اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خازن و مقاومت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین منبع تغذیه بدون ترانس بوسیله خازن و مقاومت

نوشته اصلی توسط sami222
    وجود این همه دیود زنر موازی با ال ای دی ها ضروریه؟
    نه این همه نمیخواد
    مثلا اگه رنگ قرمز بود ، هر 5تا الیدی یک زنر 12ولت برای محکم کاری بزار

دیدگاه

با سلام
      دوستان کسی مشابه مداراتی که تو این پست برای LEDهای ساده و کلاهی گذاشتین برای پاور ال ای دی ها نداره بذاره استفاده کنیم؟
      مرسی
      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نعمت الهیان
        با سلام
        دوستان کسی مشابه مداراتی که تو این پست برای LEDهای ساده و کلاهی گذاشتین برای پاور ال ای دی ها نداره بذاره استفاده کنیم؟
        مرسی
        سلام برای شما تو تاپیکتون گفتم که استفاده از این جور مدار واسه پاور ال ای دی زیاد خوب نیست :biggrin: اما اگه اصرار دارید که بسازید از همین سایت استفاده کنید. در ضمن برای اطمینان بیشتر در ورودی VDR با ولتاژ 275 بذارید.
        http://danyk.cz/ledzar_en.html
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
          سلام برای شما تو تاپیکتون گفتم که استفاده از این جور مدار واسه پاور ال ای دی زیاد خوب نیست :biggrin: اما اگه اصرار دارید که بسازید از همین سایت استفاده کنید. در ضمن برای اطمینان بیشتر در ورودی VDR با ولتاژ 275 بذارید.
          http://danyk.cz/ledzar_en.html

سلام مجدد
          نه دوست عزیز، اصراری به استفاده از این جور مدارها ندارم، ولی میخوام مدارش ساده باشه و از ترانس استفاده نکنم،آ‌ همین!
          شما منظورتون اینه که کلا باید برای پاور ال ای دی ها از ترانس استفاده کرد؟ خوب اگه اینطوریه امکانش هست مدارشو بگین باید چطور باشه؟
          مرسی
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

سلام مجدد
            نه دوست عزیز، اصراری به استفاده از این جور مدارها ندارم، ولی میخوام مدارش ساده باشه و از ترانس استفاده نکنم،آ‌ همین!
            شما منظورتون اینه که کلا باید برای پاور ال ای دی ها از ترانس استفاده کرد؟ خوب اگه اینطوریه امکانش هست مدارشو بگین باید چطور باشه؟
            مرسی
            سلام نه از ترانس که نمیخواد استفاده کنید. از درایور مخصوص ال ای دی استفاده کنید. کم هزینه ترین راه همون درایوره.
            راستی تو اون تاپیک گفتید که میخواد کم هزینه باشه ترجیها. پس اگه ال ای دی 1 وات میخواید استفاده کنید بهتره از ال ای دی 3 وات( در واقع 2 وات) استفاده کنید که هم خودش نسبت به توانش ارزونه و هم این که درایور هاش ارزونه اما همون طور که گفتتم بهتره ال اید 50 وات به بالا استفاده کنید

دیدگاه

سلام نه از ترانس که نمیخواد استفاده کنید. از درایور مخصوص ال ای دی استفاده کنید. کم هزینه ترین راه همون درایوره.
              راستی تو اون تاپیک گفتید که میخواد کم هزینه باشه ترجیها. پس اگه ال ای دی 1 وات میخواید استفاده کنید بهتره از ال ای دی 3 وات( در واقع 2 وات) استفاده کنید که هم خودش نسبت به توانش ارزونه و هم این که درایور هاش ارزونه اما همون طور که گفتتم بهتره ال اید 50 وات به بالا استفاده کنید

با سلام مجدد
              خیلی از راهنماییتون ممنونم، بالاخره با راهنمایی شما دوست عزیزم و مقایسه نسبت شدت نور دریافتی به هزینه پرداختی :mrgreen: تصمیم گرفتم از پاور ال ای دی 100 وات و درایوش استفاده کنم.
              و اما به عنوان سوال آخر اینکه میشه مدار این درایوها رو گیر آورد و درستش کرد تا صرفه جویی بیشتری بشه؟ (قیمت درایوش از خود ال ای دی بیشتره!)
              شما مدارشو داری؟
              ممنون از راهنماییتون
              تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

با سلام مجدد
                خیلی از راهنماییتون ممنونم، بالاخره با راهنمایی شما دوست عزیزم و مقایسه نسبت شدت نور دریافتی به هزینه پرداختی :mrgreen: تصمیم گرفتم از پاور ال ای دی 100 وات و درایوش استفاده کنم.
                و اما به عنوان سوال آخر اینکه میشه مدار این درایوها رو گیر آورد و درستش کرد تا صرفه جویی بیشتری بشه؟ (قیمت درایوش از خود ال ای دی بیشتره!)
                شما مدارشو داری؟
                ممنون از راهنماییتون
                سلام خواهش میکنم.بسیار خوب. این درایور ها آی سی های انحصاری دارند که اگه بخواید با آی سی های معمولی بسازید حجم مدار زیاد میشه. مدارشو ندارم ولی اگه این آی سی هارو بتونید وارد کنید میتونید بسازید ولی بعید بدونم به صرفه باشه چون قیمت درایور ها به نسبت خیلی پایینه. و چون فلایبک هم هستند ممکنه تو ساختش اذیت بشید

اضافه شده در تاریخ :
                ببینید حتی میشه ال ایدی 10 واتو هم با تغذیه خازنی راه انداخت ولی .... خواهش میکنم شما این کارارو نکنید دلیلشو هم قبلا گفتم -O< فقط جهت تست کردن بود
                4 عدد خازن 3.3 میکرو فاراد پولی استر
                940 میلی آمپر میکشه

دیدگاه

ببینید حتی میشه ال ایدی 10 واتو هم با تغذیه خازنی راه انداخت ولی .... خواهش میکنم شما این کارارو نکنید دلیلشو هم قبلا گفتم -O< فقط جهت تست کردن بود
                  4 عدد خازن 3.3 میکرو فاراد پولی استر
                  940 میلی آمپر میکشه
                  سلام
                  محسن جان این خازن ها رو چند خریدی ؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    سلام
                    محسن جان این خازن ها رو چند خریدی ؟
                    سلام آقا ناصر اینارو دونه ای 400 گرفتم(از فروشگاه سایت) 400 ولت هم هستند

دیدگاه

سلام خواهش میکنم.بسیار خوب. این درایور ها آی سی های انحصاری دارند که اگه بخواید با آی سی های معمولی بسازید حجم مدار زیاد میشه. مدارشو ندارم ولی اگه این آی سی هارو بتونید وارد کنید میتونید بسازید ولی بعید بدونم به صرفه باشه چون قیمت درایور ها به نسبت خیلی پایینه. و چون فلایبک هم هستند ممکنه تو ساختش اذیت بشید

سلام
                      آیسی هاش که موجود هستند
                      مدارش رو هم با نرم افزاری مثل pi میشه طراحی کرد اما پیچیدن ترانسش سخته :angry:
                      AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                        سلام
                        آیسی هاش که موجود هستند
                        مدارش رو هم با نرم افزاری مثل pi میشه طراحی کرد اما پیچیدن ترانسش سخته :angry:
                        سلام آره یه سری آی سی ها هستن. پیچیدن ترانس که سخت نیست :surprised: مگه جز چند تا دور سیم(البته برای ترانس های کوچیک تعداد دور زیاد میشه و نیاز به دستگاه هست) و عایق کاری و فاصله هوایی چیز دیگه ای هم داره؟!!oo:

دیدگاه

سلام آره یه سری آی سی ها هستن. پیچیدن ترانس که سخت نیست :surprised: مگه جز چند تا دور سیم و عایق کاری و فاصله هوایی چیز دیگه ای هم داره؟!!oo:
                          سلام
                          نه، کار دیگه ای نداره، اما همین کار واسه شما سادست، واسه من تازه کار بی تجربه کلی دنگ و فنگ و مصیبت داره!!! :cry2: :sad:
                          من خیلی هنر کنم بتونم با راهنمایی شما دوستان و خرید قطعات از بازار یه چیزی سرهم کنم! طراحی نوع سیم و فاصله هوایی ترانس که جای خود دارد...
                          بخدا الان 2 ماهه دنبال یه ترانس 16 ولت 10 آمپر دوبل در به در تبریز و تهرانو گشتم اما نیافتم...
                          تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
                            سلام
                            نه، کار دیگه ای نداره، اما همین کار واسه شما سادست، واسه من تازه کار بی تجربه کلی دنگ و فنگ و مصیبت داره!!! :cry2: :sad:
                            من خیلی هنر کنم بتونم با راهنمایی شما دوستان و خرید قطعات از بازار یه چیزی سرهم کنم! طراحی نوع سیم و فاصله هوایی ترانس که جای خود دارد...
                            بخدا الان 2 ماهه دنبال یه ترانس 16 ولت 10 آمپر دوبل در به در تبریز و تهرانو گشتم اما نیافتم...
                            سلام برای ترانس 16 ولت 10آمپر بده برات بیرون بپیچن
                            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

مداری هست که 220 ولت رو به 12 ولت دی سی تبدیل کنه؟

دیدگاه

مدار هست ولی بهترین کار مدارات سوییچینگ هست. بعد سوییچینگ ترانس هست
                                مدارات تقسیم مقاومتی هم هست که مناسب نیست و تلفات بالایی دارد مدارات خازنی هم هست که ایزوله نیست و محدودیت جریان دارند
                                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X