اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

آقا حیفه این تاپبک بره زیر خاک تاپیک که از صفحه اول رفت دیگه میره به تاریخ میپیونده اونوقت مردم میان دنبال همچین مداری میگردن و میبینن نیست
    عکس هسته ERL35 سیم اولیه شماره 1 میل
    (چه مرتب پیچیدم )
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      آقا حیفه این تاپبک بره زیر خاک تاپیک که از صفحه اول رفت دیگه میره به تاریخ میپیونده اونوقت مردم میان دنبال همچین مداری میگردن و میبینن نیست
      عکس هسته ERL35 سیم اولیه شماره 1 میل
      (چه مرتب پیچیدم )
      بهتر بود بجای یدونه سیم یک میل دوتا نیم یا بهتر چهارتا 25. موازی میپیچیدی
      اینجوری بهتره و بازده بالاتر میره.
      تو جریان های پیک هم هسته دیرتر خالی از شار مغناطیسی میشه و افت ولتاژ میده.

چون واسه امپ میخوای گفتم واگرنه زیادم فرقی نداره. یدونه یک واسه اولیه فکر نکنم درست جواب بده :NO:
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

چون واسه امپ میخوای گفتم واگرنه زیادم فرقی نداره. یدونه یک واسه اولیه فکر نکنم درست جواب بده :NO:
        والا بهنام تابوندن این سیما به هم سخته و از اون سخت تر پیچیدن اون سیم تابونده شده دور هستهست! یا شایدم من بلد نیستم ولی حتی برا ثانویه هم نتونستم چهار لا سیمو درست بتابونم خیلی مصیبت بود اخر سر برا ثانویه هم همین سیم 1 میل گذاشتم که اره افت ولتاژم زیاده ! اگه راه خاصی داره بگو
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

خب حرف شما کاملا درسته دلیلش هم اثر پوستیه. منم تو صفحات قبل گوشزد کردم اما امان از این آرمین
          معادل سیم 1 دوتا 0.75 هست. یه فرمول ساده داشت که آقا ناصر منتظری تو تاپیکش گذاشته بود
          یه سوال : چرا یه یک جواب نمیده؟(برای همون اثر پوستیه؟)
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
            خب حرف شما کاملا درسته دلیلش هم اثر پوستیه. منم تو صفحات قبل گوشزد کردم اما امان از این آرمین
            معادل سیم 1 دوتا 0.75 هست. یه فرمول ساده داشت که آقا ناصر منتظری تو تاپیکش گذاشته بود
            یه سوال : چرا یه یک جواب نمیده؟(برای همون اثر پوستیه؟)
            من جواب میدم با اجازه بهنام
            چون الکترون ها و در کل جاری شدن جریان در روی پوسته ی سیم انجام میشه نه درون سیم! تو صنایع نظامی حتی میان سیمارو تو خالی میزنن چون مس داخل سیم هیچ نقشی در هدایت جریان اکلتریکی نداره و تمام این جریان فقط رو لایه خارج سیم شارش پیدا میکنه و مغز سیم هیچ کارهست

بابا خوب چی کار کنم دستای منم زیاد عرق میکنه پدر درومد سیم 0.02 رو تابوندم بازم وسطا از هم جدا میشدن!!
            میشه سیمارو به هم نتابونیم و مثلا 4 رشته سیمو کنار هم بزاریم و مثل کابل فلت بشه و بعد بتابونیم دور هسته؟

دیدگاه

این عرق کردن دست رو خوب اومدی که منم بدجوری گرفتارشم. دیوانه میکنه آدمو :biggrin:

من یه بار این روش رو امتحان کردم هسته در حد هویه داغ کرده بود. مثل این میمونه که ثانویه رو اتصال کوتاه کرده باشی.
              اگر پیچیدنش اینقدر برات سخته سیم 0.01 رو 25 لا کن بعد بپیچ :biggrin:
              راه حل رو کیف کردی :biggrin:
              the life is a game
              if you want to win
              so just play and go to next level

دیدگاه

سلام
                من میخوام این مدارو بسازم تمام صفحات تاپیک رو هم مطالعه کردم ولی چند تا سوال دارم.
                1-این NTC تو مدار چه کاری انجام میده؟ اگه نذارمش چی میشه؟
                2-اگه سلف های خروجی مدار روی یه هسته نباشن مشکلی پیش میاد؟
                3-سلف ورودی رو نذارم مشکلی پیش میاد؟
                4-مولتی ترن رو بدون اسکوپ چجوری میشه تنظیم کرد؟
                5-اگه PCB صفحه 2 رو بسازم باید خازن 100میکرو بالای مولتی ترن رو 470 میکرو بذارم و تو خروجی مقاومت 6.8k بذارم (2وات) درسته؟تغییر دیگه ای نمیخواد؟
                6-اگه 20 دور اول ترانسو ساعتگرد بپیچونم بقیه رو هم باید ساعتگرد بپیچونم؟ یعنی همه باید در یک جهت باشن؟
                ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armanbarati
                  سلام
                  من میخوام این مدارو بسازم تمام صفحات تاپیک رو هم مطالعه کردم ولی چند تا سوال دارم.
                  5-اگه PCB صفحه 2 رو بسازم باید خازن 100میکرو بالای مولتی ترن رو 470 میکرو بذارم و تو خروجی مقاومت 6.8k بذارم (2وات) درسته؟تغییر دیگه ای نمیخواد؟
                  6-اگه 20 دور اول ترانسو ساعتگرد بپیچونم بقیه رو هم باید ساعتگرد بپیچونم؟ یعنی همه باید در یک جهت باشن؟
                  ممنون

ان تی سی یه مقاومت حرارتیه که با افزایش جریان مقاومتش و دماش میره بالا اگه مدار اتصال کنه یا زیاد جریان بکشه میسوزه و از مدار محافظت میکنه (برداشت من این بود)
                  میتونی نزاریش مشکی نداره
                  2- نمیدونم ولی اگه برا هر سلف یه پل دیود بزاری و بعد خروجی هارو با هم موازی کنه فک نکنم مشکلی پیش بیاد ولی اگه قبل از یکسو سازی خروجی ترانسارو موازی کنی به هم میخوره
                  3-نه
                  4- من تنظیم نکردم مشکلیم پیش نیومده فعلا من رو وسط گذاشتم
                  5- بله خازن 470 میکرو- با ترانس بسازی خیلی بهتره من با ترانس ساختم
                  6-بله همه در یک جهت منم عکس تا دلت بخواد از پیچیدن و... گذاشتم
                  موفق باشیی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                    این عرق کردن دست رو خوب اومدی که منم بدجوری گرفتارشم. دیوانه میکنه آدمو :biggrin:

من یه بار این روش رو امتحان کردم هسته در حد هویه داغ کرده بود. مثل این میمونه که ثانویه رو اتصال کوتاه کرده باشی.
                    اگر پیچیدنش اینقدر برات سخته سیم 0.01 رو 25 لا کن بعد بپیچ :biggrin:
                    راه حل رو کیف کردی :biggrin:
                    0.01 رو 25 لا؟!! مگه میشه؟باز نمیشه؟ مشکل این سیمای کلفت ترو نداره؟!!
                    کدوم روشو؟

دیدگاه

سلام
                      ممنون
                      پیرو گفته ی آرمین جان:
                      1- در لحظه ی اول وصل شدن به برق چون خازن ها شارژ نیستند مانند اتصال کوتاه عمل میکنند و جریان زیاد میکشند(inrush current) که ممکنه دیودا بسوزن کار NTC اینه که در لحضه ی وصل این جریان رو محدود میکنه.
                      2-نویز رد میشه
                      3- نویز رفت و بدل میشه
                      4- مولتی ترن برای تنظیم فرکانسه اگه میخای از مدارت با قطعات کوچک تر حد اکثر توان ممکن رو بگیری فرکانس رو بالا ببر
                      5-آرمین جان گفت و در همون صفحات توضیح داده شده
                      6-همه رو در یک جهت بپیچ
                      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      0.01 رو 25 لا؟!! مگه میشه؟باز نمیشه؟ مشکل این سیمای کلفت ترو نداره؟!!
                      کدوم روشو؟
                      میشه ولی من میگم 0.2 12 تایی
                      اگه خوب به هم بتابونی باز نمیشه مگر از ته یا اینکه برعکس پیچش بپیچونی
                      نه
                      فک کنم منظور سامان همون روش بالاست.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

چند تا سوال دیگه هم داشتم(ببخشید دیگه اولین سوئیچینگمه :biggrin
                        1-اون خازن بین پایه های 3 و 4 آی سی رو تو شماتیک نوشته 330 پیکو ولی تو PCB نوشته 220 پیکو. تو دیتاشیت هم نوشته حداقل باید 330 پیکو باشه. من چی بذارم؟ این هم دیتاشیت IR2153
                        http://www.alldatasheet.com/datashee...RF/IR2153.html
                        2- مولتی مترمو که نگاه کردم دیدم فرکانس متر هم داره. برای تنظیم فرکانس مدار پروپ های مولتی متر رو باید به کدوم پایه ها بزنم؟
                        -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        یه چیز هم بگم که برای محاسبه ی قطر سیم ها مساحت سطح آن ها مهمه.مثلا معادل سیم 1 دو تا سیم 0.7 یا سه تا سیم 0.58 (یا 0.6) است.چون 0.7 به توان 2 میشه 0.49 و دو تا 0.49 تقریبا میشه 1 که توان 2 سیم اولمونه.
                        یعنی: a^2=(b^2)*n که در این فرمول a قطر اولیه سیم b قطر سیمی که ما میخواهیم استفاده کنیم و n تعداد سیم هایی است که باید موازی کنیم

دیدگاه

چند تا سوال دیگه هم داشتم(ببخشید دیگه اولین سوئیچینگمه :biggrin
                          1-اون خازن بین پایه های 3 و 4 آی سی رو تو شماتیک نوشته 330 پیکو ولی تو PCB نوشته 220 پیکو. تو دیتاشیت هم نوشته حداقل باید 330 پیکو باشه. من چی بذارم؟ این هم دیتاشیت IR2153
                          http://www.alldatasheet.com/datashee...RF/IR2153.html
                          2- مولتی مترمو که نگاه کردم دیدم فرکانس متر هم داره. برای تنظیم فرکانس مدار پروپ های مولتی متر رو باید به کدوم پایه ها بزنم؟
                          شما 330 بزار ایرادی نداره . 1 نانو بزار بازم ایراد نداره چون با تنظیم مولتی ترن میتونی شارژ و دشارژ اونو کنترل کنی که یعنی کنترل فرکانس کاری.
                          برای فرکانس هم پروب منفی رو میزنی به پایه ی 4 آیسی و پروب مثبت رو میزنی به 5
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

میشه سیمارو به هم نتابونیم و مثلا 4 رشته سیمو کنار هم بزاریم و مثل کابل فلت بشه و بعد بتابونیم دور هسته؟
                            سلام دوستان شرمنده بخاطر تاخیر
                            روش بالا رو یه بار امتحان کرده بودم ترانس داشت میسوخت
                            فقط کافیه 4تا سیمی که با هم موازی میکنی یه میلی ولت اختلاف پتانسیل داشته باشن اون وقت یکی میشه تولید کننده و یکی هم میشه مصرف کننده که تقریبا میشه همون اتصال کوتاه خودمون
                            the life is a game
                            if you want to win
                            so just play and go to next level

دیدگاه

دوستان کسی این منبع تغذیه روساخته؟توانش چقدره؟
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

من جواب میدم با اجازه بهنام
                                چون الکترون ها و در کل جاری شدن جریان در روی پوسته ی سیم انجام میشه نه درون سیم! تو صنایع نظامی حتی میان سیمارو تو خالی میزنن چون مس داخل سیم هیچ نقشی در هدایت جریان اکلتریکی نداره و تمام این جریان فقط رو لایه خارج سیم شارش پیدا میکنه و مغز سیم هیچ کارهست

بابا خوب چی کار کنم دستای منم زیاد عرق میکنه پدر درومد سیم 0.02 رو تابوندم بازم وسطا از هم جدا میشدن!!

راه اصولیش همینه
                                تو هسته های گرد سیما رو به هم میتابونن که به دلیل پیچیده شدن سیم به همدیگه و محکم شدنش جای خودش مانع از لرزش سیم و صدا دادنش میشه
                                واگرنه اصولیش همینیه که گفتی و باید سیم هارو کنار هم بپیچی
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X