.6 چطور میخواد شیفت رجیستر و یا میکرو رو راه بندازه؟ oo:
                      یه لطفی میکنید قضایای محاسبات رو بگید؟
                      شاید بشه مشکل رو به یه طریق دیگه حل کرد :biggrin:

جمله اولتو نگرفتم. ولتاژ لحظه ای؟ oo:

شما حساب کن اگه هر led حدود 20 میلی جریان بکشه(برا هر بلوک 16*16) میشه بیشتر از 5 آمپر، حالا اگه فرض کنیم همزمان حداکثر نصف این led ها روشن بشن ینی 2.5 آمپر برا هر بلوک 16 در 16
                      ما الان یه تابلو با 4 تا ازین بلوکا بستیم .منبع تغذیه هم3.3 پاور کامپیوتره که به لطف افت ولتاژ خارق العادش :mrgreen: تقریبا 1.6(گاهی کمتر) تا 1.9 میندازه سر led ها. حدود 8 آمپر هم جریان میکشه. تازه این یه تابلوی نسبتا کوچیکه البته خوب داره کار میکنه الان و نورش هنوز چشو در میاره

شیفت رجیستر ها هم از 2 ولت به بالا خوب کار میکنن، دیتا شیت 595 رو نگا کنی نوشته کلا سری 74HC مشکلی با ولتاژ پایین نداره .فقط یادمه تاخیر پخششون زیاد میشه، که تو سرعتای ما مهم نیس. میکرو هم رو 3.3 کار میکنه و تغذیش جداس

یکی از دوستان توی یکی ازین تابلو سازیا کار میکنه، میگه که منبع های 40 و 80 آمپری می ذارن. تازه برا بعضی تابلو ها یه 40 و یه 80 با هم میذارن. اگه این جور شد میخوام برم سراغ 80

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                        جمله اولتو نگرفتم. ولتاژ لحظه ای؟ oo:

شما حساب کن اگه هر led حدود 20 میلی جریان بکشه(برا هر بلوک 16*16) میشه بیشتر از 5 آمپر، حالا اگه فرض کنیم همزمان حداکثر نصف این led ها روشن بشن ینی 2.5 آمپر برا هر بلوک 16 در 16
                        ما الان یه تابلو با 4 تا ازین بلوکا بستیم .منبع تغذیه هم3.3 پاور کامپیوتره که به لطف افت ولتاژ خارق العادش :mrgreen: تقریبا 1.6(گاهی کمتر) تا 1.9 میندازه سر led ها. حدود 8 آمپر هم جریان میکشه. تازه این یه تابلوی نسبتا کوچیکه البته خوب داره کار میکنه الان و نورش هنوز چشو در میاره

شیفت رجیستر ها هم از 2 ولت به بالا خوب کار میکنن، دیتا شیت 595 رو نگا کنی نوشته کلا سری 74HC مشکلی با ولتاژ پایین نداره .فقط یادمه تاخیر پخششون زیاد میشه، که تو سرعتای ما مهم نیس. میکرو هم رو 3.3 کار میکنه و تغذیش جداس

یکی از دوستان توی یکی ازین تابلو سازیا کار میکنه، میگه که منبع های 40 و 80 آمپری می ذارن. تازه برا بعضی تابلو ها یه 40 و یه 80 با هم میذارن. اگه این جور شد میخوام برم سراغ 80
                        جاش نبود اینجا بحث بشه چون کلا تاپیک منحرف میشه .
                        بگذریم
                        شما خودتون برنامه تابلو رو نوشتید؟ oo:
                        چطور حساب کردید که 64 تا ال ای دی بیشتر از 5 آمپر جریان میکشه؟ oo:
                        جریان مصرفی هر ال ای دی بطور معمول 15 تا 20 میلی هست(عملا 17 میزارم)
                        اگر 1000 تا ال ای دی(با فرض تابلو 16 سطر و 64 ستون) رو همشون رو باهم روشن کنیم و طبق محاسبات شما هر ال ای دی 20 میلی بکشه و ... کلش میشه 20 آمپر! حالا شما چطور محاسبه کردی و به 40 و 80 رسیدی برا من جالبه :biggrin:
                        ببین داداش گلم. شما داری از اصلی بنام رفرش استفاده میکنی. یعنی با توجه به نحوه رفرش در آن واحد تنها یک سطر و یا یک ستون فعال هست. مثلا اگر فرض کنیم همون ماتریس 16 در 16 رو داری و روشت هم ستونی هست شما ستون اول رو روشن میکنی و 15 ستون دیگه خاموش هستند. بعد از یه میزان تاخیر حساب شده ستون دوم رو روشن میکنی و ستون اول + 14 ستون دیگه خاموش هستند.
                        لطفا در صورت امکان اون دوستتون رو که تو کار تابلو هستن در پیغام خصوصی به من معرفی کنید. شاید یه چیزی ازش یاد گرفتیم و ما هم به جای منابع 3 آمپری که میزاریم تو تابلوهامون از این به بعد 40 آمپری گذاشتیم :biggrin:

اقا وحید شما استاد مایی ولی شما تا حالا تابلو روانی دیدید که سری باشن led هاش؟
                        led هایی که همزامان روشن(هر سطر یا ستون) هستند موازی هستند دیگه!
                        سالاری
                        در آن واحد بله، با توجه به نوع رفرش یا سطر و یا ستون موازی میشن(البته به شکل مجزا و بی ربط از هم که نمیشه بهش موازی گفت)
                        آخه من کی گفتم سری هستن؟؟؟!!!! :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

[color=navy][b]جاش نبود اینجا بحث بشه چون کلا تاپیک منحرف میشه .
                          بگذریم
                          شما خودتون برنامه تابلو رو نوشتید؟ oo:
                          چطور حساب کردید که 64 تا ال ای دی بیشتر از 5 آمپر جریان میکشه؟ oo:
                          جریان مصرفی هر ال ای دی بطور معمول 15 تا 20 میلی هست(عملا 17 میزارم)
                          اگر 1000 تا ال ای دی(با فرض تابلو 16 سطر و 64 ستون) رو همشون رو باهم روشن کنیم و طبق محاسبات شما هر ال ای دی 20 میلی بکشه و ... کلش میشه 20 آمپر! حالا شما چطور محاسبه کردی و به 40 و 80 رسیدی برا من جالبه :biggrin:
                          ببین داداش گلم. شما داری از اصلی بنام رفرش استفاده میکنی. یعنی با توجه به نحوه رفرش در آن واحد تنها یک سطر و یا یک ستون فعال هست. مثلا اگر فرض کنیم همون ماتریس 16 در 16 رو داری و روشت هم ستونی هست شما ستون اول رو روشن میکنی و 15 ستون دیگه خاموش هستند. بعد از یه میزان تاخیر حساب شده ستون دوم رو روشن میکنی و ستون اول + 14 ستون دیگه خاموش هستند.
                          لطفا در صورت امکان اون دوستتون رو که تو کار تابلو هستن در پیغام خصوصی به من معرفی کنید. شاید یه چیزی ازش یاد گرفتیم و ما هم به جای منابع 3 آمپری که میزاریم تو تابلوهامون از این به بعد 40 آمپری گذاشتیم :biggrin:
                          خوبی؟ oo:
                          16*16=256
                          شما چطوری به 64 رسیدی هم برا من جالبه
                          روش هم ماتریسی نیس، تابلو هاتون تو نور روز چیزی هم نشون میدن؟! اگه میدن تو پیغام خوصوصی به من بگین که منم برم دنبال منبع 3 آمپر
                          بگذریم

B2 جان کجایی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                            خوبی؟ oo:
                            16*16=256
                            شما چطوری به 64 رسیدی هم برا من جالبه
                            روش هم ماتریسی نیس، تابلو هاتون تو نور روز چیزی هم نشون میدن؟! اگه میدن تو پیغام خوصوصی به من بگین که منم برم دنبال منبع 3 آمپر
                            بگذریم

B2 جان کجایی ؟
                            نه والا! :biggrin:
                            مریضی امونم رو بریده این دم عیدی!
                            شما چطوری؟ :mrgreen:
                            انقدر خستم که الان زورکی دارم دکمه کیبرد رو فشار میدم
                            هیچ حواسم نبود. فکر میکردم برا 8 در 8 حساب کردی(دیگه اونقدری حالیمون میشه که 16 در 16 64 نمیشه )
                            والا تو روز هم نشون میدن :biggrin:
                            باور نداری بیا ببین

بدرود . . .

دیدگاه

سلام به دوستان
                              نوشته اصلی توسط black-8
                              سلام B2 جان

آقا تو فکر یه منبع 2.6 ولت 40 آمپرم برا تابلو روون

می خوام با top250 یه ولتاژ مثلا 12 ولت (با حد اکثر جریان که میتونم بگیرم :redface درس کنم، از اون ور با mc34063 یا uc3843 به همراه ir2113 و ماسفت برسم به ولتاژ و جریانم

روشم درسته؟

اگه آره ، با فرض اینکه ماسفتم irfz44 باشه، چنتا ماسفت باید بذارم ؟! (اصلا درسته چنتا ماسفتو موازی کرد؟)
                              طبق دیتا شیت باید بتونه این حدودا جریان بده ولی ما که ندیدییم البته با ترانزیستور درایوش کرده بودم، تبدیل به یه هیتر کوچیک شده بود :NO:

چی کار کنم؟

جای دایی احمد خالی :cry: همیشه اینجور وقتا میومد و بهترین پیشنهادو میداد....
                              من تو زمینه تابلو روان تجربه ای ندارم و فکر کنم داش وحید اوستا باشه ولی اگه منبع تغذیه 2.6 ولت و 40 امپر بخوای میشه حدود 100 وات که با سری TOP قابل دسترسیه ولی لزومی نداره یه بار 12 بسازی بعد ازش 2.6 ولت بسازی تلفات زیادی داره.از همون اول خروجی 2.6 ولت در نظر بگیری بهتره.البته تا اونجائیکه یادمه برنامه PI تا 12 امپر برای هر خروجی قبول میکرد و بیشتر اجازه نمیداد.در کل من اگه قرار بود یه همچین چیزی بسازم از سری TOP استفاده نمیکردم و خودم با 3842 طراحی میکردم ولی اگه میخوای با top کار کنی باید تاپیکشو که گیره هم خورده نگاه کنی

دیدگاه

سلام
                                نوشته اصلی توسط B2
                                سلام به دوستان جای دایی احمد خالی :cry: همیشه اینجور وقتا میومد و بهترین پیشنهادو میداد....
                                من تو زمینه تابلو روان تجربه ای ندارم و فکر کنم داش وحید اوستا باشه ولی اگه منبع تغذیه 2.6 ولت و 40 امپر بخوای میشه حدود 100 وات که با سری TOP قابل دسترسیه ولی لزومی نداره یه بار 12 بسازی بعد ازش 2.6 ولت بسازی تلفات زیادی داره.از همون اول خروجی 2.6 ولت در نظر بگیری بهتره.البته تا اونجائیکه یادمه برنامه PI تا 12 امپر برای هر خروجی قبول میکرد و بیشتر اجازه نمیداد.در کل من اگه قرار بود یه همچین چیزی بسازم از سری TOP استفاده نمیکردم و خودم با 3842 طراحی میکردم ولی اگه میخوای با top کار کنی باید تاپیکشو که گیره هم خورده نگاه کنی
                                ...

این دایی وحید هم که سرما خورده،مریضه، گیر داده 2.6 ،40 رو برا چی میخوای؟! من با 3 آمپر 64 تا led رو را میندازم :mrgreen:
                                آقا برا تابلوی خیلی خیلی بزرگ ،8 رنگ میخوام، 65 تا led هم بیشتر نداره

تابلو روون بودنشو کلا گفتم چون نه جریان ثابت نه هیچی :agree: مثل بقیه منبع هاس.

سری top هم گفتی بیشتر از 10 آمپر نمیده. برا 2.6 همون tiny هم زیاده . :cry:
                                برا همین گفتم همچین تیریکی بزنم یه مرحله از 220 به مثلا 12 با top بعد از اونجا به با 3843 یا mc34063 به 2.6 و همون داستانای بالا

ببینم منظورت مثل اونیه که خازاما گذاشته؟! با یه ماسفت ولتاژ بالا؟! ماسفت ولتاژ بالا برا همچین جریانی سراغ داری؟
                                راستی یه چیز دیگه جریان عبوری از هر میلی متر مربع 5 آمپره؟! oo: منطقی نیس بنظرم

یه چیز دیگه بیشترین جریانی که از یه ماسفت عبور دادی چقد بوده؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X