اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط mahdi.7

PCB مدار تموم شده و امادس. تمام قطعات هم خریده شده فقط مسافرتیم الان
    چه خوب به سلامتی آقا ایشالاه خوش بگزره ما هم امروز حرکت میکنیم
    مهدی برگشتی مدارو بزاریا منتظریماااا :P
    اگه نتونستی خود pcb رو بزاری عکس از پشت و جلوش بزار من تو پروتعوس کپی میکنمش میگم شاید وجدانت نزاره فایل pcb رو بزاری :P
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
      نقشه مدار رو هم بزار داغ کردن زیاد ترانس غیر طبعیه!
      مدار :
      http://uplod.ir/ovlpmvbaupe4/raio-x.pdf.htm
      همونه که دوستان ساختن دیگه.
      گفتم داغ میکنه نه اینکه دست نتونه تحملش کنه در حد 40 50 درجه
      به نظر من مقدار خازن زیاده وباعث میشه هسته به اشباع بره و تلفات ایجاد کنه.
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

:applause: :applause: :applause:
        مبارک باشه انشاا... یه های فای خوب باهاش ببندی (البته اگر برای آمپ میخوای)
        برای منم همین جوری بود تو طولانی مدت زیر بار ترانسش گرم میشد.

داداش مهدی pcb ها رو با کدوم نرم افزار میزنی. کارای قبلیت رو دیده بودم حرف نداشتن حالا این رو چه شاهکاری کرده باشی خدا میدونه. خودت یاد گرفتی یا دوره آموزشی رفتی؟
        the life is a game
        if you want to win
        so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
          :applause: :applause: :applause:
          مبارک باشه انشاا... یه های فای خوب باهاش ببندی (البته اگر برای آمپ میخوای)
          برای منم همین جوری بود تو طولانی مدت زیر بار ترانسش گرم میشد.

داداش مهدی pcb ها رو با کدوم نرم افزار میزنی. کارای قبلیت رو دیده بودم حرف نداشتن حالا این رو چه شاهکاری کرده باشی خدا میدونه. خودت یاد گرفتی یا دوره آموزشی رفتی؟
          ممنون داداش شما بودی که از اول تاپیک مارو هل دادی دیگه بقیه راه رو خودمون قل خوردیم اصلا باورتون میشه من قبل این تاپیک اصلا از سوییچینگ سر در نمیاوردم اما الان میتونم یه سوییچینگ رو عیب یابی کنم !!!
          __________________________________________________ ____________
          با اجازه داداش مهدی
          فک کنم با پروتئوس میکشه(معمولا)
          اما تو آلتیوم هم دستی داره.
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

چشم ارمین جان بزودی میزارم.
            سامان جان اختیارداری داداش ما هنوز شاگردیم! با پروتئوس طراحی میکنم التیوم هم هست اما اینو بیشتر دوست دارم خیلی راحته! کلاس و اینام چیه دیگه؟ خودم خیلی علاقه داشتم رفتم دنبالش یاد گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
              ممنون داداش شما بودی که از اول تاپیک مارو هل دادی دیگه بقیه راه رو خودمون قل خوردیم اصلا باورتون میشه من قبل این تاپیک اصلا از سوییچینگ سر در نمیاوردم اما الان میتونم یه سوییچینگ رو عیب یابی کنم !!!
              قربانت داداش تماما انجام وظیفه بود. اگر علاقه خودت نبود منم هر چقدر کمک میکردم بی فایده بود :biggrin:
              کلا هدف ایجاد بخش انجمن eca همین بود که با اطلاعات کم بیای تو مهندس بیای بیرون :biggrin:. فقط من اومدم تو انجمن نمیدونم چرا مهندس نمیشم :biggrin:
              نوشته اصلی توسط mahdi.7
              سامان جان اختیارداری داداش ما هنوز شاگردیم! با پروتئوس طراحی میکنم التیوم هم هست اما اینو بیشتر دوست دارم خیلی راحته! کلاس و اینام چیه دیگه؟ خودم خیلی علاقه داشتم رفتم دنبالش یاد گرفتم
              کلاس رو شوخی کردم حدس میزدم خودت یاد گرفته باشی. انشاا... بیایم پیشت کلاس طراحی pcb :smile:
              the life is a game
              if you want to win
              so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                بیشترین عنصری که داغ میکردن به ترتیب ترانس ، دیودای ورودی ، دیودای خروجی ، ماسفتا ، 13007 ، مقاومت 28 کیلو 6 وات بودن
                به نظر من میشه با کم کردن تعداد خازن های 470 نانو که به سر وسط اولیه ترانس وصله جلو داغ کردن زیادیه ترانس رو گرفت.مثلا به جای 5 تا 470 نانو 3تا بزاریم یا 2 تا
                فردا کامل آزمایش میکنم.
                روش تست هم اینطوری بود که 5 تا مقاومت 0.22 اهم 5 وات که آرمین جان زحمت تهیه ی اونو با 2153 رو کشید رو با هم سری کردم
                بعد گذاشتم رو بار دیدم خیلی داغ کردن در حد ... بعد زد به سرم رفتم یه لیوان آب تگری گرفتم و مقاومتارو گذاشتم توی اون 2 دقیقه رو بار بود که آب گرم کرد و مدار سالم...

قول داده بودم عکس از تست بزارم که از شانس بد... رم ریدرم خراب شد. :angry:
                __________________________________________________ ________________________

در ضمن ولتاژ ایندفعه روبار به از 9.8 به 8 میرسید
                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

مهدی جان عکس از رو و پشت بردت میزاری از روش یکی طراحی کنم؟ چند روز پیش منبع به خاطر اتصال کوتاه پر پر شد وجود فیوز تو خروجی از ضروریاته میخوام pcb جدید طراحی کنم اگه تونستی عکس بزاری از مال تو یه کم الهام میگیرم اگرم نه خودم طرحو میریزم که چطوری باشه
                  مرسی
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

سلام
                    دوستان عذرخواهی میکنم بابت این که خیلی دیر شد تا مدار تکمیل شه. چون هم روی PCB وقت زیادی گذاشتم هم وسطش به مسافرت خورد و ترم تابستونه و امتحاناتشو مشکلات مختلف دیگه... شرمنده حسابی
                    همونطور که قبلا گفته بودم در شماتیک تغییراتی دادم (اصل شماتیک همونه و مقادیر تغییری نکرده فقط جند تا چیز اضافه کردم). مدار رو تکمیل کردم اما مشکلی داره. وقتی ترانس تو مدار باشه و لامپ قرار میدم توی ورودی تا به برق متصل میکنم لامپ روشن میشه و ماسفت ها داغ میشن. البته توی خروجی مقدار کمی ولتاژ دارم و هی قطع و وصل میشه به صورتی که یه لامپ کوچیک اگه به خروجی وصل کنم هی خاموش و روشن میشه.
                    بعد اومدم مدار تشخیص اتصال کوتاهی رو که بهش اضافه کرده بودم حذف کردم ببینم چه تغییری میکنه که تغییری نکرد. پس اشکال از مدار اتصال کوتاه هم نبود.
                    بعد اومدم ترانس رو از مدار خارج کردم و دوباره امتحان کردم. این دفعه لامپ دیگه روشن نشد (البته از روشن شدن یک لحظه لامپ توی لحظه وصل شدن به برق که برای جریان کشیدن خازن های صافیه صرف نظر میکنیم)
                    اما بعد از مدتی ماسفت ها و ای سی و 13007 گرم میشه و مقاومت های 56 کیلواهم و 100 کیلو اهم حسابی داغ میشه اما نمیسوزه. (غیر عادیه اینا؟؟)

بنظرتون مشکل از کجاست؟ 3 تا ای سی عوض کردم مشکل حل نشد. ممکنه از ترانس باشه؟ (اولیه رو 2 تا 20 دور و ثانویه رو 2 تا 16 دور به اضافه 2 تا 4 دور برای دوبل 12 ولت روی هسته EE42 پیچیدم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      سلام
                      دوستان عذرخواهی میکنم بابت این که خیلی دیر شد تا مدار تکمیل شه. چون هم روی PCB وقت زیادی گذاشتم هم وسطش به مسافرت خورد و ترم تابستونه و امتحاناتشو مشکلات مختلف دیگه... شرمنده حسابی
                      همونطور که قبلا گفته بودم در شماتیک تغییراتی دادم (اصل شماتیک همونه و مقادیر تغییری نکرده فقط جند تا چیز اضافه کردم). مدار رو تکمیل کردم اما مشکلی داره. وقتی ترانس تو مدار باشه و لامپ قرار میدم توی ورودی تا به برق متصل میکنم لامپ روشن میشه و ماسفت ها داغ میشن. البته توی خروجی مقدار کمی ولتاژ دارم و هی قطع و وصل میشه به صورتی که یه لامپ کوچیک اگه به خروجی وصل کنم هی خاموش و روشن میشه.
                      بعد اومدم مدار تشخیص اتصال کوتاهی رو که بهش اضافه کرده بودم حذف کردم ببینم چه تغییری میکنه که تغییری نکرد. پس اشکال از مدار اتصال کوتاه هم نبود.
                      بعد اومدم ترانس رو از مدار خارج کردم و دوباره امتحان کردم. این دفعه لامپ دیگه روشن نشد (البته از روشن شدن یک لحظه لامپ توی لحظه وصل شدن به برق که برای جریان کشیدن خازن های صافیه صرف نظر میکنیم)
                      اما بعد از مدتی ماسفت ها و ای سی و 13007 گرم میشه و مقاومت های 56 کیلواهم و 100 کیلو اهم حسابی داغ میشه اما نمیسوزه. (غیر عادیه اینا؟؟)

بنظرتون مشکل از کجاست؟ 3 تا ای سی عوض کردم مشکل حل نشد. ممکنه از ترانس باشه؟ (اولیه رو 2 تا 20 دور و ثانویه رو 2 تا 16 دور به اضافه 2 تا 4 دور برای دوبل 12 ولت روی هسته EE42 پیچیدم)
                      سلام مهدی جان من هنوزم امیدوارم بودم که بیای :P چشم به راه بودم جوون :P
                      مهدی اسیلوسکپ داری؟
                      من فک میکنم مشکل از هسته باشه چون من خودم بار اول که ترانسو اشتباه پیچیده بودم همین مشکلو داشتم به محض زدن به برق فیوز مدار میپرید و هر بار ماسفت به باد میرفت
                      ترانس رو هم اولیه رو از اول تا آخر هسته رو سیم 1مم زدم فک کنم 20 لا شد بعد روش دوتا 12 دور سیم 1مم زدم بع روش باز 20 دور اولیه رو پیچیدم
                      مورد دوم ایسی هست که من دونه ای 4 تومن خریدم ولی خیلی حساسه و زود میسوزه
                      یه جای مدار برا انتخاب 220 یا 110 ولته ببین اونجارو اشتباهی به مدار ندادی
                      ترانزیستور و مقاومتای 2 وات حسابی داغ میشن مشکلی نیست
                      راستی تو این مدار نمیدونم چطوریه ولی دیودای یکسوساز برق شهر خیلی زود میسوزن !! حتما از پل دیود شانه ای 8 امپر استفاده کن! همچنین دیودای خروجی که بعد از سلفه هم خیلی زود میسوزن حتما تستشون کن بدبختی هر بار میسوزن ماسفت هم پر پر میشه! من فک میکنم مشکل از همین دیوداست سر خودم زیاد اومده

اگه اسکوپ باشه خیلی راحت میشی ولی اغلب مشکلی که من با این مدار داشتم همینا بود که لیست کردم و مطمعنم یکی از اینا باید باشه شکمم بیشتر رو دیودای خروجی و ورودی مدار هست

دیدگاه

سلام ارمین جان. داداش بازم شرمنده خیلی دیر شد :redface:
                        والا اسکوپ نه ندارم اگه خواستم باید مدار رو ببرم دانشگاه برم تو ازمایشگاه با اسکوپ اونا تست کنم. خیلی هم گیرن به این راحتی ها فکر نکنم بشه
                        خودمم به هسته شک دارم اما تا جای ممکن دقیق پیچیدم اخه! 3 بار پیچیدم باز کردم سیم ریختم دور تا چیزی که میخواستم دقیق در بیاد!برای اولیه 2 رشته موازی سیم 0.6 استفاده کردم برای ثانویه هم از 3 رشته موازی استفاده کردم تا skin effect رو به حداقل برسونم. با مکافات تو هسته جا شد! ولی برای تست رو یه هسته دیگه سریع میپیچم ببینم چی میشه
                        منم 2153 رو 4 تومن خریدم. جناب منتظری گفتن قبل این که بزارین تو مدار تستش کنید ; با چه مداری تست کنیم؟
                        نه مطمئنم 220 و 110 رو اشتباه نکردم . دیود های یکسوساز ورودی رو شانه ای 8 امپر گذاشتم . دیود های خروجی رو تست کردم و لحیم کردم ولی باز تست میکنم.
                        ممنون از راهنماییت حتما مواردی رو که گفتی تست میکنم.
                        راستی اشکال مدار برطرف شد اگه خواستی PCB مدار رو برات میفرستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          سلام ارمین جان. داداش بازم شرمنده خیلی دیر شد :redface:
                          والا اسکوپ نه ندارم اگه خواستم باید مدار رو ببرم دانشگاه برم تو ازمایشگاه با اسکوپ اونا تست کنم. خیلی هم گیرن به این راحتی ها فکر نکنم بشه
                          خودمم به هسته شک دارم اما تا جای ممکن دقیق پیچیدم اخه! 3 بار پیچیدم باز کردم سیم ریختم دور تا چیزی که میخواستم دقیق در بیاد!برای اولیه 2 رشته موازی سیم 0.6 استفاده کردم برای ثانویه هم از 3 رشته موازی استفاده کردم تا skin effect رو به حداقل برسونم. با مکافات تو هسته جا شد! ولی برای تست رو یه هسته دیگه سریع میپیچم ببینم چی میشه
                          منم 2153 رو 4 تومن خریدم. جناب منتظری گفتن قبل این که بزارین تو مدار تستش کنید ; با چه مداری تست کنیم؟
                          نه مطمئنم 220 و 110 رو اشتباه نکردم . دیود های یکسوساز ورودی رو شانه ای 8 امپر گذاشتم . دیود های خروجی رو تست کردم و لحیم کردم ولی باز تست میکنم.
                          ممنون از راهنماییت حتما مواردی رو که گفتی تست میکنم.
                          راستی اشکال مدار برطرف شد اگه خواستی PCB مدار رو برات میفرستم.
                          دشمنت شرمنده داداش @};- @};-
                          منم یه چند باری خواستم برم دانشگاه اسکوپشونو یه دو ذقیقه استفاده کنم اینقدر اذیت کردن بیخیال شدم!!
                          جواد یه برنامه بهم معرفی کرد از کارت صدای کامپیوتر به عنوان اسکوپ استفاده میکنه و اگه یه مدار برا tl071 و امثالهم براش بسازیم تا کارت صدا ایزوله شه (در برابر خطرات احتمالی یه هو نزنیم کامپیوترو بسوزونیم !) میشه یه اسکپ خوب دقتشم خیلی خوبه
                          والا هسته رو من زیاد رو چند لا بودن سیم حساس نمیشم تو همین تغذیه من اولیه ور سیم 1 پیچیدم ثانویه رو 1.5 و تحت بار 8 امپری فقط 4 ولت افت داشتم! باید بگم مهندس سیم لیتز بیاره فروشگاه اینجوری واقعا سخته
                          والا مدار تست برا این ایسی من ندیدم جایی ولی فک نکنم خیلی نیاز باشه اسکوپ باشه دیگه نیازی به تستر نیست
                          من 2 بار مشکل اساسی با مدار داشتم هر دوبار سر سوختن دیود و اتصال کوتاه شدن بود! نشونه هاشم این بود که همین که پریزو میزدم به برق لامپ با شدت روشن میشد
                          مشکلش حل شد؟مدار درست کار میکنه؟ اره اگه بفرستی ممنون میشم :nerd:

دیدگاه

حاضرم لای گیوتین برم ولی از دانشگاه برای کار های خودم اسکوپ و این چیزا نگیرم! تجهیزاتشون ماله زمان ظلم و ستمه ها ولی انقدر میترسن سرش...
                            اون نرم افزار رو دیدم چیز جالبیه کار راه بندازه اما همونطور که خودت گفتی باید مداری براش قرار داد که ایزوله کنه و رو هوا نره PC
                            واقعا کاش سیم لیتز بود خیلی خوب میشد اینقدر سخت بود پیچیدن ترانس که وسطاش میخواستم کلا بیخیال شم!
                            نه عزیز مشکل هنوز حل نشده دارم روی مدار کار میکنم. اشکال از دیود ها نیست به احتمال خیلی زیاد سربندی ترانس رو اشتباه کردم (که مکافاتی میشه باز کردن و درست کردنش :angry کامل مشکل حل شد و خیالم راحت شد توی پیام خصوصی برات میفرستم PCB رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              جناب منتظری گفتن قبل این که بزارین تو مدار تستش کنید ; با چه مداری تست کنیم؟
                              سلام
                              تو خود دیتاشیت یه مدار تست گذاشته من از مدار زیر برای تست 2113 استفاده می کنم.
                              که با فعال کردن ورودی ها ال ای دی های مربوط روشن میشن

البته 2153 باید روشن یا خاموش بودن ال ای دی رو توسط اسکوپ دید چون سرعت بالاست دائم روشن دیده میشه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                حاضرم لای گیوتین برم ولی از دانشگاه برای کار های خودم اسکوپ و این چیزا نگیرم! تجهیزاتشون ماله زمان ظلم و ستمه ها ولی انقدر میترسن سرش...
                                اون نرم افزار رو دیدم چیز جالبیه کار راه بندازه اما همونطور که خودت گفتی باید مداری براش قرار داد که ایزوله کنه و رو هوا نره PC
                                واقعا کاش سیم لیتز بود خیلی خوب میشد اینقدر سخت بود پیچیدن ترانس که وسطاش میخواستم کلا بیخیال شم!
                                نه عزیز مشکل هنوز حل نشده دارم روی مدار کار میکنم. اشکال از دیود ها نیست به احتمال خیلی زیاد سربندی ترانس رو اشتباه کردم (که مکافاتی میشه باز کردن و درست کردنش :angry کامل مشکل حل شد و خیالم راحت شد توی پیام خصوصی برات میفرستم PCB رو
                                اره والا برا منم عذابه !! تجهیزات کلا داغون ولی یک منتی میزارن یک جوری مخالفت میکنن انگار ازمایشگاه سری ناساست!! کلا سر این موضوع خیلی حرص میخورم ترجیح میدم اصلا از یاد ببرم که تو دانشگاه همچین دستگاهایی هست!
                                اره با tl071 مثلا میشه یه مدار ایزوله کننده ساخت چون دیدم خیلیارو که کارت صدا یا گوشی و... به باد رفته! میخوام روش کار کنم یه مدار خوب بسازم همه استفاده کنیم در حد یه نرم افزار خوبه کاره ادمو راه میندازه از هیچی خیلی بهتره
                                باید با مهندس در باره سیم لیتز حرف بزنم یه بار البته صحبتشو باز کردم و بحث الان سر اینه که مشخصات سیم چی باشه چندر رشته و چه قطری, اینا پیدا شه مهندس گفت میاره البته باید تو سایتایی مثل ebay موجود باشه , یه سبک سنگین کن ببین چه سیمی بیشتر به درد میخوره (سویچینگ ماشین و خونگی) همونطور که یه بار که lm2576 ماژولشو اورده بودن من درگیر ساخت استپ پ بودن برا افزایش ولتاژ و گفتم چرا پس lm2577 ماژولشو نمیارین و بعد دیدم بعد از مدت کمی وارد کردن و کلیم فروش رفت خلاصه لیتز خواهان زیاد داره و حتما خوب فروش میره ولی فقط الان مشخصات سیمو من نمیدونم!
                                ترانس پیچی مکافاتیه برا خودش من همیشه یه دونه تک لا برا تست میپیچم معمولی و بدون زحمت دادن زیاد به خودم اگه درست کار کرد بعد میرم سر چند لا کردن و ...
                                مهدی Pcb رو پ.خ کن برام منم یه چکش کنم و قطعاتو از pcb قدیم که الان شالم داره کار میکنه میکنم میزنم رو pcb تو ترانسم که میدونم کار میکنه ببینیم مدار جواب میده یا نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X