اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در LM2576

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افت ولتاژ در LM2576

سلام دوستان
    من از LM2576 برای تغذیه مدارم استفاده میکنم
    و با یه پتانسومتر 10 کیلو 5 ولت دقیق رو درست میکنم
    ولی وقتی که یه مصرف کننده مثلا میکرو رو به 5 ولت بدست اومده وصل میکنم افت ولتاژ در حد 1 ولت پیدا میکنه
    مشکل از کجا میتونه باشه..!
    با این شماتیک مدار رو بستم
    http://www.hobby-hour.com/electronics/lm2576hv-adj-buck-regulator-schematic.png
    در ضمن وقتی خازن 2200 میکرو رو میزارم خازن شارژ و دشارژ میشه
    و باعث میشه ولتاژ بالا پایین بره واسه همین حذفش کردم از مدار
    با این اوصاف ایراد کجا میتونه باشه؟

پاسخ : افت ولتاژ در LM2576

با بار مقاومتی چک کن .
    عکس از مدار.

دیدگاه

مشکل همینه که خازن رو برداشتی. مقدار سلف همینه که توی مداره؟
      بهترین مقادیر برای خروجی 5ولت: سلف 100میکرو و خازن 1000میکرو

دیدگاه

خروجی یه خازن 1000 میکرو گذاشتم حل شد
        ولی علتشو هم میشه بگین...!
        که کار سلف و خازن چیه اینجا...!؟

دیدگاه

سلام
          سویچینگ که بدون فیلتر خروجی نمیشه :d
          خازن در زمان باز بودن سویچ بار رو تغذیه میکنه
          با سپاس

دیدگاه

آقا با وجود یه خازن 2200 میکرو در خروجی
            بازهم با اتتصال Backlight LCD لفت ولتاز در حد 200 میلی ولت دارم...! :NO: oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsancompany
              اصلا کارایی که گفتم رو کردی؟

دیدگاه

علتشو هم میشه بگین...!
                که کار سلف و خازن چیه اینجا...!؟
                2576 یه رگولاتور نوع باک هست. تو لینک زیر به طور کامل توضیح داده شده و سلف و خازن خروجی هم از اجزای ذاتی توپولوژی باک هست.
                http://en.wikipedia.org/wiki/Buck_converter

اگه تو همون لینک بالا توجه کنید مقدار ریپل خروجی به پارامترهای مختلفی بستگی داره مثل مقدار خازن و ولتاژ ورودی. بنابراین با توجه به اینکه افت ولتاژ مورد انتظار شما چقدره طراحی تفاوت میکنه. اگه واقعا افت ولتاژ 0.2 ولت براتون خیلی زیاده دو تا کار میتونی بکنی.
                1- ولتاژ بی باری رو روی 5.2ولت تنظیم کن تا توی مدار همون 5 رو بهت بده.
                2- میزان ولتاژ ورودی و جریان خروجی رو دقیق مشخص کن تا طراحی بر اساس اون انجام بشه.

دیدگاه

سلفی که استفاده کردی قادر نیست جریان لازم رو تامین کنه به همین خاطر با کشیدن جریان کمی در خروجی افت ولتاژ ایجاد میشه . مشخص نکردی که قراره حداکثر چه جریانی از خروجی بکشی اما سلفی که استفاده میکنی حداقل باید تا یک آمپر به اشباع نره . (سلفت یا بشکه ای باشه یا تروئیدی)

دیدگاه

با سلام : به نظر من وات سلف تون پایینه اگر به جای شما بودم از سلف های داخل لامپ های کم مصرف استفاده میکردم البته بعد از تغییر و تنظیم ظرفیت سلف

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام.منم قبلا همین مشکل رو داشتم که با تغییر سلفم به یه سلف جریان بالاتر مشکلم حل شد.
                      مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
                      یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

نوشته اصلی توسط برادر
                        2576 یه رگولاتور نوع باک هست. تو لینک زیر به طور کامل توضیح داده شده و سلف و خازن خروجی هم از اجزای ذاتی توپولوژی باک هست.
                        http://en.wikipedia.org/wiki/Buck_converter
                        اگه تو همون لینک بالا توجه کنید مقدار ریپل خروجی به پارامترهای مختلفی بستگی داره مثل مقدار خازن و ولتاژ ورودی. بنابراین با توجه به اینکه افت ولتاژ مورد انتظار شما چقدره طراحی تفاوت میکنه. اگه واقعا افت ولتاژ 0.2 ولت براتون خیلی زیاده دو تا کار میتونی بکنی.
                        1- ولتاژ بی باری رو روی 5.2ولت تنظیم کن تا توی مدار همون 5 رو بهت بده.
                        2- میزان ولتاژ ورودی و جریان خروجی رو دقیق مشخص کن تا طراحی بر اساس اون انجام بشه.
                        مورد یک که گفتین کار منطقی به نظر نمیاد
                        از چه سلفی استفاده کنم به نظرتون؟

دیدگاه

مورد یک که گفتین کار منطقی به نظر نمیاد
                          از چه سلفی استفاده کنم به نظرتون؟
                          خودمم قبول دارم اصولی نیست اما خب یه جور کلک زدنه دیگه. :icon_razz: خودم تا مجبور نشم از اینجور روشا استفاده نمیکنم.
                          مقدار سلف رو قبلا گفتم. فکر میکنم حدود 100میکرو مناسبه.
                          نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                          با سلام : به نظر من وات سلف تون پایینه
                          نوشته اصلی توسط mohele
                          سلام.منم قبلا همین مشکل رو داشتم که با تغییر سلفم به یه سلف جریان بالاتر مشکلم حل شد.
                          شما با این کار فقط جریان مجاز سلف رو می برید بالا. علتش چیه که اینطوری جواب میده؟

دیدگاه

با سلام : تا جایی که من اطلاع دارم در سلف جریان با سرعت زیاد قطع و وصل میشه و هر چه وات سلف بالا باشه جریان خود القایی زیادتر میشه و افت ولتاژ پدید نمیاد
                            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط گـــــــــــــیــــــج
                              با سلام : تا جایی که من اطلاع دارم در سلف جریان با سرعت زیاد قطع و وصل میشه و هر چه وات سلف بالا باشه جریان خود القایی زیادتر میشه و افت ولتاژ پدید نمیاد
                              والا تا جایی که من می دونم ماهیت سلف پیوسته بودن و قطع و وصل نشدن جریانشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X