اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خازن و مقاومت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خ&

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
    برای اینکه اگه یه ال ایدی همه و همه خاموش نشن راه حلش دیود زنره. که میتونی زنر 3.3 ولت موازی با هر 1 led یا 6.6 ولت با 2 led یا 9.9 با 3 led یا 13.2 با 4led و .......... 33 ولت با 10 led قرار بدی و هنوز هم چند پله میتونی پیشروی کنی..... .(البته مقادیر زنر رو از رو موجود بودن تو بازار نگفتم خودتون درستش کنید).
    با بالا رفتن تعداد پله ها وات دیود زنرا باید بیشتر بشه . با گذاشتن دیود زنر برای هر الیدی مدار بزرگه و گرون میشه.
    به نظر من بهترین راه حل اینه که از الیدی مرغوب استفاده بشه تا امکان سوختنشون به حداقل برسه.
    یه سوال:
    میشه برای تعداد زیادی الیدی یکسره برق رو به اونا وصل کرد؟
    مثلا حدود 75 تا الیدی رو که دیود 4007 و یه مقاومت باهاشون سریه به 220 وصل کرد؟
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      با بالا رفتن تعداد پله ها وات دیود زنرا باید بیشتر بشه . با گذاشتن دیود زنر برای هر الیدی مدار بزرگه و گرون میشه.
      به نظر من بهترین راه حل اینه که از الیدی مرغوب استفاده بشه تا امکان سوختنشون به حداقل برسه.
      یه سوال:
      میشه برای تعداد زیادی الیدی یکسره برق رو به اونا وصل کرد؟
      مثلا حدود 75 تا الیدی رو که دیود 4007 و یه مقاومت باهاشون سریه به 220 وصل کرد؟
      نه خیلی هزینه بالا نمیره . هر دیود زنر رو 50 تومن بگیریم هر کدوم رو میتونیم دو سر حتی 15 تا led بزنیم چون 0.5 وات توان رو تحمل میکنه برای مدار بالا فوقش 250 تومن بشه . آره میشه. اول ولتاژ برق شهر رو با پل و خازن دی سی میکنیم بعد با الیدی ها مقاومت مناسب سری میکنیم و میزنیم بهش. اما بدی که داره اینه که برق که ضعیف بشه نور لامپ ها هم به طور قابل توجهی کم میشه. همچنین بازدهش زیاد خوب در نمیاد. 75*3 ولت . ولتاژ اصلیمون 310 ولت که بازده در میاد 72 درصد. خودم قراره یه لامپ بسازم با 90 تا led و با ترانزیستور و یه سری چیزای ساده یه محدود کننده جریان براش بسازم که بشه اونو به برق شهر وصل کرد. اگه خوب جواب داد مدارشو میذارم.
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خازن و مقاومت

دوستان سلام:
        چند سئوال در مورد این مدار داشتم:
        1. ایا می شود توی این مدار به جای پل دیود 1 امپری : پل دیود 2 امپری گذاشت!!!؟؟؟
        http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D9%84-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%AF/740-%D9%BE%D9%84-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-2-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1.html
        2. کسی تا حالا این مدار را بسته هست؟؟ جواب مبده؟؟؟
        3. وات مقاومت ها باید چند باشه؟؟؟

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
          دوستان سلام:
          چند سئوال در مورد این مدار داشتم:
          1. ایا می شود توی این مدار به جای پل دیود 1 امپری : پل دیود 2 امپری گذاشت!!!؟؟؟
          http://eshop.eca.ir/%D9%BE%D9%84-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%AF/740-%D9%BE%D9%84-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%DB%8C-2-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1.html
          2. کسی تا حالا این مدار را بسته هست؟؟ جواب مبده؟؟؟
          3. وات مقاومت ها باید چند باشه؟؟؟

سپاس
          1-آره. به جاش میتونی 4 تا 1n4007 هم بذاری. 2-بله جواب میده این مدارا همشون یکی هستن. 3- سوال خوبی پرسیدی.اون سمت چپی 0.25 وات و سمت راستی 2 وات تا جریان لحظه ای اونو اتصال باز نکته

دیدگاه

پاسخ : بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خ&

1-آره. به جاش میتونی 4 تا 1n4007 هم بذاری. 2-بله جواب میده این مدارا همشون یکی هستن. 3- سوال خوبی پرسیدی.اون سمت چپی 0.25 وات و سمت راستی 2 وات تا جریان لحظه ای اونو اتصال باز نکته
            سلام : مهنئس جان من این مدارو اجرا کردم با 36 ال ای دی ولتاز دو سرش 72 ولته در صورتی که استیریپ من بین هر سه تا ال ای دی یه مقاومت 39 اهمم داره (یعنی ولتازی که هر سه تا میخواد 12 ولته ) و ولتازش باید 144 باشه در ضمن راندمانشم 31 درصده (البته با جریان 120 میلی آمپر که چهار برابر جریان واقعیشه ) !!! چرا ولتاز و راندمان اینقدر پایینه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abmortezapour
              سلام : مهنئس جان من این مدارو اجرا کردم با 36 ال ای دی ولتاز دو سرش 72 ولته در صورتی که استیریپ من بین هر سه تا ال ای دی یه مقاومت 39 اهمم داره (یعنی ولتازی که هر سه تا میخواد 12 ولته ) و ولتازش باید 144 باشه در ضمن راندمانشم 31 درصده (البته با جریان 120 میلی آمپر که چهار برابر جریان واقعیشه ) !!! چرا ولتاز و راندمان اینقدر پایینه ؟
              سلام من درست متوجه نشدم آرایش ال ایدی هاتون چه جوریه واضح تر توضیح بفرمایید. اگه میتونید رسمش کنید.

دیدگاه

شرمندهام نرم افزاری که بتونم رسم کنم ندارم ! همه ال ای دی ها سری اند فقط بین هر سه تایی یه مقاومت 39 اهم قرار داره

دیدگاه

شرمندهام نرم افزاری که بتونم رسم کنم ندارم ! همه ال ای دی ها سری اند فقط بین هر سه تایی یه مقاومت 39 اهم قرار داره
                  شما احتمالا از led قرمز استفاده کردین. پس 36*2ولت میشه72 ولت. در ضمن شما راندمان رو چه جوری اندازه گیری کردی؟ راندمان تغذیه خازنی به این صورت نیست که بیای ولتاژ ورودی رو در جریان ضرب کنی بعد تقسیم بر ولتاژ*جریان خروجی بکنی. داستانش فرق میکنه. اون مقدار اضافی رو میده به شبکه برق. راستی اگه ولتاژ خروجیتون 72 ولته و از الی ای دی 5 میل استفاده میکنی باید خازن ورودی 0.47 میکرو باشه نه 1 میکرو

دیدگاه

مهندس جان من از اس ام دیه سفید استفاده کردم که 3 ولته 31 میلی آمپرند ولی این مدل بخصوص دو چپیپه وجریانش 62 میلی آمپره.
                    راندمانو چطور میتونم اندازه گیری کنم ؟

دیدگاه

آها فهمیدم داستان از چه قراره. شما وقتی با مولتی متر ولتاژو اندازه میگیری چون خازن100 نانو زرد رنگ نمیتونه ریپل ولتاژ رو درس حسابی بگیره عددی که نشون میده درست نیست و مهم هم نیست چه عددی نشون میده. باید خازن رو هم تغییر بدی.به جاش خازن 250 ولت حدود 1 میکرو فاراد یا بیشتر بذار. بازده رو هم به این راحتی بعید بدونم بشه اندازه گرفت.

دیدگاه

ممنونم عزیز برم انجام بدم ببینم چطور میشه .یا علی

دیدگاه

ممنونم عزیز برم انجام بدم ببینم چطور میشه .یا علی
                          شما که 36 تا ال ایدی قراره بزاری بهتره خازن 160 ولت 63 میکرو بذاری چون احتمال آسیب دبدن ال ای دی هات زیاده.

اضافه شده در تاریخ :
                          اینم از لامپ 9.5 واتی بنده با ال ای دی های 250 تومنی

دیدگاه

شما که 36 تا ال ایدی قراره بزاری بهتره خازن 400 ولت 10 میکرو بذاری چون احتمال آسیب دبدن ال ای دی هات زیاده. در ضمن چون مدار شما 36 تا داره باید به جای مقاومت 20 اهم مقاومت 200 اهم آجری
                            آقا جون ممنون از راهنماییتون . چرا باید 10 میکرو بذارم منظورتون از آسیب میبینه چیه ؟ با 10 میکرو جریان خیلی نمیره بالا ؟ خدمتتون عرض کردم این اس ام دی ها جریان نامیشون 30 میلی آمپره و چون این مدل بخصوص دو چیپه میشه 60 میلی آمپر ولی من تا 120 میلی بهش دادم شرایط قابل قبول بود .نظر شما چیه ؟
                            راستی لامپتون معرکس باید بفرستیم برای مجله ایسیس :biggrin:

دیدگاه

آقا جون ممنون از راهنماییتون . چرا باید 10 میکرو بذارم منظورتون از آسیب میبینه چیه ؟ با 10 میکرو جریان خیلی نمیره بالا ؟ خدمتتون عرض کردم این اس ام دی ها جریان نامیشون 30 میلی آمپره و چون این مدل بخصوص دو چیپه میشه 60 میلی آمپر ولی من تا 120 میلی بهش دادم شرایط قابل قبول بود .نظر شما چیه ؟
                              راستی لامپتون معرکس باید بفرستیم برای مجله ایسیس :biggrin:
                              خواهش میکنم.ببینید خازن حتی 10 میکرو باشه وقتی لحظه اول به برق متصلش کنید ولتاژ به صورت لحظه ای بالا میره مطمئن باشید یکی از لامپ هارو میسوزونه به خاطر همن باید به جای مقاومت 20 اهم از 100 اهم یا 200 اهم ترجیها آجری استفاده کنید استفاده کنید. من خودم یه بار همین بلا سرم در اومد.
                              اگه جرایان نامیش 60 میلی باشه هرگز بهش 120 ندید ها! یه چیزی رو تصحیح میکنم : خازن 63 میکرو استفاده کن
                              در مورد لامپ باید بگم ناشی از بیکاریه دیگه

دیدگاه

این لامپ با تغذیه ی خازنیه؟
                                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ
                                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                                ---------------------BMCELEC@-------------------
                                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X