اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

سلام
    جناب منتظری این منبع تغذیه ای که700یا800یا900وات دوبل از سایت320ولت هس میشه نیمه دوم سیم پیچ رو که ولتاژمنفی از اون میگیریم با نیمه اول باهم موازی کنیم که در کل ولتاژنصف وجریان دو برابر بشه یعنی من فقط یه تک ولتاژمیخوام.تو ترانس های خطی من همچی کاری میکردم چون که توان ثابت هس وفشاری به ترانس نمیومد.نمیدونم اینجا چنین کاری رو میشه انجام داد؟
    بعدش آقای منتظری تاپیک آموزش سوییچنگ تون بسیار عالی هس چند بار خوندمش به نوبهی خودم بسیار ممنومم :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
    بگذارید و بگذرید
    ببینید و دل مبندید
    چشم بیاندازید ودل مبازید که
    دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
      سلام
      جناب منتظری این منبع تغذیه ای که700یا800یا900وات دوبل از سایت320ولت هس میشه نیمه دوم سیم پیچ رو که ولتاژمنفی از اون میگیریم با نیمه اول باهم موازی کنیم که در کل ولتاژنصف وجریان دو برابر بشه یعنی من فقط یه تک ولتاژمیخوام.تو ترانس های خطی من همچی کاری میکردم چون که توان ثابت هس وفشاری به ترانس نمیومد.نمیدونم اینجا چنین کاری رو میشه انجام داد؟
      بعدش آقای منتظری تاپیک آموزش سوییچنگ تون بسیار عالی هس چند بار خوندمش به نوبهی خودم بسیار ممنومم
      نه دیگه چه نیازی این کار رو انجام بدی اگه می خوای جریان بگیری سیم رو ضخیم تر بپیچ.
      موازی کردن دوتا سیم پیچ زیاد کار درستی نیست چون ممکنه ولتاژ هاش فرق داشته باشه حتی به مقدار خیلی کم مگر اینکه هر دو سیم پیچ با هم پیچیده شوند که این همون چیزی که گفتم هست دیگه اگر دقت کنی وقتی ترانس رو می پیچیم چون هر چه به لایه های بالایی می رسیم شعاع سیم پیچ بیشتر میشه پس سطح سیم پیچ هم بیشتره و ولتاژش فرق داره در کل خودمم نفهمیدم چی گفتم ولی این کاری که می خوای بکنی رو نکن :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

سلام
        یه آیسی سوییچینگ بزایه ولتاژهایه خیلی کم نیاز دارم
        مثلا حدود 2 ولت

دیدگاه

mc34063
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
            سلام
            یه آیسی سوییچینگ بزایه ولتاژهایه خیلی کم نیاز دارم
            مثلا حدود 2 ولت
            سلام آقای باقری ولتاژ خروجی و جریانی که میخواید چنده؟ یکی از دوستان انجمن میخواست با استفاده از باتری های 2 ولت سرب اسیدی (در حد 1000 آمپر ساعت) مربوط به یو پی اس ها یه مبدل سوییچینگ متقارن ایزوله بسازه. چون معمولا آی سی ها ولتاژ بالا نیاز دارن(خود 34063 هم حد اقل 3 ولته) قرار شد اول از همه یه مبدل 1.5 به 12 ولت بسازه که بتونه ولتاژ آی سی و درایو گیت ماسفت هارو تامین کنه(که خودم هم یه نمونشو ساختم که با یه تزانزیستور و سلف و چند تا المان ساده بود) و بعد مبدل اصلی رو با استفاده از 3525 یا 494 بصورت پوشپول ببندیم. (خلاصه دیگه طرحش عوض شد و ورودی مستقیم 12 رو تونست تامین کنه دیگه نیازی به مبدل 1.5 به 12 نداشتن ایشون و مبدل رو ساختن). شما هم میتونید همینکار بکنید. 3843 هم خوبه البته اگه جریان کم میخواید میتونید از همون 34063 هم بسازینش.
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

یه سوال داشتم در igbt که با ولتاژ 1200 کار می کنه و آمپر 25 برای ساخت منبع های ولتاژ چقدر باید ولتاژ و جریان بدیم تا سوئیچ کنه و برای گیت درایوش چه آی سی باید استفاده کنم ؟
              اگه جریان کمتر از جریان اسمی باشه کار می کنه؟

دیدگاه

سلام
                شماره ایجیبیتی رو بنویسید.
                ایسی گیت داریور ایزوله مثل A3120 و hcpl316 و غیرایزوله tc4422.
                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
                  تمام فورمول های محاسباتی برای یه کانورتر دی سی به دی سی فول بریج و میخوام که توش مثال هم باشه ....مثل اون پوش پوال که دوستان گفتن تو یه تاپیک دیگه
                  لطفا اگه کسی داره بزاره برام :agree:
                  آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهآ‌ی انسانآ‌ها برابرند.

ما دیگران را فقط تا آن قسمت از جاده که خود پیمودهآ‌ایم میآ‌توانیم هدایت کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sot-27
                    سلام
                    تمام فورمول های محاسباتی برای یه کانورتر دی سی به دی سی فول بریج و میخوام که توش مثال هم باشه ....مثل اون پوش پوال که دوستان گفتن تو یه تاپیک دیگه
                    لطفا اگه کسی داره بزاره برام :agree:
                    معمولا تو APP NOTE ها پیدا میشه اول باید نوع ای سی کنترلر رو مشخص کنید و بعد تو اینترنت بگردید.
                    به طور مثال من می خوام با ای سی uc3845 یه مبدل فوروارد بسازم میزنم FORWARD UC384 APP NOTE

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
                      حالا اینکه چطوری از این رو رابطه که بالا گفته شد بفهمیم برای جریان و فرکانس مد نظر ما چند رشته به چه قطری نیاز هست:
                      اول فرکانس رو در نظر میگیریم حداکثر قطر مجازمون رو بدست میاریم. حساب میکنیم ببینیم تو اون قطر چقدر سطح مقطع داریم.
                      بعد با توجه به جریانمون و همون 1 میلیمتر 4 امپر بدست میاریم که چقدر سطح مقطع نیاز داریم.
                      با تقسیم سطح مقطع مورد نیازمون بر سطح مقطع سیم مجازمون تعداد سیم های مورد نیازمون به دست میاد!!!

ممنون از اینکه حوصله گزاشتید و خوندید.
                      خیلی مطالب عالی بودن ولی آخر کار فکر کنم یه اشتباه تایپی کردید عزیز..برای به دست آوردن تعداد سیم سطح مقطع تقسیم بر سطح مقطع مجاز سیم میشه بعد هر عددی به دست اومد باید به توان 2 برسه. مساحت سیم میشه عدد پی ضرب در قطر به توان 2 حاصلش تقسیم بر 4. برای مثال سطع مقطع سیم نیم میشه 0.2 در صورتی که سطح مقطع 4 تا سیم 0.25 میشه 0.2 نه 2 تا سیم. درست گفتم؟؟؟
                      طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                        خیلی مطالب عالی بودن ولی آخر کار فکر کنم یه اشتباه تایپی کردید عزیز..برای به دست آوردن تعداد سیم سطح مقطع تقسیم بر سطح مقطع مجاز سیم میشه بعد هر عددی به دست اومد باید به توان 2 برسه. مساحت سیم میشه عدد پی ضرب در قطر به توان 2 حاصلش تقسیم بر 4. برای مثال سطع مقطع سیم نیم میشه 0.2 در صورتی که سطح مقطع 4 تا سیم 0.25 میشه 0.2 نه 2 تا سیم. درست گفتم؟؟؟
                        متوجه منظورتون نشدم. عذر میخوام

بنده با قطر اصلا کاری ندارم. قطر رو به سطح مقطع تبدیل بکنید و در نهایت از سطح مقطع برای به دست اوردن تعداد سیمها استفاده بکنید.
                        یه مثال میزنم که اگه تو جملات غیر ریاضی نشد منظورم رو برسونم داخل مثال منظورم رو کامل رسونده باشم.
                        فرکانس 100 کیلوهرتز و جریان 10 امپر.

حساب میکنیم ببینیم عمق مفید جریان در این فرکانس چقدره. 76 تقسیم بر رادیکال فرکانس= 0.24. برای استفاده از این عمق در سیم های سطح مقطع دایره این عدد رو دو برابر میکنیم تا به قطر سیم برسیم. = 0.48 میلیمتر.
                        حالا حساب میکنیم که این سیمی که به دست اوردیم و باید ازش استفاده بکنیم چقدر سطح مقطع داره. طبق همون رابطه مساحت شعاع به توان دو ضربدر پی میشه 0.18 میلی متر.
                        با در نظر داشتن اینکه برای 10 امپر به 2.5 میلیمتر سطح مقطع مس نیاز داریم میگیم 2.5 تقسیم بر 0.18 که میکنه 13.8 عدد سیم. گرد میکنیم 14 تا سیم میذاریم.
                        14 تا سیم 0.48 میلی متر رو بذاریم کنار همدیگه انگاری یه سیم 2.5 استفاده کردیم با این تفاوت که اثر پوستی در 100 کیلوهرتز حذف میشه.
                        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                          متوجه منظورتون نشدم. عذر میخوام

بنده با قطر اصلا کاری ندارم. قطر رو به سطح مقطع تبدیل بکنید و در نهایت از سطح مقطع برای به دست اوردن تعداد سیمها استفاده بکنید.
                          یه مثال میزنم که اگه تو جملات غیر ریاضی نشد منظورم رو برسونم داخل مثال منظورم رو کامل رسونده باشم.
                          فرکانس 100 کیلوهرتز و جریان 10 امپر.

حساب میکنیم ببینیم عمق مفید جریان در این فرکانس چقدره. 76 تقسیم بر رادیکال فرکانس= 0.24. برای استفاده از این عمق در سیم های سطح مقطع دایره این عدد رو دو برابر میکنیم تا به قطر سیم برسیم. = 0.48 میلیمتر.
                          حالا حساب میکنیم که این سیمی که به دست اوردیم و باید ازش استفاده بکنیم چقدر سطح مقطع داره. طبق همون رابطه مساحت شعاع به توان دو ضربدر پی میشه 0.18 میلی متر.
                          با در نظر داشتن اینکه برای 10 امپر به 2.5 میلیمتر سطح مقطع مس نیاز داریم میگیم 2.5 تقسیم بر 0.18 که میکنه 13.8 عدد سیم. گرد میکنیم 14 تا سیم میذاریم.
                          14 تا سیم 0.48 میلی متر رو بذاریم کنار همدیگه انگاری یه سیم 2.5 استفاده کردیم با این تفاوت که اثر پوستی در 100 کیلوهرتز حذف میشه.
                          درسته من حواسم نبود فکردم قطرشون تقسیم کردید. ولی میشه به مساحت تبدیل نکرد و قطرار تقسیم بر هم کرد و در آخر به توان 2 رسوند
                          طب اسلامی

دیدگاه

سلام
                            یه سری عکس ها تو تایپک اصلی پاک شدن... یه فایل pdf امروز پیدا کردم با اجازه اساتید قرار میدم...
                            http://s3.picofile.com/file/82314832...ogies.pdf.html

دیدگاه

ضمن سلام و تشکر یک سوالی داشتم با توجه به اینکه سلف در جریان کشی های مختلف ظرفیت های متفاوتی رو طلب میکنه مثلا در lm2576 نوع adj اگه ما بخوایم بهینه باشه با یک کنترلر میشه سلف هایی رو با توجه به جریان و ولتاژ در سر راه مدار قرار داردمثلا با قطع و وصل رله
                              شق صدا&ی فاصله هاست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X