اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی آی سی TL494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی آی سی TL494

اینکارو فکر کنم برای فرستنده رادیویی میخاین...

در حد 500 کیلو میتونید از 555 استفاده کنید. برای ولتاژ خرجی هم از موسفت استفاده کنید یا ترانزیستور با هر ولتاژ و جریانی بخاین هست...

دیدگاه

از پاسختون خیلی متشکرم.
      من قبلا یه مقدار بهش فکر کرده بودم . ببینید این استراتژی ای که من می خوام دنبال کنم خوبه؟
      اول یه سیگنال می سازم ( ضعیف ) حالا یا با 555 یا با اسیلاتور های آماده موجود در بازار یا با میکرو ( با میکرو میشه ؟ اگر بشه خیلی عالیه)
      بعد یه مقدار تقویتش می کنم با ترانزیستور معمولی و ایزولش می کنم با یه اپتو کوپلری ، ترانسی چیزی
      بعد یه ماسفت درایور می ذارم ( نمیدونم ماسفت درایورا محدودیت فرکانس داره یا نه ) و بهش یکی دو تا ماسفت می چسبونم.
      بعد ماسفت ها برام از روی منبع تغذیه موجود سوئیچینگ انجام میدن.( نمی دونم منبع تغذیه باید خاص باشه یا هر منبع تغذیه ای میشه)
      بعد بوسیله ترانس نسبت ولتاژ و جریان رو هرچه قدر دوست دارم تنظیم می کنم. ( این آخری رو هم نمی دونم میشه یا نه اصلا ترانس تو این توان و فرکانس جواب می ده یا نه )
      کارمم شده همه اما و اگر . ولی اگر بشه خیلی عالی میشه.
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
        از پاسختون خیلی متشکرم.
        من قبلا یه مقدار بهش فکر کرده بودم . ببینید این استراتژی ای که من می خوام دنبال کنم خوبه؟
        اول یه سیگنال می سازم ( ضعیف ) حالا یا با 555 یا با اسیلاتور های آماده موجود در بازار یا با میکرو ( با میکرو میشه ؟ اگر بشه خیلی عالیه)
        با میکرو هم میشه

بعد یه مقدار تقویتش می کنم با ترانزیستور معمولی و ایزولش می کنم با یه اپتو کوپلری ، ترانسی چیزی
        بعد یه ماسفت درایور می ذارم ( نمیدونم ماسفت درایورا محدودیت فرکانس داره یا نه ) و بهش یکی دو تا ماسفت می چسبونم.
        همه چی محدودیت فرکانس داره! باید دیتا شیتشو ببینی

بعد ماسفت ها برام از روی منبع تغذیه موجود سوئیچینگ انجام میدن.( نمی دونم منبع تغذیه باید خاص باشه یا هر منبع تغذیه ای میشه)
        نه محدودیتی نباید داشته باشه فقط باید خازن مناسب نزدیک به سویچ بزاری که حالا ماسفت باشه یا هر چیزی...

بعد بوسیله ترانس نسبت ولتاژ و جریان رو هرچه قدر دوست دارم تنظیم می کنم. ( این آخری رو هم نمی دونم میشه یا نه اصلا ترانس تو این توان و فرکانس جواب می ده یا نه )
        کارمم شده همه اما و اگر . ولی اگر بشه خیلی عالی میشه.
        با مقاومت هم میتونی اینکارو بکنی

دیدگاه

خیلی متشکرم از پاسختون

با مقاومت هم میتونی اینکارو بکنی
          :eek: تا حالا نشنیده بودم . چجوری؟
          همه چی محدودیت فرکانس داره! باید دیتا شیتشو ببینی
          - در مورد درایور ماسفت الان رفتم تو سایت جوان زدم mosfet driver چند تا اومد یه یه دونه رو واز کردم (sn75374 ) جمع زمان های تاخیری که براش نوشته بود 300 نانو ثانیه نمی شد ، پس فکر کنم برای فرکانس 500 کیلویی که من می خوام عالی باشه.
          از طرف دیگه تو دیتا شیت ( که سرسری یه نگاه بهش انداختم ) چیزی در مورد ولتاژ ماسفت صحبت نشده بود و فکر کنم ولتاژ سوئیچینگ ربطی به نداشته باشه . تو دیتا شیت (TC4426)رو هم نگاه کردم همین طور بود.

-در مورد اپتو کوپلر هم الان یه نگاه به دیتاشیت pc817 انداختم دیدم نوشته 80khz cut-off frequency .
          بعد رفتم سرچ کردم دیدم تنها اپتو ای که میشه تو فرکانس بالا کار کرد HCPL2631 هست که جوان داره (3000 تومن)
          انگار از این بابت هم مشکل ندارم :agree:

-در مورد ماسفت هم انگار مشکلی نیست و تقریبا هر ماسفتی می تونه تو این فرکانسا سوئیچ کنن. فکر نکنم پیدا کردن یه ماسفتی که 40 ولت رو مثلا با 2 آمپر با 500 کیلو هرتز سوئیچ کنه مشکل باشه .
          فقط چیزی که هست اینه که نیم دونم همه ماسفت ها به همه ماسفت درایور ها می خورن یا نه؟؟!؟
          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
            خیلی متشکرم از پاسختون
            :eek: تا حالا نشنیده بودم . چجوری؟- در مورد درایور ماسفت الان رفتم تو سایت جوان زدم mosfet driver چند تا اومد یه یه دونه رو واز کردم (sn75374 ) جمع زمان های تاخیری که براش نوشته بود 300 نانو ثانیه نمی شد ، پس فکر کنم برای فرکانس 500 کیلویی که من می خوام عالی باشه.
            از طرف دیگه تو دیتا شیت ( که سرسری یه نگاه بهش انداختم ) چیزی در مورد ولتاژ ماسفت صحبت نشده بود و فکر کنم ولتاژ سوئیچینگ ربطی به نداشته باشه . تو دیتا شیت (TC4426)رو هم نگاه کردم همین طور بود.

-در مورد اپتو کوپلر هم الان یه نگاه به دیتاشیت pc817 انداختم دیدم نوشته 80khz cut-off frequency .
            بعد رفتم سرچ کردم دیدم تنها اپتو ای که میشه تو فرکانس بالا کار کرد HCPL2631 هست که جوان داره (3000 تومن)
            انگار از این بابت هم مشکل ندارم :agree:

یه تاپیک برای محاسبه مقدار جریان گیت موسفت هست که با همون میتونی محاصبه کنی ولی حدودیش میشه مقدار Q خازن توی دیتا شیت رو تقسیم بر مجموع زمان Rise up و Turn on بکنی مقدار جریان لحضه ایش در میاد که تغریبا هر موسفت درایوری 2A میتونه همه موسفتهایی که توی رنج کاری شما هست رو تامین کنه...
            منضورم از مقاومت این بود که مقاومت رو بزاری سر راه Drain موسفت که جریان کم بشه...

-در مورد ماسفت هم انگار مشکلی نیست و تقریبا هر ماسفتی می تونه تو این فرکانسا سوئیچ کنن. فکر نکنم پیدا کردن یه ماسفتی که 40 ولت رو مثلا با 2 آمپر با 500 کیلو هرتز سوئیچ کنه مشکل باشه .
            فقط چیزی که هست اینه که نیم دونم همه ماسفت ها به همه ماسفت درایور ها می خورن یا نه؟؟!؟

دیدگاه

خوب فکر کنم از نظر تئوری اولیه کار مشکلی نباشه به جز اون ترانس.
              میشه با ترانس هر جور که دوست دارم نسبت جریان و ولتاژ رو تغییر بدم ( تو 500 کیلوهرتز) ؟

دیدگاه

آره میتونی ولی محاصبات سنگینی داره برای فرکانس بالا

دیدگاه

سلام یه مدار ساده که در آن آیسی سوچینگ tl494 یا k7500 باشه میخواستم یه جورایی این مدار تستر این آیسی ها باشه ممنون

دیدگاه

راحت ترین راه برای تست tl494 بستن همون مدار منبع تغذیه است .
                    محمد حسین از IC IR2153 استفاده کن راحت کار شما رو راه می اندازه
                    این لینک هم ببین
                    http://www.barghiha.com/t68/

sigpic

دیدگاه

از دوستان بخصوص اقا احسان بسیار متشکرم
                      من این ای سی را تو یه مداری دیدم که ورودی مدار میتونه از صفر تا 500 ولت تغییرات داشته باشه.این تغییرات هم بعد از یه سری المان به این ای سی امده.میشه یه کمی بیشتر توضیح بدین.
                      ایا روش تست راحت برای این ای سی وجود داره.یا اینکه باید شکل موج خروجی ای سی از روی پایه های 8 و 11 بگیرم؟(منظرم این هستش که روی برد خود مدار میشه با دیدن شکل موج یا اندازه گیری مقادیر ولتاژ پایه هابه صحت ای سی پی برد یا خیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
                        از دوستان بخصوص اقا احسان بسیار متشکرم
                        من این ای سی را تو یه مداری دیدم که ورودی مدار میتونه از صفر تا 500 ولت تغییرات داشته باشه.این تغییرات هم بعد از یه سری المان به این ای سی امده.میشه یه کمی بیشتر توضیح بدین.
                        ایا روش تست راحت برای این ای سی وجود داره.یا اینکه باید شکل موج خروجی ای سی از روی پایه های 8 و 11 بگیرم؟(منظرم این هستش که روی برد خود مدار میشه با دیدن شکل موج یا اندازه گیری مقادیر ولتاژ پایه هابه صحت ای سی پی برد یا خیر
                        بله.....اگر کمی تجربه و اطلاعات در مورد سوییچینگ داشته باشین به راحتی با دیدن شکل موج های ایسی میتونید از سلامتش مطمین شید.....بنده به شخصه تا بحال خیییییییلی کم دیدم ایسی خراب شده باشد
                        موفق باشید
                        ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                          بله.....اگر کمی تجربه و اطلاعات در مورد سوییچینگ داشته باشین به راحتی با دیدن شکل موج های ایسی میتونید از سلامتش مطمین شید.....بنده به شخصه تا بحال خیییییییلی کم دیدم ایسی خراب شده باشد
                          موفق باشید
                          شکل موجها چه جوری باید باشند که مطمین باشیم ای سی داره درست کار میکنه؟

دیدگاه

شکل موجها چه جوری باید باشند که مطمین باشیم ای سی داره درست کار میکنه؟
                            روی پایه شماره 5 باید یک موج دندانه اره ای باشه و روی یک یا چند تا از پایه های 8الی 11 هم باید یک موج مربعی باشد
                            موفق باشید

دیدگاه

ممنون
                              ایا این ای سی فقط وظیفه اش تبدیل یه ولتاژ ثابت هستش.اخه تو دیتا شیت خود ای سی دیدم دوتا مدار اورده که مثلا ولتاژ ورودی اون بین ٨تا٢٠ ولت هستش اما یه خروجی ثابت تهیه کرده.ایا این ای سی فقط همین کاررا انجام میده

دیدگاه

ممنون
                                ایا این ای سی فقط وظیفه اش تبدیل یه ولتاژ ثابت هستش.اخه تو دیتا شیت خود ای سی دیدم دوتا مدار اورده که مثلا ولتاژ ورودی اون بین ٨تا٢٠ ولت هستش اما یه خروجی ثابت تهیه کرده.ایا این ای سی فقط همین کاررا انجام میده
                                این ایسی یه ولتاژ ثابت نمیده بلکه با توجه به ولتاژ خروجی و و لتاژ مطلوب یک موج مربغی با دیوتی سایکل متغیر میده و در اصل کاری فرکان دادن به ترانزیستور هاست
                                کار اصلی این ایسی همینه که البته کم کاری نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X